Hagtorn. Søknad

 Hagtorn i folkemedisinen


 Dette anlegget er en av de vanligste, siden sovjettiden er det ofte plantet i parker og torg, som det er upretensiøs, men veldig dekorative.
 Hawthorn - en av de mest effektive legemidler for behandling av hjertesykdom, økt press, arytmier. Forberede ham og syltetøy, syltetøy, syltetøy. Ganske en spiseskje syltetøy i dag for å hjelpe hjertet og forbereder det veldig enkelt: ta hagtorn, vaske og dekk med vann, slik at det bare dekket bær, kok til de er møre og gni gjennom en sil.
 Deretter legger potetmos per kilo 500 gram sukker, en teskje sitronsyre og sette til å lage mat til ønsket tykkelse. Du kan bruke hagtorn ekstrakt: en spiseskje med blomster eller frukt, helle et glass kokt vann, i et vannbad eller i en termos i 15 minutter, la avkjøle og belastning. Hans ta 100 ml to ganger daglig økt oppstemthet, søvnløshet, som et middel for å redusere uregelmessig hjerterytme og blodtrykk.
 Du kan lage et skjær og 25 gram hagtorn frukt helle 100 ml alkohol (vodka eller gode), la stå i 10 dager, belastning. Skjær ta 30 dråper vann tre eller fire ganger om dagen før måltider.
 I folkemedisinen, er dette anlegget brukes til behandling av aterosklerose. Legg merke til at for dette formål kan bare brukes hagtorn blodrøde, som ikke vokser i det sentrale Russland. Hagtorn vanlig, pyatypestychnыy og skrapete, for behandling av aterosklerose er ikke egnet.
 Anti-stivnet effekt har te med hagtorn. For sin forberedelse bør ss tørket eller friske bær, hell et glass med kokende vann og la i en tett pakket container time. Regelmessig bruk av denne te gjør en svært gunstig effekt på kroppen. Du kan bruke fersk frukt i noen form. Eller du kan lage denne medisinen. Ta 500g av modne bær, vaske dem, mos, legge til en kopp vann, oppvarmet til 40 grader og presse saften ved hjelp av en juicer eller hender. Ta en spiseskje tre ganger om dagen.
 Du kan tilberede et skjær. Ta to spiseskjeer med blomster helle 100 gram alkohol eller en god vodka og la stå i 10 dager i et mørkt sted ved romtemperatur, risting og til. Ta en teskje vann før måltider.  
Som gurglevann chlorophyllipt
 Nesten hver person måtte forholde seg til betennelse i halsen på grunn av forkjølelse. Noen mennesker relaxer gang eller to, glem om slike plager. En annen kategori av mennesker med svekket immunforsvar, den minste kjøling forkjølet og søker noen rette for en rask utvinning. Det er for disse menneskene og skapte chlorophyllipt - betyr for gargling. Men du trenger å vite hvordan å gurgle chlorophyllipt riktig.

 Angina


 Angina - en betennelse i halsen, problemer med infeksjon. Den utløsende agent for sykdommen er streptokokker og stafylokokker. Disse bakteriene lever overalt - i luft, vann, menneskelig hud.
 De alltid bringe skade på mennesker hvis de følges optimale levekår. Men hvis en person blir utsatt for utmattelse, han senket immunitet, er det mer sannsynlig å bli aggressiv pereohlazhdaetsya, bakteriene begynner å angripe. Angina vises umiddelbart, etter et par dager med sykdom. Først bør vi se en lege.

 Som gurglevann riktig chlorophyllipt


 For behandling av hals chlorophyllipt være å begynne å kjøpe det på apoteket. Dette 1% alkohol løsning eller fet bil som er designet for gargling og behandling mandlene.
 Det er ikke noe enklere enn gurgle chlorophyllipt. For dette midlet er utvannet i et glass varmt vann og skyll prosedyren utføres på vanlig måte. Halsen skylle bør være fem ganger ved begynnelsen av sykdommen, heller deretter to ganger om dagen til fullstendig gjenvinning.
 Chlorophyllipt - et stoff laget av eukalyptus. Alkoholekstrakt dreper patogener, samt en potent bakteriedrepende middel. Den viktigste anbefaling som gurglevann chlorophyllipt: et glass vann for å fortynne gulvet en teskje av skjær av eukalyptus og de flytende skylle slimete mål.
 Chlorophyllipt behandle pleuritt - okololehochnыe membraner, blod infeksjon stafylokokker, stafylokokk sepsis, lungebetennelse - lungebetennelse, purulent betennelse og brannskader, betennelse i slimhinnene i munnen.
 Som med alle andre medisiner før behandling chlorophyllipt, les instruksjonene. Hvis det ikke er noen kontraindikasjoner og allergi mot eukalyptus verktøyet kan du bruke. Hvis der munnen blemmer og irritasjon, bør behandlingen med dette legemidlet seponeres.  
Gargling under svangerskapet
 Under venter pjokk kvinnens kropp er utsatt for alle slags tester fra infeksjoner og bakterier. Og dette skyldes først og fremst til forverring av immunsystemet. Siden ikke alle rusmidler er tillatt gravide kvinner har problemer med å behandle hals og nese. For lojale terapi bør velges tillatt gargling under graviditet og amming.

