Hamahlobulyn protyvoklischovyy

 Hamahlobulyn - et stoff som inneholder antibakterielle eller antivirale antistoffer. En av variantene er hammahlobulynov immunglobuliner.
 Hamahlobulyn protyvoklischovyy eller immunglobulin er den viktigste måten å forebygge mot flåttbåren hjernebetennelse.

 Tick-borne encephalitis


 Dette er en virussykdom som påvirker sentralnervesystemet. Bærere av denne sykdommen er svært alvorlige midd, som om våren og sommeren, utrolig mange skoger og parker.

 Inkubasjonstiden er 1-3 uker encefalitt. Sykdommen begynner med høy feber og alvorlig hodepine.
 Hvis du blir bitt av en flått, ikke være panikk. Det viktigste i kampen mot encefalitt - en seier når et virus har rammet blod, men ingen symptomer.
 For dette formålet, bruke gammaglobulin protyvokleschevoy. Bruken av gammaglobulin reduserer sannsynligheten for sykdom.
 Når utflukter bør følge forholdsregler for å kle slik at flått kan ikke komme under klærne og gjennomføre en grundig undersøkelse av kroppen tid til å oppdage midd.

 Immunoglobulin


 Hamahlobulyn protyvoklischovyy introdusert i de første timene etter at flåtten sugd.
 Immunoglobulin avledet fra blodet til mennesker som gjenopprette fra viral encefalitt. Som enhver narkotika blod gammaglobulin har en høy kostnad og bivirkninger. Så i alle fall ikke gå inn hamahlobulyn protyvoklischovyy eier.
 For produksjon av immunglobulin trenger blod med en høy titer av antistoffer mot viruset, mens donorer bør ikke være bærere av hepatitt, HIV og andre infeksjoner. Så gjør immunoglobulin ekstremt vanskelig.
 Data om fordelene med gammaglobulin veldig selvmotsigende. I Europa, for eksempel, ikke bruk gammaglobulin som et forebyggende, og foretrakk vaksinasjon. Ingen hjelp av nødprevensjon slår av effektiviteten av vaksinasjon.  
Behandling av rhinitt i svangerskapet
 Under graviditet rhinitt - et fenomen ganske vanlig. Dette faktum er ikke på grunn av det faktum at i løpet av denne perioden immunsystemet er svekket kvinner. Forkjølet eller bli syk ARI kan være i minutter. Også er det noe slikt som vasomotorisk rhinitt, som manifesterer seg i andre trimester nesetetthet som en kvinne.
 Behandling av rhinitt i svangerskapet - er nødvendig på grunn av riktig pust kvinne avhenger prenatal utvikling.

 Behandling av rhinitt i svangerskapet: grunnleggende metoder


 Det første alle husker utseendet på en kald - nesedråper. Men gravide kvinner er ikke særlig egnet vasokonstriktor stoffer, fordi de fører til en innsnevring av kapillarene i placenta, som i sin tur kan utløse hypoksi. I tillegg kan disse stoffene føre til hypertensjon.
 Behandling av rhinitt i svangerskapet, leger anbefaler denne metoden bare brukes i den akutte fasen og alltid kaldt i pediatrisk dosering. Blant nesedråper er bedre å velge homøopatiske midler.
 Gravide kvinner kan gjøre med en kald saltvann nasal vask, kan du lage selv eller kjøpe på apoteket. Fyzrastvorы produsert fra sjøvann og kamille, salvie, celandine.
 Behandling av rhinitt i svangerskapet som mulig og bruker folk rettsmidler, blant annet bør markert urteteer og naturlig gulrot juice. De gjelder 6-8 dråper nasalt i intervaller på 5-6 timer. En annen god måte - tanynovo brus-slipp, noe som gjør at du ønsker å brygge en h L.. Te 200 ml kokende vann og deretter koke i 15 minutter. Infusjonen skal renne, deretter legge til 1 ts. L. soda. Den resulterende løsning dryppe 2-3 ganger daglig 7-8 dråper i hvert nesebor.
 Et annet effektivt middel for behandling av rhinitt - en infusjon av urter. For å gjøre det nødvendig å:

 jordbær blader - 2 ss. L.;

 kokende vann - 200 ml

 Bladene av jordbær bør helle kokende vann og la stå i 30 minutter. Væsken må anstrenge og drikke 80-100 ml 2-3 ganger om dagen.

