Gress bære øreneBjørnen ører (Melbær) - en ganske vanlig gress. De eier og myke blader, blomster de blek rosa, samlet i børsten.
Bjørnen ører - innsamling og behandling av råvarer
Gresset kan bli funnet i den europeiske delen av Russland. Hennes favorittsted for vekst - margin på myrer, fuktige enger, skog glenner og avlinger av kløver og andre grovfôr gress som vokser i fuktig jord. For produksjon av legemidler som brukes, vanligvis antenne deler bære ørene, som må samles inn under masse blomstrende planter. Anlegget krever tørr, det bør være spredt ut tynt på loftet eller i et godt ventilert område.
Det inkluderer alkoholer, essensielle oljer, tanniner, flavonoider, glykosider, vitamin C, eplesyre, quinic, ursolova, gallisk, maursyre, mineralsalter, harpiks, voks.
For terapeutiske formål, brukte blader av gress, som er utvunnet hydrokinon. Dette stoffet brukes i næringsmiddelindustrien for å hindre oksidasjon i matvarer (melk, smør, fisk og kjøttprodukter, godterier, hermetisert).

Bruk av urter i medisin

I de fleste tilfeller er dette anlegget brukes til å behandle inflammatoriske prosesser som skjer i blæren og galleveier. Noen ganger er det brukt som en snerpende å behandle sykdommer i mage-tarmkanalen. Dessuten er denne urten del av vanndrivende møtet. Hun besitter desinfiserende egenskaper, som først og fremst rammer de organer i excretory system (blære, nyre, urinlederne). Mange mener at anlegget er et utmerket verktøy for antyvospalytelnыm urinveiene. Siden oldtiden, bladene av urter som brukes til te. Bare deres lange deretter oppvarmet for å aktivere biologisk aktive stoffer.
Dag te fra dette anlegget blir fremstilt noe annerledes: blader av gress om dagen med kaldt vann. I denne perioden av dem klarer å få alle de nyttige komponenter. Denne teen er ikke i stand til å forårsake noen bivirkninger. Te med bearberry svært nyttig i blærekatarr, som ofte resulterer chill. Dersom te gir ingen resultater etter en ukes bruk, bør pasienten se en lege så han utnevnt et annet legemiddel. Under behandling pasienten bør bære ørene spise mer planteføde.
Vann avkok og infusjon av blader av medisinske planter bruker for å bli kvitt diaré, nyrestein sykdom, lidelser av metabolske prosesser i kroppen, tuberkulose, gikt, sykdommer i nervesystemet. Men pass på: gresset er strengt forbudt å gjelde for gravide kvinner og mennesker som lider av glomerulonefritt.
I tillegg kan anlegget brukes til å behandle kronisk bronkitt, gulsott, blødning, som diaphoretic. Eksternt er det brukt til å kvitte seg med skabb, sår behandle. For å forberede suppen bør ta 10 gram urt per 200 gram vann. Dessuten er denne urten kvinner anbefalt for behandling av infertilitet.  
Urter for leverenLeveren - den store indre organ som renser kroppen av metabolske produkter og ulike giftstoff. Hvis det fungerer berørt, blir de forurensende begynner å forgifte kroppen.
Leversykdom
De er et stort antall. Den vanligste leversykdom forårsaket av forskjellige virus, kan de være akutt eller kronisk. Når inflammasjon av vev som forbinder det indre legemet er erstattet. Hvis sykdommen skjer over en lengre periode, kan det føre til et stort overvekst av bindevev i leveren, noe som igjen påvirker den beskyttende funksjoner, og kan føre til cirrhose.
I tillegg kan leveren påvirke helsetilstanden av galleblæren og galleveier. Hvis arbeidet avbrytes, kan det bli dannet stagnasjon av galle, og dermed er det en forandring i dets kjemiske sammensetning. Resultatet er ulike leversykdommer, særlig - gulsott. Noen sykdom negativt reflektert på tilstanden i kroppen.
For å forebygge sykdommer i kroppen skal utføre regelmessig forebyggende tiltak. En av de sikreste middel for forebygging anses urter for leveren.
Bile gress
Disse plantene er delt inn i tre hovedgrupper. Først - holykynetyky - bidra til galle fra galleblæren til tarmen, hvoretter den skilles ut fra kroppen. Også disse urtene har egenskapen å heve tonen i galleblæren, og dermed får galle i felles galle flyte. Denne typen choleretic urter bør inkludere fennikel og berberis.
