Harbingers andre fødsel
 Bud om andre fødsler, nesten det samme som før. Den største forskjellen er en mer avslappet holdning til hendelsene i den vordende mor. Hun vet allerede hvordan alt skal skje og ikke bekymret for ingenting. Dessuten hjelper erfaring henne gjenkjenne den sanne fra det falske start arbeidskraft. Kvinner som føder for første gang konkluderte, ofte tar usannsynlig for reelle tegn på utbruddet av arbeidskraft.
 I løpet av tredje trimester av svangerskapet kan presentere noen prediktorer av arbeidskraft som fortsatt betyr ikke deres umiddelbare støtende. Bare kroppen forbereder seg for fremtidig levering. For eksempel kan en kvinne oppleve kortlivede sammentrekninger. Denne foreløpige bout hvis de ikke forårsaker smerte. Som et resultat av disse angrepene livmor ikke glattet og ikke er omtalt halsen hennes. I tilfelle av en sykdomstilstand i reduksjoner, er det nødvendig å oppsøke lege. Fordi de kan føre til for tidlig fødsel.
 Tidlige prediktorer for utbruddet av arbeidskraft
 1. Belly utelatt. Dette medfører at bunnen av livmoren er redusert på grunn av utelatelsen av den presenterer en del av kroppen på babyen i bekkenet. Men denne funksjonen ikke nødvendigvis bety umiddelbar utbruddet av arbeidskraft. Det kan forekomme i en uke, eller enda en måned før dem. Noen ganger forventningsfull mor og ser denne endringen i kroppen hans. Det eneste hun føler akkurat, er forbedringen med å puste og lettere måltider. Men kommer det økt press på blæren, forårsaker hyppig vannlating.
 2. Røret. Dette slim som dekker inngangen til livmorhalsen. Det kan fravike før utbruddet av arbeidskraft, og kan skje i løpet av 2-3 uker for dem. Hver kvinne kommer til sin egen måte. Men deutipara det kan skje tidligere enn de som kommer til å føde for første gang. Tross alt, de cervix er litt på gløtt og kan åpne opp raskere. Noen ganger korken kommer ut deler for et par dager. Det er ingenting galt med det, selvfølgelig, hvis det ikke er en blod flytende stoff. Under utladning er ikke anbefalt plugger for å ta et bad og svømme i vann. Du kan bare bruke dusjen som mulig risiko for å pådra ulike infeksjoner. Fordi foster blære forblir ubeskyttet. Av samme grunn kan du ikke ha sex i denne perioden.
 3. Redusert aktivitet baby i magen til mor. Ofte barnet før fødselen er mindre aktive. Dette lull kan vare til utbruddet av arbeidskraft, så barnet beveger seg igjen. Imidlertid er denne funksjonen ikke iboende i alle barn. Noen av dem bruker tid raskt fram til fødselen. Hvis mor begynner å oppleve merkelige omrøring av smerte, bør du søke legehjelp.
 4. Vekttap hos kvinner. 1-2 dager til levering forventningsfull mor begynner å gå ned i vekt fordi det er berøvelse av overflødig væske fra kroppen. Det kan redusere vekten din med 2-25 kg. Det er en merkbar nedgang hevelse.
 5. Glatt livmorhalsen. Denne funksjonen kan se en gynekolog. Og kvinner som skal føde for første gang, kan det være noen timer eller dager før levering. Deutipara denne prediktor kan vises og et par uker før utbruddet av arbeidskraft.
 6. Endringer i atferden til mødre. Før fødselen hun ble mer aktiv. Hun ønsker å gjøre en større rengjøring, løpe til butikkene og selv ommøblere.
 Hvordan å starte den andre fødselen
 Direkte på utbruddet av arbeidskraft viser få symptomer. Det bare samlet inn til sykehuset, hvis begynt følgende:
 1. Få regelmessige sammentrekninger. Hvis livmoren begynner å avta hver 5-7 minutter, og smerte oppstår, indikerer det rask levering. Kvinner som kommer til å føde igjen, må samles på en rask måte til sykehuset for å hurtig levering fant ikke sted på veien. Det samme gjelder for arbeidskraft, ikke vekslende rasslablenyyamy.
 2. Blødning. Hvis blodet begynte å strømme sprute, så mest sannsynlig skjedde tidlig morkakeløsning. Du må gå til et sykehus umiddelbart.
 3. Utslipp av vann. Fostervann må reise før åpning av livmorhalsen. Men de ofte begynner å lekke eller flyte ut mye tidligere. Dersom barnet er lagret i lang tid uten dem, kan det føre til dårlige konsekvenser. Derfor, i tilfelle av utslipp av vann, bør umiddelbart gå til sykehuset.
 Gravide kvinner må huske at de er ansvarlig ikke bare for seg selv, men også for deres baby. Derfor er uforklarlige tilstander og følelser som skjer med dem i tredje trimester, bør du alltid konsultere med legen din. Du kan ikke risikere helsen eller livet før barnet hans opptreden i verden!  
Førstehjelp for matforgiftning
 Matforgiftning kan være forberedt i tilfelle at ikke oppmerksomme på innkjøpte produkter eller metoder for lagring. Dette skjer oftest i løpet av måltidet eller når du kjøper en hamburger i tvilsomme steder. I alle fall, det viktigste - er det førstehjelp for matforgiftning.