 Fremgangsmåtene for behandling av rhinitt i svangerskapet


 Behandling av rhinitt hos gravide kvinner er ikke mulig uten spesielle prosedyrer, blant disse vi skiller følgende:

 Varmebehandling - oppvarming bihulene kokt egg eller pose med salt.

 Hvitløk-løk innånding. For å forberede løsningen, hell kokende vann 1 fedd hvitløk og 1/4 av pære. Én etter én hvert nesebor inhalerer dampen løsning gjennom tuten tekanne.

 Massasje grunnlag eksterne nesebor. Det er mulig å bruke eukalyptus salvebase.

 Behandling av rhinitt under graviditet er nødvendig, men velger en bestemt behandling, ikke glem å konsultere med en lege som er din graviditet for ikke å skade seg selv eller barnet.  
Utflod fra brystetNår det kommer til valg av kvinnelige bryst, til første gang vite om en gravid kvinne som er mate babyen din eller ikke. Siden under graviditet og amming tildeling er ganske spesifikke natur og nivå i kroppen forårsaket av hormonet prolaktin, noe som får den til å produsere melk og råmelk - pre-melk væske. Dersom utslippet fra brystvorten dukket opp når en kvinne venter og ikke mate barnet, bør dette være grunnlag for umiddelbar besøk til mammologist å utelukke patologiske årsaker til dette fenomenet. På slutten av markeringen kan være med symptomer på brystkreft, så likegyldige til utslipp fra brystet kategorisk umulig.
Utflod fra brystet under graviditet og amming
Som vi har sagt, graviditet, noen tid etter fødselen, og selv etter avvenning hos kvinner betydelig økt produksjon av hormonet prolaktin, som provoserer en utflod fra brystvorten gjennomsiktig hvitaktig eller gulaktig væske som kalles råmelk. De fleste av disse utflod under svangerskapet kan ha en litt blodig striper som ikke er sykdommer. Denne hemmeligheten næringsrik bryst, og som er mettet i de første dagene etter fødselen den lille mannen, blir melken ikke produsert av kroppen. Disse utvalg med søt smak og ikke leverer kvinnen ubehag. Men hvis ikke lenger vises råmelk fra brystet av seks måneder etter utgangen av amming, sin tildeling bør også være en anledning for et besøk til legen, så hvordan kan vi snakke om utvikling av galaktoré.
Hvis ammende kvinner begynte mastitt, med hennes bryster akkurat begynt å dukke opp purulent utflod. Dette er fordi melkekanalene i brystet zastoyalosya drepte dem, og forårsaket utvidelse av melk. I dette tilfellet er et presserende behov for å massere brystet, noe som vil bryte stagnasjon og bringe overflødig væske. I avanserte tilfeller, medisiner og noen ganger også kirurgi, ender ofte reseksjon av brystkreft.
Typer og årsaker til utslipp fra brystet
Normalt utflod fra bryst i de fleste kvinner mangler. Det er imidlertid en rekke faktorer som kan føre til et utslipp av sekresjon fra brystkjertlene.Disse faktorene er:
- Et kurs av antidepressiva;
- Tight, ubehagelig, zdavyalyucha undertøy;
- Redusert blodtrykk;
- Ubalanse av hormoner på grunn av sykdom eller annen form for terapi;
- Effekter på brystet med betydelig kraft - treffer;
- Fysisk stress,
- Av mammografiundersøkelse.

I nærvær av faktorer slik fordeling kan være av forskjellig art: fra hvitt til gjennomsiktig eller grønn eller gul, og konsistensen av utladnings varierer fra vannaktig på mukosa. Noen ganger utvalget kan ha en ubehagelig lukt, definitivt ikke en indikasjon på deres normalitet.
Også, i alderen 40-50 år, nærmere overgangsalderen, noen kvinner begynte å utvikle эktazyya melkekanalene og oser pus. I denne prosessen melkekanalene betent og fylt med tykk grønn-svart stoff som når du trykker på brystet hans skiller seg ut fra brystvorten. Denne sykdommen kan behandles ved hjelp av antibiotika mammologist oppnevnt og betennelsesdempende medikamenter, men de mest komplekse og avanserte tilfeller kan kreve kirurgi for å fjerne det berørte området av stredet.
Også verdt å nevne at galaktoré og tilhørende utslipp som kan oppstå når et overskudd av prolaktin hos gravide og ammende kvinner, også kan forekomme i andre perioder.Årsaken er følgende faktorer:
- Funksjonell hypothalamus svikt på grunn av skader, økt press på brystet området eller svulster med forskjellig etiologi;
- Reflex stimulering av brystet i thorax nerve under en operasjon, traumer eller brannskader -operizuvalnoho forlate eller mastitt, skrubbet klær eller erotiske fryder;
- Hypofyse svulst uansett årsak;
- Nedsatt lever- eller nyresvikt;
- En reaksjon på visse medisiner, inkludert hormonelle type;
- Skjoldbruskkjertelen eller binyrene;
- Ovarian sykdom.

