Savnet abort - et fenomen som forårsaker vanskelighets mange kvinner på sin forekomst. Under svangerskapet, er det flere farlige perioder som forekommer i hvert trimester. Ikke bare er abort naturlig, men også den såkalte savnet abort. Det er en suspensjon av fosterlivet av flere grunner. Det kan være en infeksjon under svangerskapet, virkningen på kroppen av en gravid kvinne aggresjon ulike faktorer, genetisk predisposisjon, røyking og drikking under svangerskapet. Dessverre er flere og flere kvinner står overfor problemet med tapte abort, lurer på hvordan det kunne skje. Tegn på savnet abort er opphør av graviditet tegn: veksten av brystkreft, tegn på toksisitet suspensjon (kvalme, økt spyttsekresjon, svimmelhet). I det tilfelle at en kvinne ikke føler disse symptomene, er vanskelig diagnose av savnet abort. 

Graviditet etter savnet abort


 Savnet abort er ikke alltid spontan abort, noen ganger oppstår dette fenomenet uten symptomer og blir funnet under en rutinemessig ultralyd. I dette tilfellet, må du tilordne rutine utskrapning av livmoren når innholdet er fjernet. Operasjonen utføres på samme måte abortyrovanyyu, derfor har betydelig psykologiske traumer hver kvinne.
 Innholdet i livmoren er rettet til forskning for å identifisere årsakene til savnet abort. Offisielle konklusjonen synes å være en kvinne i armene for videre undersøkelse i samfunnet.
 De første seks månedene bør gis for å gjenopprette livmor slimhinnen for å unngå problemer i senere svangerskap. Så foreskrive hormonelle prevensjonsmidler samtidig med forebygging av graviditet normalisere menstruasjonssyklusen.
 Psykologisk frykt for etterfølgende savnet abort hindrer en kvinne å bli gravid igjen. Derfor, for å hindre at dette fenomenet igjen, må du merke deg følgende retningslinjer:
 Uansett hva som er skrevet i resultatene av undersøkelse av innholdet i livmoren må passere flekker, STI, HSV og andre infeksjoner ofte føre til abort. Hvis et positivt resultat bør behandles av disse sykdommene. Mange av dem er "sitter" i kroppen, men i en inaktiv tilstand, kan det ikke føre til en abort.
 Du må gå til genetikere og beregne muligheten for genetiske sykdommer hos fosteret. Ofte falming årsaker fosterets genetiske patologi er uforenlig med livet til fosteret.
 I tilfelle av kroniske betennelsessykdommer kone ingenting kan forstyrre, men for fremtiden til frukten er viktige inflammatoriske sykdommer av betydning i fødsel, eggstokker, eggledere, livmor. Betennelse på hver av disse fasene kan påvirke svangerskapet. Tilstedeværelsen av cyster, livmor fibroids, polypper, erosjon, osv, ikke blir oppdaget i tide, kan påvirke ikke bare graviditet, men også den generelle helsen til kvinner. Derfor er det nødvendig å ta hensyn til å trekke smerter på høyre, venstre når den påståtte eggløsning, prikking, forsinket menstruasjon, lengre eller tung spotting, etc. Alt som er uvanlig, er det nødvendig å informere gynekolog.
Graviditet etter savnet abort

 I svangerskapet utvikler rolle nødvendig antall ønsket hormon. I ulike perioder av en kvinnes kropp trenger forskjellige hormoner, og mangel eller overskudd kan provosere abort.
 I så fall, hvis en kvinne har en negativ Rh faktor og gjentatt graviditet, kan det være Rh - konflikt, noe som fører til et brudd på graviditet.

