Gul tildelingKvinner og zahalnolyudskafiziolohiya slik at kroppen produserer faktisk non-stop basis av ulike typer utslipp som med varierende intensitet over tid i ulike typer skjermer dem ut. Utskilles væske, matrester, overflødig vann, giftstoffer og mineraler. Men den rikeste sett av valg, selvfølgelig, ulike kvinners livmor. Dette er veldig bra fordi den kvinnelige kroppen som en celle med en høy sannsynlighet kan bedømme helsen til organismen som helhet. Nå ønsker vi å fokusere på denne spennende give mange problemer som gul utflod.
Gul utflod er normalt
Bare verdt å nevne at mye normalitet eller abnormitet sekret av den kvinnelige kroppen er avhengig av personligheten til kvinnen. I noen litt gulaktig utflod kan tyde på utvikling av farlige infeksjoner, mens andre - være normale varianter vanligste hvitere. Imidlertid bør intens gul farge varsle noen dame, som i de fleste tilfeller slik tildeling som indikerer utviklingen av ulike smittsomme sykdommer etymologi.
Det antas at i den normale tilstand av den kvinnelige kroppen farge sekret kan være svært forskjellig - fra helt gjennomsiktig, noe som er olje, ganske vesentlig til gul. Det bør bemerkes at i dette tilfellet, bør valget være en homogen masse eller klynge av små klumper, mengden som avhenger dag av menstruasjonssyklusen, og i hvert enkelt individ kvinne. Samtidig normal kvinne bør ikke føle skabb, kløe eller smerte, og de slippes ut eller burde ha lukt eller lukt det avgir bare litt sur. Dersom disse vilkårene er oppfylt, så mest sannsynlig, er en kvinnes kropp i god orden og grunner til bekymring.
Gulaktig utflod fra livmoren kvinner bare møtes ved slutten av menstruasjonen og blødning er direkte innblanding til normal utladning, noe som gir dem en gul farge. Tilsvar gulaktig sekret kan være bud om perioden. I alle fall, kvinner er generelt godt kjent med særegenheter av kroppen din og kan skille unormal utflod fra hverdagen.
Farlig gul utflod

