Hjelp av innvollsorm hos barn
 Kanskje ingen foreldre som ikke står overfor problemet med tilstedeværelse av ormer i deres barn. Worms (vitenskapelig begrepet "ormer") utvikle og leve i dyr og mennesker. Dette parasittiske ormer som finnes i ulike geografiske breddegrader, er deres tilstedeværelse diagnostisert hos barn og voksne. Barn er de mest tilgjengelige målet parasitter, slik at foreldrene trenger å vite at det finnes løsninger for ormer hos barn.

 Hvor for å påvise nærvær av ormer i et barn


 I kroppen av et barn i alle aldre kan parasitize disse ormene. Enten det er en baby, som har lite kontakt med miljøet, eller gutt som aktivt krypende eller vandre uavhengig. Egg av ormer kan være på topp voksne klær, sko, barna kan komme inn i kroppen gjennom mat.
 De fleste foreldre kan oppdage ormer i avføringen av et barn. Som for spedbarn, er det nesten den eneste måten. Eldre barn kan klage over magesmerter, hodepine, verre de sover, det er irritabilitet, rask tretthet. Hjelp av innvollsorm hos barn eier bruk er ikke nødvendig. Hvis du har mistanke om ormer må umiddelbart gå til legen.
 Det er andre symptomer forbundet med trivsel og utseende av barnet. Men parasitter kan bestemme gjennom analyse av avføring (hold flere ganger) og blod.

 Det finnes løsninger for ormer hos barn


 Det er spesielle forberedelser av ormer. Listen inkluderer homeopatiske medisiner og fytolekarstva. Selv om de hjelp av de fleste ormer er trygge, alle har kontraindikasjoner. Leger foreskrive den mest egnede baby, ifølge ham, betyr.
 De mest populære stoffene er pyrantel, Vormil, Helmyntoks. Det er de sikreste medikamenter som kan brukes for barn fra seks måneder. Vormil kommer som en tablett og en suspensjon (for babyer), håndterer det mest farlige parasitten arter. Helmyntoks er et nytt medium, så det er ofte foreskrevet av leger.
 Som med de fleste helseproblemer, er det folk rettsmidler for ormer hos barn. Noen av dem kan brukes som forebygging. Disse omfatter bruk av friske safter, ekstrakter og terapeutiske enemas benyttes. Leger advarer om at folks midler bør brukes med forsiktighet vurdere barnets alder og tilstand av kroppen.  
Fjerning av føflekker og vorter
 Vorter - utvekster på kroppen forårsaket av humant papilloma virus. Det er fire hovedtyper av vorter:

 Felles - stramt, en bunt i hennes armer og ansikt, forsvinner ofte av seg selv;

 Fotball - Flat gulaktig nodule på ansikt og hender, oftest i studenter;

 plantar (shypytsa) - i begynnelsen av mais som enkle, som består av en bunt "garn", innrammet kåte lag, vises iført trange sko;

 genital warts - som ligger i underlivet.

 Mole (nevus) - svulst med nevusnyh celler kan være både medfødt og ervervet.
 Føflekker er et resultat av overdreven eksponering for ultrafiolette stråler, traumer, hormonelle legemidler. Nevus kan dukke opp når som helst og bosette seg i en hvilken som helst del av kroppen.

 Fjerning av føflekker og vorter


 Vorte kan forsvinne av seg selv, er nevus tapt - hvis det var, følger menneskeliv. Som føflekker, vorter og fjernet hovedsakelig for estetiske grunner. Men det er tider når fjerning av føflekker og vorter må:

 tumorvekst;

 skiftende grenser eller form;

 endre fargen hvis svulster blir dermed permanent skadet;

 dersom svulsten var å såre eller kløe.

 Feature nevus - det kan bli en ondartet svulst kalles melanom. Leger rådes til å fjerne føflekker og vorter, som de anser farlig.

 Metoder for fjerning


 Fjerning av føflekker og vorter er laget med de samme metodene:

 eksisjon ved kirurgi - svulst fjernet helt, slik at å skaffe materiale til histologisk undersøkelse;

 Fjerning ved bruk av flytende nitrogen - som brukes for liten størrelse tumorer, kan materialet for undersøkelsen bli oppnådd;

 эlektrokohulyatsyya - эlektropetlya som lar deg ta materialet til forskning, men etterlater hvite flekker på kroppen;

 laser fjerning - brukes for små svulster, materialet vanskelig å skaffe.

