Ifølge statistikk, ca 80% av mennesker før eller senere hemorroider. Når selv den berømte Napoleon behandlet for hemorroider, men mange pryder denne informasjonen og si at det er på grunn av aggresjon og forferdelig smerte fra hemorroider han var så insisterende keiser, og var i stand til å vinne mange seire. Men ingen grunn til å sammenligne meg med ham når årer i anus og tente økt i størrelse, bør du umiddelbart starte behandlingen. Kanskje artikkelen vil gi du innse at du er i behov av behandling, og viktigst av alt - kan kurere sykdommer uten skremmende og smertefulle prosedyrer.
 Innholdet i artikkelen:

 Symptomer på hemorroider

 Årsaker til Hemorroider

 Hemorroider Behandling folk rettsmidler hjemme

 Preparater av hemorroider

Hemorroider behandling hjemme

 Symptomer på hemorroider
 Første person føler at i anus synes merkelig smerte som ikke går bort med tiden. Det øker under trening eller selv under normal gange. Dette skyldes økningen i svamp årer, da de er sterkt fylt med blod. Smerten kan forverres hvis personen ikke klarer å overholde dietten og har problemer med mage-tarmkanalen. Noen forstoppelse eller diaré provoserer økt smerte, er risikoen for at personen vil være kløe, blødning, kroniske smerter og så videre.
 Blødninger - det første symptomet som tiltrekker seg mest oppmerksomhet, som vises etter og å gjøre sitt fornødne. Som blod samler seg i hemorroider, er det en mangel på oksygen, slik at veggene blir tynnere årer, strekke seg og sprekke lett. Etter en stund sterkt ødelagte årer vises åpne sår, økt blødning. Noen ganger blod og intensiv blødning, følger blod i det første tilfellet en lang og treg, og den andre - kjapt, lange jets. Vanligvis avføring dekket med blod under avføring, slik at det er umulig å påvise blod. Men blødning kan også snakke om tykktarmskreft, slik at eventuelle ondartede formasjon utløser frigjøring av blod.
 Smerte vises etter avføring og også folk kan ikke sitte og gå gjennom smerte. Men det betyr ikke indikerer tilstedeværelse av sykdom, viser det bare alvorlig betennelse. For eksempel, hvis det var trombose og hemorroider uschemylys - vil være forferdelig smerte. Hvis sprekker i vevet i anus - også det er smerter. Det er mest ubehagelig, at smerte binder menneskelig bevegelse, gå eller sitte praktisk talt umulig. Frekvensen av pusting skjerper også smerten når du puster dypt og for fort, vil det vokse. Sel og hevelse av hemorroider provoserer smerte, men tydeligvis de er over to inches og endre farge til mørk blå. Disse symptomene er observert i vektløfting og folk som fører en usunn livsstil.
 Flere mennesker kan føle kløe, noe som antyder irritasjon av huden som er i nærheten av anus. Det fremgår av slim fra tykktarmen, så vel som for blødning hemorroider. Dette kan være komplisert og gå til eksem.
 Det viktigste symptomet på hemorroider - prolapsed hemorrhoid. Dette skyldes det faktum at hemorroider er gradvis beveger seg bort mot anus, fordi folk straining under avføring sterkere, og hun tar mye lengre tid. Men det hele avhenger av stadium av sykdommen.
Hemorroider behandling hjemme

 Det første trinn er karakterisert ved tapet av noder under defekasjon. Etter en stund går de tilbake til vanlig posisjon.

 Den andre fasen er preget av tap av noder i løpet av idretter som vektløfting. Du må trene noder som bruker lege som de tar sin egen kjente posisjon ikke kan.

 Den tredje fasen er preget av mangel på kontroll hemorroider, kan de falle selv mens du går, mens vpravyty dem selv kan du ikke.

 Bare å si at mange symptomer og tegn på tilstedeværelse av andre sykdommer. For eksempel kan en valse som påfører kolon mukosal eller maligne tumorer i tykktarmen. Ingen notater hemorroider fordi ett symptom, må du være minst 2-3 symptomer å starte behandling. Alt er bedre å oppsøke lege og gjennomgå en medisinsk undersøkelse for å slå seg ned og sørge for nødvendig behandling.

