Leppe - mest ansvarlig prosedyre av alle kvinnelige arsenal av triks når du utfører makeup. Det er mange farger og nyanser av leppestifter, blyanter og lipgloss. Og for hver kvinne bare passer sin individuelle farge.


Hemmeligheter og spissfindigheter Lip


 Fordi det er ingen standardløsning for gjennomføring makeup lepper. Vi kan bare gi noen råd for å hjelpe leppene ser mer naturlig i forhold til de andre komponentene i kvinners makeup.

 •  Blyant konturene av leppene bør settes leppestift skygge eller være mørkere tone.


 •  I kosmetiske blyant ønskelig å ha en nøytral nyanse av beige eller hvit. Hvit blyant er hensiktsmessig å bruke hvis du ønsker å visuelt forstørre leppene. Beige blyant vil bidra til å korrigere leppe linje, og kan gi leppene en naturlig skygge.


 •  Ved søknad leppestift, husk at mørke farger visuelt redusere volumet av leppene og lys - økt.


 •  Når du bruker rosa nyanser bør følge enkle regler: optimal rosa leppe skygge - en fargetone av tannkjøttet.


 •  Til bedre leppe blyant lå og så naturlig på leppene, før påføring bør varme den i hendene til en liten blyant rozm'yak. Også klare grenser lepper ikke ser veldig naturlig, er det ønskelig litt skygge.


 •  Hvis over leppestift for å sette på litt lipgloss, vil det gi dem volum.


 •  Hvis makeup bør definere de viktigste aksenter, og gjøre mer uttrykksfull eller øyne eller lepper. To lyse aksenter i ansiktet kan ikke være!


 •  Matt leppestift som gir leppene en dyp farge, men samtidig med leppene ser mer flat enn med glans.


 •  Hvis du har mørk hud, nyanser av rødt, plomme, vin fargen perfekt. Eiere er vist en lys hud og lyse nyanser av karamell.


 •  Før oppstart lepper, frisk skreller som vil fjerne all grovheten og gi leppene glatt.


 •  Etter bruk av peeling er hensiktsmessig å bruke en fuktighetskrem.


 •  Påfør tonal foundation på leppene jevnt. Dette etterfølges av våte leppene med en serviett. Denne enkle metoden vil ideelt forberede leppene for leppestift søknad. Leppestift vil gå glattere lepper, og fargen av lepper som er mest nær fargen på leppestiften. Det er ikke alltid i en leppestift farge stemmer overens med fargen av leppestift på leppene fordi pigment leppene er det viktigste.
 •  Ulike studier forskere har vist at visse hud biorhythms som kan identifiseres i en dag timer når huden vises i all sin prakt, som er den tiden, men appellerer retreater og selv fine linjer vises.


  Skjønnhets timer


   Awakening huden begynner å 6 am. På denne tiden, veldig nyttig å dusje med fokus på kaldt vann. Huden vil ikke bare rosa dusj gi henne en fin sunn skygge, og den resulterende energi kostnad for dagen. Men av aktive kosmetiske prosedyrer bør forlatte, resultatene er fortsatt ikke.
   En time senere, som er 7 timer, huden er ikke i strid bedre. For de som våkner opp på denne tiden, er det nyttig å vaske med isbiter, enda bedre med urteekstrakter (kamille, grønn te, kamille). Imidlertid ville det beste alternativet være oppvåkning eller en time før eller en time senere.
   Mest sannsynlig gunstig morgen fra 8 til 10 timer. På denne tiden, er det nyttig å rense huden, fukte, og du kan trygt gå videre til hverdags makeup.
   Mellom 10.00 middag og begynne å jobbe talgkjertler i huden vises spesifikk briljans, som kan fjernes ved ganske enkelt prypudryvshy person. Også egnet spesiell fundament.
   Etter 12 timer begynner å bremse stoffskiftet, lavere blodtrykk og til og med svekke verne kroppen bakgrunnen. En nyttig på dette tidspunktet vil naps eller, hvis mulig, gå i frisk luft.
   Men hvis dette ikke er mulig, kan du bare ta en kopp kaffe eller te. Forgjeves vil være annerledes denne gangen, ansiktsbehandlinger, da huden vil være likegyldig til dem.
   Tid 15-16 timer er ideelt for en tur i badekaret eller i badstuen.
   Til slutt, 17-20 timer kan du vie seg til pleie av huden, vil det bare være takknemlig for det. På tidspunktet for effektiviteten av forskjellig rozparyuvalni, næring, renser masken.
   Å starte fra 20:00 for å fremstille legemet før sengetid. Det er derfor nyttig å ta et bad med tillegg av avslappende eteriske oljer. Du må se til at 22 timer, ble huden strippet av sminke og forberedt på å sove. Mest søvn hjelper et glass varm melk med honning.
   Å vite din egen hud biorhythms vil ikke bare se hverdagen sunn og sprek, men holde sunn hud og hele kroppen i mange år.  
   Liket av en kvinne under svangerskapet gjennomgår store hormonelle endringer, i tillegg til disse endringene også, og endre utseendet på kvinner.  Making slanke figur etter fødsel


   Først av alt, kvaliteten forringes tenner, spiker og hår. Organismen forbruker kalsium fokusert på å bygge nytt skjelett inne i kroppen til en ung kvinne. Vesentlig endret silhuetten av en kvinnelig kropp.


