Hematokritt: rente, lav og høy
 Indeks nivåer av røde blodceller, hvite blodceller og blodplater i hele blodvolumet i kroppen kalt hematokrit. Vanligvis dette tallet er portrettert som en prosentandel, minst - i form av en brøk. Definisjon av indikatoren gjør det mulig å vise nærvær av en hvilken som helst sykdom og graden av utvikling.
 Fremgangsmåten for bestemmelse av hematokrit
 I en ren kolbe desinfisert vist en viss mengde blod. Da fartøyet er nå plassert i en sentrifuge, og med en hastighet på femtenhundre rpm og en halv time med innhold båret oppdeling i komponenter. Siden cellulære komponenter av blod under sin vekt synke til bunnen, og plasmaet er over. På kolbe merket eksamener for å fastslå nivåer av et bestemt stoff. Prisen er beregnet prosentvis innhold av formede komponenter co hele blodvolumet. I mer moderne utstyrte laboratorier bruke avanserte maskiner som automatisk avgjør figuren.

 Normal hematokrit
 For kvinner, normal hematocrit i det tilfelle hvor antallet av røde blodceller, hvite blodceller og blodplater er 47% av det totale blodvolum.
 For menn, bør dette tallet være lik 54%.
 Barn rangere hele tiden, avhengig av deres alder. Dermed avhengig av kjønn, vekt og generell raffinement hos nyfødte, kan dette tallet varierer 44-62%. Et barn under tre måneder har rekkevidde er 32-44%. Mer for barn under ett år regel begynner med 36%, og for barn opp til ti år - fra 37%. I begge tilfeller er den grense nådd i området 44%.
 Når en person som er definert innholdsanalyse av cellulære komponenter i en mengde av mindre enn 025 betyr at det redusert hematokritt.
 Nedgangen av denne indikatoren kan ha fire årsaker:
 1. Den andre og tredje trimester av svangerskapet (på grunn av det faktum at det er økt ernæring av fosteret ved maternale reserver).
 2. Tilstedeværelsen av hydratisering (metabolsk vann og salt, overdreven vanninnhold i kroppen).
 3. Tilgjengeligheten hyperproteynemyy (høyt nivå av protein i kroppen).
 4. Reduksjon av røde blodceller (erytrocytter hemolyse, alvorlig blødning).
 Ved analyse viste nivåer av blodkomponenter er dannet av mer enn 055 betyr at pasienten økt hematokrit. Fordi for mange røde blodceller, hvite blodceller og blodplater blod tettheten blir større, blir det mer tyktflytende, truende opptredener og blodpropper i skip. Høye nivåer av formede komponenter kan være forbundet med slike fenomener:
 1. omfattende brannskader.
 2. Tilstedeværelsen av leukemi.
 3. Utviklingen av peritonitt.
 4. Tilstedeværelsen av hydronephrosis nyre.
 5. utviklingen av svulster i nyrene.
 6. Tilstedeværelsen av polycystisk.
 7. Utvikling erythremia.
 8. Aksept av kortikosteroider.
 Press
 1. Nivået av hematokrit røykere er alltid litt over det normale. Fordi røyking kroppen er konstant i en tilstand av hypoksi, noe som fører til økt produksjon av røde blodceller i kroppen.
 2. Mennesker som må være på en høyde (f.eks klatrere) også har forhøyede nivåer av røde blodceller. Dette er svært lik den foregående faktor, slik at en person som mottar nok oksygen (ved høyden av dens konsentrasjon i luften er mye mindre).  
 Nå er livet slik at tilsier flere og flere mote standarder. Og jenter som holder tritt med mote, ofte søke å møte alle disse standardene. Men trenden bare visse nyanser av hår, noen ganger lys, noen ganger mørk, forårsaker mange ønsker å endre den naturlige fargen på håret.


Hårfarge hjemme


 Hårfarge, som ved første øyekast kan virke ganske enkel prosedyre. Dette er imidlertid ikke tilfelle. Til riktig male håret krever visse ferdigheter og evner.

 Unngå ubehagelige overraskelser Å farge oppnådd i prosessen med maleriet, har du oppfylt behovet for å vite visse egenskaper. I begynnelsen kan du ikke farge håret ditt i løpet av hormonelle endringer, kritiske dagene, som et resultat, kan bli ganske uventet farge. Også, ikke farge håret som er utsatt henna eller Basma. Disse naturlige fargestoffer ny farge vil bli syke.

 Hvis du ønsker å radikalt endre hårfarge, bør dette gjøres gradvis. Ikke i noe tilfelle være for ett maleri lysere eller mørkere strever farge mer enn to tonn. Dette er ekstremt dårlig for håret ditt. Og resultatet er noen ganger de mest uventede vendinger.

