Hand Cream hjemmelaget

 Hjemmelaget håndkrem.
 Hvordan lage håndkrem?

 Oppskrifter knirk


 Einer håndkrem
 Nødvendig: 2 ss. l. knust einer, 5. l. ghee.
 Matlaging. Vegetabilsk rå slipe til pulver, blandet med olje, legg i et vannbad i 5 minutter.
 Søknad. Kremen sette på håndflaten i 20 minutter, deretter fjerne overflødig vev. Vask hendene etter ytterligere 15 minutter med varmt vann uten såpe.
 Egg håndkrem
 Nødvendig: 1 eggeplomme, 5. l. ghee.
 Matlaging. Eggeplomme blandet med smeltet smør i et vannbad.
 Søknad. Sette håndflaten i 20 minutter, fjerne overflødig. Etter 15 minutter skyll med varmt vann uten såpe.
 Sitron-lin håndkrem
 Nødvendig: saft av 1 sitron, 120 ml av linolje.
 Matlaging. Juice blandet med olje.
 Søknad. Påfør håndkrem på i 20 minutter, og skyll med varmt vann.
 Solbær-krem lin
 Nødvendig: 1 kopp bær hvite eller røde rips, 120 ml av linolje.
 Matlaging. Med klemme Korint juice, blandet med olje.
 Søknad. Påfør håndkrem på i 20 minutter, og skyll med varmt vann.
 Repeyno aloэvыy-krem
 Nødvendig: 50 ml burdock olje, aloe blad tre.
 Matlaging. Med aloe presse juice blandet med olje.
 Søknad. Påfør håndkrem på i 20 minutter, og skyll med varmt vann.
 Repeyno-lin håndkrem
 Nødvendig: 50 ml burdock og linfrøolje.
 Matlaging. Oljeblanding.
 Søknad. Påfør håndkrem på i 20 minutter, og skyll med varmt vann.
 Repeyno-lavendel krem
 Nødvendig: 70 ml burdock olje, 10 dråper lavendelolje.
 Matlaging. Oljeblanding.
 Søknad. Påfør håndkrem på i 20 minutter, og skyll med varmt vann.
 Krem med roseolje og fiskeolje
 Nødvendig:. 10 dråper roseolje, 2 lm L. fiskeolje.
 Matlaging. Ingredienser blandes.
 Søknad. Påfør blandingen på hendene i 20 minutter, så hvis de er for fett, tørk dem med en serviett.
 Grape Cream
 Nødvendig: 7-10 bær kyshmyshu, 4. l. ghee.
 Matlaging. Kishmish kotelett, bland med smør, legg i et vannbad i 5 minutter.
 Søknad. Cream søke på hendene i 20 minutter, tørk av overflødig med en vev. Vask hendene etter 15 minutter med varmt vann uten såpe.  
Valnøtt olje
 Valnøttolje har en lys gul farge og karakteristisk lukt. Den er fremstilt ved mekanisk pressing.
 I antikken, våre forfedre visste om de utrolige egenskapene til oljen og har brukt det for kulinariske formål, medisin og kosmetikk.

 Valnøtt olje - eiendommer


 Fordelene av naturlige oljer er en ideell kombinasjon av viktige stoffer. Det består av fettsyrer, vitaminer vekt, inkludert uerstattelig A og E, så vel som et stort antall sporstoffer, noe som bør gi kalsium, jod, magnesium, jern og sink.

 Søknad i medisin


 Valnøtt olje gjennom nyttige egenskaper spesielt populære i folkemusikk og offisielle medisin for å behandle mange sykdommer.
 Bruken av olje bidrar til å normalisere aktiviteten i hjertet og karsystemet. Reduserer nivåene av dårlig blodkolesterol, som fører til normalt trykk, bidrar til å takle sykdommer som aterosklerose, hypertensjon og forhindre hjerteanfall. Valnøtt olje effektivt takle åreknuter, normal blod systemet fungerer.
 Bruken av olje har en gunstig effekt på i løpet av behandling av hepatitt, bidrar til å redusere økt surhet i magen, for normalisering av skjoldbruskkjertelen.
 Aktivt brukt valnøttolje for vekttap hos kvinner tross for tilstedeværelsen av en tilstrekkelig mengde av fett og karbohydrater. Bruken normaliserer fordøyelsen, renser kroppen og bryter ned fett.
 Det anbefales å inkludere i menyen valnøttolje til personer som har en genetisk predisposisjon for kreft. Det bidrar til å hindre spredning av kreftceller.
 Fordeler valnøttolje ligger i det faktum at den beskytter dem som er følsomme for radioaktive og kreftfremkallende faktorer. Olje styrker immunsystemet, forbedrer kroppens evne til å motstå virussykdom.

