Hvem ville trodd at en dag baksiden mote slik at den elskede blitt populære gummistøvler. Når det er regn, slaps og søle, ønsker ikke å bære din favoritt par Sapozhok på grunn av dette dårlig vær de kan rozkleyitysya, ødelagt, og du kan enkelt få våte føtter.
Gummistøvler for alle: kvinner, menn, barn (12 bilder)

 Veien ut av denne situasjonen har blitt gummistøvler som sin stilige og fabelaktig utsikt bokstavelig fengslet hjertene til fashionistas, og takket være sin vannmotstand og sikkert tok plass i rangeringen av topp-end praktiske og komfortable sko.
 Når uttrykket "gummi" støvler, har du sannsynligvis en forening - gamle kalosjer eller ubehagelig sko som hadde slitt hans bestemor i hagen etter regn, særlig mer vil de ikke gå.
 Nå den samme gummi modell helt forandret alt det gamle inntrykk, komfortabel stil og stilig utseende, gjorde dem skoene at selv kjendiser velger.
Gummistøvler for alle: kvinner, menn, barn (12 bilder)

 Den første eksplosjonen gjort kjent britisk firma Hunter, gummistøvler grønne bein som var verdensberømte prinsesse Diana.
 Dette faktum bekrefter den kjente prinsesse fotoseanse med prins Charles, hvor de går i ganske scenisk med ikke den mest gunstige klima. Nå Hunter bedårende halv mark i Hollywood, ble hun en av de eldste og respekt lovgivere i mote gummistøvler.
 Nå i butikker og butikkene av verdens mest kjente merkevarer, kan du finne mange fasjonable gummistøvler, som er funnet hos kvinner, menn og til og med barnas prestasjoner!
Gummistøvler for alle: kvinner, menn, barn (12 bilder)

 Tenk deg hvor lett å kle babyen din lyse og vanntette støvler når et presserende behov for å gå ute i dårlig vær? Ikke bare det, vil du spare en baby ben mot uønsket fuktighet, men også heve det sanser fargerike støvler, fordi farger og utskrifter - er moroa i den skoen.

 Trendy farger og stiler av gummistøvler


 Det er verdt å merke seg at kjente til oss gummistøvler er langt borte fra de gamle formene, nå kan du finne modeller eller Wedge-høyhælte hæler, og noen modeller er laget av så høy kvalitet og produsert gummi som er vanskelige å skille fra kvalitet lakkerte støvler av fint skinn.
Gummistøvler for alle: kvinner, menn, barn (12 bilder)

 Hva å si om farge og mønster, kanskje denne gangen er den største høydepunkt disse støvlene fordi de kan utføres i en helt utrolige farger som ikke reduserer sitt utseende, men heller det motsatte. Den viktigste regelen - er å velge den modellen som beslutninger om fargen vil blande med utseendet ditt.
 En annen utrolig fasjonable manifestasjon av denne industrien, er det gummistøvler, som kombinerer en gummi bunn og tekstil eller skinn øvre.
 Bare hvis du bestemmer deg for å kjøpe et par, så nøye se gummi ekspansjonsfuger og hud, hvis alt er normalt, så denne stilen av sko du trygt kan bære til utpå høsten.

 De fleste moderne stiler ledsaget av intern strikket base, og materialet er laget av høy kvalitet støvler syntetisk gummi. På grunn av dette, kan disse skoene være slitt i mange år med skikkelig vare på den.
Gummistøvler for alle: kvinner, menn, barn (12 bilder)

 Spesielt populære er, selvfølgelig, gummistøvler Hunter, som først flyttet til det stadiet av verdens podier. Ofte de er den klassiske formen en liten ring, uten frills, veldig populært alltid vært berømte grønne støvler, som prinsesse Diana.
 En annen Luksusmerket - en merkevare Gianmarco Lorenzi, som akkurat det samme og kombinere gummi bunn og tekstil øvre, den vanligste av hvite og svarte modeller, men tilbyr merke spesielt populært denne sesongen, blå og lilla farger.
Gummistøvler for alle: kvinner, menn, barn (12 bilder)

 Selvfølgelig, disse støvlene og stå på det høyeste nivået, men fortvil ikke, gummistøvler trendy og stilig kan kjøpes på hyllene i butikkene. Mod er alle lyse farger, fra gul til lilla, selve ulike mønstre og design, dristige hjerter og smiler fjollete, geometriske mønstre og erter, lyse flekker og tegneseriefigurer. Som du kan se, er utvalget enormt, viktig å gjøre det riktig.

 Hvordan velge en god gummistøvler?


 Først av alt, husk, gummi - det er ikke skinn og tekstiler er ikke, så det vil ikke strekke seg og spre beinet. Velg en form og størrelse som bare aldri knuser. Det vil bli enda hensiktsmessig, kjøp gummistøvler størrelse større fordi materialet - ganske kul og ikke varm, er det mulig at i slaps og dårlig vær du har til å sette dem under varme og tykke sokker.
Gummistøvler for alle: kvinner, menn, barn (12 bilder)

 Pass på at den interne fôr inne i støvelen ble laget av naturlige stoffer, hadde noen uregelmessigheter og hull. Komfortabel fôr legger til komfort mens iført slike sko, foruten kvitt mest uestetisk effekter som kan oppstå mens iført disse støvlene.
 Inspisere nøye overflaten av sko, hvis ujevn, eller et sted det er hull i maleriet, er det bedre å forlate et slikt par. Dette tyder på sin dårlig kvalitet.

