Hemmeligheter sunn søvn
 Hver morgen vi hater vekkerklokken, fordi så snart våkner. Men så ivrig etter å sole seg i den varme sengen og ikke stå opp og gå et sted. Hver morgen slapt misunner arbeidsledige fordi de ikke trenger å stå opp tidlig om morgenen.
 Overraskende, og hvorfor? Han jobbet hele dagen, trøtt og sove om natten er det ikke. Lukk øynene og begynne å plage de ulike visningene planlegger for fremtiden, tenk hvor mye mer du trenger å gjøre, og hvis vi kan gjøre det. Så sovner omtrent en time, kanskje mer. Våkne opp tidlig på morgenen - følelsen som om søvn var ikke, så vel, øynene et par minutter dekket. Hvor lang tid en person som ville sove? Hvor mye tid bør gå? Trenger vi sove godt? Nå prøve å finne svar på disse og mange andre spørsmål.
 Her ser vi på:

 Trenger du sover?
 Etterlevelse søvn
 Forberedelse for søvn
 De grunnleggende regler for sunn søvn
 stress og irritabilitet. Og folk som nedosypayut, er de utsatt for fedme. Til alle de ovennevnte ikke mer "hyggelig overraskelse" er nødvendig for å observere de grunnleggende reglene for sunn søvn.
 slappe av og gjøre prosessen enkel og behagelig søvn. Ta hånd om temperaturen i rommet. Det bør være ca 22 grader Celsius, rommet skal være kult.
 Sengetøy. Det er best når sengetøy er laget av naturlige stoffer, berøring, noe som vil føre til en behagelig følelse. Ellers kan det føre til allergier. Silke sengetøy er best for folk som er alltid varmt. Det skaper en fin kul effekt. Hvis du er konstant frysing, vil det beste valget være bomull eller en sykkel, de varme selv på de kaldeste nettene. Kunstig vev unntatt dårlige følelser kan også "elektryzuvatysya", men det betyr ikke fremme sunn søvn. Og, selvfølgelig, ikke glem madrass og puter. De er i stand til å levere kvalitet rekreasjon. Det er best å kjøpe en madrass, for å ta hensyn til alle de personlige behov og ønsker. Fra puter er best forlatt. Eller erstatte den spesielle roll som støtter ryggraden i en naturlig posisjon. Men det avhenger av viljen, som ikke alle er så hyggelig.
 Klær. Også en viktig faktor i søvn. Sunn søvn er ideell - en fullstendig mangel på klær. Men hvis du er vant til å pyzhamam - det spiller ingen rolle. Bare prøv å bruke klær laget av naturlige materialer, og at de er i alle fall ikke lammet kroppen.
Hemmeligheter sunn søvn

 Rolig atmosfære. Prøv å eliminere sengetid trening. Noen hevder at jo mer sliten, sovner raskere. Du må også huske at aktiviteten forårsaker spenninger. Følgelig, selv om du føler deg utmattet, søvn vil ikke komme snart. Det samme gjelder for emosjonell opphisselse. Starter ikke over natten alvorlig samtale. Ikke rart ordtak sier: "Den morgenen er visere enn kvelden." Et par timer før sengetid bedre ta en tur til parken eller park. Puste frisk luft, povspomynayte fantastiske øyeblikk. Denne måten vil du bidra til et sunt og søvnkvalitet.
 Spise før sengetid. Husk, vil full eller tom mage ikke sove. Det er best for et par timer før sengetid, spise noe lys - et glass kefir eller yoghurt eller frukt. Det gjør ikke byrde magen og vil bli kvitt griner. Vær spesielt oppmerksom på drikke før sengetid. Alkohol fører til økt oppstemthet, men det har effekten av avslapning. Følgelig, ved aksept, selv om han sov, så søvn vil være grunne og overfladiske. Anbefales ikke sengetid drikke fersk juice, kaffe eller te, som de opphissende effekt på kroppen. Sunn søvn bedre drikke et glass varmt vann eller te med mynte, som det snart vil slappe av og fordype deg i en drøm.
 søvn vil komme raskt, og vil bare føre til unødvendig stress. Hvis du ikke kan sovne innen 15-20 minutter, deretter nyte en rolig slags ting, som for eksempel lesing. Dette vil forårsake døsighet.
