Henna for Hair
 Henna - en gammel rette for hårfarging og utvinning. Bevart nevner at profeten Muhammed selv malte håret med henna og mente at henna lindrer hodepine.
 Vi var henna hår får å si på den andre enden av verden, i form av pakket små poser med grønn pulver med en lett gresskledd duft. Henna avledet fra planter, kalt "lavsoniya nekolyuchaya» (Lawsonia inermis L.). Denne busken dyrket i India, Marokko, Tunisia, Tyrkia og andre land.
 I tilfelle av alle er fantastiske planter, blomst lawsonitt få olje, øvre bladene høstes for å lage maling for å male kroppen og konvertert fra de tørkede og pulveriserte blader som vokser nedenfor, lage henna hår. Høy kvalitet henna håret kommer ut bare når bladene for deres produksjon er hentet fra blomstring busk. Da hun gir den mest intens farging og stabil farge. Fargeløs henna for hår som har blitt populært de siste årene, laget av stilkene av busker. Fargeløs henna - en stor healer hår. Den gjenoppretter håret pære, lindrer irritasjon i hodebunnen, noe som gjør håret vakrere og tykk. Forresten, har henna en gunstig effekt ikke bare på håret - i den arabiske verden er det mye brukt som en medisinsk behandling for hudsykdommer, ryggsmerter, med skade på negl, etc.

 For å finne ut om du har kjøpt en god henna for håret


 Åpnet pose med henna merknad:
 •  sin lukt - det må være full av gress;

 •  struktur pulver - det skal være i orden og ikke inneholder noen urenheter som liten solomok, pinner;

 •  henna farge - det skal være ensartet, mørk myr. Hvis henna har en gul farge, så det har blitt samlet inn under blomstring lawsonitt farge hårfarging er umettet og det vil vare i lang hår.

 •  Hvordan å farge håret med henna?


   Hårfarging henna begynner med utarbeidelse av retterDer du vil fortynne henna - egnet bolle eller plast bolle, bruk en jern kokekar er nødvendig. Festet til en treskje retter (men husk at det blir rød), tynne gummihansker (tilgjengelig medisinsk), bred pelerynku polyetylen eller klut som povyazhem halsen, pensel eller tannbørste unødvendig - det er veldig praktisk å bruke henna på huden hode, dusjhette eller plastpose enkel, gamle varmt skjerf (eller håndkle.
   Nå se på hvordan å farge håret med henna. Henna nødvendig å oppløse veldig varmt vann - litt bedre ostyvshim kokende vann. Hell litt vann i pulver og umiddelbart Rør med en skje. Konsistens ordentlig brygget henna - en tykk krem. Hvis du ønsker å legge til henna plomme, en skje med frisk sitron juice eller eple cider eddik. Hvis ikke fortynne henna med kokende vann og varmt melk, tilsett et par spiseskjeer konjakk eller noen få dråper lavendel eterisk olje, får du en stor maske for håret med henna, som ikke bare flekken, men også styrke og sunnere hår. Håret etter henna vil være sterke, skinnende og omfangsrik.
   Men det er ikke alt. Avhengig av variasjon av urter eller produkter lagt i utarbeidelsen av slurry, kan få forskjellige nyanser av henna:
 •  henna for hår, Skilt varme Cahors, gi brun hårfarge med kirsebær fargetone;

 •  fast oppløsning av te (2 hele teskjeer per kopp vann) eller organisk kaffe anvendes for å fremstille en slurry, gi håret en lysere nyanse av brun;

 •  veldig vakker kastanje farge oppnås hvis henna håret før du tilbereder slurry er blandet med 2 ss malt til pulver tørkede blader av rabarbra;

 •  buckthorn bark avkok (tilsett 100 gram av bark 500 mg av vann og kok i en halv time i et vannbad), som brukes til fremstilling av papirmasse av henna hår være farget i mørk brun farge;

 •  kamilleekstrakt (2 spiseskjeer per kopp kokende vann) legges til henna pulver, lage mørkt hår lettere og gi dem en gylden fargetone.

 • Henna for Hair
   Hvordan å farge håret med henna? Klar laget grøt bedre å sette det på pre-vasket og lett vått hår. Riktig hårfarge Henna forutsetter at du har tid til å sette henna på hodet varmt, så handle raskt, dele håret på avskjed bredde på 15 cm fra midten formann, bruke henna på den første tråden - først i røttene, og deretter jevnt på håret selv. Deretter vikle hodet og holde henna fra 30 minutter til en og en halv time. Det eksakte svaret på spørsmålet som å holde henna på håret ditt du kan for deg selv, fordi hvert hårstrå er like individuell som fingeravtrykk av fingrene hans. Eksperiment, siden en kort tid, og ikke glem å legge til din bærbare kosmetiske minutter av resultatet. Vær oppmerksom på at fargen vil vise henna på håret ditt helt i to dager.

   Hvordan skylle håret med henna?


   Spørsmål som henna skyll håret med ikke tom, som blir avsatt på håret, hun iherdig klamre seg til hodet. Vær tålmodig, skyll hodet vil ikke bare en eller to ganger. Etter henna vasket bort, og vannet var klart, kan du skylle håret siste infusjon eller urte balsam. Ikke dårlig i det siste skylle legge en skje med eddik. Hvis henna malt huden på grensen av håret, kan den fjernes med en bomullsskive med en liten mengde fett krem. Enda bedre å feile grensen og spre hudkrem til hårfarging.

