Oksysayz system - er pusteøvelser rettet mot vekttap skapt av en kvinne som heter Jill Jones. Essensen av systemet er en fire-fase puste: innhalere på trinn 2 og trinn 2 på utpust. Ved å inhalere mer oksygen brenner fett. Vanligvis pusteøvelser samtidig kombinert med fysiske øvelser, og dermed raskere behandlet mest problemområder.

Gymnastikk oksysayz


 Han fortsatt møtt med luftveis øvelser Body flex, zadadutsya spørsmålet, hva er forskjellen mellom de to teknikkene. I Body ble plassert flex vekt på pusten, mens du arbeider på systemet oksysayz, fortsetter du å puste, bare gjøre det mer intens.
 Dette systemet viser folk at det første på grunn av fysiske begrensninger kan ikke aktivt spille sport, gå til treningsstudio eller løpe. For det andre, folk som lider av fedme, cardio stresset hvor farlig dette systemet vil også være et utmerket alternativ. For det tredje, folk som ønsker å gå ned i volum, uten et sett av muskelmasse. Og for det fjerde, er systemet trygt for gravide kvinner, som skiller den fra Body flex. Body flex er kontraindisert for gravide.

 Hva er nødvendig å engasjere systemet oksysayz?


 Å oppnå resultater, til en dag gjøre 30 -40 åndedrag oksysayz systemet, som tar ca 15-20 minutter. For å puste øvelser ikke trenger et eget rom eller spesialutstyr. I utgangspunktet kan du utføre øvelser mens du sitter på kontoret eller på bussen. Ambient er stille pusten.

 Du må følge en diett under okkupasjonen teknikk oksysayz?


 Ingen bestemt diett. Imidlertid er det anbefalt å følge et sunt kosthold som er forbruker mer frisk frukt og grønnsaker, prøv å eliminere stekt, søt og fet mat. Og det er viktig å spise litt, men oftere, for eksempel 4-5 ganger om dagen. Sulte i ethvert tilfelle umulig. Takket være oksysayz, forbedre stoffskiftet, noe som er like viktig for å redusere vekten.

Gymnastikk oksysayz

 Hvordan oksysayz?


 For å oppnå resultater, er det viktig å puste fullstendig. Puste bør la mellomgulvet. Kontroller om du puste lett. Legger hånden på magen, nærmere kantene og puste. Hvis hånden under respirasjonen stiger og faller, så er du puste riktig.
 Så går vi opp i luftveiene. Oksysayz systemet er delt inn i 4 etapper. To etapper i pusten - hoved dypt pust, mage avslappet og aktivt oppblåst, og tre ekstra små åndedrag. Puster samtidig belastningsskader rumpe og bekkenbunnsmuskulaturen strai nedre del av magen. To skritt å puste ut - den viktigste langsom pust, lepper formet slik at de resterende lite gap, uavgjorte og tre ekstra magen exhalations. Puster kraftig trenger å gjøre for å helt slippe lungene.
 Teknologien er ganske enkelt og veldig raskt mestret det bare skiller den fra Body flex der du trenger litt tid og krefter til utvikling av luftveiene. . Hvis avtalen oksysayz pusteøvelser hver dag, en måned, kan du miste opptil 10 cm Husk en viktig ting - systemet oksysayz hovedsak rettet mot å bekjempe centimeter, så vekttap vil virke usynlig. Men riktig ernæring og overholdelse av visse restriksjoner, er resultatet klart.

 Trening under pustesystem oksysayz


 For en mer intensiv og fettforbrenning og behandling av problemområder av kroppen, mens du puster luft oksysayz du kan også utføre visse kompleks øvelse.

 Complex 1  - Trykk og midje.

