Halsbrann Drugs
 Årsaker til halsbrann


 Halsbrann - en brennende følelse, smerte og ubehag i halsen eller brystet, går oppover. Dette er de viktigste symptomene på utseendet av halsbrann. Det halsbrann ikke bare hos voksne, men også barn og gravide kvinner. Det vises på et tidspunkt da esophagus blir mageinnhold. Årsaker til denne sykdommen kan være røyking, drikking kullsyreholdige drikker, visse medikamenter, alkohol, overspising, fet og krydret mat, graviditet og noen sykdommer (kronisk kolecystitt, sykdommer i mage-tarmkanalen, etc.).

 Halsbrann Drugs


 For å bli kvitt halsbrann i første omgang å utrydde årsaken til hennes utseende, er at for å bli kvitt sykdommen, hvorav utseendet på ubehag. Hvis utseendet er ikke knyttet til noen sykdommer og sjelden bekymrer, kan du bruke spesielle forberedelser for halsbrann.
 Det er ønskelig at det var moderne legemidler. Midler som halsbrann er av to typer: antacida og alginater, som er forskjellig virkningsmekanisme og sammensetning.
 Antacida letter brennende følelse, nøytraliserer syre, som er en del av magesyren. Men disse stoffene er ikke lang - omtrent en halv time. Men nøytralisere magesyre kan påvirke legemet, fordi i fordøyelsesprosessen krever syre. Etter en stund tilbake syre som produseres av kroppen, som fører til fremveksten av karbondioksyd, og som et resultat - oppblåsthet og raping.
 Andre legemidler mot halsbrann - alginater. Opprettet narkotika slike komponenter fra marine brunalger. Med bruk av disse stoffene etter spising reaksjonen av syre i magen danne en barriere som flyter på overflaten. Det aktive stoffet er omtrent 4 timer. Hvis du fortsatt skje utgivelsen av mageinnhold til spiserøret, får barriere der først, og dermed beskytte slimhinnene, hindrer brennende følelse.
 Slike medisiner for halsbrann er effektive og trygge hjelp av halsbrann på grunn av mangel på legemiddelinteraksjoner og systemiske effekter på grunn av den fysiske virkningsmekanismen. Slike stoffer er tillatt å bruke ikke bare voksne, men også barn og gravide kvinner.
 Et eksempel er Hevyskon alginat forberedelser. Å inkludere syrenøytraliserende stoffer som Almagel, Maalox, Fosfalyugel, Rennie og andre.  
Hvilke matvarer forårsake halsbrann
 Hva er halsbrann, mange av dere vet førstehånds. Halsbrann kan oppstå på feil tidspunkt, selv fra de matvarer som du liker, og varer fra noen minutter til flere timer.
 Hvis du ikke vet hva matvarer forårsake halsbrann, så her er en liste over dem.

 Hvilke matvarer forårsake halsbrann Citrus;

 sterk søt te og kaffe (med melk unntak);

 kullsyreholdige drikker;

 hvitløk og løk;

 alkohol (særlig rødvin);

 Syltede produkter (som inneholder eddik, sennep);

 mørk sjokolade (kakao enn 70%);

 røkt bacon;

 Pommes frites;

 sennep og floral honning;

 "Koreansk" mat (krydret mat);

 fet mat.

 Dette er en liste over grunnleggende matvarer som forårsaker halsbrann.
 Fastslå hvilke matvarer forårsake halsbrann du kan være deg selv.

 Symptomer på halsbrann brenning magen (nedre del av brystkassen og øvre abdomen);

 følelsen av at noe fast i halsen;

 vanskelig å svelge, ikke bare mat, men også vann;

 dårlig smak;

 brennende følelse i halsen.

 Alt dette er veldig frustrerende og hindrer ikke bare arbeid, men også for å slappe av. Hvis du muchytesya halsbrann for en lang tid, se en lege for undersøkelse og behandling resept. Ikke delta i selv-behandling, kan det føre til gastritt, og mage og. For halsbrann - en sykdom (gastroøsofageal reflukssykdom), kan det ikke bare kur, men også unngå utseendet.

