Hemorroider: årsaker, symptomer, behandling, forebygging
 Kanskje det ikke er sykdom hvis navn vi ofte nevner i hverdagen. Det er ingen sykdom som ikke ville være så mange vitser og anekdoter. Samme sykdom, som sier at det er ikke veldig ser ingen andre vis. Men fører denne sykdommen ikke så morsomt som det pleide å gjøre narr av. Med henne lenge vært kjent for menneskeheten. Så det er ikke en sykdom i det moderne samfunn. Ikke rart, når vi ønsker å si at vi har et problem uløselig problem, eller enhver bedrift som bringer problemer og tar lang tid for sin løsning, sier vi samlet en hemorrhoid.
 Opprinnelsen til ordet hemorroider
 Navne hemorroider kom til oss fra det greske språk. Det menes enhver blødning fra innsiden av de indre organer. I dag, hemorroider, en av de vanligste ikke-smittsomme sykdommer i verden. Større eller mindre det lider livslang åtte av ti personer. Men hva en gitt sykdom?
 Hva er hemoroider
 Hemorroider er en økning i svamplegemene i endetarmen, vanligvis på grunn av åreknuter. På grunn av brudd på venesirkulasjon, brudd på utstrømningen av blod, fyller blodet varmen rektalt vev, koagulerer, danner en såkalt hemorroider. Faktisk, hemorroider er fulle av blod og blodårer forseglet. Vanligvis blir hemorroider delt i akutte og kroniske.
 Kroniske hemorroider vises bølgete. Det forringelse og økte noder, hvor forbedringen. Men uten riktig behandling av alvorlig, kronisk sykdom, stadig vil det være en forskyvning i den akutte fase av sykdommen. Årsaken er at hemorroider tendens til å falle begrensninger og trombose.
 Akutt sykdom for ganske farlig på alle måter. Manifestert av sterke smerter i anus, følelse av fremmedlegeme. Følelsen forsterkes når han går, sitter, under avføring. Hvis ikke umiddelbart begynne behandling, vanligvis det kan føre til vevsnekrose hemorroider, purulent paraproctitis hevelse i anus. Ikke uvanlig i forfall kraftig blødning. Infeksjon av blodet (sepsis).
 Som du kan se, er sykdommen ikke humoristisk. I avansert stadium kan lett skade pasienten. Så behandle det med falsk beskjedenhet eller lett - en direkte vei til alvorlige komplikasjoner.
 Årsaker
 Dag leger har en tendens til å tro at sykdommen er basert på medfødt vaskulær dysfunksjon endelige tarmen. Dette fører til tilsig av arteriell blod og redusere utstrømming av cavernous årer. De fleste vener er utvidbar med. Men først sykdommen krever visse faktorer. Dette primært stillesittende livsstil, fedme, graviditet, tumor prosesser i tarmen, hardt fysisk arbeid, alkohol og krydret mat, forstoppelse. Ikke rollen av stramme klær. Selv over-strammet beltet. Kompliserende bukser, belter, forstyrrer den normale blodstrøm i deler av bassenget, som godt kan føre til hemorroider. Oftest, hemorroider oppstå med kronisk obstipasjon. Videre, svamplegemene (hulrom - vaskulære formasjoner submukosa endelig endetarm) flommet over med blod, som tykner fartøyet er deformert for å danne en hemorrhoidal node. Deretter følgende. Veggene hemorroider, områder av blodkar fylt, gradvis tynning. Det erosjon, sprekker og hull. Hvis det er avføring blødning. Men det er ikke alt. Som et resultat av en hvilken som helst spenning utladning, hemorroider lett forskjøvet til anus. Som et resultat, vil det før eller senere føre til tap av hemoroider. 