 Når du velger denne skoen bør også ta hensyn til sålen, på den flate, du alltid slip i dårlig vær, så det er best å holde seg på lindring alternativer.
 Hvis du velger støvlene med et mønster eller et bilde, og deretter se på jevnheten sin litt slitt eller uskarphet kan si at fra å falle regn eller snø, risikerer du å bli stående uten et bilde.
Gummistøvler for alle: kvinner, menn, barn (12 bilder)

 Som for omsorg for gummistøvler, er alt enkelt: etter hver tur de må vaskes i varmt såpevann med en myk klut. Ikke i noe tilfelle ikke lande dem under batteriet eller nær en varmekilde, bedre la dem tørke i romtemperatur.
Gummistøvler for alle: kvinner, menn, barn (12 bilder)

 Og husk at uansett gode de er, tross alt gummi - dette er ikke materiale som kan være konstruert for kontinuerlig og konstant sokker, bein skal fôres å puste.
Gummistøvler for alle: kvinner, menn, barn (12 bilder)

 Fra hva du skal bruke gummistøvler?


 Best av alt de er kombinert med skinny jeans og gensere, ponchoer dress eller lette skinnjakker, parkas. Du kan prøve dem under kjoler, men det viktige poenget er utvalget av tilbehør for å unngå å se dum.
Gummistøvler for alle: kvinner, menn, barn (12 bilder)

 Fremfor alt, ikke bruke gummistøvler med slacks som risiko ser veldig dumt, velge smale tykke tights eller leggings, kan du plukke opp en bred genser cardigan strikket kjole eller dress jakke eller tunika.
Gummistøvler for alle: kvinner, menn, barn (12 bilder)

 Hvis du valgte gummi sko med lyse og originale utskrifter, klær så er det bedre å følge prinsippet odnotonnosti. Som stilig tilbehør vil se heklet eller strikket skjerf og parasoller og vakker kvalitet for å utfylle ditt utseende, men også for å beskytte i dårlig vær for regn eller snø.
 I denne viktige dagen hver bruden ønsker alltid å se spesielt sjarmerende og uforutsigbar på grunn av den enorme utvalg av de mest utrolige brudekjoler, finne noe veldig individuelt og banalt ganske vanskelig.
Vakker brudekjole i retro stil (15 bilder)

 Moderne bruder var i stand til å prøve en rekke forskjellige bilder som overgå blir vanskeligere for hvert år. En god løsning på denne situasjonen er å velge kjole i retro-stil, som er en viktig komponent av tematiske bryllup, spesielt siden veivalg er ganske bred.
 Retro stil varierer, alt fra 20. slutter 80 årene av forrige århundre, kan vi se at gapet er rett og slett enorm, og dermed mulighet til å velge utvidet.

 Selvfølgelig er det mest interessante og uforutsigbare alternativ å grave i kister mødre finner det interessant vintage kjole, som selvfølgelig, selvfølgelig ikke bære, og ta i studio.
 Ikke bli overrasket, kan du ikke engang forestille meg hvor vakker og svært uvanlige vintage kjoler kan finnes i våre bestemødre, vanligvis i deres studio fullføre pidshyyut din størrelse, oppdatere detaljene, og du kan slå inn i en veldig individuelt, og mest eksklusive bruden.
Vakker brudekjole i retro stil (15 bilder)

 Men hvis denne stammen ble funnet, spiller det ingen rolle, moderne designere og brude studio for lenge siden bestemt dette spørsmålet nylig i vinduene er i økende grad funnet noe retro, men sikkert bedre ta vare på dette på forhånd, plukke en stil og bestille en sy likte kjole, så du vil ikke angre.
 Hvordan avgjør dere at en bestemt kjole sydd retro? Veldig enkelt, disse kjolene er vanligvis eksklusive og individuelle, i masseproduksjon vil ikke møte dem.
Vakker brudekjole i retro stil (15 bilder)

 Foruten flotte brudekjoler i retrostil som ofte kjennetegnes av sine uvanlige materialer eller kombinasjoner av slike tekstur sjelden sett i moderne modeller, kan det være som chiffon eller silke og ull, krykotyn, naturlige stoffer som bomull eller lin.
Vakker brudekjole i retro stil (15 bilder)

 Men mange av disse stiler av kjoler - fra gulvmodeller med svært lange sløyfer, korte kjoler til mini eller midi. Hver brud bør velge den stilen som passer best for hennes visuelle og sinnstilstand, som ikke hver jente bestemmer seg for å bære en brudekjole kort, dette krever en viss mot og selvfølgelig, vakre ben.
Vakker brudekjole i retro stil (15 bilder)

 What Dreams May Come?