 Hva annet er viktig når du planlegger disse graviditeter

 For utvikling av fosteret viktig høyt nivå av immunitet. Så etter skraping må gjøre for å styrke kroppen. Ikke bare gjør dette beskytte ham fra alt rundt ham, men vitaminoprofilaktyka og motta immunomodulatorer, og riktig ernæring.
 Det er nødvendig å gjøre gymnastikk, herding for å hjelpe i fremtiden.
 Du må være planlegging prosess for fremtidig svangerskap, dvs. beregne din menstruasjonssyklus, holde legens råd, leve åpent seksualitet i perioden med størst sannsynlighet for befruktning, og følge en sunn livsstil.
Graviditet etter savnet abort

 Stor betydning er den mentale holdning. Besøk Psykolog etter savnet abort tillate kvinner å bli kvitt skyldkompleks frukt, tatt en ansvarlig til påfølgende graviditet og ikke ta dårlig erfaring som den eneste mulige scenario.
 Du må forstå at naturen har oppfunnet mange måter å beskytte fosteret, og en kvinnes kropp under selv mer utsatt for ulike påvirkninger i svangerskapet, men terskelen for motstand mot disse kvinnene er mye høyere enn for eksempel hos menn.
 Under utbruddet av en ønsket graviditet regelmessig bør besøke gynekolog for å utføre sine anbefalinger mer oppmerksomme på deres tilstand i kritiske perioder av svangerskapet og i alle fall ikke få panikk!
 Verdien av et problem graviditet har en profil av kvinnen. For å øke sannsynligheten for en vellykket graviditet, for å utelukke muligheten for innvirkning på en kvinnes kropp skadelige forhold. Gå til lett arbeid vil øke sannsynligheten for gjentatt vellykket graviditet.
 Ta vare på din helse og støtte av kjære - det er nøkkelen til fødselen av en sunn baby. Ingen grunn til å fortvile og miste årvåkenhet - og belønningen for dette vil være et lite mirakel, som er en verdifull belønning for oppmerksomhet og kjærlighet til seg selv.
Dusj Charcot


 Dusj Charcot - utrolig vann prosedyre som utføres ved stråleanslagstrykket på visse deler av kroppen. Merkelig det minste som fikk henne til psykiater og nevrolog, og dermed er det nyttig ikke bare for kroppen, men for nervesystemet generelt. Så etter en dusj Charcot følte løftekraft briste av energi og godt humør.

 Hvordan det ser ut

 Dusj Charcot - massasje jet trykkslange slag. Press regulert helsepersonell som, faktisk, du og massasjer. Vanntemperaturen er i stadig endring, det viser en slags douche. Det begynner med viften jet til kroppen ble vant til det etter hvert smalner, bli en fokusert stråle. Under prosedyren holde deg rekkverket at du rett og slett ikke er vasket bort.
 Alle kriteriene er meget enkelt, velger den lege i samråd før prosedyren. Denne handlingen tar bare fem minutter, men etter første gang vil du ikke lenger tror at dette ikke er nok. Hele kurset tar ca 10 dager for nybegynnere 15-20 er for oprobovavshyh dusj Charcot. Gjenta prosedyren kan bare være seks måneder.
 Det er bedre hvis det er kombinert med andre behandlinger, massasje, bad, forskjellige masker, etc.

 Resultat

 Men effekten er forbløffende! Han følte umiddelbart etter den første gangen. Det er allerede i en bølge av styrke, dumping av overvekt (det ville være bedre å gjøre dette når parret med en spesiell diett). En svært effektiv anti-cellulite dusj. Huden strammes, gir Dusj Charcot muskeltonus. I denne prosedyren selv strekke mager.
 Det viktigste er for folk som yrke er koblet til en datamaskin, eller heller jobbe for ham, for personer med stillesittende arbeid. Også, tiltrekker denne typen massasje nylig gitt fødsel mødre. Selvfølgelig ikke moms av pjokk ikke har tid til en morsom, men denne situasjonen er også en vei ut! Hvis du tviler kraften av hans far, så kan du ta med en venninne. Denne gjensidig bistand vil bare være til nytte - og poboltaete og trekk figuren.
Dusj Charcot


 Hva forårsaket denne effekten?