Den andre gruppen - choleretic som øker dannelsen av galle. Gjennom påvirkning av refleksjoner på slimhinnen i cellene aktiverer indre organ. Denne gruppen omfatter mais silke, løvetann blomster og Helichrysum.
I sin tur, spasmolytika redusere tonen i galleveier, og dermed bedre passering av galle. Disse egenskapene urt kamille, peppermynte, merian.
Urter for behandling av lever
Den positive effekten av dette organet gi mais silke. De bidrar til utvikling av galle, noe som gjør det mindre viskøs og tett, og redusere bilirubin, og bidrar dermed til galle utskilles fra kroppen raskere. Også, mais silke ha antimikrobielle og anti-inflammatorisk egenskaper. De anbefaler bruk i betennelse i gallegangen, betennelse i galleblæren og leveren, ledsaget av en forsinkelse av galle.
Vanligvis brukes de i form av decoctions og infusjoner, som for øvrig svært enkelt bearbeidd. Du må ta en spiseskje hakket mais arr og dekk dem med kaldt vann, deretter koke i en halv time. Deretter må du kjøle kjøttkraft og dekk med vann igjen. Inn- bryst og ta en spiseskje flere ganger om dagen.
Buljong immortelle ofte brukes til å behandle gallestein, kronisk hepatitt, lidelser av motorisk funksjon av galleveiene, kolecystitt. Oppskriften av sin forberedelse er det samme som for mais arr. Bruk det bør være to ganger om dagen, drikker et halvt glass.
Berberis og gurkemeie hvis de tar i like proporsjoner, perfekt rense og styrke leveren og hindre stagnasjon, blant annet på et følelsesmessig nivå. Disse urtene fremme roe leveren, redusere avhengighet til fet og søt mat, alkoholholdige drikkevarer.
I kinesisk medisin for behandling av indre organ ty til ulike legemidler på dette grunnlaget thoroughwax gress. Effektivt middel som innehar tonic antatt aloe juice. Det skal ta to teskjeer flere ganger om dagen. I tillegg, saften av dette anlegget bidrar til å rense og gjenopprette kroppen.
Nyttig ved sykdommer i kroppen og regnes bhumyamalaky gress. Laboratoriestudier har vist at selv hennes alene makt til å håndtere ulike lidelser i leveren. Videre bhumyamalaky i dag - det eneste verktøyet som kan brukes til å behandle hepatitt B, kan dette anlegget stoppe spredningen av sykdommen.
Fennikel, koriander, mynte, sitron, spisskummen, Mousterian, hjelper kalk for å etablere leveren, spesielt i stagnasjon og apati, og kan også bidra til å forbedre appetitten. Vanligvis blir de brukt som et krydder, lagt til te.
Anlegg for å gjenopprette lever
Det finnes stoffer som øker den beskyttende funksjon i kroppen. De har imidlertid hepatoprotective effekt. De beskytter kroppen mot de skadelige effektene av fet mat og alkohol, øke metabolismen og metabolske funksjoner i leveren. I tillegg til medisiner, slike egenskaper er decoctions og infusjoner av urter.
Personer som lider av kronisk kolecystitt og hepatitt, leger rådes til å bruke samlingen, som inneholder berberis, Valerian rot, hagtorn blomster og mynteblader. For å gjøre det, må du ta en spiseskje av hagtorn blomster og finhakket Valerian rot og bland med 1, 5 ss mynte og berberis. Til kjøttkraft ut, bare en skje samling. Helle et glass med kokende vann, la det brygge, belastning og ta 3 ganger om dagen.
Å kurere skrumplever, kan være forberedt på samlingen, som består av to spiseskjeer med rose hofter og en spiseskje tørket nesle blader. For å forberede suppen helle en stor skje med samlingen kopp kokende vann og la stå i en halv time. Sil suppen og kjølig. Ikke vær lat til å ta en halv kopp to ganger om dagen. Disse urtene hjelpe deg å bli kvitt overflødig væske fra kroppen, forbedre metabolisme og fordøyelse, normal stol.
Hvis du regelmessig bruker decoctions og infusjoner av urter for leveren, vil det etter hvert komme seg, og behandlingsprosessen vil ta mye kortere tid.  