 Søvn - det er en flott tid som trengs for kroppen å samle krefter og energi. Og hvis energi akkumulert i løpet av dagen og akkumulert - det må være et eller annet sted for å sette, fordi overskuddsenergi til noe godt vil ikke. Ordne kroppen avslapping, jogging, lett trening eller en spasertur. Den beste tiden å gjøre det - etter 17:00 og 19:00. Man må huske på at kroppen trenger for å roe ned før sengetid, for senere lasting fører til det motsatte resultatet.
 Dårlige vaner negativt påvirke søvnen. Uansett hvor opplagt det kan høres, mange ignorere denne regelen. En kopp kaffe, en sigarett eller fotball og øl før sengetid utrolig ødeleggende kroppen pause metabolisme. Som et resultat tar kroppen lengre tid å gjenopprette "balanse" og resten han ikke kunne lykkes. Også på søvnkvaliteten påvirker luft. Bedtime bør lufte ut rommet. Bedervet, foul luft vil fungere som en stimulans - hello søvnløshet!
 Ikke bruk medisiner. Hypnotika, antidepressiva - bare unødvendige kjemikalier i kroppen. Ikke for ingenting ble oppfunnet av en rekke teknikker (for eksempel å telle elefanter). Hjelper myk musikk, lesing eller massasje. Men hvis dette ikke hjelper, må du huske, er å vite når man skal slutte å bruke narkotika, samt å oppsøke lege.
 Og til slutt - den viktigste regelen: daglig rutine. Søvn bringe maksimal nytte og tilfredshet når kroppen er fullt forberedt til det. Opprettholde en daglig rutine, venne deg kroppen din i tide til å forberede deg for søvn, måltider, etc.
 Vi ønsker deg en sunn og god søvn!  
Tradisjonelle oppskrifter for hår
 Hårpleie er en av de viktigste daglige rutiner for jenter. Etter hvert sjampo skadet hår krever bruk av ernæringsmessige komprimerer og gni dem spesielle emulsjoner. Prosedyrene av denne typen vil bidra til å gjenopprette skadet og mistet håret. Da våre journalister vurdere populære hjem rettsmidler du kan bruke til å forbedre og styrke håret.
 Planen av artikkelen:

 Hindrer hårtap
 Virkemidler for å styrke vekst og hårbehandling
 Tradisjonelle oppskrifter for hår masker
 Nærende hår maske
 hårtap. Oftest brukes i slike tilfeller infusjoner for å gni inn i hodebunnen. Behandlingen vil være effektiv i tilfelle at holde den i lang tid (for eksempel to ganger i uken for en måned).
 Så tankene dine vil bli gitt noen enkle oppskrifter, verktøy for å forbedre og styrke hårvekst. Disse betyr at du kan forberede deg på alle ingrediensene som du kan kjøpe på et apotek eller i en butikk. Også for pleie av håret kan fremstilles fra forskjellige urter.
 1.  Ett glass blanding av eik bark og skrelle løk (i like proporsjoner), hell en liter kokende vann og holde på lav varme, uten koking, for en time. Etter det bør suppen renne og gni inn i hodebunnen. Du kan også lage en kompress i en time, skyll håret ditt trenger vann.
   Seks spiseskjeer av blandingen av rot og burdock blader, røtter Calamus, humle vanlige (i forholdet 1: 1: 4) Hell en liter kokende vann, lage mat en buljong og gni inn i hodebunnen to ganger i uken.
   En spiseskje blanding av kamille, plantain, brennesle, salvie og oregano (i like proporsjoner) bør helle et glass med kokende vann i en termos for en time, avløp, bland med masse av svart brød å få slurry. Den resulterende varm blanding skal gnis inn i hodebunnen. Deretter hode må dekke med plast cap og topp med et håndkle, for å opprettholde denne masken på i 1-2 timer. Da håret vaskes med vann og tørkes i luft ved romtemperatur.