 Strålen rettet mot en bestemt del av kroppen, vel, akselererer blod som stimulerer blodsirkulasjonen, og fordi vi er fremdeles på skolepulten vite at dette stimulerer strømmen av oksygen til hjernen, og således vil være mindre hodepine og tenke bedre. Dusj Charcot berøver kroppen for giftstoffer, toksiner, forresten, så nyttig for folk med sykdommer i mage-tarmkanalen og metabolisme.
 Vanntrykket på kroppen skaper en masserende effekt, og dermed responsen, slik at kroppen startet regenerering og fornyer kroppen. Immunsystemet må takke deg for denne flotte gaven.
 Folk som spiller sport, hjelper prosedyre lindre spenninger i musklene. Men selvfølgelig dette betyr ikke at slappe av og dermed kan bare idrettsutøvere og folk bare avhengige av sport, er det faktum at i motsetning til dem, og etter mer merkbar.

 Hva du må betale

 Vi vet alle at for alt det gode du må betale. Og det er alltid penger. I dette tilfellet, for best utseende, de må også betale. Ikke bekymre deg - noe forferdelig og uopprettelig. Dette blåmerker.
 Blåmerker forekommer hovedsakelig på steder på kroppen hvor fett mer. Oftest er det på innsiden av lårene. Selvfølgelig synes ikke sår i det hele tatt. Noen klager over at det virket metodisk beat, smerter kroppen slik. Noen sa at han ikke hadde noe tydelig. Selvfølgelig de to ytterpunktene, det er ofte lettere skadet, men liten.
 Ikke glem at terskelen, ifølge smerteterskel hos kvinner under endres måneden. Det avhenger av menstruasjonssyklusen av kvinner, så det kan også være imot på ulike dager i måneden.
 Lindrer og at etter de første behandlingene er blåmerker, og til og med en dusj moroa begynner.
Dusj Charcot


 Kontraindikasjon

 Også er det noen kontraindikasjoner. De er støtende for noen mennesker, men dette har ingenting å gjøre. Disse er:

 Sykdommer i det kardiovaskulære systemet;

 Åreknuter (konsultere legen din kan være i stand til å unngå press på områder av kroppen med sykdom);

 Graviditeten;

 Hudsykdommer (ikke alle);

 Hypertensjon;

 Nyresykdom;

 Feber;

 Purulent sykdommer.

 Dessverre, i stedet for den forventede resultat vil styrke sykdommen.

 Bevis

 Siden jeg har nevnt kontra rimelig å si av en sykdom der Dusj Charcot vist:

 Ulike nevrologiske lidelser;

 Mental Disorders natur;

 Forstyrrelser i muskel- og skjelettsystemet;

 Fedme;

 Metabolske forstyrrelser;

 Muskelspenninger;

 Tretthet og muskelsmerter;

 Revmatisme;

 Brudd i mage-tarm.


 Noen flere tips

 Bære et stramt klær, fordi du ikke skylles vekk fra rekkverket som du holder, men situasjonen er lik med lin, så det bare ruller over kroppen. Selvfølgelig, kan prosedyren skje uten klær, men mer sjenerte mennesker fortsatt bruke den.
 Hvis du forstår det er ennå ikke klar for dette, kan du be helsearbeider for å gjøre vanntrykket er lavere deretter gradvis øke den. I alle fall er det bedre å konsultere ikke bare med en lege utnevnt av jet dusj, men direkte til den personen som skal styre løpet av prosedyren bør snakke.
 Før du forlater, gjelder ikke denne metoden! Han om effektiv, men solen med blåmerker og stygg og dårlig.

 Hvor du skal bruke prosedyren

 Dette kan være et sykehus som en skjønnhetssalong. Forskjeller mellom dem, men til situasjonen. Kvaliteten er den samme.
 Det er alt jeg ønsker å fortelle deg om dusj Charcot. Vi håper at du har all den informasjonen du trenger og gjøre de rette valgene for seg selv. Lykke til!  
Яндекс.Метрика