 Ta en bit Pull magen. Det er nødvendig å sikre at ingen prohynalasya tilbake. Følg holdning, hold ryggen rett. Pust i samsvar teknikk.
 Grunnleggende holdning, ben bøyd. Trekk opp din venstre hånd og strekk høyre. Føler for å belaste din venstre side. Hold positur av 4 åndedrett. Gjenta bevegelsen i motsatt retning. På hver side gjør de tre tilnærminger.
Gymnastikk oksysayz


 Komplekse 2 - Ben og lår

 Famous trening - "kjønn split." Den brukes i klasse Body flex. Stå rett opp. Prysohnyte knær og uprit dem til gulvet. Nå prøver å strekke leggmusklene som om du prøver å splitte gulvet. Hvis du arbeider ut, start ved å puste system oksysayz. Gjør 3 syklus. Gjenta øvelsen 2-3 ganger.
 Stående, ta tak med begge hender mot stolen. Prysohnyte føtter. Ryggen skal være rett liv. Ta det ene beinet tilbake, med beinet skal være rett. Låse opp og puste puste oksysayz. Prøv igjen tar dette opp og endre ben.
 Ligger på din side, bøy øvre beinet ved kneet og plasser den litt fremover slik at du kan heve leggen. Strai musklene i leggen, heis og vent. Pust Puste oksysayz. Gjenta igjen for den samme etappe, og deretter flytte til det andre benet.

 Complex 3 - Bryst

 Klem hender i nevene og uprit av hverandre. Dette hender deg noe sånt obhvatыvaete runde. Nå med innsatsen uprit nevene mot hverandre. Pust i samsvar teknikk.
 Selvfølgelig er det vanskelig å tro at å utføre en enkel kompleks, kan du oppnå konkrete resultater. Å kontrollere, må du prøve. Bare begynne å engasjere og personlig erfaring til å sørge for at systemet fungerer. Starter klasser i den første uken vil du føle forbedring av tilstanden din. Du vil bli mer glad, energisk. Du har normalt blodtrykk, redusert risiko for diabetes. Styrke muskelskjelett, og generell helse vil være mye bedre enn det var før.
 Gå inn, og resultatet vil ikke vente.
 Lykke til!
 Utendørs sommer, så det er på tide å korte shorts, skjørt, kjoler. Føttene skal alltid ser flott ut i sommer, enda mer. Vakre og velstelte føtter lenket utsikt over tusenvis av menns synspunkter. Hver kvinne ønsker en mann er glad i henne, hennes ben. For å gjøre dette, bør du ikke kjøre til gym, ansette en trener og bruker enorme mengder tilstrekkelig til å trekke seg sammen og begynne å jobbe med deg selv. Hjemme, kan du forbedre, ikke verre enn som super dyre treningssentre og uten spesielle simulatorer kan justere formen.

Hvordan slanke ben gjennom trening


 Et par enkle øvelser for å hjelpe deg å oppnå det ønskede resultatet. Tilbringe fritiden selv, din kropp og velvære. Sørg for at alle mennesker kan, hvis du virkelig vil. Spesielt for deg en liste over øvelser. Bare trenger å huske at den første leksjonen ikke å gjøre den maksimale belastningen for kroppen din, er det fylt med negative konsekvenser. Det beste alternativet, fra minst til størst, gradvis øke belastningen.
 For ikke å skade deg selv, gjør en lett treningsøkt kroppen din type trening. Mos fot, leg, forvarme kroppen din. Forberede ham til å trene, fordi du kan skade deg selv mye raskere enn å gjøre dette. Ta det på alvor!
Hvordan slanke ben gjennom trening


 •  Knebøy. Denne øvelsen vil hjelpe stramme opp rumpa, riktig holdning og fotpumpe. Sett føttene skulder bredde hverandre, og spore til holdning var glatt, hendene foran ham dra rett uten å henge dem. Stupaer bør være litt utplassert. Sakte knebøy og gå tilbake til startposisjon, tydelig se holdning og hendene, bør hæler ikke komme opp fra gulvet. Ikke prøv å gjøre denne øvelsen raskt, det vanligvis ikke fungerer effektivt. Gjenta 3-4 ganger 10-12 knebøy.