Bile gressBile urter kan stimulere sekresjon og frigjøring av galle fra galleblæren. De har også en avførende effekt, noe som påvirker fordøyelsessystemet.
Egenskaper choleretic urter
Noen ganger hender det at galleblæren begynner å produsere en stor mengde galle, som kroppen ikke klarer å takle. Da kan folk føler i munnen bitter det kan forstyrre tap av matlyst, verkende smerter i hans side. I slike tilfeller er det nødvendig å rense leveren påvirkes av mange uønskede faktorer. Å rense leveren og galleblæren forbedringsarbeidet i folkemedisinen Bile gress.
Men Bile urter kan "skryte" ikke bare choleretic egenskaper. De har også en krampeløsende virkning, i stand til å forbedre de metabolske prosesser i leveren. I tillegg er disse urter normalisere ekskretoriske system, og fordøyelseskanalen.
Rekke urter
Vanligvis Bile urter som brukes for leveren og galleblæren. Men de kan være nyttig for personer som lider av sykdommer i mage-tarmkanalen, fordi galle er involvert i fordøyelsen og bidrar til å assimilere fettløselige vitaminer.
Å gjelde choleretic urter immortelle, som inkluderer tanning, farging og bitre stoffer, eterisk olje, karoten, vitamin C. blomsterstand av denne planten kan brukes som urte, infusjon eller te. Disse terapeutisk Beverage i stand til å øke galle sekresjon, forbedre tonen i galleblæren, redusere konsentrasjonen av gallesyrer.
I folkemedisinen, er konsentrater og infusjoner av Helichrysum ofte brukt som en cholagogue for å behandle forskjellige sykdommer i blæren, leveren, urinveier, og å adressere sykdommer i mage-tarmkanalen. I tillegg hjelper evig bli kvitt ormer i stand til å stoppe blødningen. Et avkok av blomstene av denne planten i noen tilfeller til og med å bruke topically å behandle hudsykdommer.
Ikke mindre effektiv blant choleretic urter og medisin kvann. Røttene til denne planten er vanligvis brukt som et skjær som bidrar til å styrke prosessen med utskillelsen av galle og andre fordøyelsesenzymer juice og er en utmerket vanndrivende. Ikke forgjeves jordstengler og røtter av Angelica - viktig komponenter vanndrivende samling. I tillegg har cholagogue en tonic effekt, positiv innvirkning på sentralnervesystemet og hjerte-systemer. Også i folkemedisinen, er anlegget ofte brukt til å behandle fordøyelsessykdommer, flatulens, i fravær av appetitt. Og denne urten kan brukes som en diaphoretic, vanndrivende og slimløsende, det kan styrke og tone kroppen, som lider av søvnløshet, nevrasteni og hysteri. Eksternt den kan brukes som en alkohol skjær for å behandle revmatisme, gikt, ryggsmerter.
En annen zhelchehonnaya gress - mais vanlig. Som en del av denne urten inneholder pantotensyre og askorbinsyre, eteriske oljer, bitre stoffer, vitamin K. Corn stigma stand til å gi et vanndrivende, choleretic, hemostatisk effekt. Hvis man bruker dem regelmessig, pasienten ikke bare en økning i sekresjonen av galle, men det er kvalitative endringer: galle blir mindre viskøs og tett.
Andre planter
Veldig nyttig for helse og peppermynte, som har smertestillende og anti-inflammatorisk handling, utvider blodkarene i hjernen, hjertet og lungene, reduserer kløe. Hvis det er tatt muntlig, vil det øke appetitten, kan redusere oppkast, hikke, kvalme, fjerner lukt, desinfiserer og oppdateres. I sin tur kan mentol redusere glattmuskelspasmer av galleveier, for derved å forårsake separasjon av galle.
Noen ganger, som et choleretic urter kan brukes havre frø. Den inneholder mye stivelse, sukkere, proteiner, mineraler, fett, vitaminene A og B. Med havremel mange husmødre koker gelé som kan brukes som et middel til konvoluttering, spesielt i mage-tarm-sykdommer, ledsaget av diaré. Også fra dette måltidet kan tilberedes kjøttkraft og bruke det som et vanndrivende, diaphoretic og febernedsettende. Det hjelper og sykdommer i mage-tarmkanalen, ødem som har nedsatt opprinnelse.  
Яндекс.Метрика