Halsbrann BehandlingHalsbrann er i stand til å frata en person av fred. Fant det ganske ofte. Nesten alle av oss vet om det. Halsbrann kan beskrives som føler en sterk brennende følelse i spiserøret og brystet. Ofte vises hvis forhøyede nivåer av gastrisk surhet. I de fleste tilfeller oppstår halsbrann tretti minutter etter å ha spist, minst - på tom mage. Halsbrann er et resultat av å få mageinnhold til spiserøret.
Vanligvis folk ikke tror noe alvorlig halsbrann som fortjener spesiell oppmerksomhet. Jeg ofte ikke engang prøve å finne ut hvorfor det skjer. Gastroenterolog konfigurert ikke så optimistisk. De mener at halsbrann er enda en gang i uken, øker risikoen for magekreft seks ganger.
Vanligvis, den personen som stammer halsbrann, drikke brus løsning eller et glass melk og glemme det. Problemet forsvinner ikke. Å kurere halsbrann, vet du hva årsaken og hvordan å kurere det en gang for alle.

Årsaker til halsbrann

Mest halsbrann er et resultat av en rekke alvorlige sykdommer:
- Kronisk gastritt - betennelse prosessen mageslimhinnen. Sykdommen vises under påvirkning av uønskede kjemiske og fysikalske faktorer. Halsbrann oppstår etter å ha tatt store mengder av mat er vanligvis krydret, fet eller søt. Angrepene kan utløses av halsbrann svart brød eller melk.
- Mat brokk hull. Hvis en person har sykdommen, forsikret han konstant halsbrann. Patologi kan skyldes magen muskelsvakhet eller økt trykk i magen, noe som fører til systematisk fysisk aktivitet, hoste, spise, og forstoppelse.
- Refluks øsofagitt. Hvis ventilen plassert mellom spiserøret og magesekken, svake, alltid vil være å få mageinnhold til spiserøret. Halsbrann øker i horisontal stilling og når du bøyer. Typisk blir tilbakeløps manifestert i barndommen. I tillegg til følelsen brennende fenomen preget av oppkast umiddelbart etter å ha spist.
- Magesår eller duodenalsår. I hoveddelen av pasientene med denne diagnosen må til slutt utviklet alvorlig halsbrann. Årsakene til dette er flere. For det første øker sykdoms nivået av gastrisk surhet, noe som resulterer i selv små støpt av mageinnhold i spiserøret som fører til irritasjon. For det andre er den kontraktile funksjon av mage betydelig redusert, og derfor passasjen av mat fordoblet. For det tredje er sykdommen kjennetegnet ved alvorlig stagnasjon av mat i magen. Som et resultat, blir en person raping, kvalme og halsbrann.
- Symptom operert magen. Hvis en person er operert og utført reseksjon av magesekken til spiserøret ofte får ikke bare magesyren, men galle, bukspyttkjertel juice.
medisiner kan også fremme halsbrann. Hvis dette skjer med deg, fortelle legen din. Han vil velge alternativ.

Halsbrann Behandling

For å bli kvitt halsbrann, vet du nøyaktig grunnen for sin forekomst. Gjør det selv enkelt. Det er bedre å søke hjelp fra en gastroenterolog og få testet. Da legen vil foreskrive behandling.
Hvis halsbrann er en funksjon av en organisme kan brukes til behandling av folk rettsmidler. De er effektive og ufarlig.
Honning og Aloe - Et meget godt verktøy, spesielt hvis halsbrann forårsaket av magesår eller gastritt. Tre blad aloe sette i fryseren i to dager etter avrimings blader, kjøttdeig og plasser i en glassbeholder, og legger til tre spiseskjeer honning. Bland godt til en jevn røre. Holde nedkjølt. Ta nødvendig verktøy før hvert måltid for en halv skje. Halsbrann vil forsvinne etter et par dager, men behandlingen må pågå i ti dager.
Kritt. Male den, lagre den på et tørt sted. Syk person anbefalte dosen en halv teskje før måltider. Halsbrann forsvinner raskt, men behandling - minst en måned.
Hvis halsbrann er sterk, og det er alltid prøve urte behandling. Det vil ta en skje med mynte, johannesurt, ryllik. Urter i en termos helle liter kokende vann og la stå i en time, belastning. Ta to ganger daglig før måltider for et halvt glass. Løpet av behandling for halsbrann - ti dager.