   Kvinner under graviditet er ofte nødvendig i tillegg til vekt og økende vekt, som er deponert i form av fet folder på magen, midje, hofter og rygg.


   Etter fødselen, som ønsker å gjenvinne vekt, alle unge til å huske at det var få ekstra pounds i løpet av de lange ni måneder, noe som betyr at fettcellene er forseglet og slike lipolyse trenger litt mer tid enn vi ønsker. Det betyr at først av alt må være tålmodig og forventer at den mest sannsynlig til å kjøpe de gamle skjemaene vil kreve om de samme ni måneder.


   Begynner å gå ned i vekt, husk at kroppen trenger for å bryte ned fettceller rent vann. Om natten kroppen må forbruke minst to liter rent vann, i alle fall ikke brus. Hvis en kvinne ammer kalorier hun forbruker bør være rundt 2000-2200. Ikke spis for to, som våre bestemødre. Dette vil bare føre til at melk ikke er balansert med fet og mor kommer mer overvektig.


  Making slanke figur etter fødsel   Kostholdet bør være balansert og brøk. Dele 5-dagers måltider, hvorav den første vil være på 8 om morgenen og det siste på 18:00. Ikke gjør liten snack.


   Sitte ned til middag, sette på en tallerken alle som spiser dette måltidet. Ikke skylle ned maten med vann, da dette påvirker stoffskiftet. Siden diett er ønskelig å utelukke animalsk fett, søtsaker og mel. Ikke bland per måltid protein og karbohydrater. Det eddik, sennep, krydret krydder helt utelukkes, da dette vil hjelpe fordøyelsen og generell helse.


   I tillegg ser du maten din image, øke belastningen og Sports - bevege seg mer. Du kan ikke nødvendigvis gjøre sport, først bare plukke opp leiligheten grundig og ofte vaske gulvet - en stor byrde på pressen og tilbake under stryk økning på nosochky - det vil styrke musklene i bekkenet og underlivet.


   Zadavshys for å følge sin lenge før du får resultater.


   Mange jenter ønsker å øke sitt bryst, men frykter, fordi kjæresten fortalt så mange skrekkhistorier! I dag er det mange myter som ikke er støttet av noen fakta. La oss se på de vanligste mytene.

  Myter og realiteter om brystforstørrelse


 •  Myte №1. Nå gjelder implantater for brystforstørrelse, som ble utviklet på 90-tallet (økt bryst ved hjelp av ikke-absorberbare gel som "zakachuvalysya" en gang i brystet, og etter en stund posen volum redusert og endret formen på bryst). Dette er ikke sant! Foreløpig plastiske kirurger bruker implantater anatomisk formet, to-lags støtte bryst form.

 •  Myte №2. Endring i bryst form (asymmetrisk). Med brystforstørrelse er det en risiko, men dette er bare hvis du finner ut at en uerfaren kirurg. Så før du går for en operasjon, flytte hjelp, finne ut hvor populær en kirurg, og kanskje sosialisere med sine tidligere pasienter.

 •  Myte №3. Jo høyere implantatet, jo bedre. Det er ikke, vil jo dypere det vil bli installert ved deg selv føler deg komfortabel kvinne. Implantatet er under beskyttelse av en muskuløs ramme som ikke vil være følbar, ikke strukket brystvev.

 •  Myte №4. Over tid, må implantatet som skal erstattes. Hvis en kvinne med implantater føler deg komfortabel i fem eller åtte år etter sin installasjon, er nødvendig utskiftning. Men hvis det var skade eller punktere implantat, er det erstattet med et nytt eller tilbaketrukket unna.

 •  Myte №5. Smertefull rehabilitering etter brystforstørrelse operasjon. Rehabiliteringsprosessen tar ca en måned, i løpet av denne perioden bør være behagelig å bære spesielle undertøy støtter (dette vil hjelpe brystene bli vant til en ny form). Også i den første postoperative dag, kan legen forskrive medisiner som reduserer smerte.

 •  Myte №6. Reduserer ømme bryster. Kirurger advarer om at dette kan skje, men etter to eller tre måneder gammel full back følsomhet.

 •  Myte №7. Med nye bryst blir vanskelig å gå. Hvis du har økt bryst "klokt", slik at det ikke mye stor en måned du blir vant til den nye størrelsen og stoppe følelsen implantat.

 •  Myte №8. Etter brystforstørrelse arr forbli, som er lett oversett. Foreløpig gjort usynlige arr under armhulen, under brystet gjennom et lite snitt i areola (på grunn Blends ingen synlig innsnitt).
 • Яндекс.Метрика