Hemorroider symptomerDet er mange temaer å snakke, som mange menn prøver å unngå eller å tie. Dette omfatter ulike typer sykdom som er særegne for sterkere sex. For du skal ikke skryte av en krets av venner som du har problemer med "mannlig" makt, eller verre - hemorroider. Slik at de holder tett om hva som virkelig trenger rask behandling.
Typer Hemorroider
Hemorroider - en patologisk prosess som forekommer i området av rektum og anus i form av åreknuter. Hvis du bryter veneblod det begynner å stagnere i venene tykkere og blodpropp. Dette i sin tur utløser dannelsen av hemoroider. I ro, kan de avslå og nedgang når stresset - hovne opp og øker i størrelse.
Det ble i løpet av denne sykdommen kan bli delt inn i tre deler - er asymptomatiske hemorroider, akutte og kroniske. I sin tur, er akutte hemorroider delt inn i tre typer: nedfall fra hemorroider noder trombose (blokkering av blodårer), hemorroider og hemorroider med blødning egenskaper (dårlige).
Smerte og irritasjon i anal området - et tegn på hemoroider
Det er det første tegnet, som mange kanskje rett og slett ikke bryr seg, knytte slike smerter med forstoppelse. Derfor, hvis begge uregelmessig avføring og forstoppelse har smerter der, er å gå til legen.
I tillegg har mange av våre menn og foreldre naivt å tro at på tidspunktet toalettet mer pidnatuzhytsya, vil det oppnå de ønskede resultater. Men dette er det første skrittet før stretching og skadet hemorrhoidal årer og fartøy, som går rundt endetarm og anus. Først, fører det til sprekker og betennelser, og i så fall gå av og på - og deretter til infeksjon i morgen. Så uten kirurgisk inngrep er nødvendig.
Heller ikke bør slike situasjoner ta et avføringsmiddel. Naivt å tro at det er normalt forstoppelse, og tar "hest" dose avføringsmiddel kan bare gjøre ting verre. Det er fordi den diaré har høy surhetsgrad, som er bare mer irriterende anus. Og midlertidig lindring snart endre mer alvorlig smerte.
Hemorroider: striper av blod i avføring
Også, hvis du begynte å legge merke til at avføringen var brun, og det var blodpropp, er det sannsynlig, et annet tegn på at du har hemoroider på et tidlig stadium. Åpenbart mer nøyaktig diagnostisere deres utseende kan bare oppleves lege proctologist. Tross alt, kan blod i avføringen også skyldes indre blødninger i endetarmen. Eller fra fordøyelsesproblemer (gastritt, duodenitt, sår).
Blødning fra endetarmen - et tegn på sykdommen
I dette tilfellet, bør du umiddelbart søke medisinsk hjelp. Slike funksjoner som blod etter avføring - en 100% garanti for at hemorroider er sprukket. Og at enhver forsinkelse vil bare skade kroppen din. Det er ikke nødvendig på dette stadiet til selvmedisinering, eller å tro at disse symptomene - resultatet av noe annet. Faktisk - er dette resultatet: forstoppelse, tunge hardt fordøyelig mat, mosjon. Tross alt, mange menn er en av årsakene til hemorroider kan bli deres faglige aktiviteter knyttet til bruk av makt i industrien og i hjemmet. Bære tunge esker eller møbler, kan du ikke bare rippe tilbake, men anstrengt muskler og korsrygg og bekken. Som igjen fører til tilstoppede blodårer i lysken, og det er rett rundt hjørnet og hemoroider. Men dette er ikke nok menn, de også bære gravitasjon etter jobb. De er på sitt ønske om å se yngre og vakrere besøk treningssentre, og dermed øke belastningen på musklene, dra og løfte vekter manualer. En muskel belastning og stagnasjon av blod i bekkenet er nettopp en av årsakene til hemorroider.
Hemorroider: prolapsed hemorrhoid
Dette er en av de mest vanlige symptomer på hemorroider. I de tidlige stadier av sykdommen hemorroider er ikke stor, og deres tap avhenger av flere faktorer (plassering noder, kroppsbygning, alder). For eksempel, menn som er overvektige er mye mer sannsynlig å sikre at prosessen med avføring i dem, mot en ekstra belastning på endetarmen kan falle hemorroider. Men på den annen side, de som ikke er fyldig, samt interne hemorroider er ikke observert deres tap som hemoroider som ligger dypere i anus. Og byrden på din kolon er ikke så stor. Men progresjon av sykdommen noder ikke bare trukket ut under en avføring, men komme seg ut av anus. Ja, så de har til å utøve hender.
For å unngå slike problemer er svært viktig å følge et riktig kosthold så mye som mulig for å flytte, mosjon, unngå stillesittende arbeid, for å forebygge forstoppelse. Tross alt, hvem ville trodd at menn som bruker sin tid på å sitte i en stol på kontoret - er en potensiell risikogruppe. Det er slike kjøretøy og sjåfører som tilbringer mesteparten av sin tid bak rattet. Som i sin tur fører igjen til stagnasjon av blod i bekkenet, og deretter - til hemorroider.  