 Årsaker til Hemorroider
 Hemorroider kan oppstå av mange grunner, så du bør lese dem for å hindre utvikling av sykdom. Som bevirker provosere utseendet av sykdommen, skriver vi nedenfor.

 Mangel på mosjon, daglig tidsfordriv for skjermen og så videre. Du bør trene oftere å løpe, løfte vekter, pull-ups, gjør kampsport. Hvis du noen gang ri mens du kjører, sitter på kontoret, kaster føttene på bordet, ligge på sofaen og se på TV - hemorroider vil, før eller senere.

 For flytende eller fast avføring, avføringsproblemer, både kvinner og menn er i stand til å provosere hemorroider. På grunn av den negative av tarmen som har utviklet seg på grunn av mangel av en aktiv livsstil, er det en forsinkelse av avføring i tarmen. Dette bevirker at trykket på blodkar og tarmen, noe som reduserer blodstrømmen og forårsaker sykdommen. Flere mennesker kan oppleve ubehag under avføring, som solid møkk sterkt irritere vekkende sprekkdannelser i tykktarmen. Hvis en person ekstra påkjenningen for å klemme av seg avføring - kan plutselig dukke opp hemorroider.

 Hvis du spiser chips og en cola, før eller senere vil du møte hemorroider. Det er nødvendig å drikke rent vann hver dag, og få de mineraler og vitaminer fra naturlig mat, ellers antall positive bakterier i tarmen falle. Du må spise frisk frukt og grønnsaker, som er svært høy i fiber. Du kan ikke drikke Shop juice, svart te, sterk kaffe og så videre, trenger rent vann. Husk at vann gjør avføringen mykere og provoserer deres økningen skyldes det, så det er anbefalt for langvarig forstoppelse. Unngå alkohol, krydret, marinert, røkt og krydret mat, som makt øker blodstrømmen til bekken organer og stagnasjon av avføring i tarmen øker.

 Etter graviditet hemorroider kan være fordi hun gjør store anstrengelser i arbeidskraft. Etter en stund livmoren skaper stress på bekkenveggen, og fartøy som er i den. Dette provoserer en økning på stillestående blodsykdommer og hemoroider. Compounding alt dette svake tarmer, fordi under graviditet mage-tarmkanalen verre, det forstoppelse og andre problemer. Under fødselen er økende stillestående blod som hun anstrengt med all sin makt og økt intraabdominalt trykk. Så hvis du tilfeldigvis under graviditet du blir møtt med hemorroider oppmerksom på at tendensen til sykdommen kan det vises umiddelbart etter fødselen.

 Menn blir ofte møtt med hemoroider etter hardt arbeid der du ønsker å bære vekten. Men de unge mennene kunne møte et lignende problem før operasjonen, som jevnlig går til gym og jage de store vekter. Men få husker at i alle ting må vi gjøre alt sakte og ikke stresse. Etter en tid blodsirkulasjonen i bekken organer er økt for mye, fordi det er hemoroider og hovent.

 Kvinner som har lest anbefalinger selvlært - i fare for hemoroider i gym. Nylig, er veldig populært, men ekstremt farlig for helsen kvinnelig bodybuilding, bør være ekstremt forsiktig. Hvis du løfter store vekter - hemorroider vises før eller senere.

 Ofte direktører i store selskaper står overfor hemorroider, og alle fordi de opplever mye nervøs og følelsesmessig kaos, nesten hver dag. Alle som stadig nervøs og opplever mange følelser - har et problem med en stol som kan gå til hemorroider på grunn av presset på tarmveggen.

Hemorroider behandling hjemme

 Hemorroider Behandling folk rettsmidler hjemme

 Lage lys av hemorroider

 Apoteket selger peppermynte likør og fløte basert på sink, kjøpe og forberede sine lys. Bland fem dråper tinktur, 10 gram smør og sink salve, bland godt og la i fryseren. Hver dag ved sengetid stykke stykker av frosne masser inn i anus, denne metoden for kur interne hemorroider arter.

 En blanding av bivoks og furuharpiks

 Du trenger voks og terpentin furu. Bland 25 g harpiks med 100 g av voks, og deretter satt i et vannbad, og vente til ingrediensene ikke er oppløst. Fjern alt fra varmen og hell 40 ml anstrøk av propolis på alkohol og en spiseskje med tindved olje og nype. Bland alt og vente til blandingen er avkjølt. Deretter banke noen lys i fryseren og fjern. Varighet av behandlingen - 30 dager, men daglig ved sengetid sette et stearinlys i anus. Hvis behandlingen ikke fungerte, gjentar den over en to-ukers pause. Behandling kan hjelpe lindre betennelser, tap av smerte og blødning.

