Graviditet: spørsmål og svar
 Jeg er gravid! Jeg kan ikke tro at inni meg vokser og utvikler nytt liv (råd for gravide kvinner). Nå dobbelt så mye glede og dobbelt så spørsmål som jeg ønsker å få svar!

 Spørsmål og svar om graviditet:


 Viktig batteri
 Alle fora si at for en god utvikling av babyen magnesium er viktig, men det er raskt vasket ut av kroppen. Kanskje du ønsker å inkludere i kostholdet til en ekstra kilde til magnesium?
 Svar:

 Behovet for magnesium under svangerskapet øker betydelig og mat, dessverre, ikke gir full daglig rate. Magnesium er viktig for placenta, normal blodpropper, og utvikling av babyen for absorpsjon av kalsium. Derfor er det lurt å inkludere det i kosten i form av tilleggs mineral- og vitaminkomplekser. For eksempel, "Magne B6 Forte" (3 tabletter om dagen til 18:00). Det er veldig bra til midten av svangerskapet (se kalender graviditet ukentlig og guidet rundt 18-19 uker av svangerskapet).
 Movement for Helse
 En venn som har gitt fødsel til to friske barn rådet meg til å gå til bassenget. Men jeg er bekymret for, er ikke skadelig klor for barnets helse? Og hva er vel bedre timeplan?
 Svar:
 Klor ufarlig og har bare en lokal effekt på huden, men hvis du ikke overfører det (vises utslett, rødhet, flassing), og velg deretter pool av ultrafiolett vannbehandling. Svømming er bedre å forholde seg til ikke mer enn to ganger per uke, varighet av ansettelse - ikke mer enn 45 minutter. Det viktigste som var kjent for å laste kroppen din. I alle fall gå gjøre ultralyd og fosterstilling hvis alt går bra - gjerne være engasjert i svømming for moro skyld.

 Sannhets føtter
 Mamma sa at mer puste frisk luft (graviditet i landet). Jeg liker en tur i parken, men har problemer med kramper i leggene. Nylig, vises de oftere. Hvorfor er det?
 Svar:
 Vanligvis beslag vises til slutten av svangerskapet, og relatert til manglende magnesium- og kalsiumstoffskifteforstyrrelser. Dette signalet, trenger kroppen din flere kilder til magnesium; Jeg ønsker å inkludere i kosten mer meieriprodukter.  
Jeg ønsker å være lykkelig

 Vær glad, føle seg lykkelig hver ønske. Ikke rart i noen hilsen høres ønskene til lykke. Men å definere ordet "lykke" kan ikke alle. Dette skyldes det faktum at konseptet av lykke rent individ. Men en ting er klart, er glad han som ønsker blir gjennomført. Derfor, for å være den lykkeligste mannen må klart definere sine ønsker.
 Jeg ønsker å være lykkelig

 I en setning: "Jeg ønsker å være lykkelig," og ønsker å si: "Vær det". Noen ganger lykke gjør ganske liten. Slike tanker er på besøk når du er utendørs, nyter den varme vindpust, vannsprut og sang rundt bålet. Lykke - en ganske skjør substans. Ganske enkel bevegelse for å ødelegge det.
 Mange tror at lykke kommer når hele familien alt sunt, ingen vesentlige problemer og problemer. Men faktisk, være lykkelig er enkelt. Vi må lære å glede seg selv svært små. Ny dag, godt vær, suksessen til andre og mye mer.

 Jeg ønsker å være lykkelig


 Husk at interne bilder, sinne, mistenksomhet, angst brenne inne og ta all ledig tid. Disse meninger tillater ikke å unnslippe og føle "smak av livet."
 Noen mennesker lever i en konstant søken etter fornuft og ikke merke noe rundt. Vurdere å skrive "utkast", men livet går. Feilaktig er ønsket om å være lykkelig, for å bevise noe for noen. Og du må være glad for deg selv.
 Leve ekte, finn favoritt aktivitet, akseptere deg selv veien dit, og være lykkelig.
 Vi håper at vi har svart på spørsmålet jeg ønsker å være lykkelig.  
 Nylig klær med hetter relevant enn noensinne. Millioner av tenåringer fanatikere av rap, hip-hop og RnB. I mote og street style fare. Gutta ønsker å være mer alvorlig, modig og brutal.
Bilde av gutter i panseret

 Gensere med hette og om det kunne konvertere gutta. Spesielt bra de ser på atletiske menn. Beundre dem kan være veldig lang.
 Etter å ha gjennom tilbudt oss bilder av gutter i panseret, kan du få mye nytte. Disse er:
 •  Beundre de vakre "bad guys";

 •  Glad for at siden du allerede har en gutt;

 •  Velg en fin jakke med hette og raskt gå til butikken for å kjøpe den samme;

 •  Husk heldige positurer og ansiktsuttrykk for foto shoots;

 •  Bare drepe tid.