 Tips folk ofte lider av halsbrann drikke mer vann;

 utelukke fra kosthold krydret, stekt og fet mat (eller redusere mengden konsumert);

 spise små måltider og 4-5 ganger om dagen;

 Tast inn ditt kosthold belgfrukter (rik på vegetabilske proteiner);

 gjøre for en meny og spise strengt for ham;

 ikke overspise;

 Spise et par timer før sengetid;

 prøve å nøye og sakte tygge.

 Ved å følge disse reglene, vil du ikke bare bli kvitt dette ubehagelig følelse, men også unngå fremtidige problemer med magen. Hvilke matvarer forårsake halsbrann kan være nødvendig å vite alt, så du trenger ikke kjempe fordi der det skjedde.  
Hva å drikke med halsbrann
 Spørsmålet om hva du skal drikke med halsbrann for mange aktuell enn noensinne. Vonde følelser som oppstår når halsbrann kan være forårsaket av ulike sykdommer i magen, virkningen av transaksjoner og til og med morgenkvalme under svangerskapet.
 Halsbrann hjelpe noen medikamenter som reduserer aktiviteten av magesyren. Rennie, Maalox, Almagel, effektivt redusere svie og smerter med halsbrann.

 Hva å drikke med halsbrann: folk oppskrifter


 Tradisjonell medisin kjenner en enorm mengde oppskrifter på ulike medisiner for halsbrann. Vurdere noen av dem.

 Drikke brus. Dette er en av de mest vanlige måter å håndtere med halsbrann. En liten mengde natron skal fortynnes i varmt vann. Den resulterende løsningen bør drikke små slurker før den er avkjølt.

 Kull pulver. Som natron, bør karbonpulver bli oppløst i varmt vann. En oppløsning av karbonpulver er skoropomoschnыm verktøyet for halsbrann.

 Skummet melk. Dette er en fin måte syrenøytraliserende som nøytraliserer magesyren i spiserøret.

 Potet og gulrot juice. Fersk juice av revet rå potet eller fersk gulrot juice ikke bare lindre symptomene på halsbrann, men også bidra i kronisk gastritt. Fire ganger daglig bør drikke ca 100 ml juice.

 Eple cider eddik. Syre som finnes i eple eddik bidrar også til å nøytralisere effekten av magesyren. Drikke eple cider eddik før måltider må en gang daglig i en mengde på 100 ml På samme måte kan du lage en svak løsning av sitron eller eddiksyre.

 Eggeskall. Eggeskall må slipe til pulver tilstand. 10 g pulver oppløst i en kopp kokende vann og drikke for halsbrann.

 Hva å drikke med halsbrann, urter og te Anstrøk av anis frø. Frø av anis og knust må forlate innen 30 dager i 1 liter vodka. Deretter legger ekstrakt 200 g sukker og bland godt. Den resulterende infusjon ta 50 ml umiddelbart etter et måltid.

 Suppen av urter johannesurt, ryllik og myr tørket blomster. Disse urter blandet i like proporsjoner og hell 1 liter kokende vann. Insister gress om to timer. For å lindre symptomene på halsbrann kjøttkraft å gjøre 4 ganger om dagen for 100 ml

 Buljong med Johannesurt, kamille og Banan. Pulverisert urt Johannesurt, plantain, kamille blandet i forholdet 4: 4: 1 og hell kokende vann. Buljong ta 20 ml (1 ss), tre ganger om dagen.

