Gymnastikk for gravide kvinner i andre trimester

 2 trimester - den mest komfortable tid for moren. Klage, egentlig, ikke på det: det er ingen toksisitet, og leveringen er mye tid! Så la oss bruke det til fordel for deres helse.


 Mid graviditet: hva er nytt?


 Siden 13 uker med "interessant" posisjon med en kvinne gjennomgår betydelig metamorfose: magen er godt merket, men ikke lenket bevegelse og kuk viser 3-5 kg ​​mer enn før. Stemningen på dette fantastiske, utmattende som toxemia gir vei til god helse og en aktiv livsstil.
 Den følelsesmessige tilstand er også normalt, er forvirring første "gravid" uke over, kvinnen endelig etablert status for forventningsfull mor og gleder seg til utseendet på din baby! Komfortabel periode for aktiviteter vare opp til 24 uker av svangerskapet. Ting å gjøre forventningsfull mor Nå er tiden inne til å engasjere seg i fritids gymnastikk, til gymnastikk for gravide trimester 2 hjemme hjelpe deg!
Gymnastikk for gravide kvinner i andre trimester

 Etter å ha mestret den komplekse enkle fysiske og pusteøvelser, gjør du deg selv uvurderlig gave.
 Døm selv - i daglig mosjon vil:

 •  rask tilpasning til graviditet metamorfose;


 •  forbedre blodsirkulasjonen, metabolisme og hjertet i hele systemet;


 •  sterk rygg og mage stram, god bekken muskel tone i fremtiden vil være en god hjelp under fødsel;


 •  stimulering utero-placental blodgjennomstrømning, noe som er en forutsetning for riktig utvikling av fosteret;


 •  mangel på "sjarm" av graviditeten som ryggsmerter, forstoppelse, halsbrann og åreknuter;


 •  regelmessig munterhet og god humor;


 •  streng vektkontroll.


 •  Før du begynner å trene, ikke for lat til å gå til legen, ser svangerskapet, at du bestemmer deg for å gjøre gymnastikk det absolutt bør settes i betraktning. Videre at det under visse betingelser også minimal fysisk anstrengelse kontraindisert (livmor tone, truet preterm arbeidskraft, skjedesekret).
  Gymnastikk for gravide kvinner i andre trimester

   Posisjonelle øvelser for gravide trimester Note 2 til kjernen sett av klasser bør fortsette bare etter oppvarmingen! For denne "gå" på stedet, lage en tilting i forskjellige retninger, følger rotasjonsbevegelse skuldre, hender og føtter. Gå til hoveddelen av treningen. Alle øvelsene utføres langsomt, uten brå bevegelser 10 ganger, se nøye for trivsel. Når selv de mest mindre ubehag klasser bør umiddelbart stoppe og få litt hvile.
  Gymnastikk for gravide kvinner i andre trimester


 •  Sitt på gulvet, spre bena fra hverandre, stramme hender beltet. Exhaling, fjerne den høyre hånden til tå av venstre fot, og vice versa. For inspirasjon, tilbake til startposisjon.


 •  Startposisjon - sitter på gulvet. Trekk sammen et sammendrag fot frem og len deg tilbake i armene. Nå bøy knærne, spre og bringe dem sammen igjen. Motta startposisjon.


 •  Få på alle fire. Sukk - prognosen litt tilbake, kaster hodet tilbake, pust - bøye ryggen med hodet ned.


 •  Hvile knærne på gulvet. Exhaling, sakte knebøy på hælene, hender og før tilbake for støtte.


 •  Pusteøvelser for graviditet trimester 2


   Den mest passende tid til å øve puste - 10 - 20 minutter før trening. Gymnastikk mette kroppen med oksygen, som mest gunstig innvirkning på veksten av det ufødte barnet og utseendet på sin mor. Videre uten riktig pust ikke kan gjøre under fødselen.
  Gymnastikk for gravide kvinner i andre trimester

   En rekke pusteøvelser består av tre typer effektiv puste.

 •  Abdominal pust hjelper mødre å slappe av i mellom riene. Under luft prosess brystet forblir i ro, bare heaving magen. Ofte og puste rytmisk i 5 minutter.


 •  Pectoral typen pust rådes til å søke direkte i arbeidskraft. Puste slik at "arbeidet" brystet og magen var ekte.


