Graviditet etter keisersnitt

 Problemet med graviditet etter keisersnitt er igjen etter kirurgi arr på livmoren. Arret kan ikke stå spenningen og gå for det neste svangerskapet, noe som fører til svært uheldige konsekvenser for både mor og barn. Leger anbefaler avstå fra graviditet om to år. I løpet av denne tiden, er vel overgrodd arr og dens forskjeller fare minimal.

 Gjentatte graviditet etter keisersnitt


 Gjentatte graviditet etter keisersnitt bør være planlagt. Før du planlegger en graviditet, være sikker på å bli vist av hysteroskopi arr. Denne endoskop innføres i livmoren og er en visuell inspeksjon av arr.

 Først etter en grundig undersøkelse vil være klart om det er mulig å re graviditet etter keisersnitt.

 Løpet av graviditet etter keisersnitt


 Graviditet etter keisersnitt går akkurat som en normal graviditet. Selvfølgelig, gravide kvinner trenger å kontinuerlig overvåke tilstanden til arret. Undersøkelsesmetoder kan bare arr ultralyd. På nivået av arret kan dømme en lege i systematiske.
 Generelt graviditet etter keisersnitt - forberede deg for naturlig fødsel. Det faktum at operasjonen i nærvær av arr blir vanskeligere og farligere enn første gang. Derfor anbefaler leger gjentas naturlig fødsel.

 Forberedelse til fødsel etter keisersnitt


 Operasjonell gjentatte levering kan være hvis årsaken til den første C-delen ikke er løst. Men hvis årsaken til keisersnitt er ikke, er det sikkert bedre å fødsel gikk naturlig. Det bør justeres umiddelbart når du planlegger graviditet. Selvfølgelig, bare hvis graviditet etter keisersnitt var normal naturlig fødsel mulig.
 I tillegg C-seksjonen - ekstra stress for barnet. Tilpasning etter keisersnitt hos barn er tregere enn barn født naturlig.
 Imidlertid kan den endelige beslutningen om hva som bør være fødsel etter keisersnitt gjøres bare lege som vil ta hensyn til alle risikofaktorer.  
Indikasjoner for keisersnittKeisersnitt - er en av de eldste operasjoner. Det gjorde i antikken. Men så hvis keisersnitt ble utført bare hvis den gravide kvinnen kunne ikke eier baby, men nå en slik operasjon er tildelt i mange situasjoner.
Absolutte indikasjoner for keisersnitt
Hvilke vilkår naturlig, naturlig fødsel er ikke fysisk mulig, kalles absolutte indikasjoner for keisersnitt. I disse tilfellene, utfører gynekologen fødsel ved keisersnitt, selv når det er kontraindikasjoner for kirurgi. Absolutte indikasjoner er:
- En meget smal pelvis - anatomi av den kvinnelige kroppen, kan være at presentere en del av fosteret er det ikke mulig å unngå bekkenringen. Gravid avsløre ganske smalt bekken ved hjelp av ultralyd og andre undersøkelser under svangerskapet, men Caesar utnevnt bare hvis legen bestemmer at egenskapene og regler for arbeidsaktivitet i de smalere bekken bare ikke kan hjelpe. Taz er helt smal hvis graden av innsnevring - II - IV.
- Mekaniske hindringer - pre-planlagte keisersnitt utføres hvis det er mekaniske hindringer for å avslutte fosteret vaginalt. Dette - eggstokk svulst, livmor eidet i andre sykdommer i de kvinnelige kjønnsorganer eller deres komplikasjoner. Det er hindringer for slike deformiteter og svulster i bekkenet. Designet kirurgi i disse tilfellene kun etter ultralyd undersøkelse.
- Trusselen om uterusruptur - vanligvis slike bevis er et resultat av abdominal kirurgi på livmoren, noe som skyldes arret. Denne situasjonen er i andre fødsel når det først ble gjort gjennom keisersnitt. Arret kan leges normalt og deretter bryte veggen av livmor ikke truer mødre. Men noen ganger det arret mislykkes, sin totale tykkelse på mindre enn 3 mm, fillete konturer og er inkluderingen av bindevev. Trussel gap foreligger når den postoperative perioden i den første operasjonen er preget av komplekse flow (høy feber, alvorlig betennelse i livmor eller langvarig helbredende masker). Absolutte indikasjoner trussel for uterusruptur er mer generelle aktiviteter etter to tidligere keisersnitt. Tilstand av arret kan sjekkes ved ultralydundersøkelse.
Absolutte indikasjoner for kirurgi kan være ikke bare av mødre, men også fra babyen. Disse tilstander tilhører placenta previa - det galt sted (det er montert på halsen, men ikke til veggen av uterus). Videre i en slik situasjon ut for fosteret blokkert, kan du oppleve kraftig blødning som representerer risiko for mødre og for barnet. Det virker dette patologi ved første ultralyd studie av gravide og driver ofte operasjoner i 38 uker.
Også fra fosteret kan forekomme etter indikasjoner for keisersnitt som for tidlig morkakeløsning placenta før fødsel er skilt fra livmorveggen. Keisersnitt er nødvendig fordi under naturlig fødsel barnet får oksygen bare gjennom blod, navlestreng prytekayuschuyu til morkaken, og sin løsrivelse vil gjøre babyen puste umulig. I tillegg kan det føre til død av moren som utløsere av blødning.