Noen kvinnelige kroppen, spesielt hans bryst, og sørger for intensiv reproduksjon av mange arter av bakterier som danner et beskyttende miljø, surhet og immunitet mot sykdommen. Den normale balansen av mikroorganismer i kroppen til en kvinne som ikke gir sin absolutt ingen ubehag, men ved å endre balansen av kraft kan det føles mye verre. For eksempel, i særlig varmt vær, spesielt når utilstrekkelige hygieneprosedyrer begynner antall bakterier for å vokse, noe som kan fremkalle problemer slik som vaginitis. Spesielt er det funnet i rikelig sekreter gule og ledsaget av kløe, svie, ubehag og smerte og med under samleie.
Tilsvarende effekter kan forårsake den vanligste feilen og livmorslimhinnen, kalles populært erosjon. Gul hyppig tildeling og andre inflammatoriske sykdommer i kvinnelige kjønnsorganer som egglederne (salpingitt) og eggstokkreft (også kjent adnexitises). Hvis du har blitt diagnostisert med noen av disse sykdommene, må du så snart som mulig å starte behandling så forsinkelsen i dette tilfellet truer kirurgiske komplikasjoner og infertilitet.
Ofte årsaken til kvinner uthevet i gult er ulike underlivsinfeksjoner. For eksempel, tildeling av trichomoniasis er gule eller grønne farge og svakt skummende struktur. Samtidig har kvinner fått kløe i lysken og visuell irritasjon. Også, kan utvalget snakke om andre kjønnssykdommer. En erfaren gynekolog eller veneriske sykdommer kan raskt avgjøre dette stedet hadde gonoré, klamydia eller diverse virus forstyrrelser. Når gonoré, som for eksempel halsbrann oppstår når du prøver å urinere, smerte og rødhet.
Behandling av utslipp
Ofte kvinner å ha lest hvordan de tenker fornuftig litteratur, tatt å se på alle de funksjonene som er beskrevet sykdommer, som tydelig viser "syndromet medisinsk håndbok," er beskrevet Jerome K. Jerome. Ofte speile situasjonen der, å ha de mest urovekkende symptomer på utslipp, begynner kvinnen å ty til populære oppskrifter og tips kjærester i stedet synes elementær lege.
Konklusjonen er enkel: i enhver tvilsom situasjon ved eventuelle kontroversielle endringer og uforklarlige fenomener best - å besøke sin gynekolog. Vi ønsker deg helse!  
Skylle nesen med saltvann
 Alle av oss flere ganger om dagen vaske hendene vmyvayemosya jevnlig ta en dusj og badekar, rensing av kroppen fra skitt og døde hudceller. Leger anbefaler å gjøre det samme med våre neser - systematisk vaske det med saltvann. Denne toalett nese (nasal eller dusj) gir forebyggende virkning ved å fjerne fra overflaten av slimhinnen patologisk hemmelig med støv, bakterier og allergener, og terapeutisk, bidrar til hurtig å takle en kald, rhinitt, faryngitt, sinusitt og adenoiditis.
 Løsningen vaskes nesen
 For å forberede løsningen bruker en enkel varm (kroppstemperatur) vann fra springen. Den enkleste måten - å løse opp i et glass vann 1 ts salt. Men det finnes mange andre alternativer for løsning forberedelse. For eksempel kan i stedet for vanlig salt brukes havsalt, som selges i apotek. Eller en løsning av bakervarer salt legge noen dråper av jod. Eller lage brus-salt løsning: 1 kopp vann 1 ts salt og soda, igjen, tilsettes jod. Å vaske nesen kan også brukes decoctions av urter som kamille, ringblomst, salvie, johannesurt.
 Skyll nesen?
 Skylle nesen med saltvann gjøres best på badet. Forberede sprøyte, kopp Esmarch, klyster eller liten tekanne med tut (du kan sette på barne brystvorte nese, øker det til hullet 5 mm). I beholderen, helle løsningen. Baug badekar eller vask. Munnen for å åpne, for ikke å kvele: Rensing vann passerer gjennom nesen og nasopharynx og fusjonere med språket. Godt feste spissen kapasitans til neseborene og forsiktig helle løsningen. Når du blir vant til følelsene kan bli styrket press - strømmer av vasking er effektiv. Deretter gjøre det samme med det andre neseboret.
 Antall irrigant justere selv. Vanligvis en vask nok på 100-200 ml. Ved nasal åpenhet annen, mer oppmerksomhet ta en mindre annen halvdel av nesen. Etter vask bør ikke være aktivt vыsmarkyvatsya - bare skriv balanserer væske nøye fra begge neseborene vekselvis.
 Hvor ofte trenger du å vaske nesen?
 I forebyggende spyling frekvens satt av deg. Du kan gjøre dette hver dag, kan du to ganger om dagen (morgen og kveld), kan du en gang i uken, og kan være mye mindre. Med det formål behandling frekvens vasker bedre å diskutere med legen din. Den vanlige kaldt nese bør vaske hver dag i minst tre ganger for å fullføre utvinning.
 Kontra å skylle nesehulen
 Kontra akutt mellomørebetennelse, forverring av kronisk ørebetennelse, hyppige neseblod komplett obstruksjon av nesegangene, svulster i nesehulen og idiosynkrasier komponentene i løsningen.  
Postpartum periodenFødsel - en naturlig prosess som ligger i selve innholdet av kvinnen. Og gammel kvinne måtte beskytte ikke bare under graviditet, men også i den såkalte postpartum perioden. Etter at hun led et sterkt stress og smerte, til tider overgår alle mulige smerteterskel kan deretter gjennomgå ulike typer komplikasjoner eller bare slippe inn postpartum depresjon.

