Gresskar olje: nyttige egenskaper og kontraindikasjoner
 Gresskar i Russland kjent som grønnsak som du kan lage forskjellige deilige matvarer - frokostblandinger, kaker, juice, paier og selv supper. Gresskar kan spare, for å bruke som et legemiddel og i kosmetikk. Stor verdi har gresskar olje, det er mye brukt til ulike formål.
 For noen tid de unge i Russland, som i andre CIS-land, var å feire Halloween - en ferie til alt ondt, symbolisert ved gresskar er forberedt på en spesiell måte. Som spiselig vegetabilsk gresskar uunnværlig for våre bord, har den en rekke andre nyttige og positive egenskaper.
 Europeere i middelalderen oppdaget de gode egenskapene av olje gresskar (Cucurbita olje) og alltid hatt det. Dette produktet blir så satt pris på det tidspunkt at den lille flaske (200 ml) av olje i denne verdien tilsvarer prisen av en massiv ring laget av høykvalitets gull. Med hjelp av behandlere og leger behandling av sykdommer som tid alle systemer og organer.
 Nyttige enn gresskar olje?
 Denne olje er et produkt av naturlig opprinnelse er deres frø ved kaldpressing teknologi. Fremgangsmåten for å oppnå det anses tidkrevende og kostbart, siden råvarer (frø) er ikke billig, - å fremstille 1 liter olje er å presse omtrent 3 kg av frø (trenger 3-4 dusin gresskar). I dag er det også referert til som oljeprodukter eliteklassen som har en svært positiv respons.
 Visuelt gresskar olje kan variere i farge. Det kan være rødbrun, brun eller mørk grønn (nesten svart) farge.
 Olje Gresskar har en spesifikk mettet og behagelig aroma. Av alle de eksisterende vegetabilske oljer, er det ansett som den mest delikate og brukes i matlaging rundt om i verden.
 Universalmiddel for mange sykdommer som kalles gresskar smør. Det er en del av et stort spekter av næringsstoffer:
 - Vitaminer nesten alle grupper;
 - Syrer (palmitinsyre og stearin, linolsyre og linolensyre,);
 - Mineraler og bioaktive elementer - karotenoider, fettsyrer og fosfolipider, flavonoider og tokoferoler;
 - Minerals;
 - Mer enn 50 forskjellige typer sporstoffer;
 - Protein.
 Fra hele mineralelementer som er tilstede i denne oljen i sin sammensetning omfatter også: selen (6 mg), magnesium (ca. 4 mg), jern (15 mg), sink (mindre enn 9,10 mg), etc. .
 Hvordan lage gresskar olje?
 Gresskar olje lov til å ta og bruke lokalt i kampen mot mange sykdommer, så vel som en rekke av kosmetikk. Tilgjengeligheten av en bestemt type av sykdom eller problemer i kroppen avhengig av dose og påføringsmetode. På grunn av sine enestående egenskaper, effektivt bidrar til å håndtere en rekke problemer i forbindelse med håndtering, gjenvinning og forebygging av sykdommer hos mennesker av forskjellig slag.
 Det er en positiv innvirkning av denne olje til alle prosesser som skjer i det menneskelige legemet. Spørsmålet om hvordan å lage gresskar olje blandet som hvordan du bruker avhenger av tilstedeværelsen av en sykdom. Den mest effektive av sin søknad i følgende medisinske områder:
 Dermatologi
Gresskar olje: nyttige egenskaper og kontraindikasjoner
 Med kosmetiske formål denne oljen er egnet som dens inntak og utvendig bruk. Vitamin E i sin sammensetning hjelper mykne epidermis av huden, mette den med oksygen og fuktighet oppbevaring. Huden blir myk og fleksibel, men også mer elastisk form. Dette forsvinnings tegn på akne, flass, seborrhea og kurert. Like aktiv olje gjenoppretter strukturen av hår og negler, og dermed akselererende vekst.
 Behandling av brannsår
 Bandasjer og anvendelsen av denne oljen på de berørte områdene av kroppen brenne er et kraftig verktøy som blokkerer brenne smerte, hevelse, kløe og svie. Den positive effekten av å begå slike bandasjer og postoperative sømmer, de lindre følelser av spenning, hevelse, har antibakterielle og anti-inflammatorisk egenskaper.
 Tannbehandling
 I feltet tannbehandling olje brukes til å behandle gingivitt og paradontitov. Eksperimentelt bevist at symptomene på disse sykdommene er 5-6 dagers behandlingsforløpet.
 Proctology
 En god lokal bedøvende effekt gir oljen i nærvær av hemorroider, fissurer i anus. Med fjernet det en ubehagelig svie, kløe og spenning, spesielt i den postoperative perioden.
 Immunologi
 Gresskar olje er en effektiv stimulator av immunsystemet, øker motstanden mot infeksjoner hos mennesker av alle slag. Som et anti-inflammatorisk middel anbefales bruken i nærvær av en hvilken som helst kronisk sykdom som noen ganger kan føre til forgiftning syndrom. Å ha en god anti-oksiderende egenskaper, akselererer den helbredelse av skadet vev, eliminerer de skadelige effektene av frie radikaler i kroppen, hindrer sin tidlig aldring.
