Gymnastikk for gravide 3 trimester (bilder, video)Den siste trimester av svangerskapet er en viktig milepæl for moren. Det kan ikke være så aktiv og dynamisk som det første trinn av graviditet. Blir vanskeligere å bøye og vri, og sonsy magen begrenser bevegelse. Røring babyen er ofte mer følsomme for kvinner. I tillegg, den forverrede generelle helsen til mødre, økt tretthet, forstyrret søvn. For noen kvinner typisk ubehag i området av sacrum og nedre del av ryggen, og det ødem, forstoppelse, halsbrann, kramper og åreknuter. For å opprettholde kroppen vordende mor i den nødvendige fysiske tone og forebygge sykdommer av de ovennevnte, er det anbefalt 3 trimester utføre spesielle oppgaver.
Fordeler med Gymnastikk for gravide kvinner i trimester 3
Et sett med øvelser for gravide kvinner bør avvike enkel ytelse, sikkerhet og helse ytelse.
Vanlige klasser hjelpe vordende mor:
Gymnastikk for gravide 3 trimester (bilder, video)

- Øke felles mobilitet og fleksibilitet av bekkenbunnen;
- Forbedre intestinal motilitet og sirkulasjon prosess av indre organer;
- Monitor vektøkning;
- Ta av smerter i korsryggen;
- Styrke immunrespons;
- Redusere venøs lunger.

Gymnastikk for gravide kvinner i den tredje trimester prenatal gi aktiv utvikling av barnet perfekt forberede kvinner for fysisk og følelsesmessig nivå til arbeidskraft og levering, og hindrer utvikling av komplikasjoner etter fødsel. I tillegg har mamma snart tilbake til gamle former, og postpartum utvinning perioden er betydelig redusert.
Gymnastikk for gravide 3 trimester (bilder, video)

Har gymnastikk for gravide i trimester 3
Trening under svangerskapet er nå rettet mot trening av muskelgrupper som er involvert i leveransen. Denne forventningsfull mor må lære pusteøvelser for å forbedre ferdigheter og muskelavslapning. Disse ferdighetene hjelpe en kvinne føder snart, samt redusere smerter under fødselen.
Det skal bemerkes at 3-trimester generelle fysiske aktiviteten avtar i forhold til foregående trinn. Det er en obligatorisk øvelser for å styrke musklene i perineum, indre lår og rygg. Vordende mor skal utføre flere øvelser i avslapning og riktig pust utvikling.
Gymnastikk for gravide 3 trimester (bilder, video)

De fleste av øvelsene i dette svangerskapet gjort i Bozeman sittende eller stående med litt støtte. Ekskludert trening - liggende på ryggen, ligge på sin høyre side, som livmor når maksimal størrelse og økt press på indre organer. Amplituden av bevegelser i denne periode av svangerskapet avtar. Øvelsene utføres i sakte tempo.
Til mamma fikk mest ut av gymnastikk ytelse, bør du velge for en behagelig trening sportsklær. Øvelsen bør ikke føre til en gravid kvinne svimmelhet, hjertebank eller tretthet.
Øvelser for gravide kvinner i trimester 3
Gymnastikk for gravide 3 trimester (bilder, video)

Varighet av gymnastikk i dette svangerskapet er mindre enn 45 minutter. Forventningsfull mor før du gjør fysisk aktivitet bør oppsøke gynekolog, for å unngå komplikasjoner og opprettholde helsen til barnet.
Det starter med et sett av øvelser for gravide kvinner med tradisjonell trening.Denne fasen består av følgende øvelser fysisk aktivitet:

- Slow gang på plass i ett minutt.
Dette er en spin på lik linje, hender rytmisk bevegelse, puste selv.
- Pusteøvelser.Kvinne kombinerer forskjellige typer puste. Hver pusteøvelse gjentas opptil 8 ganger.

- Øvelser for fleksibilitet i leddene i føttene.
 Hendene skal være løst på midjen. For inspirasjon du trenger for å bremse opp på tærne, og når du puster ut - sakte senke foten på gulvet. Deretter inhalere forsiktig ned til fem. På utpust, tilbake til startposisjon. Øvelsen gjentas seks ganger.
- Øvelser for skulderen belte. En kvinne utfører en sirkelbevegelse tilbake i sin tur hever skuldrene og pivot hodet i ulike retninger. Disse øvelsene er utført i en rolig rytme som ikke forårsaker en forventningsfull mor svimmelhet. Det bør også overvåke puste.
Gymnastikk for gravide 3 trimester (bilder, video)

Etter oppvarming, kan du gå til de viktigste treningsøvelser for gravide.I dag utviklet mange øvelser for gravide, bør du vurdere de mest populære:
- Øvelser for å styrke den indre lår. Sitt på gulvet og koble føttene, ankler foldede hender. Deretter bruker hender strekke leggmusklene ved å klikke på dem. Puste fritt, bør bevegelser ikke føre gravid ubehagelige inntrykk.
- Øvelser for hip fleksibilitet.Sitte komfortabelt på en hard overflate og låse hendene bak ham. Bære rett opp på siden og gjøre det glatt sirkelbevegelse, arbeider hofteleddet. Hvert ben anbefales at fire sirkulære bevegelser. Puste hos gravide kvinner gratis, sakte tempo.
Gymnastikk for gravide 3 trimester (bilder, video)