 Stearinlys poteter

 Skjær ut et stearinlys med en størrelse på poteter, deretter sakte presse anus. For å forsterke effekten stearinlys dyppet i honning. Varighet av behandling heller, til du føler lettelse.

 Behandling av interne hemorroider tranebærjuice

 Samle rogn og presse saften, så spiser 100 gram av juice før måltider hver dag, minst tre ganger. Tilsett sukker og honning juice å ikke ha problemer under bruk (juice er svært bitter). Du kan be om juice kjølig rent vann, det fungerer som et avføringsmiddel, og vann bare forsterker effekten. Juice fremmer behandling av eksterne og interne hemorroider.

 Terapeutisk samling mot sykdom

 Ta gentian, kløver og malurt, og deretter blande i like proporsjoner. Grundig slipe alle, og brygg 5 gram av en blanding av 20 ml kokende vann. Etter en halv time for å bruke infusjon å drikke medisinen to ganger om dagen. Etter tre uker med behandling du ikke engang merke til de gjenværende effekter av hemorroider.
Hemorroider behandling hjemme

 En blanding av oljer for behandling av hemoroider

 Du kan lage sunn lys med kakaosmør, propolis skjær, olje gresskar, kamille og mynte. Det første du trenger å smelte kakaosmør til varme, og hell mer olje. Eksempel proporsjoner: 20 gram kakaosmør, 2 dråper anstrøk av propolis, 4 dråper gresskar olje, en dråpe peppermynte og kamille. Deretter helle den resulterende blanding inn i ruller av folie og låse dem fra begge sider, ellers oljen vil lekke. Fjern rullene i kjøleskapet og deretter spise sunn stearinlys rektalt ved sengetid. Helst klyster før bruk stearinlys, men bare hvis det var en stol i løpet av dagen. Fortsett behandlingen i en måned, så ta en pause for en måned og gjenta kurset. Det kan fravike sykdom etter det første kurset av behandling, men noen vil ta tre kurs.

 Behandling av hemorroider naturlig salver

 Man kan fremstille en salve basert på propolis, propolis bare blande knust med vegetabilsk olje i et forhold på 1 til 10 og deretter smelte i et vannbad i en time medisinering er klar. Bland alt og avkjøl før bruk. Forbered kremen med linolje kan være akkurat det samme.
 Det er vanskeligere å forberede en salve fra calendula skjær er utarbeidet i utgangspunktet i forholdet 1 til 5 med calendula vodka, vil det bare være klar i en uke. Deretter legger smøret i en 1 til 5, nøye all varmen på et vannbad, deretter avkjøles. Salven brukes topically tre ganger om dagen.
 Men du kan ikke bruke salver uten forberedelser må gjøres i oppvarming anus damp sitz bad. Bare helle en bøtte med varmt kjøttkraft, og deretter dekke, etter å ha laget et hull i den. Oppvarming kan gjøre omtrent en halv time, hvis du trenger mer tid - øke den. Suppen kan tilberedes fra roten av mullein, Burnet, hvitløk eller løk, salvie, jordbær blader, celandine, stikkende tistel og så videre. Ta ca 3 spiseskjeer per gallon av kokende vann.

 Stearinlys bueskyting hemorrhoid behandling

 Hemorroider med akutte smerter må du bruke lys fra baugen. Kjøpe den mellomstore løk, lage et kutt til midten, fjerne kjernen og fjerne den i en egen beholder, deretter tilsett kokende vann. Hell vann og tre ganger med kokende vann obshparte pære. Vent til lyset avkjøles og deretter sakte gå inn i anus, oppmerksom på at temperaturen skal være komfortabel. Løpet av behandlingen - 10 dager.

 En blanding av kamille og mugwort kroniske hemorroider

 Du kan bruke klyster på en svart Sagebrush og bli kvitt smertene en gang for alle, kan i tillegg blandes med kamille og malurt å kurere kroniske hemorroider. Klyster temperatur - 37 grader Celsius, trenger du en blanding av kamille og burot kapasitet på 10 gram. Tilsett 100 ml kokende vann og vente 20 minutter etter anstrengelse gjør et klyster.