I tilfelle som forårsaker galaktoré og valg fortsatt uklare, kalles det idiopatisk.
Dersom utslippet fra brystet med blodig natur, er det sannsynlig å bli diskutert innenfor duct papilloma av brystet. Det er en godartet enhet som problemer, men kirurgisk fjerning.
Konklusjonen fra de ovennevnte er enkel: se kroppen din og ikke glipp av noen form for utslipp, og i tvilstilfeller, ikke unnlate å gå til legen.  
Brystkreft symptomerBrystkreft er ansett som en svært farlig sykdom. Dette skyldes det faktum at sykdommen er langsom og krever nesten asymptomatisk kvinnens kropp. Symptomer kan variere og i tillegg kan enkelte symptomer indikere andre sykdommer i brystet. I alle fall bør utseendet av mistenkelige symptomer se en spesialist. En kvinne har mulighet til å oppdage en svulst i brystet og ekstern undersøkelse av forsiktig sondering. Typisk er den innledende tumorstørrelse mindre enn to inches, og dets struktur kan være uregelmessig.
Brystkreft - tidlige symptomer
I de tidlige stadier av kreft utviklingsprosesser i brystet, bringer ingenting kvinner ubehag. Dette er den viktigste risikoen for sykdommen. Ofte det første tegnet på en forferdelig sykdom regnes som en liten svulst formasjonen, som er visuelt forskjellig fra vevet rundt brystet. Mer enn halvparten av brystkreft kvinne alene oppdager svulst.
Skiltene som skal varsle ikke bety at kvinner må brystkreft, men etter sin skjerm så snart som mulig bør konsultere legen din:
- Justering av formen på brystene,
- Tilgjengelighet av utdanning i form av svulster er vesentlig forskjellig fra andre vev,
- Hevelse i brystet
- Utslipp fra brystvorten,
- Trekt brystvorte eller annet forandrer form,
- Uvanlig utseende av huden, kan den tykkere, være i form av "sitrusskall". Unntatt
- Kan Huden over tumor rødme.

Tidlig svulst vanligvis liten størrelse, er enkle skift i bevegelse. I fremtiden kan det vokse inn i huden eller brystmuskelen er fast og ikke lenger bevege seg.
Den tidligere oppdaget kreft i bryst, jo bedre. Dette er viktig, siden det er mulig å påvirke forløpet av sykdommen. Av denne grunn bør du regelmessig besøker mammologist. I tillegg anbefales det å oppsøke lege en uke etter menstruasjon. Under testen, konstaterer legen ytre feil bryst, brystvorte, komprimering.
Brystkreft - Behandling
I de senere årene har den globale onkologi gjort betydelige fremskritt i behandlingen av brystkreft. I dag gjelder innovative terapier. Hans stiftelse - en integrert tilnærming, hvor essensen kombinert kirurgi, cellegift og strålebehandling.
Taktikk av behandling bestemmes av felles innsats av kirurgen, onkolog og radyoterapevta. Hvis det er nødvendig, til en plastisk kirurg involvert bidra til å utforme den optimale plan for operasjonen.
Valget av behandlingen er påvirket av slike faktorer som tilstedeværelse av metastaser, tumortype og dets størrelse, den enkelte pasient. Den tidligere diagnose, sykdommen er mindre vanlig, henholdsvis behandling vil være hurtigere, bedre og billigere.
Tidligere klassisk måte å eliminere tumoren var kirurgisk fjerning av brystet sammen. I dag er situasjonen har endret seg, så er det unike teknikker. Tallrike studier har vist muligheten for konservativ behandling. Fjern alle lymfeknuter og bryst er valgfrie. Denne taktikken innebærer reseksjon bare, men gir resultater tilsvarende operasjoner, mens hun holder brystene.
Sykdomsforebygging er avvisningen av livsstil, om lag tretti prosent av kvinner som lider av denne sykdommen, forspill, tretti prosent av røykerne, en av ti har tilfeldig sex. Eksperter sier at kreft er ikke så mye skummelt som kvinnelig latskap og uvitenhet.  
Яндекс.Метрика