Hemmeligheter hårfarging
 Nesten hver kvinne malt hår og nesten alle andre gjøre det hjemme. Alle ønsker å ha vakre og sunt hår. Denne artikkelen beskriver hemmelighetene til hårfarging som vil være nyttig for alle kvinner. Riktig hårpleie og riktig hårfarge kan gjøre enhver kvinne i skjønnhet.
 Hvorfor vspinyuvaty male før maling? Det hjelper en enhetlig og effektiv absorpsjon av maling. Skummende samt mette fargestoff oksygen, aktivere oksidasjon og fremme en bedre effekt maling.
 Du må misfarge håret før farging? Hvis du ønsker å betydelig lysere din naturlige hårfarge til å endre fra brunette til blond eller lys rød, må du ty til bleking før du fortsetter videre hårfarging. Hvis du ønsker å betydelig endre farge eller fargebehandlet hår trukket garvede, er bleking nødvendig å fjerne den forrige fargen eller høydepunkter, før du starter et nytt maleri. Misfarging og en ny maling kan gjøres på samme dag.
 Kan du farge håret mens gravid? Før maling må bestå testen for følsomhet. Hvis du trenger å farge håret under graviditet eller amming, bør du huske på at på denne tiden kroppen din er mer følsomme for slag eller støt skarpere og reagerer på dem. Hvis du er litt i tvil, bør du kontakte lege.
 Kan du farge håret etter en perm? Du kan, men på en betingelse. Du må vente i minst ti dager, og i denne tiden minst to ganger vaske håret med sjampo. Hvis du kommer til å gjøre en midlertidig farge eller "farge i farge", kan du farge håret neste dag etter vask.
 Har jeg å følge eksponeringstiden å male hår? Otschytыvayte det fra det punkt hvor håret er all malingen påføres. Hvis du venter mindre enn beskrevet i veiledningen, vil du ikke få resultatet, som er beregnet. Man bør også holde malingen på håret lenger enn nødvendig, etter angitt tid fargepigmenter er ikke gyldige, og håret er mye mer følsom.
 Det kan føre til tap av hår farge? Hårtap er vanligvis forårsaket av interne forstyrrelser i kroppen (hormonelle endringer, kosttilskudd restriksjoner, medisiner, overdreven tretthet) og påvirker hårsekkene ligger i hodebunnen, og er ikke i kontakt med malingen. Så med håravfall bør først se en lege, kanskje du har noen helseproblemer.
 Vil den nye malingen til å lette den forrige? Å lette fargen på den resulterende maleri, må du ty til bleking til "vaske bort" fargen på farget hår og deretter søke ny maling.
 Det kan skade hårfarging? Det avhenger av kvaliteten av maling. For eksempel Harnyer all maling inneholder naturlige ingredienser, så de vil ikke skade deg. Som sikkert er ikke de billigste malingprodusentene tvilsom. Følg instruksjonene og følg eksponeringstiden. Men det er bedre å ikke bruke en fargeendring fra misfarging altfor ofte fordi håret med overfølsomhet mister sin glans og reagerer forskjellig å male. Resultatet kan ikke møte dine forventninger.
 Det bør være umiddelbart før farging håret vaske håret ditt? Ikke vasket håret mer utsatt for hud av maling og fett. Så umiddelbart før fremgangsmåten er det ikke nødvendig å vaske hodet. Men dette gjelder ikke for midlertidig flekker som er på rent hår. Også, ikke signere før maling hår med lakk, voks, gel, spray - disse midlene kan hindre maling.
 Riktig hårfarge jevnt langs lengden? Fagfolk anbefaler male tuppene på håret en mørkere skygge, røtter og lettere. Endene av håret er alltid lettere og hvis alt malt på samme måte, kan vi oppnå uventede resultater - håret blir for lyse i endene. Det er også viktig å farbuvatyme regrown hårrøttene. Hvis du ikke ønsker å bruke til master, gjennomføre første testen på en rokk.
 Tips stylist. Bright blek hud med rosa eller blå tone passer godt med aske blond, aske brun, nyanser av plomme og mahogni. For matt hud karakteristisk gulaktig nyanse perfekt med varme toner, gyllen blonde, venetianske blonde, lys gylden brun, brun og kobber brune.
 Blondiner med mest lys hud som elsker rød hårfarge bør velge fra utvalg av kobber nyanser. Hvis du ønsker å bli reinkarnert som en blondine med brunette, se etter den lilla fargepalett. Hvis du har rødt hår farge, kan du lett bli en blond - bare velge kald eller varm tone. Mest brunette heldig - du eksperimentere du ønsker. Hvis du er en brunette med en matt hud, som er opptatt av å bli en blond, bruk en lys eller gylne fargetoner. Hvis huden din er utsatt for rødhet, stopp i aske toner - vel det skjuler rødhet.  
Castor olje for hår: bruk masker med lakserolje
 Bildet av en vakker kvinne er utenkelig uten en sunn og velstelt hår. Mange menn, når de blir spurt hva de setter mest pris på kvinners utseende, det kalles håret. Derfor bør omsorg for dem være et viktig ritual og gjennomtenkt!
 I butikkene kan du kjøpe noe middel for hår. Men selv de dyreste masker og balsamer kan ikke sammenlignes med resultatene, som gir lakserolje for håret.
 Innhentet fra frøene av slike planter som ricin, har lakserolje vært kjent i tusenvis av år. For eksempel, i det gamle Egypt, kvinner var klar over effekten som gjør denne oljen på håret enn hell brukes. For konsistens olje blekgul væske. Den har en lukt. På ganen er det veldig ubehagelig.