 •  I løpet av de makter nødvendig å tåle kampen. For å minimalisere smerte, er det viktig å puste intermittent. Styrk huset - og ofte støyende pusting nese og munn samtidig. Husk, øvelser, og fysisk og pust bør bringe glede. Vel, hvis du har avtale med hver dag: trening vil hjelpe å ha en rask og smertefri.

 • Planter som avgir flyktige

   Selv fem år siden ingen snakket eller hørt om volatile. Hva er det?

   Hva er flyktig


   Denne flyktige stoffer produsert av planter og beskytte dem fra ulike mikroorganismer.

   Fordeler flyktige for menneskekroppen


   Den viktigste fordelen volatile for menneskekroppen er at popadayuchy med luft i lungene, volatile kan nøytralisere bakterier, sopp og selv virus som gjemmer seg i kroppen og venter på et beleilig tidspunkt for utvikling av infeksjoner, spesielt luftveiene og LOR- myndigheter. Produsere flyktige og kan bartrær og løvtrær.
   Noen av de mest nyttige planter som avgir flyktige - en furu, gran og einer. De er i stand til å redusere mengden av Mycobacterium tuberculosis i luften. Fir hemmer Staphylococcus aureus, og den inneholdt kamfer forbedrer stoffskifte i hjertemuskelen.

   Hvor volatile er gjort


   Mest produserte urolig i blomstrende planter (trær, busker, gress) i solfylt vær. Blant plantene avgir flyktige vinnere er bartrær (furu, gran, einer), hardtre skille dem 2-3 ganger mindre. Blant dem, en viktig rolle for å rense luften trekk eik, lønn, bjerk, lind. Ikke glem bærplanter - bringebær, jordbær, blåbær, tyttebær, solbær, kirsebær. I tillegg til sin flyktige rensing av luften vi puster, bær, brukes i noen form (rå, som buljonger, fruktdrikker, etc.) kan berike oss ganske mye næringsstoffer.

   Daglig dose for mennesker flyktige


   For å få nok "dose" volatile, bør utføres i de varmere måneder til 1 time per dag i området av grøntanlegg.  
  Billig analog sumamyhrena

   Sumamyhren - et legemiddel for behandling av alvorlige migreneanfall. Det koster dyrt, så folk på jakt etter en billig analog sumamyhrena.
   I dagens marked en utrolig mengde smertestillende medikamenter. Det finnes regler for lindring av migreneanfall for å hjelpe deg å velge de smertestillende som du er fornøyd. Kanskje du finner en billigere analog sumamyhrena.

   Prinsipp trinnvis behandling av migrene


   Migrene behandlet trappet prinsipp. Ifølge dette prinsippet, begynner behandlingen med billigere stoffer, hvis effektivitet er blitt påvist og flyttet til det neste nivå bare etter nødvendighet.
   Hvis stoffet ikke er effektive for tre angrep, neste gang du skal starte umiddelbart med en høyere grad.
   Ved det første trinn av å ta aspirin. Dosen bør være stor - 2 tabletter på 500 mg, helst i en løselig form. Erstatte aspirin kan ibuprofen (400-600 mg). Ta aspirin og ibuprofen kan være opp til fire ganger per dag.
   For å forsterke effekten av narkotika kan være koffein. Det analhetycheskye narkotika kombinert med koffein - en tsitramon og askofen.
   Den andre fasen av anestesi brukes tryptanы, som inkluderer sumamyhren. Tryptanov maksimal effektivitet når de administreres i løpet av to timer etter begynnende smerte.

   Billige kolleger sumamyhrena


   Dessverre, billig analog sumamyhrena tillegg til ovennevnte askofenu, tsitramon og askofenu ikke eksisterer. Den første ble opprettet tryptanov sumatriptan. I Russland er det flere generiske sumatriptan, men de har alle samme pris. Tryptanы - stoffene er ikke billig. Så følger regler medisiner, og ser ikke billig analog sumamyhrena.