Fysiologi postpartum

Dette er det første, det er verdt å vurdere. Legene sier at etter den vellykkede fødselen av en baby kvinnes kropp utvinnes et gjennomsnitt på 6-8 uker. På denne tiden, normal hormon restaurert strukket magemusklene og forbrukt under graviditet og arbeidsstyrken.
Nesten umiddelbart etter fødselen begynner prosessen med omvendt omorganisering kroppen. Alt er tilbake til sin opprinnelige tilstand, bortsett fra bryst, som nå utgjør en viktig misjon amming. I stedet vises skjevt frukt hjerte. Normalisert puls og trykk begynner å avta lemlestet viktigste muskel - livmor.
Etter fødselen, ser det ut som et åpent sår, blødninger og andre kroppsvæsker. Fet kan ta opptil tre uker, og det er helt innenfor reglene. Meget snart strukket muskel av livmoren posen gjenvinne tidligere størrelse og vekt på 50 gram. Spesielt intens (og noen ganger denne smertefulle) oppstår reduksjon i de første 3-4 dagene, så prosessen blir nesten håndgripelig. Og tre uker utvinne tone urinlederne, under fødselen noen ganger ganske frakoblet. I løpet av denne tiden den kvinnelige bryst hevelse avtar, og det tar den tidligere størrelse.
Postpartum Care
Formålet med helse - for å beskytte skadet vev fra fødsel infeksjoner. Det er først og fremst i podmyvaniya kjønnsorganer minst to ganger om dagen med antibakteriell såpe. Leger rådes til å skifte klær hver dag, spesielt BH. I tørrmelk i vev kan utvikle bakterier som kan deretter gå inn i kroppen til barnet. Det er derfor leger anbefaler minst første gang før fôring "vaske" bryst såpe. Preferanse bedre, forresten, gi hlopchatobumazhnomu klesvask og vaske det må være i bilen ved høy temperatur. Det må innen to måneder etter fødselen besøke en gynekolog.
Problemer postpartum perioden
Dessverre, noen ganger leveransen ikke kan gjøre uten komplikasjoner. Fysiologi av kvinnene ser ut til ett, men funksjonene i alle forskjellige, og derfor han ikke kan rozrodytysya grunn av de trange bekken, er det andre mødre gap store frukt vev.
En av de vanligste sykdommer - er blødning (hypoton eller atoniske). Noen ganger i livmoren kan bli forsinket placenta partikler kan observeres inversjon av livmoren. Men hvis du nøye nærmet til valg av lege og sykehus, bør du ikke lure deg dårlig. Dagens nivå på medisin og ultralydundersøkelse betimelig prediktiv fortsette å håndtere all mulig nødsituasjon.
Med færre potensielle problemer - og postpartum hemorroider og forstoppelse, noe som lett kan fjernes med medisiner. Fortrinnsvis etter avtale legen din.
Figuren etter fødsel
Unge kroppen tar raskt den gamle form. Men mesteparten av avslapning av mageproblemer med otvysanyem magen og overvekt. Du trenger ikke å straks løpe til gym. I barselperioden viser bare lett trening, men de trenger for å utføre regelmessig.Disse er:
- Slå fra side til side, "kronglete";
- Trekke bena til magen 2 timer 10 øvelser;
- Mahi føtter og såkalte "saks";
- Øvelse "sykkel"
- Heve bekkenet i liggende stilling.