 Castor olje inneholder noen form for syre retsyonyelynovuyu, oljesyre, Palm og andre. De gir olje egenskaper som er nyttige for hår. I hår olje absorberes godt, ikke danner en film. Til effekten var mest merkbar, må du kjøpe raffinert olje. Å skille det kan være litt gulaktig.
 Bruken av lakserolje for håret
 Noe stress eller spenning umiddelbart gjenspeiles i utseendet på kvinner. Særlig berørt hår. I verste fall begynner aktiv hårtap. For å bedre situasjonen, vanligvis kvinnen kjører butikken, kjøpe en krukke der med en maske eller krem, som skal styrke hårsekkene. Men våre bestemødre styrke håret mye mer rimelig og rimelig måte. De brukte lakserolje for håret. Fettsyrer i komposisjonen innhylle direkte til hårsekken og håret, nærer håret hele. Takket være det som er tørt, stopper håret falle ut.
 Hårmasker med lakserolje
 Vanligvis ricinusolje anvendes som en maske for håret. Første olje er oppvarmet, deretter smurt ved hjelp av hodebunnen og håret. Alt er dekket med en dusjhette og håndkle. Hold denne masken kan være vilkårlig lange. Jo mer du har ledig tid for prosedyren, jo bedre for håret ditt.
 Men kan du lage og en ekte maske ved å blande flere ingredienser. For eksempel ta en teskje av castor olje, en teskje honning, en eggeplomme, to teskjeer av din vanlige sjampo og juice hentet fra ett mellomstore pærer. Alt blandet, oppvarmet og gnidd inn i hodebunnen. Gjemmer hodet ved hjelp av håndklær, holde minst en time. Etter den angitte tiden eroderbar maske med varmt vann. På grunn av det faktum at i de foreliggende maske lok, den har en lukt. Men det gir en vakker bue effekt, bidrar til å forhindre håravfall.
 Eiere normal eller fet hårtype egnet kefir-kastorovaya maske, noe som styrker hårrøtter og talgkjertler, normalisering og gir glans. Å forberede slike masker ta halv kopp yoghurt. Det er oppvarmet i et dampbad, deretter legge til et par teskjeer av lakserolje. Massen, som viser seg å spre håret, gni hodebunnen. Vi legger en plastpose og et håndkle. La for en halv time.
 Å fremskynde hårvekst hjelp maske med lakserolje og calendula. Du må kjøpe på et apotek ikke bare lakserolje, men anstrøk av calendula. Bland dem i like proporsjoner, søke i hodebunnen, la for en halv time.
 Castor olje er en kilde til skjønnhet og helse av håret uansett type! Det eliminerer brudd og tørrhet prestegjeld, gjør dem skinne og styrke!  
Gelatin hår og dens gode egenskaper, hår maske med gelatin

 Gelatin er en proteinblanding, som brukes for fremstilling av ekstrakter ben gluten. Denne substans inneholder et betydelig antall aminosyre glycerol (20%) og fiber, stivelse, og næringsstoffer som kalium, magnesium, fosfor, vitamin E, natrium. Derfor er det klart at gelatin hår kan bli effektive beskyttende og nærende måte som fremmer deres vekst og attraktivitet.
 Du kan forberede en spesiell sjampo og hår maske basert gelatin.
 Oppskrifter av noen masker utformet for omsorg for tynn, svekket og fratatt håret volum.
 1. Maske for normalt hår. Det bør blandes til 1 t. Spoon fargeløs henna, gelatin (tidligere oversvømmet 7 c. Ss vann og oppløst i det) og tørr sennep, tilsett eggeplomme av ett egg, blande og bruke forsiktig. Denne masken kan benyttes uten å vaske håret med sjampo, da det ikke bare vil styrke hår, men rense dem.
 2. Mask for tynn og svak hår. Det bør ta 1 ss. en skje med pulverisert gelatin, hell 2 ss. spoon og tilsett litt vann (bare 2 ss. skjeer) sjampo som du bruker regelmessig. Den resulterende blandingen bør være oppvarmet i et vannbad, noe som sikrer fullstendig oppløsning av gelatin, kul og anvendelse på håret. Blandingen brukes som en vanlig sjampo, det er ganske holde på håret i ca 5 minutter, og deretter kan du vaske.
 Tilberedt på hver av disse oppskriftene maske med gelatin hår vil gjøre håret ditt mer fluffy, gi håret glans, hjelpe dem jevn og sunn vekst. Og forberede masker basert på gelatin kan bruke forskjellige komponenter nyttig for håret. Viktigst, ta vare for gelatin er helt oppløst, fordi ellers vil du ikke være lett å vaske håret smuler.
 Legg merke til at på basis av gelatin kan fremstille ikke bare en rekke masker, men sjampoer. Her er oppskriften på en av disse sjampo, å helle 70 ml kaldt vann 1 ss. en skje med pulverisert gelatin og la stå i 40 minutter for å hovne opp, og deretter varmes opp i et vannbad for å kjøle og tilsett eggeplomme av ett egg. Når du vasker bilen bør stå i 10 minutter, og skyll med rennende vann av moderat temperatur.
 Du kan bruke gelatin for hårvekst, selv om du ikke har tid til å forberede masker og for kompliserte kosmetiske prosedyrer. Bare sette i en emalje bolle liten pakke av gelatin, tilsett en halv kopp med kaldt vann og la stå i en time. Deretter varmes i vannbad (gelatin er helt oppløst) og når blandingen er avkjølt litt, legger sjampo du bruker (du kan bruke naturlige baby shampoo).
 Avkjøl blandingen og bruk som er nødvendig for en sjampo. Restene av blandingen skal ikke kastes, må de oversette en bank av glass, tett og avkjøl. Og bruke en sjampo for hår du kan alltid, hver gang når du vasker håret.  
Яндекс.Метрика