Fjerne smerten med halsbrann hjelp ordinær centaury.
Tre spiseskjeer urt helle en liter kokende vann og holde lysene på i tjue minutter. Suppen skal sette mot, deretter press og legge til tre spiseskjeer honning. Hver tredje time, ta en halv kopp i to uker.

Hakket ingefær,
 Sette to spiseskjeer i en termos, hell kokende vann, legg en skje med honning, la for en dag. To spiseskjeer med infusjon å drikke hvert måltid. Løpet av behandling for halsbrann - 21 dager.

Hvis halsbrann vondt om natten, forberede følgende måte.
Fem ss linfrø fylle en liter kokende vann, dekk til og la til å bryte opp en dag. Deretter press, tilsett tre spiseskjeer honning. Ta for fjorten dager.

Når sår hjelp avkok av oregano,
 Johannesurt, plantain blader og spisskummen frø. Verktøyet er veldig bra for halsbrann.

Hvis du i tillegg til halsbrann, raping vises, prøv dette midlet.
 Sett i en termos å skje urt nesle, groblader, oregano, hypericum. Hell kokende vann og la stå i to timer. Strain, tilsett honning. Ta tre ganger om dagen, en skje for en uke.  
Halsbrann Behandling folk metoderHalsbrann kalles en ubehagelig brennende følelse i magen eller brystet, spiserøret forårsaket av inntak av saltsyre, hvorigjennom fordøyelse i magesekken. I noen tilfeller er halsbrann ikke ledsaget av svie og trykk, fylde, varme og følelsen bryst. Selv om halsbrann kan oppstå i noen person mer sannsynlig å lide av det, folk med høy surhetsgrad av magesyren.

Årsaker til halsbrann


Dermed blant de viktigste årsakene til halsbrann er:

• Overspising. Dersom en person forbruker mat i store mengder, magen er strukket over tid og betydelig svekket ventil. I tillegg bør mat fordøye, noe som betyr at mye av syre utskilles. For disse grunner syre kan gå inn i spiserøret, begynner halsbrann. Det er bedre å spise ofte, men i små mengder. Hvis du ikke kan unngå tett måltid, under måltidet, drikke litt vann, som omyye spiserør fjerne syre. Legg merke til at vannet må nødvendigvis være av fortsatt som karbondioksid utløser surhet av magesyren.
• trykk abdominal kan øke dersom en person er overvektig er for stramt belte, hever alvorlighetsgrad og under svangerskapet. Som et resultat, og det er halsbrann. Hvis årsaken til klær, så som behandling for halsbrann passende erstatning elementær belte bukseseler.
• irriterende på slimhinnen i magen påvirker krydder, alkohol, kaffe, tobakk røyk, sjokolade og brus. Hvis man drikker for mye av slike produkter, er mengden av syre i magen stige og smelte ventil. Bare prøv å ikke ta dem i store mengder, styre selv, og da trolig halsbrann passere.
• Noen medisiner som aspirin, ibuprofen, ortofen etc., kan utløse produksjon av syre forsterkning og kaster den inn i spiserøret, dvs. utseendet av halsbrann. Disse stoffene bør bare drikke etter et måltid eller kombinert med reduserte uønskede hendelser narkotika "misoprostol."
• Hyppig halsbrann oppstår i de som liker å ta en lur etter å ha spist. Husk å gå i dvale etter at du spiser, kan ikke i alle fall. Syre i spiserøret på grunn av det faktum at legemet er i en horisontal stilling. Hvis du har lyst til å lyve, bare ta en ekstra pute og løfte headboard for et par titalls centimeter.
• Akkompagnert av angst nevrose. Dette vil hjelpe å bli kvitt halsbrann bare spesialist terapeut.
Tradisjonelle metoder for å hjelpe bli kvitt halsbrann
Hvis ikke en av de enkleste anbefalingene ikke hjelpe, men svelge piller egentlig ikke ønsker, er det noen folk rettsmidler som vil hjelpe til å raskt og effektivt bli kvitt halsbrann. Men vær forsiktig, noen komponenter har visse kontraindikasjoner, som tidligere gå til legen for å få råd.Dermed til de mest effektive og populære folk rettsmidler og legemidler som er lett å finne:
• Innsamling av kamille blomster (5 g), plantain blader (20 g), urt Johannesurt (20 g), hell kokende vann og sette mot. Neste er en folkemedisin anbefalt å ta tre ganger om dagen på en spiseskje;
• rå potet juice å drikke et glass vann i et beløp i morgen på tom mage, og deretter legge seg ned i en halv time. Etter en time til frokost. Trenger du å gjennomgå 10 dager, deretter lage en ti-pause og gjenta, og så to ganger;
• Salt, som i mengden av ett gram, bare putte i munnen kan være et flott verktøy. Begynn tildelt sure enzymer som er i stand til å nøytralisere påvirkning av galle og avlaste deg fra halsbrann;
• Te med mynte, salvie, kamille;
• En blanding av aloe, drue blader, blomster og røtter forvirrende Hypericum helle en liter vann og kok, holder på varme i ca 20 minutter, deretter insistere innen en time, deretter avløp. Du må drikke en halv kopp avkok tre ganger om dagen før måltider eller mellom måltidene. I noen tilfelle kan ikke drikke dette avkok etter å ha spist, fordi det er rett og slett ikke effektivt for halsbrann;
• Halsbrann kan spares hvis du bare tygger korn havre, solsikke, mais;
• Overdone til mørk nyanse av brun bokhvete behov for å slipe og sile. Tre eller fire ganger om dagen for å gjøre pulveret i en liten mengde (klype);
• Pulverisert jordstengler calamus sump hjelper med alle typer halsbrann. Det bør brukes i pivhrama og drikke ganske varmt, men ikke varmt vann;
• Hvis halsbrann er forårsaket av sykdommer i mage-tarmkanalen, vil det hjelpe anstrøk av Gentian rot gul. For å forberede et folk rette, må du root helle 40-graders alkohol og la stå. Ta 40 dråper trenger til en halv kopp kokt vann, veldig varmt, tre ganger daglig før måltider;
• Infusjon av ingefær rot bør drikke 2-3 spiseskjeer. Forberedt infusjon enkel: du må tømme kopp kokende vann 1 ts røtter og la stå i et par timer, og helst over natten;
• bosh kopp kokende vann i en håndfull friske grønne erter for et par timer. Hvis du føler deg halsbrann, bare tygge et par nøtter, og ubehaget vil være over. Bodde forberedt erter kan enkelt oppbevares i kjøleskap, men vannet skal tømmes før;
• knust i en kaffekvern lakris rot bør brukes til å dribtsi for dager;
• Fersk eller tørket selleri fint redder fra halsbrann. Frisk ønsker å ta et par spiseskjeer tre ganger om dagen 30 minutter før måltider. Fra den tørre rot ekstrakt kan være forberedt på at drikke en halv kopp tre ganger om dagen;
• Vegetabilsk olje (solsikke, oliven, etc.) kan også lagre fra ubehagelig brennende, hvis du tar det en spiseskje når symptomene vises;
• Et lite antall sorrel i morgen vil ikke tenke på halsbrann hele dagen;
• En blanding av 4 deler kritt eller kull med en del søt flagg rot, spisskummen og ingefær. Denne blandingen bør fortynnes i vann (en tredjedel kopp) og deretter ta tre ganger om dagen;
• Shilajit kan også hjelpe hvis tatt to ganger om dagen for 0, 2 gram av stoffet med honning og melk. For en full behandling er nok til å passere to uker.
Som du kan se, folk halsbrann behandlinger, det er mange. De fleste av dem er ganske tilgjengelig for alle. Men ikke løpe hodestups til apoteket for urter og montering og prøve selv uten unntak metoder. Husk at du ikke bare påvirker svært syre, men også på mage-tarmkanalen, så vær veldig forsiktig, absolutt ta kontakt med legen din.  
Яндекс.Метрика