Grooming tennis (foto)Hårklipp kalt tennis menns frisyre kort hår med korte templer og en langstrakt spiss. I noen varianter av denne frisyre kan suppleres "pinnsvin" barbert på toppen.
History of hårklipp tennis
Grooming tennis (foto)

Haircut "tennis" i moderne tolkning har lite å gjøre med samme idrett. Likevel utseendet det skylder tennis siden den første tydd til bruk av hårklipp tennisspillere bare fordi deres form var veldig behagelig for timer med aktive økter i hetten under solen.
Tennis hårklipp flyttet inn i andre idretter, da hun kom og gjorde massene og er fortsatt svært populært i dag.
Funksjoner hårklipp tennis

Grooming tennis (foto)

Den viktigste funksjonen i denne frisyre og samtidig sin fordel er allsidigheten. Det er egnet for nesten alle mennesker, uavhengig av alder, kroppstype, hårfarge og Thira. Ideelle og de som på grunn av en eller annen grunn tradisjonelle korte hårklipp er ikke egnet. Sin nøytrale form og lengde gjør det lett å konklusjon. Selv for eiere krøllete hår funnet tilsvarende variasjon av klipping.
For å passe hårklipp tennis
Grooming tennis (foto)

Naturlig frisyre å velge i henhold til sine egne smakspreferanser, og basert på egenskapene til sitt utseende. Som nevnt ovenfor, er dette frisyre egnet for nesten enhver mann med noen skikkelse og enhver ansiktsform, med en hvilken som helst hår tekstur.
Ikke bare det er egnet for de som foretrekker en lengre frisyre og ikke liker bob.
Typer tennis frisyre
Dette menns frisyre har flere varianter. Eksperimentere, hver mann vil være i stand til å velge selv det mest aktuelle alternativet:
Grooming tennis (foto)

"Hedgehog". Fra navnet er det klart at kort hår, tråder som "pinne", minner nålen pinnsvin. I denne varianten whisky vыstryhayutsya meget kort sammenlignet med lengden av håret på den parietale området. Dette frisyre vil øke den visuelle formen på hodet og lage ansiktsuttrykk mer modig;
"Square". Dette frisyre naturligvis forskjellig fra kvinners firemannsrom. Sin særegenhet er vыstryhanyy på toppen av en slags "bakken". Whiskey er i denne varianten er likeverdige og stryzhutsya under én lengde;
Grooming tennis (foto)

"Filten". I denne varianten, som i forrige, kronen må også vystryhty "bakken", men hode og whisky stryzhutsya veldig kort;
"Ungdom". Shearing er gjort i dette tilfellet for klassisk (korte templer og langstrakt håret på kronen og nakke), men lengden på håret vil være større enn i alle tidligere versjoner. Fordelen med dette er muligheten for å kutte eksperimenter med forskjellig design.
Grooming tennis (foto)

Av guttene setter pris på også denne fordelen av håret, som en mulighet til å gjøre det og holde deg hjemme. Du trenger bare Clipper med vedlegg.  
Slik kjører du i morgen? Grunnleggende regler og anbefalinger

