Grooming sessun (foto)I dag mer enn noensinne i mote - vintage stil. Og det er ikke bare mote, men også håret. Det er ingen tilfeldighet jenter som holder tritt med de nyeste mote trender i verden av frisør mote, opt for denne stilige vintage frisyre som sessun eller på annen måte som det kalles, Cesson.
Funksjoner hårklipp sessun
Cesson - egentlig bare en unik frisyre som passer for alle hårtyper og viktigst - egnet for kvinner i alle aldre. En annen viktig fordel med Cesson er at denne frisyre er ganske lett å rengjøre og upretensiøs i konklusjonen.
Grooming sessun (foto)

Den klassiske versjonen av denne frisyre er gjort på håret av middels lengde - fra øreflippen til midten av halsen.
Ofte forveksles med Cesson hårklipp personsøker. Faktisk er disse frisyrer utført i en lignende stil til hverandre, men hvis du ser nøye etter, kan du se ganske betydelig forskjell.
Derfor, i den klassiske smell Cesson er nødvendigvis halvsirkelformet, og håret på sidene stryzhutsya kortere enn baksiden. Mens klassisk øker klippet på én linje og kombinert hovedsakelig med lik hryvkoyu.
Videre personsøker - glattere hår og Cesson - mer volum.
Grooming sessun (foto)

For utførelse Cesson mer som en klassisk firkantet, men i dette tilfellet håret stryzhutsya skrå, og firemannsrom - lik.
Med samme spesiell kalibrering teknikk kommer fra den klassiske Cesson pent krøllet inn lokker.
Denne tilnærmingen hårklipp sessun
Grooming sessun (foto)

Naturligvis, den beste tilnærmingen Cesson jenter med subtile ansiktstrekk oval. Du kan imidlertid velge alternativet Cesson for de jentene som har ansiktet er langt fra ideelt. Ja, kan meget langstrakt ansikt visuelt redusere bekostning av lik Chub tykk og litt avrundet - trekk gjennom asymmetriske skrå smell. Videre kan denne frisyre bidra til å skjule ufullkomne ører. Men eierne er veldig rund og full kinn hårklipp Cesson anbefales ikke fordi det kan fremheve eksisterende rundhet.
Det er visse krav og hårklipp til hårets struktur. Ja, Cesson bedre å gjøre på en ganske tykk, og bølgete hår kan være, men eierne er veldig tynt hår, er dette frisyre ikke egnet.
Angående alder, er det ingen begrensninger, denne frisyre kan gjøres fasjonable og respekt unge damer. Videre Cesson modne kvinner legge litt letthet og lettsindighet selv, og unge jenter - legg rigor og pålitelighet.
Moderne versjoner hårklipp sessun
Grooming sessun (foto)

Selvfølgelig, en absolutt klassiker i sin rene form var bra bare i forrige århundre, og nå kan du ta en ny bølge av et lenge kjent kutt og diversifisere den. Den enkleste og raskeste måten å gjøre det - endre formen smell. I stedet for de klassiske halvsirkelformede tykke smell, som gir Cesson hårklipp kan gjøre håret eller rette, avlange eller forkortede smell. Det viktigste - at det kom opp til ansiktet ditt. Som et alternativ - kan gjøres uten noen smell frisyre.
I de opprinnelige smell Cesson kan modernisere og slike faktiske metoder skape frisyrer som tråder av forskjellige lengder, "revet" eller strand asymmetri. Det er ingen hemmelighet at dagens asymmetriske hårklipp nå kan gjøres på noen hår og Cesson - er intet unntak.
Grooming sessun (foto)

En annen effektiv måte å lage en stilig frisyre - legg et spill farge. Enig farging noen tråder oppdateres umiddelbart bildet. Du kan plukke opp en rokk å matche eller kontrast velger å farge - det hele avhenger av din personlige mot og fantasi av din herre!  
Bunnfallet i galleblæren
 Galleblæren blir brukt til å skupchuvannya galle som er nødvendig for spaltning av leveren. Den aller kroppen ser ut som en pære på en mørk grønn farge med en tynn vegg. Galleblæren har hals, kropp og bunn.
 Etter bruk av en mat galleblæren begynner å trekke seg sammen, og konsentrert galle begynner å bevege seg i den felles gallegang. Den mest aktive og intense flyten av galle begynner etter å ha spist eggeplommer, dyr og vegetabilsk fett. Etter sammentrekninger og avslapning kommer i som er fylt lever galle.
 Noen sykdom i galleblæren er svært farlig som mulig kolikk, kan galleveiene obstruksjon oppstår brudd i galleblæren eller utvikling av peritonitt.

 Hvorfor er sediment i galleblæren


 Når calculous kolecystitt som forekommer i den akutte eller kroniske form i galleblæren steiner ikke bestemmes og slam, blir sediment karakterisert høyt innhold av mucin, som krystalliserte gallekomponenter.
 Bunnfallet som dannes i galleblæren av ufullstendig eller langsom tømming. Denne tilstanden er mest vanlig hos folk som er på langvarig faste eller hvis det er for lite stimulering av galleblæren motilitet når mangler kolecystokinin produsert i tarmen.

