Interessant nok i disse dager er grooming brann, er det ikke? Klart, nødvendiggjør høy grad av konkurranse i tjenester bruker ulike teknologier for å forbedre ferdighetene, noen ganger ikke bare overraskende, men kan sjokkere eksotiske metoder uerfarne klienter.

Grooming brann: hvordan blir det gjort?


 Mer nylig brukt modelleringsteknikk "hot saks", hvor under direkte påvirkning av høye temperaturer med saks prypikayutsya sprø hårtuppene. En slik prosedyre kan redusere skjørhet og krysset av de allerede skjøre tips.
 Forbedringer alternativ metode ble brukt klipping brann - "brennende hår" pyroforez, Brann kutt, - synonymer av samme metode som er stadig økende popularitet.

 Den nye trenden eller velprøvd metode for århundrer?


 Det ser ut til uminnelige tider, folk har en dyp kunnskap om de helbredende virkningene av brann på menneskelig hår krøller.
 Denne metoden for hårpleie kjent siden oldtidens Egypt, allerede på den tiden av faraoene skåret brann, selv endre formen frisyrer uten å bruke saks. Slaver Kleopatra brukte metoden for "hot saks" ved å varme dem over en brann.
 Pyroforez som en metode for skjæring ble oppfunnet i India tusenvis av år siden i familien Kyratpury familiens våpen frisører og deres teknologi er fortsatt en hemmelighet, kjent bare brukt stearinlys og kam.
 Foreløpig prosedyren ta sin rettmessige plass i linjen gitt frisørtjenester, men bare utføres i salonger og frisører.

 Hva er Brann kutt?


 Utføre skjæring brann en unik metode for hårpleie struktur som er basert på bruk av åpen flamme. Hvis "hot saks" behandles bare tuppen av skadet hår, gjør at teknologi for å forbedre Brann kuttet håret hele. Effekt av varm luft direkte ild sliper formede vekter, limes til kjernen av håret.
 Før du utfører denne prosedyren brukes til spesielle matvarer, befestet serum som trenger inn i hårets struktur og termo betyr å beskytte håret. Brannen blir oppnådd, og den tettende film som dekker håret langs hele sin lengde, noe som gir den elastisitet og glans.
Grooming brann: hvordan blir det gjort?

 Effekten er synlig umiddelbart!


 Sunt hår holdes lang titt - mer enn tre måneder, selv med vanlig vask håret. Denne metoden er ideell for de som ønsker å gi håret ekstra volum, fordi håret hårklipp Brann har absolutt ingen kontraindikasjoner. I tillegg er det også akselerere hårvekst og håret blir sterkere og sterkere ved å tillate mer det gjøres bruk av keratin og kroppsproteiner.
 Metoder slik frisyre anbefalt for de kvinner som har bleket hår, å utsette dem til tørrhet, ytterligere skade og derfor redusere mengden av sine frisyrer. Jeg ønsker å anbefale utgifter kutt brann etter bleking prosedyrer, skjæring eller farge håret, fordi disse handlingene til håret i seg selv ha en negativ innvirkning. Praksis har vist at varm luft prosedyre renser hver hår fra den negative virkningen av stress og, sunn håret fra rot til tupp, er lengden på håret ikke endret, noe som er viktig hvis ønskelig mål vidroschuvannya hår.

 Medisinsk opplæring og beskyttende


 Fremtiden påvirkning av håret er grundig opplært, må de først være sikker på å vaske med en spesiell renere og gjelder ytre bevegelse innhold av vitamin utvinning ampuller med obligatorisk innhold og keratin proteiner som gir den type utdanning av hver ytre hår beskyttelse mot eksponering for høy temperatur.
 Når det utføres en medisinsk trening kan brukes biologiske nærings serum eller maske - som betyr at hoved velger å bruke, etter den innledende tilstand av hår. Serum eller holdt på hår maske 15-20 minutter og deretter vaske av grundig.
 På den siste etappen, under utarbeidelsen av forsvaret behandlet hårspray, som nødvendigvis inneholder noen form for hvete ekstrakt, eteriske oljer og andre beskyttende komponenter. Inneholdt i preparatet av proteinet bidrar til å reparere skadet hår.