 Bryllup i retro stil - det er alltid et mysterium, noe attraktivt og elegant, noe glemte bilder av fortiden, men på samme tid, ikke har mistet sin relevans og skjønnhet.

 Hvis du tenker på det, fra vintage området en gang navevayutsya Association of Marilyn Monroe elegant, vakker og ekstraordinære Coco Chanel, og mange andre globale berømmelse som feide gjennom årene neuhasaemыe symboler av femininitet og nåde.
Vakker brudekjole i retro stil (15 bilder)

 For å finne riktig stil av brudekjoler i retro nødvendig å bestemme tidsrammen, kan det være bohem 20.?
 Akkurat da en kvinne kledd i blonder og silke, var ikke redd for åpenhet, fordi i denne tidsperioden, kvinner begynte å arbeide så vel som menn, har rett til å stemme, og med det ikke lenger er skamfull for å blotte armer, ben og rygg. Denne perioden av glitter og fjær, et stort antall perler og brudekjoler uten ermer.
Vakker brudekjole i retro stil (15 bilder)

 Bryllup Fashion 1930 - en periode med avholdenhet og den globale krisen, den æra av gangstere og surrealisme. Lace er nå vanskelig å møte, vanligvis silke og chiffon kjole må nødvendigvis være lang og har en hale, skjære tilbake for å utfylle hele bildet.
Vakker brudekjole i retro stil (15 bilder)

 Silhouette Bride disse årene skal flyte spenningskurver av kroppen og tillot en liten kiste. Nødvendig tid - en lue, og det er ikke alltid slør, men snarere en lue med store eller små felt kan legges blonder mesh. Værende pels kast og lange hansker, og deretter du bare pereoblachytes socialite i disse årene.
Vakker brudekjole i retro stil (15 bilder)

 Men bruden 1940 vendte tilbake til ømhet og enkel sjarm på mote igjen tyll og chiffon, bare skuldre, men modellen er vanligvis supplert ermer. Og til slutt, et vanskelig tiår med krig kom til en slutt, fred og skjønnhet sulten rundt den vakre og luksuriøse.
Vakker brudekjole i retro stil (15 bilder)

 Det var i denne tidsperioden var under den såkalte nytt utseende, dette brudekjole som hadde en spesiell silhuett, moderne kjole lengde til anklene, timeglass silhuett som spilles med skjørt, overdrevne bryster og litt smalere midje.
Vakker brudekjole i retro stil (15 bilder)

 Som sådan, ligner bruden en ung og fortsatt neraskrыvshyysya rosenknopp. Denne vintage brudekjole passe nesten hvilken som helst jente, spesielt hvis det er av type figur "pære" eller "timeglass". For å fullføre bildet kom ut, det må suppleres med bulk konklusjon at perev'yazuyetsya bred flytur.
Vakker brudekjole i retro stil (15 bilder)

 Rock and roll, hippie jeans, kalde krigen, Twiggy stil babyen dollar, dudes - som er knyttet til hva fjernt 60th. Det var da at russiske kvinner er kjent med pins, blomstrende og levende syntetiske stoffer, er verden opplever en eksplosiv periode.
Vakker brudekjole i retro stil (15 bilder)

 Hvis du vil ha en lys og uttrykks bryllup som ikke har grenser, men heller vil overføre atmosfæren av opprør og utrolige følelser, så du her.
 Bildet av bruden blir underdanige år babyens motetrender dollar, så hvis du ønsker en kort kjole for en brudekjole i retro-stil, da har du funnet den riktige alder. Silhouette kjolen minner trapes eller timeglass tillatt å bruke nesten ethvert materiale kan suppleres kjole med lyse broderi eller applikasjon.
Vakker brudekjole i retro stil (15 bilder)

 Selvfølgelig, en annen viktig del av å bli en trendy frisyre mens Babetta, frodig konklusjon, ingen slør og hvite bånd og lyse klipp. Selvfølgelig, gjorde de vanlige sovjetiske kvinner ikke tillate seg en slik, og ofte gikk til registrar på vanlig hvit dress som "selv da kan du bære." Men dette er ikke interessant?
Vakker brudekjole i retro stil (15 bilder)

 Hva annet?


 Men for å vises før brudgommen i vintage stil, ikke nødvendigvis følge noen bestemt retning eller til noe bestemt midlertidig periode. Retro-effekten er så ukompliserte øyeblikk:
  •  Blonder og tyll - et nødvendig element av brudekjole, de gir et bilde av et mysterium og letthet.

  •  Mangel korsett, kanskje dypt kutt på baksiden eller en dyp utringning.

  •  Forresten, fargen på champagne også forbundet med retro stil.

  •  Og viktigst av alt - det er tilbehør. Fullføre bildet av en tynn tråd av perler, antikk ring lue med et slør og en stripe av pels, sorte piler eller lyse lepper uvanlige kammer og passende fottøy. Etter alle disse enkle krav, kan enhver brud fordype seg i tid med den mystiske og vakre fortid.


  • Яндекс.Метрика