 •  Løfte bena i liggende stilling. Poenget med denne øvelsen løfte beina i liggende stilling ved maksimal høyde. Alt du trenger å ligge på en rett overflate må ligge på siden for enkel legge hodet på hans hånd, ta et drag. Løgn behovet følge direkte bestemmelse vertebra. Og beinet som var på toppen - arbeids, løft det opp så mye som mulig (som ville bli dannet en vinkel på 90 grader, vinkelen senere økes), fikse, og sakte trykker ned. Gjenta det samme på den andre siden, på hvert ben 10-14 heving, 6-8 tilnærminger.

 •  Lunges. Stå rett opp, følge riktig holdning, bredde føttene skulder fra hverandre. Ta et lite skritt fremover, litt knebøy. Fest posisjon. Holde ryggraden og skuldre var lik. Etter forsiktig flyttet til den andre foten, fast stilling og flytte tilbake til det andre benet. Slike angrep bør være 15-20 på hvert ben.

 •  Saks. Den enkleste øvelsen er kjent for oss fra tidspunktet for skolens kroppsøving. Du må ligge på en rett flate. Hev ben til en høyde på 10 - 15 inches fra gulvet og kryssede ben. Ikke glem at musklene må hentes og tær strukket. For det første, kan du gjøre en gjennomsnittlig tempo og gradvis øke den.

 •  Sykling. Den utbredte og velkjente trening. Ligg flatt underlag. Hender kan bli satt under hodet, bøy knærne og løfte dem. Slå føttene som pedal. Varighet 20 - 25 snur 3-4 kampanje.

 •  Bridge. En god øvelse for musklene i bein og rumpe. Startposisjon som i forrige øvelse, bare meter kommer opp fra gulvet. Bena bøyd, armene langs kroppen. Plukk opp i ræva, prøver å gjøre det så høyt som mulig fix i noen sekunder og deretter malt utelatt. Hver gang søke å heve opp i ræva. Making 15-20 ganger 3-4 tilnærminger.

 •  Hopp. En svært effektiv måte å riste bena hopping vurderes. Hoppe tau 100-150 ganger av 2 - 4 tilnærminger. Hvis plassen tillater hoppe tau eller ikke, så vi kan begrense en hoppe uten tau.

 •  Kjører. Løping er et svært godt verktøy for føttene. Probehayte 3-5 kilometer om dagen (helst om natten), en fin måte å sette seg selv i form, også utendørs. Hvis din vanlige løp tiden tillater det, sørg for å bruke den til god bruk. Avstand kan først ta og mindre over tid kan økes.


 • Hvordan slanke ben gjennom trening

   Her er noen enkle øvelser for det ville gjøre bena slank, attraktiv og pumpe. Tid for litt trening du trenger, fremfor alt ønsket og resultatet hvis alle utfører regelmessig svært snart bli sett. Den mest effektive måten å forbedre etappe vurderes, selvfølgelig, løping og sit-ups, men alle øvelsene sammen akselerere resultater og fikse musklene i riktig form.
   Alle disse oppgaver er egnet for forebyggelse av muskel, og for å fjerne overskuddet av bena. Enhver kvinne bør ta vare på deg selv og ta vare på deg selv. Etter at alle øvelsene ta en dusj, bruke din favoritt hygieniske fasiliteter for bading og kveld med en lys og trivelig fysisk tretthet vil ikke forgjeves, fordi du har tatt et nytt steg mot sitt forbedring.
   Et annet tips. Begrense sukker og brus og mel. Fordelene med disse produktene er meget liten, men til skade på legemet, og figuren, enorm. Erstatte dem med flere nyttige produkter, for eksempel sukker - honning og sodavann uten gass eller grønn te, hjelper te å fjerne skadelige stoffer fra kroppen. En mel er vanligvis den første fienden i kampen mot vekttap. Holde seg frisk, engasjert og ikke følger en komplisert øvelse. Og verden vil skinne med deg!
   Elsk deg selv, setter pris på det du har, og bare prøve å strebe etter det beste. Resultatet vil overgå forventningene. Behagelig for seg selv og andre dere menn, komplimenter og nyte livet. Du er en kvinne, og derfor må gjøre verden vakrere!
  Яндекс.Метрика