   Opptakskrav medisiner for migrene


   Ta medisin for migrene trenger to timer etter angrepet, ellers smertestillende billigere, ikke dyrere tryptanы ikke gi noen resultater. I tillegg, etter to timer med angreps medisiner gi kortsiktig effekt og pasienten må gjentatt dosering. Ideelt medisiner skal utføres i løpet av de første to timene etter administrering trenger hvile og søvn.  
  Skrubb hjemme
   Scrubs kalt vidluschuvalnomu verktøy som brukes i kosmetiske prosedyrer som skal ansiktsbehandlinger. Dens viktigste funksjon er å dypt rengjør huden og fjerner døde hudceller fra dem. Etter bruk av skrubbe huden glattet forsvinne alle typer ulikhet, ruhet og små kviser, blomstrer det foran øynene våre, er fløyelsmyk og ren, som en fersken. I tillegg varierer hudfarge betydelig bedre. Dette er fordi porene åpne, gjennomgår de en dyp rengjøring, skrubbe huden etter bedre leveres med oksygen nyttig, forsvinner det peeling.
   I utgangspunktet skrubbe består av følgende komponenter som grunnlag, som anvendes som en krem ​​eller gel og peeling partikler. I industrielt fremstilte skrubber tilsatt forskjellige stabilisatorer og smaksstoffer som ikke alltid er vist for sensitiv, utsatt for allergiske reaksjoner i huden. Det er bedre å bruke skrubb person laget sin egen. Denne måten vil du vite sikkert at det ikke inneholder noen skadelige ingredienser.
   For å gjøre en ansiktsskrubb hjemme, kan du bruke produkter som er alltid hjemme - rømme, vegetabilsk olje, rå egg, honning og fløte noen vekt. Og for gode eksfolierende partikler ved hjelp av hakkede nøtter, fint malt frø og tørket frukt kall, eggeskall, kaffegrut. God passform og malt kaffe, salt, havregryn, tørr pulverisert te og hvetekli.
   Her er noen enkle og effektive ansiktsskrubb oppskrifter du kan tilberede hjemme.
   Honey Scrub : I et vannbad smeltet og litt avkjølt to spiseskjeer honning, tilsett saften av en halv sitron presset og en spiseskje hvetekli. Denne masken scrub er ideelt for grov hud utsatt for akne dannelse. Kli gi regenerativ effekt, og andre stoffer ernære, friske og lyse huden.
   For havre, melk myk skrubb du må ta to eller tre spiseskjeer med havregryn, som tidligere hadde blitt knust, for eksempel i en kaffekvern. Leveres med melk eller kremfløte til kremaktig. Blandingen påføres som tidligere renset fuktig ansikt og hals ved hjelp av lys masserende bevegelser. Etter 10 minutter, for å skrubbe nødvendig skyll med varmt vann.
   Grunnlaget for agurk skrubb er dette grønnsak, hakket revet. Vedlagt spiseskje havregryn eller havregryn. Blandingen bør stå i 20 minutter. Da gjelder det på ansikt og hals med lette sirkelbevegelser, og etterlater 5-7 minutter. Vask deretter av med varm måte, deretter kjølig vann.
   For gulrot - havremel skrubb Ta saften av roten, blandet med havregryn blandingen og la det svelle. Klar skrubb brukes på huden, vask av etter 10-12 minutter med vann.
   For ost skrubb trenger en teskje knust ris, to spiseskjeer med ost og en halv teskje av forvarmet olivenolje. Alle nøye blandes og brukes på ansikt og hals.
   Det skal bemerkes at bruken av skrubber bedre om natten. Hvis huden vises noen irritasjon om natten de kan gå i morgen og ansiktet ser strålende og ren.
   Alle kremer festes på ren, fuktig hud. Det er best å kombinere dette med en lett massasje, som tar myke sirkulære bevegelser i flere minutter. Gjør dette bare massasje linjer ikke å strekke huden: fra midten av pannen, tinningene Flytt til og fra midten av haken mot øreflippene. Husk at i alle tilfelle kan ikke brukes for å skrubbe huden rundt øynene! Etter inngrepet, betyr vask skrubb med varmt vann, klapp ansiktet med et håndkle og bruke din vanlige nærende krem.
   Scrubs er designet for hender og føtter, er best brukt i løpet av manikyr og pedikyr. Kroppsskrubb brukes etter vann behandlinger inntil huden dampende. Da legemet er satt passende kosmetisk melk eller fløte.
   Påfør kratt kan ikke være mer enn én eller to ganger i uken, som mer intensiv bruk kan rane huden av sin naturlige beskyttelse.  
  Яндекс.Метрика