 Viktige risikofaktorer
 Feil fysisk aktivitet
 Ironisk nok, det er en falsk erklæring om at hemorrhoid utvikler bare de som, si, tilbringer dagen sitter på arbeidsplassen. Dessverre, det er bare forvirrende. Hemorroider berørte enkeltpersoner som ikke ble anklaget for lav mobilitet eller stillesittende arbeid. Tungt fysisk arbeid lett føre til hemorroider. Økende press på grunn av fysisk aktivitet fører til forsinkelse av blod i venene. Dette i sin tur fører til tap av elastisitet av årer. De som bruker tiden sin stående også i fare for hemorroider - hemorroider ofte lider lastere, idrettsutøvere, dansere, lærere. Men stillesittende arbeid fører til de samme konsekvensene. Det er ikke bare setet som sådan. Mellom stol og et basseng dannet termisk pad. Dette fører også til stagnasjon av blodet i den siste delen av rektum. Som et resultat av hemorroider satellitt drivere, kasser, dataoperatører, regnskapsførere, etc.. d. Ikke sjelden å se at noen medlemmer av profesjonene vedlegge pads sitter på en stol og bilsete. Men vi må skuffe dem. Årsaken er ikke i setet. Hemorroider ikke er dannet på stivheten av setet. Årsaken er like varm som fremmer blodstrømmen og bremser dets stillesittende arbeid strømnings. Stillesittende livsstil øker venøs insuffisiens. Svømming, gymnastikk, oppmålte belastning og forbedre blodsirkulasjonen er forebygging av hemorroider. Ikke rart de sovjettiden, vanligvis utført produksjonsøvelser. Selv i midten skoler oppfordres leksjon gitt til bare tre eller fire minutter, slik at studentene har gjennomført flere øvelser, og dermed gi stagnere blod i venene. Økt blodstrøm når du utfører enkle øvelser, slik at blodet å stagnere ikke inkludert hulrom i tarmen. 
 Forstoppelse
Hemorroider: årsaker, symptomer, behandling, forebygging

 En viktig faktor for hemorroider er forstoppelse. Det faktum at faste avføring mot veggene i tarmen, for derved å blokkere årer som er i den nedre og forstyrre blodstrømmen. Hvis blodet i noen virksomhet faller lett inn i bollen, så kom deg ut der det kan fra samme krakk. Videre avføring, den personen som gjør en innsats, økt trykk. Ikke uvanlig i slike tilfeller er prolapsed hemorrhoid. Når en person tuzhitsya Dette er sammenlignbart med vektløfting. Og prinsippet om fremveksten av hemorroider praktisk talt identiske.
 Hemorroider følgelig
 En annen faktor av hemorroider er en rekke sykdommer som prostatasykdommer hos menn og neoplastiske, inflammatoriske sykdommer (fibroider, uterine fibroider, og så videre. F.) hos kvinner. Ikke uvanlig når hemorroider følger skrumplever, tarmkreft. Alle disse sykdommene fører til blodstrømmen i bekkenområdet, som i sin tur fører til hemorroider. Sår, sprekker, anal fistler i tillegg føre til dannelsen av hemoroider. Faktum er at på grunn av irritasjon sirkulære muskel som lukker anus, der spasme årer. Så, som forverret blodsirkulasjonen i venene i den endelige endetarmen.
 Alkoholmisbruk
 Ikke rolle alkoholmisbruk. Alkohol fører til vasodilatasjon gjennom fordøyelseskanalen. Dette i sin tur fører til samme stagnasjon av blodet i hemorroider. Tilsvarende sterk mat, som på den ene siden stimulerer fordøyelsen, på den annen side fører også til blodstrømmen i de nedre bekkenet, og irritasjon i tarmslimhinnen. Ved å drikke alkohol bør huske på at slike ånder borte endre tarmfloraen. Resultatet er ikke uvanlig i det innholdsrik hygget det er forstoppelse, noe som kan resultere i tap av hemorroider.
 Irritasjon i endetarmen
 Ikke den siste rolle er å fremme utviklingen av hemorroider betennelse i tarmen og anus skade. Diaré er ikke uvanlig opphav til hemorroider. Alvorlige former for det kan lett føre til hemorroider. Stretching sirkulær muskel under anal sex, er det også en predisponerende faktor for utvikling eller forverring av hemorroider sykdom når den har en historie.
 Graviditet og fødsel
 Under graviditet ved å øke livmoren under fosterutviklingen, tar det mer plass bukhinnen. Bevegelige organer dermed stige opp, men endetarmen kontrast, presset mot bekkenet. Som et resultat av samme blodsirkulasjonen. Hulrom er fylt med blod, på grunn peredavlyuvannya frukt årer. Under arbeid, kraft samt bidra til dannelsen av hemoroider.
