Hatter med øreklaffene, de var i første halvdel av forrige århundre


 I første kvartal av forrige århundre, denne hatten heter cap-kolchakovkoy. Det ble laget av pels, tøy, lær eller en kombinasjon av disse materialene. Pels lue, som starter med fuskepels russiske folk ga hengiven kallenavn "Cheburashka". Øreklaffene lue ble kjent etter borgerkrigen. Som navnet tilsier, er denne hatten "ørene" - et nedslags deler som kan knytte tau på toppen, halsen eller under haken. Klassiske øreklaffene bundet slitt. "Ører" skal utelates når frost og kaldt nødvendig å beskytte ansiktet.
 1920
 Hatter med øreklaffene var i hvite armé Kolchak. Første vinteren 1918-1919 år, og deretter i sommer. Men i denne utførelsen sommer lue laget av grovt tøy og sydde med visir. Pels i denne saken har ikke vært brukt i det hele tatt. Mote på rund lue med "ører" først slått an i St. Petersburg, og deretter spredt over hele Russland.
 Høsten 1919 troppene til Admiral Kolchak naturlig nektet caps og pappaer, men noen ganger det var mulig å møte den ene og den andre. Ifølge dokumentasjon og et par bilder, kan vi konkludere med at noen hær enhet leveres bare med øreklaffer. Forsker Petrov mener at det var en slags identifikasjonsmerke for å skille i deres kamp mot andre.
 Interessant, vanlige soldater hadde på seg hatter uten ornamenter, og offiserene på frontklaffen var cockade.
 1930
 På begynnelsen av trettiårene i den røde armé av Sovjetunionen ble utvidet cap-Finn, men i 1934, er en del av soldatene i marinen var en svart lue med øreklaffer. 20 oktober 1939 folkekommissæren av Sjøforsvaret utstedte et dekret №426 der lokket med tøy på hodeplagget ble offisielt erstattet skinn. Det samme dokument regulert utseendet av dekorative elementer - knapper dekket med skinn. Høyere offiserer hadde på seg hatter med øreklaffene pels merlushky (tykk pels lam) og vanlige ansatte og gjennomsnittlig sammensetning sjef for mega bever lam (pels geit).
 1940
 I 1940 ble den aktuelle ordre lue med øreklaffer forpliktet til å bære en vinter lue som alle polititjenestemenn i Sovjetunionen og alle ansatte i Den røde armé. Disse hatter opprinnelig laget av saueskinn lys, men tiden har vist at grå pels er mye mer praktisk. Floor cap med øreklaffer når kampen kunne bære en stålhjelm-40 skole.  
Hvordan velge riktig BH


 Se på hvor mye av


 Hvis brystene din prøver å klatre ut av gropene hver gang du plukker opp en hånd, er den sannsynlige omfanget av BH stor. Samme konklusjon kan trekkes hvis bh zadyrayetsya på baksiden. Frihet - er fin, men "er større" - alt flott. Men det faktum at feil BH kan være skadelig.
 Det gjenstår å bli sagt om spennen, oppmerksomhet på detaljer som mer bør gis til kvinner med store volum, og viktigst av alt, den heldige jenta som mengden er liten, men signifikant bryststørrelse. Festet må ha mer enn én eller to rader med kroker og tre og være tykk nok. Eller vurdere type bras som ligner strukturen av korsettet, som har et meget bredt omfang av båndet, denne strukturen er ofte en form for "Angelica" eller bryster. Det er nødvendig at BH tok over brystet vekt og redusert trykk på ryggraden. Ja, kanskje det vil ikke være så vakker og elegant, men selvfølgelig vil bare være til nytte.
 Bare velg den bra er hvis du kjenner din størrelse, er det nødvendig å måle centimeter under brystet.

 Hva kopper velge


 Her har hver sin egen predpochtenya, litt kjærlighet formyrovannuyu cup, mens andre liker "som pustet" og velge lyset BH. Og i den første og i det andre tilfellet, ta hensyn til den indre side, for det hadde ingen sømmer, slik at de ble malt og ikke irriterte bryster. I denne forbindelse har støpt kopp store fordeler, ofte i disse kopper er ingen sømmer, og den indre siden er laget av naturlige stoffer. Det gir også form og skjuler feil, for eksempel en liten forskjell i størrelse.
 Som for størrelsen, bør brystene av dem ikke henge, trykker ned kanten eller ta rap. Hvis ingen plukker cup bryster på hver side, sannsynligvis betyr at brystet er langt og merk den dype modell. Det bør også ta hensyn stropper hvis betydelig bryststørrelse, bør stroppene være så tykkere som de fordele vekten jevnt på skuldrene. Men husk at de ikke trenger å ta all byrden på seg selv og BH skal sitte på plass hvis de trekker.
Hvordan velge riktig BH

 Her er noen tips for å bidra til å redusere "dødskamp" passer inn.

 •  Cup størrelse varierer avhengig av volumet som ett og samme kopp med forskjellige mengder vil variere noe i størrelse. Derfor er det sannsynlig at å øke volumet, må du velge en cup størrelse til en størrelse mindre.