 Typer av matforgiftning


 Mikrober og giftstoffer som forårsaker forgiftning, dvs. protein natur av materie til stede i mat. Patogener i strid med lagring og hygieneregler falle inn i maten. Hvis maten blir lagret ved romtemperatur, toksiner og bakterier multiplisere med økt aktivitet.
 Mange produkter forurenset med mikrober tilsynelatende umulig å skille fra vanlig og godartet.
 Den farligste - en kjøttdeig og retter laget av dem. Dette er det beste miljøet for å leve og reproduksjon av patogene mikroorganismer. Det er viktig å nøye satt i koteletter av kyllingkjøtt, som de kan være Salmonella og for behandling av skinn for å komme inn i kjøtt av det. Førstehjelp for matforgiftning er ikke avhengig av hvilket produkt var bortskjemt.
 Den vanligste forgiftning forårsaket av Staphylococcus aureus toksiner som er best formert ved romtemperatur. Disse produktene omfatter: vinaigrettes, lim, bløtkaker, kjøtt, meieriprodukter.

 Førstehjelp for matforgiftning av noen grad


 Hvis du har mistanke om forgiftning hermetisert produkter, er det først nødvendig å ringe en ambulanse og dens ankomst Kylling med rikelig med vann med oppløst mangan, drikke aktivt kull i forholdet 10 kilo - en tablett. Dette førstehjelp matforgiftning hjelp fjerne giftstoffer fra kroppen.
 Skyll magen for å være det øyeblikk da vannet ikke vil komme ut rent, uten urenheter. Oppkast bør føre til kunstig. Det bør ta et avføringsmiddel, slik som høy eller lakserolje. Med diaré og oppkast bør drikke rikelig med væske for å unngå dehydrering.
 Når magen er helt vasket ut, bør føttene sette en varm varmeflaske og drikke varm te. Når matforgiftning tatt narkotika: sulhyn, ftalazol, kloramfenikol. Hjelper smektitten, espumizan.  
Hvordan å elske deg selv slik at det er

 Det er veldig vanskelig å leve med en følelse av sin ufullkommenhet, det er systemer som ikke tillater deg å åpne opp. Hvordan å elske deg selv slik at er rask psykolog.
 Tro på seg selv bør begynne med å sette stemningen. Vi må lære å nyte hver dag, se på deg selv i speilet uten kritikk, adoring øyne. Vi er stolte av å si at du er en av et slag, og det er sant.

 Å elske deg selv, du trenger for å håndtere sinne, meditasjon og avspenningsteknikker også hjelpe. Den viktigste oppgave - å fortelle din underbevissthet, og overbevise ham om at du - Sama-Sama. Husk, som i sovjetisk film "den vakreste og mest attraktive" karakter gjenta ordene: "Jeg er de mest attraktive mennene rotere etter meg." Så du må overbevise deg selv om det. Tror at det du fortjener det aller beste.
 Hvordan å elske deg selv slik at det er
 Det bør bemerkes at depresjon fører til fødselen av sin tanker svikt. En utmerket behandling for sammenbrudd og humøret er på shopping og turer i skjønnhetssalongen. Ingen grunn til å forandre hele garderoben er dyrt. Nok til å kjøpe et par interessante ting. I kosmetolog eller frisør kan gjøre noen endringer som vil glede deg.
 Hvis du er misfornøyd med sitt utseende, bør du gjøre en innsats for å endre det. Du må gå til gym, å forlate dårlige vaner, bleke tennene osv Endre alt som du ikke er fornøyd. Elsk deg selv og andre du elsker.
 Hvis du følger reglene ovenfor, vil du forstå hvordan å elske deg selv slik det er.  
Mini test: hvor gammel er huden din?

 Testen er utviklet for kvinner over 40 år.
 Med mange års huden din? Dette spørsmålet synes underlig for deg? Det er ubrukelig. "Age" av huden din gjenspeiler ikke nødvendigvis antall år du levde. Hvis hvert år du tok vare på ansiktet ditt, "matet" hud kremer og masker, kremer renset, tone, zvolozhuvaly, bortskjemte skjønnhetsbehandlinger, være trygg på at din innsats ikke er bortkastet. Hvis for noe grunn du ikke betaler nok oppmerksomhet til ansiktet ditt, vil resultatet være hensiktsmessig. Men fortvil ikke, alt er ikke tapt, har du mulighet til å fange opp.
 Men først passere en liten test og bestemme den virkelige alder av huden din.
 Rent ansikt makeup og ta en nærmere titt på deg selv i speilet. Nå i din "sparegrisen" er 20 poeng.
 Legg til dette antallet merker som tilsvarer de aldersrelaterte endringer som du finner på ansiktet ditt:
? rynker mellom øyenbrynene - + 3 poeng;
? krøll på øvre øyelokk - + 4 poeng;
? poser under øynene og + 4 poeng;
? rynker under øynene og - + 4 poeng;
? "Kråketær" i hjørnene av øynene - + 4 poeng;
? distinkte nasolabiale folder - + 3 poeng;
? rynker rundt munnen - + 5 poeng;
? rynker på leppene - + 4 poeng;
? mørke flekker i ansiktet - + 5 poeng;
? oplыvshyy, fuzzy ovalt ansikt - + 5 poeng;
? dobbel hake - + 4 poeng;
? rynker på halsen - 5 poeng.
 Så du vet den virkelige alder av huden din. Kanskje du fikk resultatet, og kanskje opprørt. I alle fall ikke slappe av og ikke bekymre deg. Huden din trenger deg! Kompetent omsorg til henne, og hun vil svare deg med takknemlighet.  
Яндекс.Метрика