 •  Bilde av gutter i panseret fra baksiden og ikke bare (18 bilder):


  Bilde av gutter i panseret

  Bilde av gutter i panseret

  Bilde av gutter i panseret

  Bilde av gutter i panseret

  Bilde av gutter i panseret

  Bilde av gutter i panseret

  Bilde av gutter i panseret

  Bilde av gutter i panseret

  Bilde av gutter i panseret

  Bilde av gutter i panseret

  Bilde av gutter i panseret

  Bilde av gutter i panseret

  Bilde av gutter i panseret

  Bilde av gutter i panseret

  Bilde av gutter i panseret

  Bilde av gutter i panseret

  Solbrenthet: effektive måter og metoder for nasjonal behandling
   Brenne i solen er veldig lett, spesielt hvis huden din har høy følsomhet. Og folk flest absorbert moro og friluftsliv, ikke engang merke til hvor få alvorlige solbrenthet. La oss snakke om hvordan du skal opptre når møtt med lignende hudlesjoner.
   Førstehjelp for solen brenner
   Vanligvis er hjelpemiddel for solen brenner at offeret bidra til å unngå ytterligere eksponering for solen. Hvis en person klager over alvorlig rødhet ledsaget av smerte, må han umiddelbart forlate åpen plass i skyggen. Bedre ennå, kommer hjem snart. Men mer alvorlig førstehjelp er bare nødvendig når huden brenner ledsaget av solstikk. Ellers kan behandling for solbrenthet offer vel løse alene.
   Behandling av brannsår
   Hva er behandling av solbrenthet er laget på samme måte som andre typer av terapi slike skader. Videre til selvmedisinering kan bare være tilfelle hvis huden ikke vises blemmer. Men hvis blemmer fortsatt dannet, tyder dette på at du har andre grads forbrenning og trenger øyeblikkelig legehjelp.
   Hvordan å behandle solbrenthet?
   1). Den skadde mannen har til å ta et kjølig bad eller dusj. Og i tilfelle du foretrekker et bad nyttig i vannet en halv kopp havregryn, maismel eller natron.
   2). Smør offeret hud fuktighetskrem med aloe vera. I tillegg kan du bruke et spesialverktøy fra solbrenthet kjøpt på apoteket.
   3). I noen tilfelle kan ikke åpne blemmer dannet lokale lesjoner. Hvis blemmer seg plutselig åpnet, de sikkert gjelde spesielle anti-bakteriell agent - det vil hjelpe deg å unngå risiko for infeksjon.
   4). Hvis smertene er veldig sterk, ta det noen bedøvelse, som kan kjøpes på apoteket uten resept.
   5). Ikke smør den berørte huden med smør eller vaselin. Husk, slik at du bare hindrer tilheling av skader.
   Tradisjonelle behandlinger
   Også nyttig å vurdere folk rettsmidler for solbrenthet, som blir praktisert av våre forfedre. Og den mest kjente av disse verktøyene er enkel yoghurt (eller rømme). Kefir skal brukes til det berørte området av huden for å lindre betennelser. Også, hvis du ikke vet hva du skal gjøre for å behandle solbrenthet, prøv å gni revet rå poteter, og den resulterende slurry påføres de skadde områdene.
   Fortjener den største oppmerksomhet, selvfølgelig, solbrenthet ansikt. Fordi slike skader kan ikke bare levere en masse problemer og ubehag, men også i stor grad ødelegge utseendet ditt. Så, følelsen av at huden din brenner, umiddelbart suge den i kaldt vann, vil det bidra til å redusere hudtemperatur. Og så er det tilrådelig å søke på ansiktet pre-kjølt yoghurt (du kan også bruke serum eller krem).
   I tillegg kan du vaske avkok av kamille, lavendel og hyllebær. Også er tilrådelig å bruke vann med oppløst kamille eterisk olje. For glatt, hydrert hud og for å lindre betennelser perfekt ren fruktjuice aloe.
   Og selvfølgelig kan du ikke være i direkte sollys så lenge den skadde huden ikke vil komme tilbake til det normale.  
  Яндекс.Метрика