 Hvordan velge farge? Velge lakkfarger - en svært viktig prosedyre, fordi det avhenger av hvordan du ser ut. Hvis du vidshtovhuyetesya av motetrender, er det nødvendig å forstå at ikke alt som er fasjonable, vil du bli kontaktet. Den gylne regel: Dersom du har karakter av mørk hud, sorte øyenbryn og mørke øyne, er du neppe til å passe blond nyanse. Omvendt, for blondiner med lyse øyebryn uønsket malt i svart.

 Til farging hjemme bedre valg, uansett, kjølige nyanser. Varme nyanser er svært lune bruk. Resultatet kan bli veldig opprørende. Så tillit varme nyanser bedre fagfolk.

Hårfarge hjemme


 Forberede seg til hårfarging Hvis fargeutvelgelsesprosessen bak oss, er det på tide å begynne å male. Så hva gjør du først? For nøyaktig fargestoffer bør klink spre whisky og halsen tykk krem. I tillegg må håret være ren og kjemmet til maleriet gikk greit, og ingen flekker.

 Forstyrrer ikke før maling for å teste for å utelukke allergisk å male. For denne 24 timer før farging, gjelder maling og baksiden av håndleddet. Hvis dagen ikke vil ha allergier, så male egnet for deg.

 Hva er hva? For enda bedre å bruke en spesiell pensel, som kan kjøpes på noen skjønnhet butikken. Pass på å dele opp håret i tråder. Begynne å male fra røttene. Når alle røttene er malt, gradvis flytte til endene. Deretter gre håret med fine tenner.

 Med hensyn til hvilken grad bedre forlate farget hår, er det forskjeller. Noen produsenter hevder at det er nok for 30 minutter, noen ganger mer anbefales 50 minutter. Finne det beste tidspunktet for du kan male bare gjennom prøving og feiling. For å oppnå ønsket effekt, kan du pakke inn håret i en plastpose.

 Hvordan å male spiret røtter? Hvis du trenger å oppdatere fargen på røttene, må du først nøye satt maling på dem og la stå i 10 minutter. Deretter gre å fordele maling tips. Det er nødvendig å oppdatere fargen på hår, som etter et visst antall utvasking hode blir sløv. La malingen når maleri røtter trenger 30 minutter på de fleste.
 Bruk sjampo eller ikke, når vaske male? Dette individuelt. Det er best å bruke en balsam som kommer til hårfarge. Hvis balsam i bunten, jo bedre malingen ikke vaske sjampo - så fargen er rikere og lysere.

Hårfarge hjemme


 Viktige nyanser i prosessen med maleriet Du bør tenke på hvor mange poser med maling du trenger for hårfarging. Hvis håret ditt er kort, vil selv en pose være mange. Men for lang og frodig hår er bedre å kjøpe to pakker av maling. Bedre være trygt å unngå pinlige situasjoner.

 Men hvis malingen var mye, du kan ikke la det til neste maleri. Selvfølgelig må vi fortynne malingen. Noen damer tror at, forlater maling på et kjølig sted, betyr det ikke gå dårlig. Men dette er en falsk uttalelse! Skilt gjenværende maling bør kaste bort, så malingen er bortskjemt skade!

 Håret etter farging Det skjer ofte at etter farging håret blir sprø, livløs, tørr. Dessverre, som påvirker den kjemiske sammensetningen av malingen. Selvfølgelig, dette kan og må tas opp. Det hjelper nærende og fuktighetsgivende maske for farget hår. De kan bli funnet på noe skjønnhet butikk og kan gjøres uavhengig av hverandre.

 For å unngå de ubehagelige konsekvensene av farge, bruke spesiell sjampo for farget hår. De gjenopprette den skjøre strukturen i håret, slå håret glans og silkiness. Å ikke lider mye hår kan ikke være altfor ofte de er malt. Anbefalt intervall mellom okrashyvanyyam - en eller to måneder. I løpet av denne periode for å gjenopprette hår.


 Alltid hyggelig å se en jente med vakkert, godt vedlikeholdt og rent hår. Mange årsaker påvirker håret, hardt vann, sollys maleri. Dette er faktorer som ødelegger og skader håret. Uansett hvor forsiktig vi ikke blir tatt hånd om hår, de trenger ekstra beskyttelse.