   Vi må nøye slipe separat nasturtium blader 100 gram, 100 gram nesle blader og røtter Poten 10 gram. En blanding av pounded urter, hell 1/2 liter vodka, la blandingen i 15 dager i en forseglet glassbeholder i kjøleskap ved gjentatt daglig vzbaltыvanyyah. Etter denne infusjonen skal renne og gni inn i hodebunnen etter vask.
   Fire spiseskjeer av blandingen burdock rot og willow bark (i like mengder) helle en liter vann, kok suppen gnidd inn i hodebunnen annenhver dag.
   Fem spiseskjeer av blandingen av burdock rot, ringblomst (marigolds) og humle (forholdet 4: 4: 3) Hell en liter vann og kok suppen i et vannbad i tretti minutter. Dette avkok skal gnis inn i hodebunnen to ganger i uken.
   Sju ss av blandingen av brennesle, lyng, burdock rot og humle på forholdet 2: 2: 2: 1, hell en liter vann, kok suppen. Dette avkok skal gnis inn i hodebunnen tre ganger i uken.
  Tradisjonelle oppskrifter for hår

   Tjue gram hakkede burdock bør helle 1/2 liter kokende vann. Otudyt, og denne belastningen buljong gnidd inn i hodebunnen. Etter skylling håret med vann. Slik rubbing bør gjøres annenhver dag i to måneder.
   En spiseskje av bjørkeblader, hell 1 1/2 kopper kokende vann. Forbered infusjonen og gni det etter vask håret i hodebunnen.
   Ett hundre gram hellebore røtter trenger å koke i 1/2 liter eddik for så lenge det vil være bare halvparten av totalen. Cool, sil suppen og presentere den resulterende lotion skal gnis inn i hodebunnen i morgen og kveld i en måned.
   En spiseskje knuste blader av eføy, hell 1/2 liter kokende vann i tretti minutter i et vannbad. Deretter press kjøttkraft er nødvendig. Og de våte hodebunnen om natten hver dag i en måned.
   Etter en slik behandling hår er skinnende, myk, lyde og samtidig mettet med næringsstoffer. pisket, vil følgende tips får du listet opp ting.
   Komprimere med fersken smør for tørt hår
   Tyve gram av ferskenolje bør oppvarmes til en temperatur på 50 grader Celsius. Fukte den gasbind og satt på hodet. På toppen av plast for å knytte skjerf eller slitasje en dusjhette. Denne pakken bør holdes i ca en time, deretter grundig skyll håret.
   Universal nesle buljong
   Dette verktøyet er stor for å opprettholde sunt hår. Det bør være 50 gram hakket nesle og burdock rot, blandet i like proporsjoner og brygge 400 ml kokende vann. Dette avkok bør kokes i 15-20 minutter, kjølig, press og tilsett vann til å skylle håret.
   Maske for fet hår wraps
   Det bør blande en teskje av castor olje og aloe juice blandet med en spiseskje honning til en jevn røre. Gni inn i håret, sette på et plastlokk. En topp vind håndkle (dette vil holde varme og styrke handling maske). Etter 15 minutter, vask av alt som er nødvendig for å sjampo. I løpet av bruk av masken - 1 måned påført hver 10. dag.
   Shampoo med gulrot juice for tørt hår
   For denne sjampo bør blande en eggeplomme, 20 gram vegetabilsk olje og sitronsaft. Tilsett 3 ss av gulrot juice. Den resulterende blanding ristes og helle en dråpe nøytral sjampo. Vask hodet av en slik sammensetning skal som vanlig, og skyll med varmt vann.
   Maske av poteter for å styrke hår
   Du må blande saften av en potet med to spiseskjeer med aloe juice og 20 gram honning. Den resulterende blandingen skal gnis inn i hodebunnen i en sirkulær bevegelse i to timer og dekk med et håndkle. Skyll håret med sjampo. Denne prosedyren skal utføres to ganger i uken så lenge ingen varsel forbedringer.
   Cherry lotion for fett hår
   Lotion er den ideelle typen terapi, men det passer bare til eiere mørkt hår, som kirsebær tendens til å male. Ferske eller frosne kirsebær (400-450 gram) skal bla i juicer. Den resulterende juice anbefales å gni inn i hodebunnen for en time før du vasker håret.