 Pneumonologi
 Betennelse i den menneskelige luft krever kompleks, langsiktig og komplisert behandling. Gresskar olje må inkluderes i den medisinske selvfølgelig, fordi det er en gunstig effekt på slimhinnene i svelg, luftrør og bronkier, myker det eliminerer hevelse og tegn på inflammasjon.
 Oftalmologi
 Vitamin A har en gunstig effekt på kroppene til mennesker. Derfor gresskar smør inneholder dette vitaminet brukes til å behandle nærsynthet og mange øyesykdommer, spesielt anbefalt å ta den til folk som har jobbet ved datamaskinen.
 Gastroenterologi
 Olje hentet fra gresskarfrø, som brukes til å løse mange problemer av gastrointestinal karakter:
 - Degenerative forandringer i leveren;
 - Leversykdom og skrumplever (spesielt på grunn av overdrevent inntak av alkoholholdige drikkevarer);
 - Hepatitt (alle former).
 Effekten av sitt opptak observert i nærvær av problemer og patologier m / stier, m / blære og 12 mo / tarm. Det anbefales i løpet av behandling for sykdommer som:
 - Dyskinesi m / ruter;
 - Halsbrann forskjellig opprinnelse;
 - Cholecystitis;
 - Tilstedeværelse av steiner i de samme / kanaler;
 - Gastritt (enhver form);
 - Cholecystocholangitis;
 - Sår (12 Mo / tarm, mage).
 Ved hjelp av denne oljen kan være kvalitativt bedre blodverdier, forebygge w / blære stein formasjon, normalisere kolesterolnivået.
 Endokrinologi
 Med gresskar frø olje bidrar til å forbedre kvaliteten på metabolske prosesser. I nærvær av sykdommer assosiert med ubalanse i prosessen strømmen av lipidmetabolisme (fedme, dermatitt, psoriasis, herpes, eksematøs utslett), tar det betydelig raskere behandlingstiden og gir de beste resultater. Dette er en utmerket anthelmintisk, healing og medisin.
 Gynekologi og urologi
 Et positivt resultat ved behandling av denne olje er merket med prostatitt og prostatahypertrofi, for å normalisere spermatogenesen og gjenopprette reproduktive funksjon. Det forhindrer effektivt utbruddet og utvikling av noen betennelsessykdom i bekken organer. Når cystitt (kronisk form eller akutte former) mottak av denne oljen vil lette smertefull tilstand, til hyppig trang fjerne toalettet, smerte og svie.
 Måter å bruke olje
 Matlaging
Gresskar olje: nyttige egenskaper og kontraindikasjoner
 Han salat dressing, bedre smak og aroma av stuet grønnsaker og kjøtt. Som linfrøolje, gresskar varme du kan ikke fordi det vil miste noe av sin smak, og frekvensen av redusere sin nytteverdi.
 Behandling
 Som et middel, er det vanligvis tas oralt for noen få (1-2 time før måltider eller kort tid etter måltider. Ikke fortynn eller vaske ned at enhver væske. For eksempel, for behandling av katarr i øvre luftveier må ta fire uker med olje gresskarfrø tre ganger daglig i 6-10 dråper. En lignende metode og anbefalte med tegn på blærekatarr.
 Ved sykdommer i fordøyelseskanalen skal det tas en time før måltider, innsiden av en time. L. 3 g / dag i 10-14 dager. Bruken av olje gresskar effektivt som klyster (eller microclysters: fortynne i 1/4 kopp varmt kokt vann 1 ss L. Oil, nøye visp blandingen til en jevn struktur.).
 Olje akseptere som rubbing, applikasjoner, kompresser og bandasjer for å behandle ulike hudlidelser (inkludert infiserte sår, brannsår og post kirurgiske suturer). I form av dråper brukt det under nesepusteproblemer, forstyrrelser av syn og hørsel.
 Skjønnhet
 For hensikten med utvinning, behandling og hud regenerering og foryngelse for sin anbefalte bruk varmet gresskar smør i en spesielt forberedt masker. Den er perfekt kombinert med andre terapeutiske og nyttige verktøy som brukes i kosmetikk er ofte grunnlaget for utarbeidelse av ulike kremer, pastaer, masker, nærende og rensing lotions. Et positivt resultat gjør dette oljeutvinning og vekst av hår, fjerner flass, seborré i hodebunnen og hindrer hårtap og for tidlig skallethet.
 Alltid nyttig smør gresskar?
 Sammen med masse nyttige funksjoner og positiv innvirkning på menneskekroppen, bivirkninger og kontraindikasjoner gresskar olje også eksisterer. For eksempel kan en av de bivirkninger hvis det er brukt en fortynning av avføring og lakserende effekt, noe som fører til hyppig trang toalettet.
 I noen tilfeller kan da bruke denne oljen være en rap, er at kampen ikke vanskelig - heller det er behov for noe syrlig juice eller drikke (appelsinjuice, yoghurt, noen annen juice med tillegg av noen dråper sitron).
 I svært sjeldne tilfeller kan det være en allergisk reaksjon på gresskar olje, i dette tilfellet, metoden bør avsluttes.
 Hvordan du lagrer gresskar olje?
 For bedre å bevare de nyttige egenskaper gresskar olje bør oppbevares i beholdere med tett friksjon lokk, på et kjølig og tørt sted.
 Økt temperatur og direkte sollys for en useriøs - olje mister noen av sine gode egenskaper.
 Begrepet av sitt liv med riktig lagring er mindre enn 1 år.  
Яндекс.Метрика