Laminering av hår gelatin


 Det finnes en rekke fremgangsmåter for å forbedre helse og styrke hår. Nylig, mye hår laminert. Dette er ikke bare moderne, men også en nyttig fremgangsmåte.
 Funksjoner lamine
 Den viktigste funksjonen i lamineringseffekten er "rent hår" av spesiell beskyttende film. Hvert hår på en slik prosedyre er etablert og således er i en beskyttende omgivelse. Håret ser sunt, sterk. Vises glans, reduserer skjørhet og tips delen. Mørkt hår lenger beholde fargen og lysstyrken farge. I tillegg fremmer barrierefilm skade på håret.
 Bio lamine i butikkene
 Bio laminering av hår i salongen er en kostbar prosedyre. Eiere av langt hår må betale enda mer enn jenter med middels lengde hår eller kort hår. For en mer varig effekt frisører bruker kosmetikk, som inkluderer kjemiske elementer. Ikke alltid en lamine er nyttig. I noen tilfeller er effekten ikke merkbar. Og noen ganger også protyvopolozhennыy resultat.
 For å unngå slike situasjoner, og spare penger, kan denne prosedyren gjøres uavhengig av hverandre. Som en del komponenter til hjemmebruk lamine nyttige produkter.
Laminering av hår gelatin

 Laminering av hår gelatin hjemme
 Når den brukes i håret salonger lamynorovanyy cellulose. Hjemme, erstatte cellulose til gelatin. Alle komponentene i innenlandsk naturlig lamine naturlig opprinnelse. Gelatin - et protein som finnes i animalsk vev. Det er ufarlig, effekten er ikke verre enn de viktigste komponentene i lamine i profesjonelle salonger.
 Enkelt for hjemmebruk
 På mellomlang og kort lengde trenger en pose eller en spiseskje gelatin. Gelatin hell fire spiseskjeer vann. La tjue minutter på et lunt sted.
 I løpet av denne tiden trenger å vaske håret med sjampo. Bruk balsam eller conditioner å myke hår. Renne hår håndkle. De bør være litt fuktig.
 I hovne gelatin legge to eller tre dråper eller en kapsel av vitamin A, litt sitronsaft og to dråper lavendel eller fersken smør. Gelatin er fullstendig oppløst, og var uten klumper bør settes i et vannbad. Løsningen kan ikke kok!
 Når oppløst gelatin og litt avkjølt jevnt bruke løsningen til å rense vått hår. Dermed en maske skal gnis inn i hårrøttene. Etter bruk en maske satt på hodet av en lue, kan du bruke en plastpose for å maskere ikke rant. Ytterligere isolasjon hodet med et håndkle. Du kan bruke klymazon eller Sushuar. Innen 40 minutter må du tørke håret, og dermed varmer hele området av hår. Skyll masken bør varmt vann uten sjampo og balsam. Etter laminering hår bør tørke naturlig. Tørt hår tørketrommel anbefales ikke.
 Hver gang en løsning bør være forberedt basert på ett program. Bruk aldri resten av miksen igjen. Ta hensyn til utløpsdatoen komponenter som du gjør en maske.
Laminering av hår gelatin

 Lignende oppskrifter
 Basert på denne masken kan lage andre oppskrifter. For eksempel når en sterk hårtap bør erstattes av fersken og lavendel olje på burdock olje. Hvis mye bekymret flisete tupper, bør du legge til en kapsel av vitamin E. Hvis du har tørt hår struktur kan erstatte sitronsaft honning eller glyserin.
 Bruksfrekvens
 Slike masker blir brukt regelmessig, så vel som deres plikt til andre behandlinger for hår. Påfør masken er anbefalt:

 •  en gang hver 7. dag for normalt hår

 •  en gang hver 5 dager for fett hår

 •  en gang hver 10. dag for å tørke håret.


 •  Effekten av masken
   Effekt maske imponerende! Håret blir skinnende, humper og ujevnheter forsvinner. Takket være olje og vitamin håret er sterk. Håravfall er betydelig redusert. Slem og kinky hår pent faller på konklusjonen. Etter laminering hår er ikke elektrifisert.
   Effekt og følelse "rent hår" av en slik maske mangler mer enn en uke. Denne masken er veldig god hjelp i kampen mot flass. Vitamin A effektivt beskytter mot ultrafiolett stråling. Hodebunnen ved bruk av vitamin vil ikke løsner. Bare noen få dråper av vitamin A og olje kan legges til sjampo eller balsam. Å liste opp alle de nyttige egenskaper lavendel olje og fersken umulig. Og så vet vi alle at disse oljene har fuktighetsgivende og nærende funksjoner, redusert hode struktur, eliminere irritasjon og kløe i hodebunnen.
   Etter å ha brukt litt tid på hjemmebane lamine du får et flott resultat. Hår og hodebunn vil se ut etter en to-timers resepsjon Fagfolk i frisørsalongen.
  Яндекс.Метрика