 Føflekker hjemme er ikke fjernet og vorte er utsatt for narkotika og patcher.
 Uavhengig av metoden, kan fjerning av føflekker og vorter bare gjøres av en ekspert. Det er tilrådelig å sende til fjernt tumorhistologi. Identifisere kreft, bør tilbringe en måned med kirurgi med eksisjon ganske stor avgang fra kanten av svulsten.  
Øre piercing hjemme
Siden oldtiden har folk gjennomboret en annen del av kroppen og satt tilbake diverse metallgjenstander. I dag er det som kalles piercinger. Ikke alle liker å pierce kroppen din, men de fleste jenter bære øredobber.
Mange jenter gjør øre piercing hjemme. Dette betyr at de gjør sine egne hull øreflippene, som vil sette øredobber. Ved første øyekast kan det ikke er noe vanskelig der, så vel som smerte og nesten ingen blod. Men du må følge sterilitet, noe som er svært vanskelig å gjøre hjemme. Unnlatelse av å observere sterilitet hos øre piercing, er det mulig å bringe infeksjonen i kroppen.
Mange lurer på hvordan å pierce øret uten smerte hjemme? Det anbefales å bruke maskinen for øre piercing - ". Pistol" den såkalte Noe slikt kan finnes både i klinikken og i skjønnhetssalongen. Apparat for øre piercing øre piercing gjør mer sikker og rask.
Hvordan å pierce ørene hjemme?
Dette kan gjøres ved hjelp av konvensjonelle nåler. Først må du desinfisere nål og øreflippene på begge sider. Da har du bare hull i hull i ørene deres viktigste i rett vinkel. Deretter setter en liten øreringer, helst sølv. Noen mennesker egge til øre piercing nål, og gjøre det hjemme er enkelt. Den høye temperaturen vil ødelegge alle infeksjoner som har samlet seg på pinnen.
I praksis er det bedre å bruke maskinen for øre piercing. Denne tjenesten er ikke dyrt.
Prokalыvnye ører - ikke forferdelig prosedyre. Se videoen nedenfor.
Hvordan å påberope måned foran skjema

Sannsynligvis hver av oss har møtt minst et par ganger i mitt liv og møtte en forsinkelsesperiode. Dessuten er denne forsinkelsen ganske kan være forårsaket av som et sett eller vekttap, stress, klimaendringer og mange andre ulike grunner.
 Hvordan å forårsake forsinket eller måne måned foran skjema? Prøv å forstå.
Hvordan å påberope måned foran skjema

 Folk rettsmidler
 Mest enkel måte prypiznilyh månedlig samtale er fullstendig avslapning i badestampen med salt og jod etter utmattende fysisk aktivitet.
 I tillegg kan du bruke askorbinsyre i kombinasjon med varmt fotbad, men husk at å ta askorbinki i store mengder kan forårsake alvorlig skade på mageslimhinnen og forårsake alvorlige allergiske reaksjoner.
 En god og ganske effektivt middel Ring for månedlig er musk og nesle buljong og spise betydelige mengder dill og persille.
Hvordan å påberope måned foran skjema

 Legemidler for månedlig samtale
 Hvordan kan jeg ringe månedlig, hvis ingen av de ovennevnte metodene ikke hjelpe deg?
 En måte å ringe månedlig medisinsk bruk av medikamenter er nødprevensjon, f.eks "Postinor." Etter at de ovennevnte mottar månedlig stoffet kan begynne innen en til tre dager, men stoffet har skadelige effekter på reproduksjonen av kvinnen og hennes endokrine systemet.
 En annen måte å månedlig samtale kan betraktes tabletter "Dyufason", Hvilken bør ta to ganger et dovendyr. En full løpet av medikamentet er fem dager, og i begynnelsen av menstruasjonen finner sted i løpet av få dager.
 Den tredje måte å ringe menstruasjon kan betraktes stoffet "Pulsatilla" 6-7 pellets under tungen.
 Men bestemmer seg for å bruke disse tipsene, husk at hvis du ikke er helt sikker på at du ikke er gravid, ikke eksperimentere med disse stoffene og få en test for graviditet og bare hvis det er negativt resultat ta noen avgjørelse.
 Husk også at hvis du har funksjonsfeil urogenitale system, metoder for tradisjonell medisin for månedlig samtale fungerer bare ikke.
 Og i alle fall før bruk ulike typer improvisert samtale for månedlig - ta kontakt med gynekolog og rådføre seg med ham om deres sikkerhet og kompatibilitet er med kroppen din.Яндекс.Метрика