 Hvordan er rester (slam) i galleblæren


 Til tross for at utfelles i galleblæren anses reversibel stadium av patogenesen av gallestein sykdom, om ikke ty til passende behandling, og deretter aktivering og progresjon vil danne stener, som i sin tur gi opphav til alle relevante smertefulle symptomer.
 Bunnfallet i galleblæren er behandlet grundig, inkludert mat, primært rettet mot å redusere kroppsvekt, hvis fedme. Utformet dekomentatsyya medisiner, spesielt hvis det viser syndrom økt mikrobiell kontaminering av enkelte deler av tynntarmen.
 Ved muntlig forskrivere inneholder gallesyrer (ursodeoksyholevoy og henodeoksyholevoy) i to måneder. Hvis diagnosen konstriktiv etablert prosess, utnevnt endoskopisk papylosfynkterotomyya.
 Dette er den viktigste behandlingen for å oppdage slam i galleblæren.  
Symptomer på gallestein
 Galleblæren fungerer som en beholder for skupchuvannya galle. Galle i sin tur et viktig element for en full nite for normal fordøyelsesprosessen. Pæreformet legeme har en grønnaktig farge og er beskyttet av en tynn vegg.
 Galleblæren begynner å avta etter at en person har tatt litt mat på dette punktet konsentrert galle kommer inn i felles gallegang. Etter bruk av animalsk og vegetabilsk fett, kylling plomme en intens og aktiv strøm av galle. Etter galleblæren sammentrekninger oppstår ro og avslapning, denne gangen fylt med leveren galle.
 Symptomer på gallestein - det er farlig fordi de kan forårsake skarp smerte, oppstår galleveier blokkering og selv ruptur av galleblæren.

 Hvorfor dannes gallestein


 Dersom pasienten skulle calculous kolecystitt diagnose og sykdommen forekommer i akutt eller kronisk form er gallen ennå ikke dannet stein og slam som samles (slam). Dette sedimentet har økt mucin-innhold, og det krystalliserte gallekomponenter.
 Hvis det er ofte ufullstendig tømming, først kommer til å fremskynde, og da det blir til stein. Hvis en person er sulten, og det er ofte utilstrekkelig motilitet av galleblæren er slammet går raskere.

 Behandling og symptomer på gallestein


 Hvis slam - en reversibel stadium av patogenesen, vil steinene kreve egnet behandling. Imidlertid, når slammet skrider frem, blir stenene dannes raskt. Det var da de første tegnene vises og gallestein. Dette er spesielt smertefulle kramper, kramper, uutholdelig kjedelig eller skarp smerte i øvre høyre kvadrant gir. Avhengig av smertegrensen, ikke alle mennesker er i stand til å tåle slike smerter og mister bevisstheten.
 Så snart de første tegn på gallestein erklært seg til å komme til en lege avtale for omfattende behandling. Tatt i betraktning er: kroppsvekt, fedme, alder og graden av symptomene på sykdommen. Forskrivere, medikamentell behandling, endoskopisk papilosfinkterotomiya. Foreskrevne piller, som har en gallesyre. De må drikke minst to måneder. Under behandlingen regelmessig bør gå til legen og få anbefalinger.  
Symptomer på galleblæren sykdom
 Antallet mennesker som lider av sykdommer i galleblæren, øker hvert år. Dette faktum er absolutt ingen overraskelse, fordi dagens usunn livsstil de fleste av oss føre til utvikling av ulike patologier i galleblæren - en kronisk kolecystitt, gallestein, biliær dyskinesi, svulster i galleblæren.
 Det bør bemerkes at de fleste av de pasienter som ble observert på tegn på galleblæren sykdom, til et visst punkt ikke har mistanke om at årsaken til problemene med fordøyelsessystemet - galleblæren. Pasienter kan oppleve ubehag, lavgradig feber, ubehag og tyngde i brystet eller høyre. Tilstedeværelsen av disse symptomene er det første tegn på galleblæresykdom.
 Over tid, er mer synlige og tydelige tegn på galleblæren sykdom.

 Smerter i øvre høyre kvadrant


 Langvarig løpet av galleblæren sykdom pasienter berørte periodisk eller konstant smerte eller verkende karakter trekke i øvre høyre kvadrant, spesielt etter å ha spist stekt, fet mat.
 Å angripe av gallestein sykdom karakterisert ved nedsatt lever kolikk - akutte, sterke smerter i øvre høyre kvadrant, stråler ut til høyre side av brystet og forverres ved innånding eller bevegelse.

 Halsbrann og bitterhet i munnen - de viktigste symptomene på galleblæren


 Følelsen av halsbrann og bitterhet i munnen er en klassisk tegn på dysfunksjon av galleblæren, forårsaker stagnasjon av galle, som fører til prosessen med nedbrytning og galle tilbakeløp i spiserøret plass.

 Kvalme og oppkast


 Nesten alltid i akutt galleblæresykdom pasienten klager over kvalme, noe som provoserer solid måltid, skjerpende leveren.
 Ofte, spesielt i bilious kolikk, oppkast hos pasienter er, med oppkast med gul-grønne, som inneholder galle.
 De viktigste symptomene på galleblæren sykdom inkluderer også tap av matlyst, brudd krakk, rød tunge, gulsott.
 Se tegn på galleblæren sykdom, er det nødvendig å se en spesialist fordi ethvert avvik i arbeidet med kroppen som fører til systemfeil avgiftning, giftstoffer akkumuleres i vev, redusere immunforsvaret, øker sannsynligheten for kreft!  
Яндекс.Метрика