Har den elektroniske sigaretten å slutte å røyke?
 Sannsynligvis ikke i verden en eneste person som ikke har hørt om farene ved røyking. Og det er ingenting overraskende, fordi forskere er stadig åpne flere og mer alvorlige konsekvenser som oppstår på grunn av denne vanen.
 Men å slutte å røyke er ikke så lett som det ser ut ved første øyekast. Etter at legemet har vent seg til det faktum at hver dag får en dose. Og, føler noen stresset eller nervøs spenning, ved hjelp av sigaretter du sette ned alle negative følelser. Nå, med alt det har å kjempe alene. Plus, er en skarp avvisning av en røyker en person alvorlig depresjon og irritabilitet. Det er på grunn av dette, kan 76% av folk ikke avlære en vane å røyke.
 Men heldigvis medisin står ikke stille, noe som resulterer i å skape nye, effektive medikamenter. En av disse er den elektroniske sigaretten. Kjøp og lære om elektroniske sigaretter på nettstedet http://elektronnie-sigareti.com/.

 Hva er en elektronisk sigarett


 Dette mirakel enhet består av tre hoveddeler: dampgeneratoren, batteri og kassett. Således mater batteriet dampgeneratoren, som er varmet opp, fordamper væsken i en spesiell kassett, for derved å danne par som er svært lik sigarettrøyk.
 Legg merke til at meget ofte væske som er i patronen også inneholder nikotin, som kommer inn i munnen, og derfor i lungene. Som du kan se, er denne prosessen veldig mye som vanlig røyking.

 Hemmeligheten i sammensetningen av væsken


 Hver elektronisk sigaretten er en væske omfattende propylenglykol, glycerol og smakstilsetning. Det er dette og skape en behagelig lukt og tykk røyk. Det bør også bemerkes at en patron er utformet i 40 drag. Derfor eksperter anbefaler ikke å endre det, og fylle på.

 Er det noen fordeler?


 Som nevnt ovenfor, slutte å røyke - ingen enkel oppgave. Hvilke bare triks kommer ikke til å røyke som ville sette en stopper for denne ødeleggende vane. I kurset er ikke bare tabletter og vedlikehold, men også moderne instrument av moderne medisin - den elektroniske sigaretten. Men, dessverre, dette er ikke ett hundre prosent betyr. Faktisk, som vi vet, nikotin - en narkotikaavhengighet til makten er svært lik heroin. Derfor, i alle tilfelle, er det en mulighet for at man skal overstiger forbruket av nikotin.
 Nei, vi har ikke lyst til å si at denne metoden ikke er effektiv. Det hjelper, men bare hvis du virkelig forstår at det er på tide å slutte, og vil arbeide hardt for dette.
 Lykke til i denne vanskelige oppgaven!  
 På vår side vi snakker ofte om helse og fremme sunn livsstil. Denne gangen ønsker vi å løse et svært komplekst tema for millioner av russere - røyking. Vi ga allerede deg råd om hvordan å slutte å røyke og snakke om skade av røyking til helse i denne artikkelen ønsker vi å ta minst et interessant tema for mange røykere av elektroniske sigaretter.
 I denne artikkelen ser vi på følgende spørsmål:

 Relevansen av elektroniske sigaretter

 Hva er elektronisk sigarett

 Analyse av elektroniske sigaretter

 De hjelper til å slutte å røyke elektroniske sigaretten
Elektroniske sigaretter: skade eller nytte

 Relevansen av elektroniske sigaretter
 Brain Statistisk sett de fleste røykere slutte å drømme, men at de ikke gjør det, uansett knytte røyke de ikke kan. Eksisterende metoder som visstnok hjelpe å slutte å røyke, ikke ta noe resultat, tabletter, tyggegummi, plaster, etc., men likevel er en av dem, noe som kan bidra til å forlate vanlige sigaretter - en elektronisk sigarett.
 I dag i samfunnet er det to meninger om elektroniske sigaretter. Røykere rundt og finner ut at den elektroniske sigaretten hjelper å slutte å røyke, men hvis ikke, i alle fall er det ikke så skadelig som vanlig, for de røyker og for andre. Andre mener at fordelene med elektroniske sigaretter ikke gjør det, fordi de alle fortsatt avgir skadelige stoffer, og ikke bidra til å slutte å røyke. Hvem er riktig i denne situasjonen, og det som virkelig bære den elektroniske sigaretten: nytte eller skade?

 Hva er elektronisk sigarett
 Av og store elektroniske sigaretten er en inhalator som simulerer en ekte sigarett. Elektronisk sigarett består av flere deler, er:

 Beholderen med væsken;

 Ultralyd fordamperen;

 Air-touch sensor;

 Mikroprosessor;

 Batteriet;

 Bulb (simulator brenn sigaretter).
 Angå mekanismen fungerer, følger han. Røyker, produsere et puff skaper luftstrømmen inne i sigaretten, som fanger flybårne sensorer. Deretter mikroprosessor aktiverer ultralyd vaporizer som fordamper nikotinen som kommer fra e-sigaretten damp (røyk). Ved slutten av den elektroniske sigaretten er brent lampe som simulerer flammer av en sigarett.
 I arter som ofte brukes som et flytende nikotin, mottar røyker så alle de samme smaken sigaretter. Til slutt, når en person begynner å gradvis avvenne fra nikotin, kjøper han kassetter (påfyll) med en lavere konsentrasjon av nikotin, og deretter alle kan gi det opp, kjøpe patroner uten nikotin. Fylling eller kassetter for elektroniske sigaretter er nikotin med følgende innhold:

 Uten nikotin - 0 mg;

 Super lys - 6-11 mg;

 Lettvekt - fra 12 til 16 mg

 Strong - 18 mg;

 Veldig sterk - 24 mg.
Elektroniske sigaretter: skade eller nytte

 Analyse av elektroniske sigaretter
 La oss nå undersøke direkte som faktisk bære den elektroniske sigaretten: nytte eller skade.
 Fordelene med elektroniske sigaretter
 Fordeler i form av helse elektroniske sigaretter ikke er det, i dette tilfellet "nytte", vil vi vurdere fordelene ved elektroniske sigaretter som en måte å slutte å røyke.
 Fordelene med elektroniske sigaretter er det faktum at de inneholder mindre nikotin og tjære, som sammenlignet med konvensjonelle sigaretter er viktig fordi brått slutte å røyke er meget vanskelig, særlig dersom en person røyker noen få tiår. Den elektroniske sigaretten kan du gradvis redusere nikotininntaket.
 På grunn av sin struktur, som skyldes nesten fullstendig simulering av sigaretter, vil røykeren være lettere å kaste røyken langsomt av to grunner. Først mange røykere når de slutter å røyke, er det vanskelig å overleve, ikke bare fravær av nikotin, og fraværet av prosessen med å røyke, er det en slags ritual, hvor du kan hvile og noe å tenke på, bare ta deg noe å snakke eller kjøre. For det andre, når du slutte å røyke, er bare 2-3 forsinkelse sies å "ta hjerte", denne sigaretten er svært vanskelig å gjøre, i psykologiske termer.
 Elektroniske sigaretter ikke skade andre, fra henne ingen røyk ved forbrenning og damp produsert av røyker ikke skader andre.
Elektroniske sigaretter: skade eller nytte
 Skade elektroniske sigaretter
 Elektroniske sigaretter er ikke sertifisert Brain vare, og derfor er de ikke trygge for helse. Derfor er det neste ingen vitenskapelige bevis om effekten av denne type sigaretter og deres virkninger på kroppen - nei.
 Flytende påfyll elektronisk sigarett kan inkludere en rekke kjemikalier som er enda giftig. Løs problemet kan oppnås ved å studere sammensetningen av væsken for elektronisk sigarett påfyll og sørge for at hun har et sertifikat. I tillegg bør væsken kjøpe en bevist poeng.
 Til tross for at skade på lungene elektroniske sigaretten er flere titalls ganger mindre enn vanlige sigaretter, er det imidlertid fordi vi tilordne den til skader - når det gjelder de fleste e-sigaretten.
 Mange røykere er veldig vanskelig å slutte å røyke helt, etter at de begynner å røyke elektroniske sigaretter, de utvikler avhengighet av dem. Dermed eliminerer den elektroniske sigaretten større onde, og er et mindre onde.

Vil bidra til å slutte å røyke elektroniske sigaretten
 Dette spørsmålet er svært vanskelig å gi et klart svar, for hvis ikke hjernen eller produsentene av elektroniske sigaretter ikke gjennomføre formell forskning og undersøkelser om emnet. Men hvis du analyserer de fleste fora og nettsteder med omtaler av elektroniske sigaretter, det store flertallet av røykere som byttet fra vanlige sigaretter til elektronisk, anerkjent at å slutte å røyke de fortsatt ikke kan, og noen enda innrømme at de begynte å røyke mer. Hvorfor er det? - La oss se først.
Elektroniske sigaretter: skade eller nytte
 Den første negativ faktor elektroniske sigaretter er at røykere forstår at elektroniske sigaretter bringe mindre skader begynner å røyke, så vel som vanlige sigaretter. Tucking sigarett væske med et lavt innhold av nikotin, kan en røyker begynne å røyke mer, eller på grunn av mangel på nikotin forbrukes, eller fra samoubezhdenyya at det var ille.
 En annen grunn til at røykerne begynne å røyke mer - muligheten til å røyke hvor som helst. Hvis røyking vanlige sigaretter røyker bør gå utenfor, balkongen eller i en spesiell plass, den elektroniske sigaretten "bryter ny mark" som en røyker kan røyke hvor han vil, for eksempel i leiligheten ser på TV.
 Å hjelpe elektroniske sigaretter å slutte å røyke, må du ønske og vilje, siden bytte til elektroniske sigaretter betyr ikke at du sluttet å røyke etter røyking. Flytte til elektroniske sigaretter, bør du prøve å redusere antall ganger røyking. I tillegg er hver 1-2 måneder er nødvendig for å redusere nikotin konsentrat, kjøpe spesiell væske drevet av kommer til å ende opp på beznykotynovuyu tanking, før ferdigstilling og fra svært vane å røyke. Elektroniske sigaretter er også skadelig og kan bare være en midlertidig overgangs middel til å slutte.  
Яндекс.Метрика