 Utvilsomt, mange nå fører et aktivt liv hvor spesiell oppmerksomhet er betalt idrett. Dette kan være å lade selv en joggetur. Men ikke alle vet hvordan man skal kjøre i morgen for å gå ned i vekt uten at det går helse.
 Før du går for en joggetur i morgen, må du beregne tid til å gjøre det, og deretter gå til dusjen, spise frokost og slappe av. Bør kle for været, så bør du vurdere følgende alternativer.
 Kjører i morgen for vekttap: hvordan å kle
 Hvis temperaturen er over 30 grader, være forsiktig for å unngå heteslag eller overoppheting. Derfor, kortere tid jogging, ta med vann og slitasje solbeskyttelse lue. Ikke binde på dine tunge joggesko uten sokker. Det er også svært nyttig å kjøre barbeint.
 Når lufttemperaturen 17 + 30 grader lett kjole, for eksempel sport shorts, og kvinner - tema. Menn ideelt drevet bar overkropp.
 Hvis lufttemperaturen er 1017 grader, slitasje sport dress med lange ermer.
 Ved en temperatur -15 til 10 grader bukser, skjorte og lys jakke på toppen. Ikke glem lue som dekker ørene. Hvis det er kaldt nok, kan du i tillegg ha en jakke under en jakke.
 Ved en temperatur -25 til 15 grader kledd det samme som ovenfor, men sørg for å bruke hansker og ullsokker på toppen av det vanlige. Snøre opp joggesko stramt at ikke trengt ned i snøen.
 Ved temperaturer lavere enn -25 grader jogge kun utføres av fagfolk, amatører anbefales Confine morgen øvelser.
 Ikke kjør i støvlene alltid vzuvayte joggesko. Klær velger kun av naturlige stoffer, syntetiske stoffer er ikke like pustende. Så snart du kommer hjem pereodyahnitsya umiddelbart å tørke klær. Klær bedre vaske hver dag. Prøv ikke å våte sko.
 Kjører i morgen: hvor du skal begynne
 Å starte en øvelse programmet, gjør du følgende:
 Gå krevende trinn i 1 minutt, deretter postrybayte på plass. Gjør strekke beina og knebøy 10-20 ganger. Hvis snø, deretter forsiktig lage en dobbel salto. Start med lett jogging tempo og i løpet av minutter litt uskortes.
 Løpeteknikk
 Jevnt fordeler vekten over foten. Bena litt bøy i knærne, landing på hælen sprekk på tå og gjør avhengighet på utsiden av foten. Ikke kjør på tærne fordi det truer flate føtter og smerter i musklene i leggene. Hold rett bagasjerommet og armer i en vinkel på 120 grader. Dette presse sine knyttneve og ikke peresekaytes sine foran brystet. Nakke, kjeve, skuldre, armer, fingre og tunge bør være helt avslappet. Lengden på banen - person, men det er bedre når det tar 15-2 fot.
 Pusteteknikker
 For å tenne optimalt masse oksygen, puste gjennom nesen, munnen og puster luft. Dersom dette mot puste gjennom munnen, deretter mer blod til oksygen uten å utvikle lungekapasitet. Men hvis du føler deg sliten, må du puste gjennom munnen i noen sekunder. Derfor bør respirasjonsfrekvens være hyppige - gjøre en full pust og samme maksimal utpust.
 For trening lunge et sted i midten løp, uten å redusere tempoet i løping, lese høyt noen vers fra noen dikt eller sang. Snakk tydelig og uten forsinkelse. Fullfør bør kjøre når du starter å kvele. Ikke vыmatыvayte deg videre kjører, ta vare på helsen.
 Nyttige råd
 • Ikke spise eller drikke væske før et løp - dette bør gjøres for å returnere hjem etter dusjen.
 • Etter å ha kjørt hardere prosedyrer skal utføres.
 • Ikke kjør opp til smerten vil ikke starte, og vil ikke spille i hodet. Målpassering, flytte til en mer rolig tempo, og endte opp med å gå (ca 5 minutter). Lett postrybayte på plass.
 • Del på hvilken avstand du kjører, fire segment og slutten på hvert stopp for å ta et dypt pust og riste bena. Ta vekt liggende og otozhmytes 10-15 ganger. Tune kroppen din til å fortsette, og på samme tid du podkachaete hender.
 • Øk tempoet og avstand kjører hver 2 dager.
 Helse til deg!

Hvordan å behandle mage folk rettsmidler
 Feil kosthold, ubalansert kosthold - er de vanligste årsakene til sykdommer i magen. Behandle mage folk rettsmidler er ikke bare trygt, men også effektiv og rimelig. Men før behandling må du ta kontakt med legen din.
 Så hva er sykdommer i mage kan bli kurert med folk rettsmidler:

 Magesmerter og oppblåsthet


 Du kan lage et klyster med varmt vann med olivenolje og drikke te med peppermynte med karve. I det område av magen sette en varmeflaske.

 Overtredelse av surhet i magen


 I dette tilfelle er den mest effektive måten gulrotjuice. Og må drikke mer jo høyere surhet i magen. Dette verktøyet ble brukt i gamle Russland.
 Hvis du hyperacidity, deretter behandle mage folk rettsmidler som mulig. For dette formål er perfekt naturlig honning, som skal fortynnes med varmt vann. Det skal ta 15 minutter før du spiser.
 Ved lav pH også kan "flykte" honning, men i dette tilfellet det ikke bør fortynnes med vann. Spis godt i 15 minutter før du spiser.

 Kreft i magesekken


 Hvis du har funnet onkologi, deretter behandle mage folk rettsmidler må være veldig forsiktig. Ikke ta noen urt uten å konsultere lege. Hjelp magekreft kan bjørk sopp - Chaga.
 Fersk chaga trenger en god vask og rist. Hvis tørr sopp, må det først bløt i kaldt vann i 4 timer.
 Klar sopp (gjennomvåt eller revet) blandet med varmt vann (1: 5) og la stå i 2 dager. Deretter sil væsken må være forsiktig og ta tre kopper om dagen 30 minutter før måltider.
 Du kan også la Viburnum bær på en varm honning 6-7 timer og drikk denne infusjonen 1 ss. skje 3 ganger om dagen.

 Magesår


 Når sår og mage kan bli behandlet folk rettsmidler. På et magesår, selvfølgelig, veldig viktig å følge en streng diett. Du kan også ta et måltid til propolysnoe olje.
 Du kan forberede et avkok av linfrø, einebær, hvite syriner.  
Яндекс.Метрика