   Et par faktiske spørsmål og svar om henna hårfarge


   Kan du farge håret etter henna kunstig kjemiske farger hvis mottatt ikke liker fargen?
   Svaret er nei - hår etter henna zabarvlyatsya ujevn. Du må tillate handlingen stall - det skal være en halv eller tre måneder. Hvis fargen etter farging håret med henna ikke liker, helst umiddelbart vaske håret med sjampo. Men husk, i dette tilfellet, er du frata hårbehandling og helse handling.

   Den kan brukes til nymalt henna kjemiske fargestoffer eller Streaked hår?


   Nei, ikke noe godt komme ut av det, svikter henna hårfarge.

   Kan du farge håret med henna, uten frykt for at det fører til en allergisk reaksjon?


   Henna seg selv forårsaker sjelden allergi, men alltid lese nøye gjennom informasjonen på sin sammensetning på pakken kjøpt - mulige uønskede tilsetningsstoffer. Likeledes, hvis man har en tendens til å dermatitt Test for allergi, forårsaker en liten mengde av henna på den følsomme innersiden av underarmen i 20 minutter.

   Hvor ofte kan jeg bruke henna?


   Henna hårfarge anbefales en gang i måneden.  
  Betennelse i trigeminusnerven: symptomer og behandling
   Trigeminusnerven er den viktigste av de 12 par hjernenerver. Det er en kilde node med tre grener av den. Den første gren er kalt øye og er like over bryn, den andre - overkjevens, peke ut på begge sider av nesen i kinn like under øyehøyde, kalt underkjevens tredje gren og går til nivået for den nedre kjeve i retning av munnviker til sentrum.
   Årsakene til trigeminusnevralgi
   Betennelse (eller nervesmerter) trigeminusnerven - en smertefull sykdom som er ledsaget av sterke smerter. Det kan være ganske plutselig på full helsehistorie eller etter lunge plager. Den viktigste årsaken til denne sykdommen er en krenkelse av integriteten av skjeden av nervefibre.
   Dette kan utløse viral nervevev mekanisk kompresjon nerveskade, nervøs spenning, betennelse, mat rus, akutt forkjølelse eller feil behandling. Utsatt er først og fremst eldre, på grunn av forverring av sirkulasjons nerve og muskel vev, samt de som lider av hjerte- og patologi (aterosklerose, hypertensjon, endarteritis, ulike vaskulær krise).
   Symptomer på betennelse i trigeminusnerven
   Når betennelse i trigeminusnerven lider mange skip, inkludert de som fôrer hypothalamus. Resultatet er sterke smerter, som i tilfelle av for tidlig og uriktig behandling kan påvirke praktisk talt alle vegetative system av hode og ansikt, forårsaker uutholdelig smerte.
   Det viktigste symptomet er en plutselig er det en skarp smerte i ansiktet, nese eller kjeve. Angrep av smerte vare i 1-2 minutter. Først er det kløe eller prikking i huden, så er det smerte og ufrivillig rykninger i ansiktsmusklene sammentrekning.
   Mulige tegn på sykdom nummenhet i det berørte området. Dessuten kan du oppleve symptomer som metallisk smak i munnen, økt nasal sekresjon utflod, rennende øyne, ufrivillige tyggebevegelser, utvidede pupiller.
   Hender også at lokalisert smerte i en halvdel av ansiktet eller hodet. Selv en lett berøring til et punkt der det viser seg noen gren nerve kan føre til et angrep av sterke smerter. I tilfelle av viral nervevev første manifestasjon nevralgi kan være ledsaget av utslett.
   Behandling av betennelse i trigeminusnerven
   Trigeminusnevralgi er vanskelig å behandle. Vanligvis er det nerve restaurert gjennom kontinuerlig selv-regenerering. Men utvinning bør komme under streng medisinsk kontroll og ledsaget av den nødvendige behandlingen, er det viktig å søke tidlig faglige råd.
   I de innledende fasene av sykdommen hos pasienter foreskrevet antiepileptika for å hindre utvikling av et angrep, anbefaler vi bruk av antispasmodics og beroligende midler.
   I den kombinerte behandlingen bli inkludert fysioterapi, ultralyd, phonophoresis, akupunktur, laser, dynamisk prosess.
   Hjelp hastighet utvinning badestamp, tørr vyhrivannya, massasje, spesial gymnastikk. Spesiell oppmerksomhet er gitt til å ta B-vitaminer og immunostimulanter.
   Det finnes mange støtte behandle trigeminusnevralgi folk rettsmidler ved hjelp av ryllik skjær eller kamille, geranium blader og aloe, komprimerer tørr salt etc.
   I klinisk praksis er det to metoder for kirurgisk behandling av trigeminal nerve betennelse, som begge er i dag ganske kontroversielt. Den første metoden er trepanasjon bakre skallegrop for å gjenopprette riktig posisjon i trigeminusnerven root på arterier og vener. Mellom ryggraden og fartøy plassert pakning som forhindrer fartøy påvirker ryggraden. Denne metoden brukes bare når årsaken er effekten av betennelse på nerve fartøy. Den andre fremgangsmåten for kirurgisk behandling som kalles radiofrekvens ødeleggelse. Sin essens passerer høye strømmer gjennom huden mot roten av trigeminus, noe som resulterer i termisk energi frigjøres. Denne operasjonen utføres under lokalbedøvelse og pasienten trenger mye mindre utvinning tid enn i det første tilfellet.  
  Яндекс.Метрика