 Klassifisering av Hemorroider
 Først av alt hemorroider dele mekanismen for forekomst, lokalisering av sykdommen, det kliniske forløpet av sykdommen.
 Mekanismen for igjen er delt inn i to typer: medfødt og ervervet. Leksjoner, ta til delt inn i primær og sekundær.
 Primær ervervet hemorroider er når sykdommen oppsto uavhengig av hverandre, under påvirkning av risikofaktorer. Sekundær kjøpt hemorroider oppstår som et resultat av andre sykdommer (fibroma, cirrhose, prostatitt, adenom, kreft og tumorsykdommer t. F.).
 Lokalisering er delt inn i interne hemorroider, kalt submucosa, og det ytre subkutan. Hva er forskjellen mellom dem?
 Fra selve navnet lett å gjette at de har en betydelig forskjell. Innvendige hemorroider kalt hemorroider dannelse i kombinasjonen av øvre årer i rektum.
 Eksterne hemorroider er dannet i den nedre del, den såkalte dentate linje.
 I det kliniske bildet av hemorroider er delt inn i akutt og kronisk, med dannelse av blodpropper. Kronisk prosess vanligvis kan oppstå nesten umerkelig. Tidvis observert hos pasienter forverring, som manifesterer seg i form av kløe i anus, følelsen av tyngde. I andre tilfeller kan det oppstå en liten blødning. Men etter en stund forsvinner symptomene, som fører til mental restitusjon. Faktisk vil sykdommen ikke gå bort og vil fortsette å utvikle seg. Før eller senere vil kronisk sykdom angripe av akutte hemorroider. Det kan være ledsaget av smerte og blødning i tillegg, feber.
 Kroniske hemoroider preget av fire hovedtrinn, som har navn under Henry Svoshu.
 Den første fasen - hemorroider lokalisert over dentate linje av endetarmen.
 Den andre fasen - hemorroider fortrengt av dentate linjen i analkanalen.
 Den tredje fasen - når hemorroider under avføring faller ut av anus. Men så har muligheten vpravlyatsya eier.
 Den fjerde etappen - hemorroider, kalles kjegler plassert nær endetarmen.
 Nå la oss ta en nærmere titt og symptomer på sykdommen.
 Symptomer på hemorroider
 De første tegnene på hemorroider er kløe og tyngde i anus. Det bør umiddelbart oppsøke lege som behandling i den tidlige fasen er vanligvis den mest vellykkede. Hvis fekal massene ble blandet med blod, bør umiddelbart ta kontakt med proctologist. Det faktum at ikke alltid et tegn på blod i avføringen hemorroider. Dette kan være et symptom på kreft. De samme symptomene kan ha mavetarmkanalen og flere andre like farlige sykdommer. Så du bør umiddelbart avklare diagnosen.
 Interessant, interne hemorroider, som har et kronisk forløp, kan eskalere med noen måneder eller år. Man ofte enkle og ikke kaller en lege. Ingen symptomer - hvorfor undersøkt. Bare sier det meste. Men de farlige hemorroider, og det er en progressiv sykdom. Det vil gradvis få fart inntil virkelig vil ikke true normalt liv. Et karakteristisk trekk ved hemorroider er blødning. Det faktum at de overfylte områder av årer fylt med blod, mangel på oksygen og metabolisme. Som et resultat, blodkarveggene blir tynnere, er det hull, og ved tømming, eller ved begynnelsen eller ved slutten, kan lekke blod tynn strøm. Ikke uvanlig når varsel blødning i vaskeriet. Tross alt, det ser ikke alle inn på toalettet for å finne ut at han hadde og hvordan.