 Akseptable metoder for skylling


 Salt eller brus løsning - ikke bare de mest rimelige og billige midler for gurglet, men en av de mest effektive. En teskje av produktet skal fortynnes i et glass varmt vann og gurgle med væsken. Hvis du ikke er allergisk mot jod, kan du legge til et par dråper. Denne løsningen - verste fiende virus.
 Du kan lage gurgle urter under svangerskapet, men bare hvis de ikke har allergier. Den mest trygg og effektiv er kamille, salvie, eukalyptus. Løsning for skylling kan utføres ved å tilsette en vann sitronsaft, tranebærsaft, gulrøtter, smalkjempe og pepperrot.

 Gargling under svangerskapet: viktige tips


 Selvfølgelig er salt og sodaoppløsning lett å fremstille, og de gir en god terapeutisk effekt på halsen, men ikke alltid. Du kan bruke andre midler:

 Havsalt oppløst i vann, er det anbefalt å gurgle hver time. Hvis du fortsetter til slik behandling på den første dagen av sykdommen, infeksjonen raskt trekke seg tilbake, og sår hals vil ikke bry.

 Gargling under svangerskapet kan utføres med eple cider eddik. I et glass varmt vann, tilsett en teskje eddik og skyll tre ganger om dagen.

 Et godt middel for sår hals - hvitløk skjær. Forberedt som følger: tre fedd hvitløk, knust tidligere, fylt med kokende vann (en kopp). Kapasitet zakutuyetsya håndkle og la stå i en time. Etter gang avkok kan gurgle. Hvitløk - er et antibakterielt produkt, raskt avlaste slimete fra smittsomme bakterier.

 For gurglet som for instilling nese passer bete juice. Det bør forberede et glass fersk juice i det legge en spiseskje av eple cider eddik. Denne løsningen gurgle hver time og gjøre det til full gjenoppretting.

 I et glass vann fortynnet hydrogen peroxide (3%), teskje, skyll med angina og alvorlig hoste.  
Behandling av lungebetennelse mai yanymy forsamlingen

 Hvordan å behandle lungebetennelse?
? Ta i like proporsjoner furu knopper, spisskummen frø, fennikel urt, forlater rot misforståelse mor og stemor, gress fiolett tricolor. 2 ss. skjeen samling helle tre kopper kaldt vann, la stå i 2 timer, deretter koke i 4-5 minutter på lav varme. Ta dagen i form av varme.
? Forlater mor og stemor - 20 stykker, anis frukt - 10 deler marshmallow root - 40 stykker, lakris rot - 15 deler, røtter fiolett tricolor - 5 deler. Samling brygge og drikke te.
? Forlater mor og stemor - 2 deler urt oregano - en del urt kamille - Del 1, groblader - 2 deler. 4. skjeen samling helle 05 liter kokende vann i en lukket beholder 2 timer, ta form av varme til 05 kopp 4-5 ganger om dagen.  
Jo bedre gurgle
 Eventuelle forkjølelse forbundet med betennelse i halsen begynner på samme måte - det ubehag, vondt å svelge og skrapete. Raskt bli kvitt en sår hals kan, hvis det gjøres skylling prosedyre som raskt trekke seg fra slimhinnene i luftveisinfeksjon eller bakterier.

 Jo bedre gurgle


 Sjøvann
 Forberede væske for å gurgle kan med vanlig salt og natron (en teskje), tre dråper jod og en kopp varmt vann. Væsken kommer med en bestemt smak og ikke alle kan bruke den. Og likevel, betyr dette den beste og effektive, jo bedre gurgle.
 Bete juice
 Det er en enkel hjem middel er å være forberedt veldig enkelt. Det er nødvendig å utarbeide en kopp bete juice og bland med en spiseskje eddik. Dette verktøyet anbefales gurgle hver tredje time. Bete juice har anti-ødem og analgetisk effekt, har sterke anti-inflammatorisk egenskaper.
 Sitronsaft
 Jo bedre gurglevann, sitronsaft eller sitronsyre, er det ingen forskjell. Man kan bruke ferske sitronsaft og fortynnet med varmt vann i et forhold på 2 til 3 eller fortynnet sitronsyre i et forhold på 1 teskje per kopp vann. Dette verktøyet letter svelging og lindrer smerte.
 Herbal
 Det bør forberede i like deler eucalyptus, ringblomst og kamille. Samle mix godt og en spiseskje av urter for å brygge en kopp kokende vann. Etter avkjøling og filtrering kan begynne gargling.
 Herbal - et effektivt verktøy, jo bedre gurgle. Du kan ta urter:

 Kamille, ringblomst og johannesurt.

 Banan, ringblomst, malurt.

 Hyllebær blomster og mallow, salvie blader.

 Propolis
 Propolis er populært kjent som en naturlig antibiotika, dreper den patogener i halsen og munnen. Verktøy for Gargling gjort med fem dråper anstrøk av apotek og et halvt glass varmt vann.
 Sterk te
 Det anbefales å forberede fersk te blad og sterk nok (pakket te er ikke egnet). Etter avkjøling til romtemperatur bør skylle halsen din så ofte som mulig. For større terapeutisk effekt må løses i teskje salt og skylle hver time eller to av de tre første dagene av sykdom. Verktøy ubehagelig, men effektivt.  
Яндекс.Метрика