 Medisiner, skapt av Rudolf Broysom

 En blanding av honning og yoghurt kan redde deg fra kroniske og akutte smerter. Ta gasbind og fukte med lys honning og yoghurt, og deretter feste seg til den verkebyll. Honning har evnen til å desinfisere sår, sprekker så drar du raskt og restaurert. Etter en stund av kjegler ingenting igjen kroppen din helt kurere hemoroider.

 Den innledende fasen av hemorroider kurere oliven

 Du kan bruke oliven hvis hemorroider ikke flyttes til den kroniske fasen. Du må spise ca 10-15 oliven daglig før måltider. Behandlingen bør være omfattende, må ta sittende bad i ca 20 minutter før sengetid. Legg i vann golden brev bart, men først hogge og tilsett 100 gram kokende vann til bladene nastoyalysya. Vann bør være ved romtemperatur, ellers vil det være komplikasjoner.
Hemorroider behandling hjemme

 Preparater av hemorroider
 I alle apotek vil du finne et stort antall av medisiner mot sykdommen, men du trenger å fokusere på klassifiseringen av narkotika. For eksempel, medikamenter utmerker seg i virkningsspektrum og presentasjon, som det finnes forskjellige former av medikamenter. Hva skjer spekteret av disse stoffene?

 Tonic - forbedre tilstanden til venene, noe som gjør dem sterke og fleksible.

 Beskytt - redusere permeabilitet av årer, gjenopprette mikroblodsirkulasjon, beskytter mot betennelser og ødem, noe som kan føre til forringelse av årer. Legemidler som har data følgende tiltak: Ekstrakt av Ginkgo biloba, Troxerutin, heptaminol, Troxevasin, hesperidin, hlivenol, diosmin. Forberedelsene har følgende egenskaper: anti-inflammatorisk, anhyoprotektronoe, anti og venotonizuyuchu. Takket være den forbedrede tilstand av kapillærene, og øker tettheten av beholderveggene, redusere sjansene for migrering plasma gjennom den vaskulære vegg.

 Venosklerozyruyuschye - legemidler som inneholder propylenglykol, gjenopprette endotelet av årer som har blitt skadet. På grunn av denne forbedrede utslettelse.

 Antikoagulanter - inneholdende en del av heparin, som ikke danner klumper i blodkar, og har anti-inflammatorisk og anti-ødem-effekten. Takket være ham, er bindevevet regenerert raskt, men ikke nødvendigvis velge de hjelp av heparin, den samme effekten med heparinoidy. Fordi hemorroider ikke er utsatt til utseendet på blodpropp. Det er viktig å velge et middel for raskt å stanse blødninger, spesielt hvis det er sprekker i tykktarmen.

 Hemostatics - med reparerende og anti-inflammatorisk egenskaper, noe som gjør deres bruk selv under kroniske hemorroider når blodet stopper ikke for en lang tid. Det mest kjente stoffet i denne gruppen - natalsyd, laget av tang.

 Spasmolytika - lette smerter under hemorroider. Siden du ikke kan velge smertestillende som har innflytelse på hele kroppen og inkludert hemorroider, endetarms lys til å velge effekten av anestesi. Som en del spazolytykov finne urt ekstrakt, som hjelper med å bli kvitt smertene.

 Anti-inflammatoriske medisiner reduserer betennelse i blodårene, lindre kløe og hevelse. Ha en lignende effekt følgende medisiner: fluotsynolon prednisolon, byfeksamak, hydrokortison, og så videre.

 Bedøvelse - lindre kløe og smerte. Handlingen har følgende legemidler: benzokain, lidokain, trymekayin.

 Immunostimulatorer - fremme resorpsjon patogene mikrofloraen i tarmen, siden det er dannet med hemorroider. Takket være forbedret immunstimulerende midler leykotsytnыy bytte, nye antistoffer og mikroflora gjenvunnet.

 Antiseptisk og antimikrobielle midler eliminere noen infeksjon i løpet av hemorroider bruke dem lokalt på det berørte området. De mest kjente legemidler av denne gruppen: etazol triklosan og natrium, men kaliumpermanganat kan brukes umiddelbart etter avføring.

 


 Skål!  
Яндекс.Метрика