Relative indikasjoner for keisersnitt

I absolutte indikasjoner for keisersnitt, er det relative. De mener at en kvinne kan føde naturlig, men arbeid kan være på grunn av trussel for helsen eller livet av mor og barn. I de senere årene, keisersnitt, brukes mye oftere det er på grunn av fremveksten av relative indikasjoner.
I alle fall, beslutningen om å gjennomføre operasjoner eller ikke tatt individuelt, tar hensyn til alle kontraindikasjoner og særegenheter av svangerskapet.Men ofte utført keisersnitt, hvis:
- Mor sykdom - de kan ikke være relatert til den aktuelle graviditet, men på grunn av stress opplevd av en fødende kvinne kan medføre fare for helse eller liv av moren. Dette kan være for eksempel kardiovaskulær sykdom, alvorlige nyresykdommer eller kreft nervesystemet absolutt hvilket som helst sted eller diabetes. Noen sykdommer er ikke livstruende mor og hennes baby, men kan føre til andre komplikasjoner. Eksempelvis
- Genital herpes - er også indikasjoner for keisersnitt, fordi naturlig fødsel kan overføres til barnet.
- Komplikasjoner i svangerskapet - Først av alt gjelder dette bevis preeklampsi (komplikasjoner, som vises i de senere stadier, der det er mulig avbrudd i viktige organer og / eller av kvinner). Svært ofte lider av preeklampsi blodstrøm og karsystem. I alvorlige tilfeller kan komplikasjoner ende med preeklampsi eller eklampsi og forstyrret mikrosirkulasjonen i det sentrale nervesystemet, som resulterer i alvorlige ubehagelige konsekvenser hvis du ikke holder en c.
- Vedvarende svakhet av arbeidskraft - hvis levering avta, eller lang flytende og medisinsk intervensjon uten suksess bringer, det er tildelt et keisersnitt.
forringelse av fosteret - enheter som er koblet til mor kan vise forringelse i slike tilfeller starter umiddelbart operasjonen.
- Klinisk smale pelvis - når størrelsen av bekkenet til moren ikke oppfyller størrelsen og dimensjonene til å presentere en del av barnet, er det nødvendig å utføre keisersnitt.
- Tap av navlestrengen - i "output" av fostervann (kunstig eller spontan) sløyfe ledningen kan falle inn i skjeden gjennom livmorhalsen og være utenfor. Denne situasjonen er utrolig farlig! Navlestreng presset, og ingen blod inn i baby, som er c trenger bare å redde livet til et barn.
- Høy grad av nærsynthet - forgjeves forsøk moren føles enorm byrde, så kraftig økt intraokulært trykk. Dermed kan et stort antall kvinner i arbeid selv sprekke små blodkar i øynene, og til og med fremtidige mødre med utmerket syn er en risiko for netthinneavløsning. Og mødre som har det strukket og tynn, risikoen for brudd og / eller avløsning økt med 2 ganger. For å unngå slike komplikasjoner og bør holde c.
- Utpreget symfyzyt - i andre trimester gravid th kan føle ubehag når han går. Når de er konsentrert i pannebenet og vokse i smerte, kan kvinnen diagnostisere symfyzyt. Ved utbruddet av arbeidskraft smerte mislyktes? Du må kanskje en c.
I relative indikasjoner på moren, det er de som er avhengige av fosteret. Disse omfatter for eksempel seteleie av fosteret, det er for mye vekt eller hypoksi, dvs. oksygenmangel. Det er mange andre forskjellige relative indikasjoner for keisersnitt, vises bare under fødsel.
Det er også en kombinert indikasjoner for keisersnitt. Dette er et sett av flere typer komplikasjoner som svangerskap og fødsel. Separat, er hver av dem en indikasjon for tidlig kirurgi, men som til sammen blir de ansett som en reell trussel mot livet til barnet eller moren. For eksempel, er en keisersnitt utføres hvis begge disse forholdene er:
- Post-term graviditet + hypoksi;
- Seteleie presentasjon + en stor baby;
- Arrdannelse i livmor + infertilitet historie.