Folk hemorrhoid behandlingDessverre, hemorroider regnes som en av de påståtte "skammelig" sykdom fordi mange mennesker er flau over å se en lege for første gang følte noe ubehag. Som et resultat av behandlingen kan startes for sent, når sykdommen har allerede passere kronisk og bli kvitt det vil være svært vanskelig. De fleste pasienter møtt med hemorroider, prøv å engasjere seg i selv. Dette er ikke helt riktig, men hvis du er fortsatt redd for å ta medisiner som du foreskrive lege proctologist referere til folk rettsmidler. I mange tilfeller vil du glemme om hemorroider forbundet med ubehag.
Hva heter ordet "hemorroider"
Når hemorroider betyr betennelse og en betydelig økning i størrelse som ligger innenfor de rektale venøse noder kan også i avanserte tilfeller ledsaget av hårtap og blødning. Vanligvis sykdommen er forårsaket av svakhet av veggene i venene i den nedre del av tarmen (både medfødt og ervervet) som et resultat av venøse blodkar som ligger i bekkenet. Siden hemorroider venøs drenering er vanskelig, dette fører til at den kavernøse struktur hemorrhoidal plexus fartøy overløp og mennesker begynner å vise de første symptomer på sykdommen. Bruken av folk rettsmidler i akutt sykdom reduserer betennelse og reduserer intensiteten av smerte.
Årsaker til Hemorroider
Nesten alle er i fare for å pådra hemorroider som faktorer som bidrar til utvikling av denne sykdommen er svært mangfoldig. Disse inkluderer følgende:
• Det er ofte sett i idrettsutøvere hemorroider, movers, dansere osv, Siden betydelig fysisk aktivitet og arbeidet i stående stilling fører til stagnasjon av blodet i venene, noe som betyr at veggene av blodkar mister sin elastisitet.
• På den annen side, de som yrke forbundet med stillesittende, stillesittende livsstil kan også møte hemorroider, som normalt utstrømming av venøst ​​blod i dette tilfellet er meget komplisert.
• Kronisk forstoppelse, eventuell akkumulert solid krakk begynne å øve press på tarmveggen, hindrer normal blodstrøm i venene kan også føre til kroniske hemorroider, som er svært vanskelig å kurere. For å hjelpe kan komme fra folkemedisiner lakserende virkning som lett kan fjernes forutsetninger for utvikling av sykdommen.
• Noen ganger Hemorroider oppstår som en komplikasjon av inflammatoriske eller neoplastiske prosesser i området av bekkenet, som inkluderer muskelknuter og livmor fibroids i kvinner og skrumplever, og prostata sykdom hos menn.
Å hindre hemorroider bør avstå fra å misbruke alkohol og krydret mat. Ved å drikke alkohol blodkar, inkludert de i tarmen begynner å ekspandere, noe som fører til betennelse i venen noder og krydret mat gir irriterende virkning på slimhinnen i kolon vegger, forårsaker betydelige blodstrømmen til det.
• Det er svært sannsynlig forekomst av hemoroider i tilfelle av alvorlig diaré eller hyppige leksjoner i anal sex. Heller spre sykdom hos gravide kvinner eller kvinner nylig gitt fødsel. Som under graviditet i livmoren barn vokser hele tiden, det er kompresjon av venene, som kompliserer sirkulasjon i dem og bidrar til hemorroider. I dette tilfellet, folk rettsmidler bevise uunnværlig som fremtidige eller ammende mødre kontra mange medisiner.
De viktigste symptomene på hemorroider
De vanligste symptomene på hemorroider er:
• Blødninger med avføring.Når forstoppelse har akkumulert i tarmen, hard avføring begynne å legge press på veggene i blodårene som flyter av blod i skipene. De flomme over av blod og begynne å forsiktig strekke. Resultatet er at tykkelsen av beholderveggene hemorroider redusert, slik at åpningen på enkelte steder og dermed blødning. Men pasienter med denne diagnosen fortvil ikke, selv våre forfedre prøvd hjemme rettsmidler lett takle dette problemet.
• Tap av tarm hemorroider. Det oppstår ofte ved langvarig og alvorlig belastning under avføring.
• Hvis du har oppdaget hemorroider, kan du føle at anus er en slags fremmedlegeme: følte meg så full av blod hemorroider.
• Brenning og kløe i endetarmen, og store smerter under avføring, turgåing og selv sittende stilling, er også en hyppig komplikasjon av denne sykdommen. Men det er mange flotte folk rettsmidler som du kan glemme om hemorroider for godt.