 Teknikk


 Dette etterfølges av selve inngrepet steking - Master bruker en flammebrenner alkohol eller mini gassbrenner. Håret skal være vått for hele lengden, ildfast kam håret forsinke den horisontale og den minste avstand fra dem bære en fakkel eller lommelykt, skape jevn oppvarming hår med varm luft. Fremgangsmåten for enkelte hårstrå varer mindre enn fem minutter. God nok for steking og tetting skadet hår skalaer og rehabilitering. Selvfølgelig, det kommer an på opplevelsen av master, så du bør spørre om tilstedeværelsen av et sertifikat for denne prosedyren.
Grooming brann: hvordan blir det gjort?

 Den siste etappen - "vekkelse hår"


 Fjerne hår dannet en slags brennende pellets trenger en varm fuktig håndkle og hår beskyttelse spray prosess, hvoretter normal til tørr hårføner.
 Etter første behandling håret blir glatt, skinnende, silkeaktig, ikke elektrifisert.
 Sunt hår vil underholde for 2-4 måneder, avhengig av graden av skade, men må være i samsvar med vilkårene for daglig omsorg - bruk av sjampo, masker, hår cocktails. Gjenta fremgangsmåten blir gjentatt etter behov.

 Komplekset er å opprettholde en balanse i håret


 Anbefaler bruk:

 •  Wanted du shampoo, men uten lipider som finnes i sammensetningen av minimal proporsjoner.

 •  Dine foretrukne balsam med naturlige oljer, kremer er best egnet.

 •  Sørg for å ukentlig fuktighetsgivende maske påføres.


 •  Og, selvfølgelig, behandler alltid hårtuppene arganolje er det viktigste kravet, som etterfølges av alle toppmodeller innen frisør.
   Vi oppfordrer alle må prøve minst en gang denne prosedyren, og du vil forstå - om det er egnet for håret ditt, nå markedet er mettet med ulike innovasjoner narkotika, men Brann kuttet - et flott alternativ til varm barberhøvel eller saks varme, mens terapeutiske effekter.
   Når et kosmetisk produkt ble oppfunnet av tyske hudleger, men fikk sin popularitet på grunn av asiatisk makeup artist. Det hjalp BB-krem utbredt japansk og koreansk kosmetikk. Velg en som passer for deg BB-krem like vanskelig enn tone. I tillegg er disse kremer spekter av farger mye mindre (ca 4).

  Hvordan velge den beste BB-krem?


   Opprinnelig BB-krem ble opprettet som et middel zalechyvayuschee arr etter operasjonen, men snart begynte å utføre hovedsakelig dekorative funksjon. Fra kremer BB-kremer varierer i at de ikke bare maskere funksjon, men også fukte huden med solkrem egenskaper, fremme kollagen. BB-krem har en tett, sammenlignet med kremer, tekstur, så perfekt kamuflerer hud feil. Dette produktet er forskjellig podton og flere egenskaper som om reflekterende partikler evne satin hud. Emballasjen av alt dette skal angis.
   BB-krem veldig naturlig plassert på huden uten å skape effekten av masken og justerer tone. Med det vil du bli eier av en naturlig makeup som vil se ut som om ansiktet ditt er ingen enkelt gram av kosmetikk. Også, hvis de vanlige kremer har muligheten til å understreke peeling hud, vil BB-krem redde deg fra den irriterende problemer.