 I kosmetikk


Valnøtt olje

 Valnøtt olje funnet sin bruk for kosmetiske formål. Å ha forårsaker olje til huden integrert prosedyre, kan du returnere det til helse og skjønnhet. Lett og myk struktur gjør olje vpytыvaemыm raskt.
 Det er flott for tørr hud, det lindrer, lindrer stress sprekker og obvitryuvannya, det hindrer dehydrering.
 Healing komponenter av valnøttolje og dens en liten pris å la deg bruke den i stedet for et sett av ferdige kosmetiske produkter. Oljen er brukt i ren form, det lykkes erstatter leppepomader og kremer for den sarte huden rundt øynene.
 Valnøtt olje på grunn av sin hypoallerhennosti spesielt populært i kosmetikk for sensitiv hud omsorg. Den renser skånsomt uten irriterende. Det kan hjelpe deg til å overvinne de mange problemer med huden som akne, kviser, eksem og psoriasis. Sette den på huden aktiverer helbredelsesprosessen av formiddagen, lindrer rødhet og hindrer dannelse av kapillære garn.
 Det anbefales å bruke valnøttolje ikke bare for helsen til huden, men også for hår restaurering. De anbefaler smøre endene til å hindre dem fra bunter lage masker og bare legge den i sjampo for håret næring.
 Regenererende egenskaper av valnøtt olje lov til å bruke det i stedet for solkrem. Det fremmer fornyelse av hudceller, forynger og beskytter dem mot brannskader. Dette er best å sette den i ufortynnet tilstand før du går til stranden.