Hvordan bli kvitt hemorroider ved hjelp av alternativ medisin metoder
Levd en enorm mengde flotte folk rettsmidler for å hjelpe nederlag hemorroider nesten ethvert stadium. Disse inkluderer følgende:
• Ta kvister og blader av valnøtt og trær og plassere dem i en liten kasserolle. Hell vannet slik at det bare dekket dem, og stek over middels varme i 15 minutter. Deretter hell suppen i en bolle, og når den er avkjølt litt, sitte ned med ham og sitte så lenge temperaturen på væsken når rommet. Dette er en av de få enkle hjem rettsmidler som gjør det mulig å kvitte seg med hemorroider bare 2-3 behandlinger. Eventuelt kan du erstatte ryllik hop kjegler.
• De enkleste folk rettsmidler behandle sykdommen kan tilskrives kornell bær bruk. De spiser en halv time før du spiser en spiseskje tre ganger om dagen. I perioden med behandling bør helt eliminere alkohol, sigaretter, krydret krydder og kjøttretter.
• 4 ss løk skrelle hell 2 liter melk. Kok blandingen over middels varme i 10 minutter, må du vente til den er avkjølt, press den. Da bør du ta sitz bad med tillegg av kjøttkraft (varighet ikke mindre enn 15 minutter), så mest ubehag forbundet med hemorroider vil gå veldig raskt.
• Mange gamle folk rettsmidler har lenge blitt brukt for lokal behandling av denne sykdommen. Disse inkluderer tindved olje og brukes for klyster. Det involverte en rekke 2 ml, og prosedyren skal utføres ganske regelmessig, helst over natten.
• Ta litt torner tistler, som gjorde det godt i behandling av hemorroider, fyll dem bare koke vann og kok i 10-15 minutter. Etter anstrengelse buljong tatt en halv time før måltider tre ganger om dagen for en halv kopp.
• Bli kvitt gamle sykdommer kan, hvis du tar tre ganger om dagen på tom mage 2 lite glass juice Ash, som legger litt honning eller sukker etter smak. Alt dette skylt ned med et glass av noe varmt kokt vann.
• De gunstige effekter på kroppen ved hemorrhoidal blødning tilbyr disse folk rettsmidler som pisker agurk. De er høstet i høst etter høsting. Gresset blir tørket, finhakket og vasket i kaldt vann. 50 gram pisk helle en halvliter vann, kok opp og insisterer par timer. Ta blandingen tre ganger daglig i en tredje kopp, er det ønskelig å være i samsvar med sengeleie i det minste i et par dager.
• Hvis du ikke har tid til å forberede komplekse urte, førstehjelp hemorroider du kan gi vanlige jordbær. For å gjøre dette, ta 50 gram blader (kan være med røtter) og hell en liter kokt vann bare. Drikk en sammensetning i en halv time før du spiser en halv kopp, gjerne fortsatt varm.
• Meget god bruk i behandling av denne sykdommen, lokale folk rettsmidler, for eksempel følgende: ta te boks av parafin og samme svezhekypyachenoy og pre-avkjølt vann. Denne blandingen er fuktet bomullspinne og sett den inn i anus. Fremgangsmåten gjentas inntil forsvinningen av hemorrhoidal kjegler.
• Bruk på hemorroider blader av osp minst to timer. Hvis du får kløe eller annet ubehag, komprimere bør umiddelbart fjernes, vaske det berørte området grundig og gjenta denne prosedyren ikke tidligere enn to dager.
• Vi vet et stort antall lokale behandlinger for denne sykdommen, men er mest populære blant dem nyte denne oppskriften: hver dag før du går til sengs i anus må sette inn en tampong, pre-fuktet med fersk juice celandine. På den første dagen er den plassert på en halv time, den andre - 45 minutter, den neste dagen - per time. En full løpet av behandlingen er ca 2 uker.
• I behandlingen av hemoroider bør ikke bli neglisjert og urteteer, som bør tas internt. Gode ​​resultater oppnås ved bruk av samlingen: Ta balsam, løvetann blader og blomster ring i et forhold på 1: 1: 2. Spoon blandingen helles 200 ml vann bare for å koke, lukke beholderen og la det trekke i 40 minutter. Sil infusjon og drikke det i doser utover dagen en halv time før måltider.
• Ta shkarlupky pinjekjerner (omtrent en halv kopp), helle et glass vann bare for å koke og la stå i 20 minutter. Drikk blandingen to ganger om dagen, helst på tom mage.
Terapeutiske øvelser i denne sykdommen
Stor hjelp kvitte seg med hemorroider triviell trening, noe som bør gjøres hver morgen. Her er noen enkle øvelser:
• «Birch". Liggende på ryggen, lene seg på albuene, løft underkroppen og beina så høyt som mulig. Bo i denne posisjonen i ca 3 minutter, noe som gjør pusten dypt og pust sakte ut gjennom munnen nesen. Øvelsen bør gjentas flere ganger i løpet av dagen, blant annet ved sengetid. I to dager du slutte å føle smerte i hemorroider.
• Sitt på en stol og puster sterkt Trekk musklene i anus. Deretter 10 sekunder, slappe av. Utføre hver øvelse i 20 minutter hver dag: i 10 dager, vil sykdommen være for deg i det siste.  
Яндекс.Метрика