 Disse måter å håndtere halsbrann ganske effektiv. De bør imidlertid brukes med forsiktighet for ikke å forårsake ytterligere skade kroppen. Ved å bruke en bestemt metode, er det nødvendig å oppsøke lege.  
Som leder yazaty stjal rundt halsen? Ulike metoder og anbefalinger med eksempler

 Stjal inngått verden mote i lang tid, og nå er han igjen på toppen av bølgen. Den vakre halvparten av menneskeheten bruker ofte dette tilbehøret. Bruk det mulig å oppdatere eller radikalt endre sitt image. Det kan være både varm og lys, luftig. Silke stjal perfekt innrammet og utfyller kvelden antrekk.
 Varm alternativ kan være slitt med en pels som et hodeplagg. Wraps - behov, stilig og nyttig ting i garderoben av en hvilken som helst kvinne. Riktig valgt, kan det skjule figur feil og markere det vakre bildet. Det er bare viktig å vite hvordan du skal bruke den, knytte vakker og rett.
 Fra hva du skal ha tippet?
 Vanligvis stjal slitt med en bluse og jakke, med cut-out halsen. Med genser eller jakke med krage kjole anbefales ikke, da det kompliserer bildet. Riktig bundet tippet kan visuelt forstørre brystene eller lage en figur slankere.
 Ved hjelp tippet, kan du lage svært forskjellige bilder: effektivitet, lettsinn, eller fremheve det unike, unike stil. Sannsynligvis alle vet: en varm (ull eller kasjmir) tippet være godt kombineres med varme klær typer, som gensere, jakker, jakker og silke - mest egnet til den klassiske kostyme.
Som leder yazaty stjal rundt halsen? Ulike metoder og anbefalinger med eksempler
 Hvordan å knytte stjal rundt halsen?

 Den enkleste alternativet - knytte den rundt halsen og skuldrene. I dette tilfellet vil det spille en varm skjerf.
 Absolutt forskjellige måter du kan kaste stjal rundt halsen hans. For eksempel, bare kaste en på baksiden slutten (pryspustyvshy halsen), mens den andre foran. Bilde konservatisme kan legge til en brosje feste to deler. Og hvis brosje montert på skulderen, vil du se veldig stilig.
 En vanlig variant, som ofte bruker unge mennesker: du kaster to wraps på brystet, rette både bredde og fest et skjerf i området av hoftebelte. Videre vil bredden av beltet (tynn eller bred) avhenger av typen på fig. Som sådan, den stjal minner vesten. Det ser flott vinter alternativet - med pels trim rundt kantene.
 En måte er å bruke et skjerf som en kappe over skulderen. Kast den ene skulderen tippet, sikring endene på motsatt side rett under midjen (på samme prinsipp som bæres over skulderen bag).
 Lette silke stjal muligens gå med slips, for som den første enden av skjerfet slips knute, forlater ham fremover. Den andre enden trenger å vikle halsen og dra i den utarbeidede node. En elegant nytt tillegg bildet ditt er klar!
 Klut farget stoles, ligner på skjerf, kan du knyte en knute på baksiden eller siden. Et annet alternativ er mulig, vikle et skjerf stramt rundt halsen, slik at frie endene avta i brystet.
 Og stjal kan bæres som arafatku forming vev storslått ring rundt forsiden av halsen.
 En annen populær type linser: å lage et skjerf på langs i to og kaste på halsen, både frie enden prosmyknuty dannet i løkken og stram litt. Ganske enkel, men stilig alternativ.
 Hvordan å knytte tippet på hodet?
 Å bæres på hodet wraps er best egnet sateng, silke eller chiffon modell, men kan være bomull, kasjmir.
 Også her er det mange muligheter, den enkleste av dem - "Charleston". Stole ta tak i hodeenden og det bør være lik. Deretter skru den fast på baksiden slutten og rull stramt flette. Ved selve grunnlaget for halsen i forbindelse med denne bunt node, forkaster slutten av skjerfet.
 En annen enkel måte - "Tea Party". Stole trenger å kaste en vri og brett enden samt "Charleston". Disse fletter innpakket hodet fikse prodevanyem slutt i den første delen av pakken.
 Det er også muligheter for iført stoles i orientalsk stil. For eksempel: du kaster et skjerf på hodet, mens den venstre enden bør være lengre. Sikring av landet under haken pin, rulle den lange enden rundt hodet, omringe halsen på linjen. Fikse den andre enden til en nål på baksiden, og i brystet utføre enkel drapere.
 Riktig bundet tippet perfekt fremheve femininitet og eleganse. Prykovыvayte øyet og viser utmerket smak.

Яндекс.Метрика