På anmodning fra kvinnen blir ikke utført, siden selv på dagens nivå i utviklingen av vår medisin i hennes trussel mot liv og / eller helse for mødre øker og etter kirurgiske inngrep i naturlige prosesser kan ha ulike symptomer: fester, problemer med anestesi, forskjeller sømmer , langvarig smerte.  
Hvorfor kan jeg ikke sove i en BH
 Hver jentas egne preferanser med hensyn til påkledning eller omsorg for seg selv, men noen leger anbefalinger fortjener spesiell oppmerksomhet. Ønsket om å overnatte i undertøy kan skyldes kvinners tilknytning til den vakre shtuchtsi som endelig klarte å kjøpe, og med den hensikt å "korrigere" bryst etter fødselen for å unngå de mange utvidelser og holde seg i form.
 Ideen om American Scientists
 Amerikanske forskere har gjennomført en rekke undersøkelser, tester og undersøkelser som konkluderte med at kvinner som ikke bruker en bh 21 ganger mindre risiko for å pådra brystkreft. Og lytte til synspunktene til forskere, først iført korrigerende undertøy nektet amerikanske stjernen.
 I drømmen kroppen hviler og oppdatert, så det er kontraindisert for noen spenning og komprimerer klær, spesielt når det gjelder sensitive deler av kroppen som for eksempel bryster. I drømmen, brystet stiger og fortsetter å utvikle (25 år), og hvis blodstrømmen er begrenset, og lymfeknuter er trykket, øker det risikoen for feil dannelsen av brystet, og med det, og kreft. Selv løstsittende stoff tillater ikke å fullt sirkulere blodet. Hvis vi legger til denne drømmen snur, er situasjonen komplisert enda mer.
 Hva er den virkelige faren?
 Spørsmålet er ikke, hvorfor ikke sove i en BH, og dets tetthet og hvor mange timer i døgnet hun er gjenstand for undertøy.
 1. Hvis du ikke ta av henne bra i ti timer eller mer, og til og med sove i det, er risikoen for å få kreft problemet øker 125 ganger.
 2. negativ innvirkning på bryst modeller, løfte brystet, og skaper en forførende utringning.
 3. stroppeløs bh - farlig for hans direkte press til lymfeknuter, fokuserer vekt bryst på begge sider.
 4. BH med nylonstoff med syntetisk inserts skaper en drivhuseffekt, som ikke er bra for utviklingen av brystkreft.
 5. Sports konstriktiv BH uploschayuschyy brystet, komprimere brystet, noe slikt med mindre du kan bruke under showet, hvis det er nødvendig.
 Undertøy bør være vakker, men alltid laget med kvalitetsmaterialer (bomull, for eksempel), så vel som behagelig. Hvis du trenger å bruke stramt undertøy justering for en spesiell anledning, i henhold uvanlig kjole, den lange opphold det er ikke anbefalt. Og for å korrigere bryst bør ikke forsømme den spesielle øvelser og massasje.  
Яндекс.Метрика