   Valget BB-kremer


   BB-krem kan bare brukes til grundig renset. Dette bør være vtyrayuschymy bevegelser, som begynner med T-sonen. Vent til kremen er absorbert, og deretter fortsette å bruke det på problemområdene. Således ved å anvende prinsippet korrigerings. God BB-krem vil bli forelegget på forrige lag, gå til å tilpasse seg hudfarge.
   Å fjerne BB-kremer kun bruke hydrofile oljer. De er vanligvis tilgjengelig på samme sted og samme BB-kremer. Men hvis du ikke kan kjøpe dem, eller hvis de forårsaker en allergisk reaksjon, kan du bruke vanlig olivenolje og tindved. I noe tilfelle ikke prøve å vaske av med vann eller hjelp av ulike lotions makeup remover fordi kremen helt fjernet så ikke vil fungere. Første person behandle bomull pads dynket med olje, deretter fjerne de resterende midlene på vanlig make-up remover gel.
   Prøv å ikke bruke BB-krem hver dag, som sin tett tekstur etter hvert kan tette porene og dette har en negativ innvirkning på utseendet ditt. Fra BB-kremer, som med hver tone midler, bør huden hvile.
  Hvordan velge den beste BB-krem?

   BB-kremer hudtyper er delt så tydelig som tone. Mange selskaper er begrenset til bare fire nyanser. Men noen funksjoner for å vurdere når du velger dette kosmetisk produkt.
   For normal eller tørr hud, bruk en universell krem ​​som er i hver linje. Et eksempel på et slikt fløte - Missha M Perfekt dekning. Emballasjen av kremen betyr vanligvis at det er egnet for alle hudtyper. Hvis huden din er tørr og dehydrert, bruke BB-krem med intens fuktighet. Disse kremene emulsjon vanligvis base, som gir vanndråper i kontakt med huden. De er perfekt fukte huden og absorberes raskt. Den mest vanlige navnet på denne kremen inneholder uttrykket «Water drop».
   For fet hud dress krem ​​som motvirker overflødig fett. Disse kremene inneholder ingen mineraloljer som tetter porene. Også inkludert i deres sammensetning forskjellig omsorg ingredienser som lindrer huden og eliminere betennelse.
   For moden hud aldring i linjen vanligvis til stede spesiell krem. De skjuler rynker og bremse aldringsprosessen. I tillegg, for denne type krem ​​næring til huden med kollagen. De er designet ikke bare for å skjule tegn på aldring endringer, men treg påløper.
   Det er bedre å foretrekker asiatiske BB-kremer fordi Bruker elskere av kosmetiske produkter, de alle parametere bedre enn sine vestlige kolleger, som av asiatiske produkter har lite til felles bortsett fra navnet. Den eneste nyanse er det faktum at asiatiske selskaper produserer produkter beregnet for ganske lys hud og selv har en whitening effekt, og hvis du er eier av en luksuriøs tan være vanskelig å finne riktig nyanse. Hvis du ikke vidriznyayetesya lys hud og lyst til å prøve forskjellige kosmetiske oppdateringer, kan det være lurt å kjøpe western analoge BB-kremer, men hvis du noen gang har brukt asiatisk, ikke forvent det samme resultatet.
  Hvordan velge den beste BB-krem?

   Fra vestlige BB-kremer tjent positive anmeldelser krem ​​selskaper som Dior, Clinique, L'Oreal Paris, Vichy, MAC. Det er billig Garnier, men alle tre nyanser har en sterk gulaktig podtonom som passer ikke alle. I tillegg er det ikke egnede eiere eller fet kombinert hud. Hvis du kjøper en av disse kremene, ta en nærmere valg som mulig, slik at de ikke har denne evnen perfekt tilpasse seg din hudtone som koreansk BB-kremer.
   I russiske butikker asiatiske BB-kremer og andre produkter finner svært vanskelig. Videre er deres pris ofte svært mye løft. Men du kan bestille disse kosmetiske produkter gjennom et verdensomspennende nettverk. Velge nettbutikker med sminke var ganske stor, og du kan enkelt finne et egnet alternativ.
   Du vil bruke litt tid på å lete etter den riktige BB-kremer fordi det er bedre ikke å kjøpe på et rør. I mange bedrifter er det sett av prober med flere verktøy med forskjellige funksjoner. De vanligvis ikke har en svært høy pris, og du kan gjøre et valg i favør av en krem ​​som perfekt passer din hudtype er. I Missha koreanske bedrifter har et lignende sett av mini versjoner av ulike BB-kremer av dette merket.
  Яндекс.Метрика