- Øvelser for å slappe av ryggmusklene. Bli en kne-håndledd posisjon. For inspirasjon du trenger for å bøye ryggen og sakte senke hodet ned. På utpust - head å løfte forsiktig opp prohnuvshy tilbake. Dette i sin tur tar bort en høyreback og venstre ben. Tempoet i øvelsen gjennomsnittet. Antall repetisjoner for gravide kvinner - 5,8 ganger.
- Incline.Denne øvelsen er ferdig sitter med bena i kors, jevnt distribuere kroppsvekt. For inspirasjon bør heve sin venstre arm og strekke kroppen i motsatt retning. På utpust, tilbake til startposisjon. I hver retning skal utføre ikke mer enn seks tilter.
- "Frog".Denne øvelsen skal utføres i kne-albue posisjon. Det bør være nøye fortynne albuene til innsiden av foten trykkes ned til gulvet. Maksimal refrenget i denne posisjonen, og sakte tilbake til startposisjon. "Frog" store strekninger indre lårmusklene.
Fullført de viktigste øvelsen for gravide beste pusteøvelser og gå i sakte tempo.
Gymnastikk for gravide 3 trimester (bilder, video)

Hvis en kvinne i løpet av øvelser for gravide kvinner føle spenningen i magen, svakhet, kvalme eller svimmelhet, bør du straks slutte klasser og slappe av.
Gymnastikk for gravide 1 trimester Videoer


Gymnastikk for gravide trimester 2 Videoer


Gymnastikk for gravide trimester 3 Videoer

Ansikts øvelserSvært ofte står overfor spørsmål i vår tid. Men kvinner ikke vil ha det! Små rynker og uelastisk hud - hyppige problemer denne sonen. Glem dem vil hjelpe spesielle øvelser - feysbildinh.
Fordeler med øvelser for ansikt
For noen år siden feysbildinh brukes utelukkende som en teknikk som gjør det mulig å rette opp problemene av pasienter med cerebral parese eller folk som har hatt et hjerneslag. Men som vist, er tilpasset enhver person øvelser, de hjelper erstatte massasje- og skjønnhetsbehandlinger, som de innebære en masse muskler, som ingen av oss bruker i hverdagen.
Ansikts øvelser

Gjennomsnittlig person bruker bare en tiendedel av musklene i ansiktet og skjer som oftest under måltider. Det er en enorm mengde tid aktiviteten av kroppen er minimal. Dette fører til apati og for tidlig aldring av huden, noen ganger kan synke. Regelmessig mosjon feysbildinh ville unngå disse problemene. De er komfortabel med å gjøre slik som å trene musklene i ansiktet i speilet, overvåke og bare leter etter din favoritt TV-serie, fordi de ikke trenger trenere og instruktører. Veldig komfortabel med å gjøre disse øvelsene fordi de kan bruke en sone enhet, og kan engasjere seg i absolutt alle muskelgruppene i sonen.
Ansikts øvelser

Også feysbildinha fordeler inkluderer det faktum at:
forbedrer nososchechnыh folder;
reduserer eller øker kinn;
Gjør rett ansikt kontur;
glatter rynker.
bidrar til å korrigere arvelige defekter av muskler.

Ansiktsøvelser - et moderne alternativ til plastisk kirurgi og behandling med Botox.
Øvelser for pannen
Ansikts øvelser

Å fjerne vertikale rynker på pannen din, trenger du tre fingre (midten, godt presset sammen) klikk på pannen, slik at navnløse fingrene er plassert nederst, like før starten av bryn. Deretter strekke huden med fingrene og armene fra hverandre. Prøv å flytte / skyve øyenbryn spente situasjonen i huden i noen sekunder. Og så langsomt vende tilbake til startposisjon av hånden.
Men fra horisontale rynker i pannen hjelpe en annen øvelse: Sett fingrene (indeks) over øyenbrynene slik at de gjentok sin form og løft deres forundring mens fingrene gjøre motstandsbevegelsen data.
Når du har mezhbrovnыe rynker, deretter innen 30 sekunder tett skifter øyenbrynene, men ikke å kaste dannet mellom dem, litt push deres midterste fingrene.
Eye Øvelser
Ansikts øvelser


Til en person ser yngre, alltid følge disse ansikts øvelser:

åpne øynene, løfter øyelokkene (lavere) opp. Huden rundt øynene som om å stige opp med dem. Tenk deg at du ser på en brennende solen, litt prymruzhuyuchys;
maksimale løfte øvre øyelokk opp, prøv å holde øynene åpne nedre øyelokk og gjenta minst fem ganger;
fingre (navnløse) satt på ytterkantene av øyet, og deretter lukke dem. Fingrene dine vil bli flyttet til sentrum, og du forby det, og gjenta denne øvelsen for 5-7 ganger person;
tommel pads stakk til de ytre øyekrok, og deretter forsiktig trykke dem når du ser opp;
over øyenbrynene plasserer pekefingrene, så banke forsiktig på dem på huden og litt spre fingrene. Fikse øyenbrynene endepunkt og litt prochynit øyne. Deretter må du trykke fingrene på huden og forbli i denne stillingen i 5-10 sekunder. Denne øvelsen bør gjentas for en person ti ganger;
under vippene århundre sted fingre (ring), og midtre fingrene trenger å sette på øyenbrynene. Albuene spre sidelengs blikk og løft opp litt utvidelse øyne. Du skal føle den nedre øyet området du klikket på fingeren.

Ansikts øvelser

Disse øvelsene er for folk å handle kun når hodet er plassert horisontalt. Mellom settene bør også gi personen til å hvile i 10-15 sekunder.
Øvelser for nese og kinn
Ansikts øvelser

Gjøre øvelser for ansikt, ikke glem å ta hensyn til nesen. Til nasolabiale folder som mulig ikke dannet, og huden var smidig behov under trening gjør denne øvelsen: utvide neseborene, nese smorschyte og indeksen og midtre fingrene, sted av kraeshkov glans til det innerste hjørnet av øyet, dra huden i noen sekunder.
I stedet, ansikts øvelser du kan gjøre noe annet: Fra fingre posisjon på brua at de hadde haler, sakte trekker huden ned til ytterstilling zafyksyruytes noen sekunder.
For kinnene var alltid smart og frisk hud, kan du gjøre følgende øvelser for ansikt:

Sette fingrene på nososchechnuyu fold slik at de er vinkelrett på linjen av munnen, lepper strekke ordentlig.
skyv tips av fingrene (i midten) til hjørnene av leppene, og deretter leppene fast.
underleppen, kan du se de nedre tennene, og umiddelbart løft hjørnene av munnen hennes.

Et sett med øvelser for ansiktet
Ansikts øvelser

Hvis du er bekymret for tilstanden av ikke bare enkelte deler av ansiktet, er det best å gjøre et sett med øvelser designet for å studere alle de musklene som område og nakke.
Før henrettelsen, gjør treningen, flytte øyenbrynene, løfte dem opp og ned, deretter press og avslappende nakkemusklene, samtidig senke underleppen. Deretter løfter haken til leppe (nederst) som om du ble fornærmet, massere ansiktet ditt litt streke bevegelser.Du kan nå gå videre til hoved sett av øvelser for ansiktet:
Lukk munnen, haken og hender Opprettholde åpen kjeve, overvinne motstanden i hendene;
Løft haken slik at huden på halsen natyahnulasya, hold ryggen rett og skuldrene rette, klem kjeven, tungen og den nederste tannkjøttet. Denne øvelsen kan gjentas for ansiktet 15-20 ganger;
NAPA kinnet og flytte luft oppover og bakover;
åpne din munn, øyne heis og 10 sekunder raskt blinkende;
bøye leppe (lavere) for tennene, stramme muskler vel haken og leppene, snu hodet litt tilbake, tilbake til startposisjonen og gjenta sakte;
NAPA kinn og vыduvayte luft først med det ene hjørnet av leppene, og deretter den andre. Denne øvelsen kan gjøres for å møte sammen med andre, og kan gjøres separat flere ganger om dagen;
Vende hodet tilbake så mye som mulig, sakte se over høyre skulder, deretter over til venstre, med munnen litt på gløtt hold og underkjeven litt skyv. Hvis du gjør ansiktet regelmessig og ønsker å komplisere denne øvelsen, bare fikse hodet på hver tur for noen få sekunder;
indeks og langfinger hvile på nedre tenner og kjeve litt lavere, fryse i noen sekunder i denne posisjonen, og deretter prøve å lukke kjeven, og gir liten motstand fingre. Munnen skal være åpen;
Bøy hodet bakover og trekk ut underkjeven. Stoppe i denne posisjonen i noen sekunder, gå tilbake til start og gjenta minst fem ganger.

Ansikts øvelser

Øvelser som kan gjøres i liggende stilling. For eksempel bidrar godt til å stramme huden slike person øvelser: Ligg på ryggen og presse halsen med hendene, løfte hodet opp fra gulvet for et par centimeter. Også å ligge på ryggen, kan du ganske enkelt rotere hodet 20 ganger i begge retninger.
Heve den øvre øyelokk og ansiktsødem slette fremme trening med konvensjonelle teskjeer, hvis den opplæringen du "erstatte" fingrene på dem.
Etter hvert sett av øvelser for ansiktet nødvendigvis dempe din hud lys krem ​​eller lage en kompress av kjøttkraft av urter.  
Яндекс.Метрика