Det viktigste er ikke å være lat og tillit natur. På diett er bedre ikke å sitte ned, fordi kosthold fôring mødre bør være variert; Du kan fortsette i noen tid å bære komprimering undertøy og unngå strekkmerker må velge en ny BH-størrelse.
Utvinning syklus etter fødselen
Typisk syklusen avhenger av om kvinnen ammer eller ikke. Forsikringer gynekologer kan modne egg i eggstokkene etter 49 dager med ikke fôring og etter 112 dager i sykepleie. Så den såkalte beskytte under "melk" perioden er ikke garantert. Her igjen er rent individuelle.
Gjenopprette intime liv tillatt etter seks uker hvis leveringen var begivenhetsløs. Hvis en ung mor føler noe ubehag i kjønnsorganene, bør du oppsøke lege og vente for gjenopptakelse av ekteskapelig forhold.
Hvordan du kan beskytte deg mot mastitt etter fødsel
Årsakene til mastitt kan være substandard hygiene, generell lav immunitet, dårlig feste til brystet eller pumping melk.
Sykdommen provoserer mikrobe - Staphylococcus aureus, som kan overføres gjennom pleie elementer, forresten, inkludert selv på sykehuset. Spesielt utsatt for mastitt rastreskavshymysya kvinner med brystvortene. Skadet vev er alltid en slags inngangsport til alle typer infeksjoner.
Det finnes flere effektive metoder profilaktuyuchyh mastitt:
- Selv før fødsel massasje brystene og brystvortene gni håndkleet, forberede dem for fremtidige belastninger;
- Før og etter brystvortene for å smøres med en spesiell krem ​​"Purelan" som ikke krever skylling;
- For å hindre stagnasjon av melk i brystene, ztsidzhuvatysya, observere reglene for hygiene.

Hvis sprekken er der fortsatt, slåss med dem umiddelbart, smøring "Bepanten" eller annen sårhelende krem.
Mastitt oppstår oftere hos kvinner som har besluttet å avslutte ammingen. Så, for å unngå zahrubenyya bryst, og som et resultat av betennelse, bør opptre gradvis:
redusere antallet av daglige "småspising" baby i minst en måned;
uttrykke melk er igjen bare ved behov, som hyppig pumping kroppen vil bli ansett som den økende etterspørselen etter melk og amming vil bare øke;
redusere væskeinntaket per dag.
Ikke unødvendig ta piller, stoppe amming. Det er bedre å stole på prosessen naturen. Følg våre råd og amming kommer til "nei" naturlig. Forresten, leger likevel anbefale å fortsette å amme så lenge som mulig. Mest minimumsperiode - 1 år.

Fødselsdepresjon

Fortjener en egen diskusjon. Mange fødsel er postpartum observert sterke følelsesmessige lidelser. De er fortsatt ranymee enn under svangerskapet. Dette er fordi i livet var det et stort ansvar, mange ekstra bekymringer som må gjøres, selv om du er dødssliten.
Ung mor kan ikke føle helt trygg på at du gjør noe riktig med barnet. Nesten paranoia blir skeptisk til pusten barnets helse. Kvinnen er redd for å miste noe av den typen.
Angst har en tendens til alle mødre, men ca 10-15% av tilfellene er sannsynlig å være sant postpartum depresjon. Ifølge psykologer, kan det manifestere seg ikke en gang, men i løpet av det første året av babyen.Særpreg:
- Uendelig lengsel og sorg;
- Tap av interesse i livet;
- Økt tretthet, selv om morgenen ingen makt;
- Faste søvnforstyrrelser;
- Tap av appetitt.

Dette postpartum depresjon kan behandles bare terapeut ved hjelp av spesielle formål antidepressive medisiner og psykoterapi.
Hvis symptomene ikke er for dypt til uttrykk, de håndtere atferds kollaps kan roe trygg støtte av sin mann og slektninger og besteforeldre. Prøv spesielt i de første månedene, ofte ta barnet for en tur, hjelpe mødre med husarbeid at en kvinne hadde tid til å hvile. Og hun vil overleve denne situasjonen overvinne depresjon, gradvis føler fylde og skjønnhet morskap.
Tidligere kvinner fødte 10-13 barn i reproduktiv alder, nå selv fødselen av et barn i familien - det er hele historien. En kone venter absolutt full anerkjennelse av deres heroisk handling. La babyen til den naturlige verden og erfarne leger, og i barselperioden må lytte til kroppen din - det er nå "snakker" med deg i det hele tatt på et annet språk!  
Яндекс.Метрика