 Vanligvis de første symptomene er en følelse av tyngde i anus og lysken. Dette er på grunn av hevelse av hemorroider, fylle deres overdreven blod. Denne følelsen oppstår når han går, sitter, synes lite utvalg av endetarmen. Hvis du ikke tar nødvendige tiltak for å ytterligere eksisterende symptomer lagt til en brennende følelse i endetarmen og anus, smerte øker med avføring. Kløe og svie er preget av erosjon som begynte fartøy vegger. Nay. Blodet som bryter gjennom sprekker og utettheter i enden av rektum forårsaker irritasjon i tarmslimhinnen og hud av anus. Ved undersøkelse viser det røde, nemlig anus kan være enda cyanotisk burgunder farge, avhengig av egenskapene til det stadium av sykdommen og. Følgende symptomer - er en konstant smerte når han går, sitter. Pasienten kan egentlig ikke finne et sted. Ingen sitte eller gå uten smerter sensasjon fungerer ikke. Årsaken er at rundt anus er mange nerveender og reseptorer. Når tømming smerte er rett og slett uutholdelig. Forresten, utseendet av smerte mens du går en av de viktigste funksjonene i akutte hemorroider. Denne støtten er rett og slett nødvendig. I tilfelle av hårtap trombose og inflammasjon av hemorroider, får de form av blå-burgunder. I diameter størrelse kan være opptil to inches én node. Hvis du berører dem, forårsaker akutt smerte. Når du kjører akutte stadier av hemoroider hemoroider levere mye ubehag. Uutholdelige smerter under avføring, så vel som med enhver bevegelse. Hemorroider falle selv når nysing og hoste, enn si med noen fysisk anstrengelse. 
Hemorroider: årsaker, symptomer, behandling, forebygging
 Grader av akutte hemorroider
 I akutte hemorroider er tre hovedtrinn:
 Det første trinn på grunn av tromboser, noe som skjer uten inflammasjon. Enheter, som er populært kalt kjegler, har liten verdi. Hvis du berører dem føler moderate smerter. Det er rødhet rundt anus. Økende fuktighet i anus. Fremmedlegeme følelse, kløe.
 I den andre fasen, når trombose komplisert av betennelse som oppstår, og skarp smerte mens du går og sitter. På lignende måte er akutt smerte tømming. Hvis du berører hemorroider - følte en skarp smerte. All anus er lyse rødt. Det er hevelse rundt anus.
 Tredje trinn er reflektert i den markerte inflammasjon av hele anus. Turgåing, sittende, krakk bringer smerte. Som observerte anus prolapsed hemorrhoid som har blå-lilla farge. På dette stadiet må du øyeblikkelig medisinsk intervensjon. Det faktum at det tredje trinn er ofte en rikelig blødning, vevsnekrose hemorroider. Infeksjonsnivå. Betennelse enkelt overføres til andre vev. Infeksjon vanligvis kan oppstå når du prøver deg gjennom smerten vpravyty node tilbake. Dødt vev fjernes bare i sykehuset. På dette stadiet av behandling uten kirurgi nesten ingen kostnad.
 Hemorroider Behandling
 Foreløpig mange leger arsenal av legemidler for behandling av hemoroider. Men metoden i hvert tilfelle velger bare proctologist. Alt er bestemt av fasen av sykdommen. Ofte ved hjelp av vending når hemorroider er ikke alvorlig bekymret for pasienten. Ikke sjelden gang når slike pasienter skal legges inn på sykehus og bestemmer seg på kirurgi.
 Konservativ behandling utføres vanligvis i akutte og kroniske tidlige stadier av hemorroider. Det er å bruke smertestillende medikamenter, eliminering av betennelse, gjenopprette normal blodsirkulasjonen, forbedrer den generelle tilstanden, normalisering av avføring konsistens. En betydelig rolle i den konservative behandlingen er kosthold. Hvis pasienten fortsetter å ta krydret mat, drikke alkohol, så ta med hemorroider er nesten umulig. Før eller senere, blir en pasient til operasjonsbordet. Konservativ behandling er delt inn i lokale og generelle. Lokalt eide stearinlys, salver, bad som fjerner trombose og betennelse, lindre smerte og kløe, stoppe blødninger og fremme healing pauser mikrosprekker. Hvis årsaken er forstoppelse, brukt narkotika som tynning krakk. Ved bruk av stearinlys venøs trombose med heparin, blodfortynnende.
 Den generelle behandlingen utføres vanligvis flebotropnыmy stoffer som forbedrer sirkulasjonen, som påvirker tonen i vener.
 Velprøvd behandling i sanatorier under remisjon. Så de gode resultatene oppnås ved å påføre mineral bad, gjørme på lyskeområdet.
 Kirurgisk behandling av hemorroider
 Men hvis alle rusmidler var maktesløse, og vil ikke brukes til å utsette kirurgi. Vil bare advare lesere som har hemoroider har blitt et problem. . . . . . . . . . . . . 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 l.
 
 l.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . 
 
Яндекс.Метрика