 •  Hvis klær garderobe er fylt med lys, bør du ikke ta hensyn til den hvite og beige for kvinner, som i dette tilfellet, er de mye nezametney og hvit farge gjør lysere. Denne regelen gjelder for shorts, tror dette faktum vil hjelpe ordinær eksperiment utført personlig måte.

 •  I klesskapet ønskelig å ha minst én sort, hvitt og beige, fortrinnsvis glatt - en klassisk. Også, minst en konvertible BH, helst lys i fargen, som ofte oppdage ting vi bære i sommer.


 •  Hvordan velge en sports-BH


   Mange kvinner ønsker nå å se bra ut og være sunn, det gjør dem gå på helsestudio for å trene jogging og flytte mye. Men få av dem tror om kjøp av spesielle klær eller utsette kjøpet i skapet, og likevel vanlige BH skadene av bryst og generell helse.
   Hvordan velge riktig? Først, ved et minimum dekor BH, ingen festeanordninger, så små masker. Produsenter av sportsklær prøver å skape integrert BH med fin elastisk stoff, som én oppgave - å opprettholde god bryst. Også, når du kjøper bør ta hensyn til etiketten, bør det bemerkes, som idrett og treningsintensitet som designet denne modellen. Likevel er det dette nivået av støtte, er tre: lett, medium og sterk. Dette er ikke bare et innfall produsent og omsorg for vakre kvinner ønsker å bevare vår skjønnhet som mulig.
  Hvordan velge riktig BH

   Hva annet skal se etter når du kjøper?


   Moisture fukttransporterende - denne innskriften betyr at stoff som er laget bra er super absorberende, ofte gjør det for intens trening topper for å forhindre irritasjon fra svette, selv om det er egnet for alle typer laster.
   En annen innskrift kan være et stort pluss når du velger - Anti-Microbial. Det betyr at stoffet behandles med antibakteriell substans som ikke vil tillate ubehagelig lukt ødelegge treningen.
   Støpte kopper og Kompresjon - disse to innskriftene må søke kvinner med store bryster. Det første betyr at brystet ikke vil vingle under trening fra hverandre, fikse dem tett, og den andre gjør det klart at BH sterk innstramming effekt, som er et must for eiere av praktfulle former.
   Og, selvfølgelig, det må prøve på i butikken, hoppe og gi inntrykk av trening. Hvis ikke alt ubehag der, er det trygt å ta. Med riktig stell vil det vare lenge og sant.
   Uansett bra du velger, som om han ikke sitter godt, og uansett hvor praktisk, først må han liker deg. Føler meg som en dronning og være trygg umulig hvis "ikke veldig hyggelig, men kommer ned." Litt tålmodighet og innsats og kan bli funnet ikke bare behagelig, men også vakker BH, som trolig vil bli funnet egnede truser, tross alt, må en kvinne være harmonisk.
  Retro-stil klær   Bare se på bildene fra gamle blader for å forstå at dette var en tid da kvinner prøvde å understreke sin femininitet, og en obligatorisk egenskap av hver fashionista garderobe var et bredt utvalg av kjoler, skjørt, bukser og sko. Det var en fruktbar periode, som inkluderte en 20-70-tallet av XX århundre, fylt med uvanlige kreative ideer og mange interessante mote modeller.

   Hvert tiår "retro-era" preget av sine unike egenskaper og funksjon klær. Hvert år lagt til noe nytt og annerledes.

   20 årene av det tjuende århundre - den tiden av ideer om likestilling mellom menn og kvinner som ga verden den korte kjoler og skjørt, samt den berømte kjole med lav midje ermeløs. Kvinne 20 år blir stadig prøver på klær for menn, klippe håret og vise frem foran et speil i et nytt bilde.

   30 årene av det tjuende århundre - den gang som sjokkerte mote catwalken og perelomyvshee dannet moralsk stoff, en strålende designere Coco og Schiaparelli, en blanding av klassikere og lysstyrke. Den lille sorte kjolen fra Coco, svart satin kjole med hvit jakke tilfelle av ekstraordinære Elsa, og fortsatt gjenstår standarder for eleganse.

   Style 40-50 år var preget av ønsket om eleganse. På moten igjen inngikk femininitet, og med det passende bodice kjole med en hals eller en luksus, og til slutt skjørt, bukser, capris. Komplett bilde gjort domstol sko, vesker, hatter.

  Retro-stil klær


   60-70 år - den perioden av uhemmet skikker, hippier og lyse farger. Kvinners pantsuits, fargede Bermuda shorts, var casual wear mange vakre kvinner på den tiden.

   Som et resultat, ser vi at den "retro" - er et kaleidoskop av ikke bare år, men også en rekke ulike stiler og smak. Denne kombinasjonen av urimelig. Det eksperimenter med stoffer, farger, mønstre. På den ene siden klassisk femininitet og eleganse, på den annen galskap, opprør, uforskammethet og press. Det er derfor i mange år, har denne stilen vært på moten scenen. Det er så allsidig, i stand til å nærme hver jente eller kvinne.

   Kombinere klær i ulike aldre, kan du alltids lage din individuelle og unike stilfull måte. I tråd med denne stilen, vil enhver jente ser utsøkt, elegant og feminin, og bringer hans raffinerte smakssans oppmerksomhet.


  Яндекс.Метрика