 Kontraindikasjon


 Sette olje på huden er ikke i stand til å skade mennesker og forårsake allergi, men bruker valnøttolje inne kontraindisert hos personer med magesår eller erosiv gastritt. Også råde dem til ikke å misbruke under svangerskapet.  
Flax frø, bruk, kontraindikasjoner og behandling av linfrø
 Det er ingen tilfeldighet i dag så økt interesse i linfrø. Sine helbredende egenskaper ble oppdaget av Hippokrates i antikken og brukt i folkemedisinen. Hvorfor bruke linfrø er så viktig og nyttig?
 Sammensetning og næringsverdi av linfrø
 Viktige komponenter i linfrø, som gjør det uunnværlig i menneskets kosthold er polysakkarider, proteiner, fiber (lignans), flerumettede fettsyrer (Omega-3 Omega-6 og Omega-9), selen, lecitin og vitaminene A, E, F og B-vitaminer
 Takk polysakkarider linfrø har mykgjørende, belegg og anti-inflammatorisk effekt i behandling av gastritt og magesår, og i tilfelle av forgiftning reduserer opptaket av giftstoffer.
 Proteiner er nødvendig for human vekst og gjenvinning av muskelvev.
 Lignans - en kraftig antioksidant, der bruken av linfrø hindrer utvikling av kreft.
 Flerumettede fettsyrer renset blodkar, redusere kolesterolet og styrke generell immunitet.
 Selen frigjør kroppen fra tungmetaller, forbedrer syn og hjerneaktivitet, hindrer utviklingen av tumorer.
 Lecithin har gunstige effekter på nervesystemet og hjernen celle aktivitet og gjenoppretter skadet celle vev.
 Vitamin A og E er bra for huden, kalt vitamin ungdom.
 Vitamin F uunnværlig for å bære fett og kolesterolmetabolismen i kroppen.
 Hovedmålet for B-vitaminer - tilveie respiratoriske vev i kroppen og produsere energi.
 Linfrø i medisin
 I forbindelse med en slik rikt sett av nyttig og viktig for kroppen, blir linfrø betraktes som en slags universalmiddel for en rekke sykdommer. Men ulike sykdommer bør gjelde linfrø i forskjellige former og doser.
 Når gastritt: 2 ss. l. frø hell 1 liter kokende vann, la stå i fem timer i en beholder med lokket lukket, deretter renne. Ta en kopp om morgenen på tom mage og om kvelden før sengetid.
 I magesår: 70 g frø hell 1 liter kaldt melk og la det småkoke i 2 timer på lav varme. Suppen avkjøles, avløp og oppbevar på et kjølig sted. Drikk ett glass 3 ganger om dagen for en halv time før måltider. Løpet av behandlingen - 2 måneder.
 Hvis forstoppelse: 1 time L.. frø hell 1 ss. kokende vann. Trekke i 10 minutter, rør av og til. Drikk brygge 05 kopper før måltider tre ganger om dagen.
 Når diaré gjøre en rensende klyster. 1 ss. l. frø brygge 05 kopper varmt vann og kok i 15 minutter på lav varme. Klar kjøttkraft ved hjelp av ett klyster.
 Hemorroider og inflammatorisk tarm klyster med varmt goo gjøre linfrø. For disse frøene trenger å brygge kokende vann, la stå litt og belastning. På et klyster ta 1/5 kopp slim.
 Med bitterhet i munnen: 1 ss. l. linfrø mel brygget med vann og føre til en tilstand av flytende gelé. Blandingen drikke morgen og kveld før måltider.
 Når kreft og hjerte-og karsykdommer: 2 ss. l. frø i en kaffekvern til å male og helle 250 g av varmt vann. Insister 10 minutter og tatt muntlig.
 Når interne ødem: 4. l. linfrø Hell 1 liter vann til å koke og stek i ytterligere 10 minutter. Panorere i et varmt sted i 1-15 timer. Ta varmt hver 6-8 ganger om dagen for 05 kopper for 2-3 uker.
 Når du hoster linfrø lagt til vanlig te.
 Når koker og abscesser forberede et omslag av linfrø. De knuste linfrø plassert i et gasbind pose og slippe inn varmt vann i 10 minutter. Varm pose satt på det berørte området i 5-7 minutter.
 Når overvektig: 1 ss. l. frø helle i en termos og hell 500 g kokende vann, la stå i 12 timer. Infusjon drikke 2-3 ganger om dagen til 100 gram per halv time før måltider.
 Maske med anti-aging effekt: 2 ss. l. linfrø helle 400 g kokende vann og kok til staten grøt. Klar varm masse skift på gasbind og overføres til ansiktet. Etter 20 minutter kontraster tilbringer vask.
 Maske for tørt og skadet hår, gni linolje inn i hodebunnen og massasje i 10 minutter. Deretter fordele oljen over hele lengden av håret. Hodet dekke med polyetylen wrap og et håndkle. En time senere, masken vaskes av med sjampo.
 For generell helse linfrø kan ganske enkelt tilsettes til næringsmidler eller som et helt måltid. For eksempel kan du legge freste korn frø, og bakverk - mål. Linfrøolje er også svært nyttig for sine kvaliteter det overgår selv fiskeolje.
 Kontraindikasjoner mot bruk av linfrø
 Til tross for dette brede spekter av anvendelser av denne verdifullt produkt, er det kontraindikasjoner linfrø:
 - Inflammatorisk tarmsykdom;
 - Tilstedeværelsen av nyrestein, på grunn av den vanndrivende effekten av frø steiner kan begynne å flytte og forårsake alvorlig smerte;
 - Mottakelighet for prostatakreft (slike menn kontra alfa-linolensyre som finnes i linfrø);
 - Polycystisk, эndomytryoz eller fibrom av livmoren;
 - Graviditet og amming.
 Vennligst husk at all terapi kan føre til noen bivirkninger. Derfor, hvis du kommer til å begynne å behandle linfrø, etter avtale legen din, slik at du sparer deg fra mulige bivirkninger.  
Яндекс.Метрика