   Infusjon av urter til flass
  Tradisjonelle oppskrifter for hår
   Du må ta like deler av nesle, burdock rot og kamille blomster, brygge kokende vann og la stå i noen timer. Den resulterende infusjon bør hodet å skylle etter hver vask for en måned. Det er ikke anbefalt å bruke denne infusjonen farget blondt, da dette ekstrakt kan endre hårfarge.
   Avkok av humle for mørkt hår
   Etter vask anbefales å skylle håret avkok av følgende: en håndfull humle og en håndfull av tistel helle en liter kokende vann, kok i 20 minutter, avløp, kjølig og kjøttkraft klar. Bruke et hår skylling anbefales: for fett hår - kamille, p, nesle, i like proporsjoner eller avkok av burdock røtter; for tørt hår - Mallow med kamille.
   Kjøttkraft til å styrke hårrøttene burdock
   Det bør ta 10-20 gram tørkede knuste røtter av burdock, koke en kopp kokende vann og la det koke i 10-15 minutter på lav varme. Insister 5 minutter. Brukes med flass, kløe, fet seborrhea. Dette avkok skal gnis inn i hårrøttene eller skyll håret 2-3 ganger i uken.
   Masker til hår behandling med aloe
  1.  Bland en teskje av aloe juice, 1 ts sitronsaft 1 eggeplomme og en knust hvitløk fedd. Gni blandingen inn i hårrøttene, og hodet vikle et håndkle. Derfor er det nødvendig å la masken på i 30-40 minutter, etter skylling med varmt vann og skyll håret infusjon av kamille eller nesle. Dette verktøyet er anbefalt å bruke fem ganger før direkte hodet vask.
    Bland en teskje sitronsaft, en teskje av gulrot juice, 1 ss av aloe juice, 1 eggeplomme, 1 ss lakserolje, 1 ss konjakk. Påfør blandingen på håret, etter en halv time skyll med varmt vann.
    Skjær for blondt hår
    For utarbeidelse av tinkturer trenger vi kamille og rosmarin. Det skal ta en spiseskje med kamille og en spiseskje rosmarin Hell 3/4 kopp vodka. Infusjonen bør sette på et mørkt sted i en flaske med mørkt glass. Hver dag skal riste flasken. Etter to uker med dette skjær er klar. Det må press gjennom cheesecloth, helles i en ren flaske og lukke lokket. To ganger i uken, bør denne infusjonen tørke hodebunnen om natten med en myk tannbørste, rikelig tisse det i skjær.
    Burdock olje
    En del av friske hakkede burdock røtter bør insistere natt i tre deler solsikke eller mandelolje, koke i 10-15 minutter, mens du rører ofte, forsvare og belastning. Forberedt slik Burdock olje vil akselerere veksten av hår, gi dem en fin glans, serverer god mat til røttene og ødelegge flass.
    Soothing Mask Onion
    Denne masken er fremstilt fra onionskin og vann i et forhold på 1:10. Den resulterende Masken må gnis med en bomullspinne 2-3 ganger i uken i 30 dager. Dette er en fin måte å mørkt hår og hjelper kvitte seg med flassende hodebunn.
    Lotion med vodka og sitronsaft
    Denne lotion er et utmerket verktøy for forebygging av sunt hår. Du må blande 50 ml vodka og en teskje av sitronsaft. Den resulterende lotion skal gnis inn i hodebunnen hver dag i 2-3 uker.
    sunt hår. Ved hjelp av frukt eller masker basert på urteteer og decoctions, vil du være ett hundre prosent sikker på at de ikke vil gjøre skade på håret ditt, slik at de ikke inneholder ulike kjemiske tilsetningsstoffer og skadelige stoffer.
    Å velge riktig maske skal prøve ikke et alternativ, som er typisk for hver person din hårtype, noen de tørke, noen fett, osv, selvfølgelig, omsorg anbefales for tørt hår , fungerer ikke fett hår, og følgelig reversere. Ikke vær redd for å eksperimentere, viktigst gjøre det nøye.  
Яндекс.Метрика