Hjem graviditetstester

 Hva er de forskjellige typer graviditetstester? Som er bedre å velge en graviditetstest?
 Hvordan vet du om graviditet som skjedde? Selvfølgelig kvinnen er ikke regelmessig menstruasjon, men i løpet av de første 12 ukene av svangerskapet kan være periodisk slank spotting tatt på månen. Det kan gå inn i kvinnen på villspor. Men det er andre tegn på graviditet, tretthet og søvnighet (okay, bare trenger mer søvn), hyppig vannlating (gjennom økt kvinnelige kjønnshormonet progesteron, samt presset på blæren litt økt i størrelse i livmoren), og hevelse ømme bryster, kvalme og oppkast forekomme i morgen og noen ganger i løpet av dagen (ikke alle, bør prøve å drikke et glass juice eller yoghurt på tom mage).
 Hver kvinne tidlig graviditet oppstår - på forskjellige måter, så ikke helt stoler andres erfaring, for eksempel opplevelse nær venn; i dette tilfellet tryggere å stole på medisinsk ekspertise. Men, ønsker de fleste kvinner før du slår til fødselslege-gynekolog først uavhengig bekrefte at svangerskapet skjedde. I dag er det alt mulig, fordi apoteket kan du kjøpe en graviditetstest hjemme for å gjøre de nødvendige undersøkelser.

 Typer graviditetstester


 Graviditetstest innebærer å identifisere urinen til gravide kvinner chorionic gonade otropyta Rights (hCG), et hormon som kalles graviditet. HCG begynner å skille seg ut i en uke etter befruktning, det beløpet øker til 11-12 uker av svangerskapet, og er på vei ned.
 Tester kan være annerledes enn den fremgangsmåte og den effektivitet. Enkle tester for å bestemme tilstedeværelsen av urin samlet antall av hCG. Mer effektive er tester som bestemmer tilstedeværelsen av urin-beta-hCG stoffer (disse stoffer er til stede bare i hCG, i motsetning til andre stoffer som er tilstede i flere andre hormoner).
 Apoteket kan du kjøpe følgende typer graviditetstester:
 • teststrimler - vanligvis en papirstrimmel impregnert med reagenser - antistoffer mot hCG; samspillet test i urin fargestriper;
 • Tablet test eller strimmel i plastplate lagt pipette; prinsippet er det samme, men reaksjonen finner sted i vinduene i testen;
 • jet test - er satt inn i urinstrømmen, og krever ingen tidligere samling; Dette er den mest nøyaktige testen av den nyeste generasjonen, som inneholder beta-hCG substans;
 • elektronisk prøve - etter at undersøkelsen ser det ut svangerskapet er (gravid) eller ingen graviditet (ikke gravid).
 Emballasjen testen viser vanligvis sin følsomhet (nummer 10 til 30 tilsvarende minimum konsentrasjon av hCG i urinen, noe som kan fastslås ved denne testen, jo mindre dette tallet er, desto mer sensitiv test). Forsøk med en følsomhet på 10 kan anvendes i en uke etter eggløsning.
 Nøyaktighetstester er ganske høy (97-99%), men det kan være feil resultater. Dette skjer oftere i strid med instruks til test. Noen ganger for å avgjøre tidlig i svangerskapet (1-2 uker) er ikke brukt veldig sensitiv test, i så fall bør det gjentas etter en uke, da antall hCG i urinen øker.
 Hvis du mener at gravide og hjem testen gir et negativt resultat, så du trenger å se en lege, eller bekrefte at selv, eller nøyaktig fastslår at ingen graviditet. I alle fall, jo raskere vil du bli en registrert svangerskaps bedre: medisinsk tilsyn gir kvinner tillit til at hennes graviditet vil fortsette riktig.  
Hvordan å bestemme fødselsdato

 Fastsettelse av forfallsdato


 Svangerskap varer i gjennomsnitt 280 dager, men ved nærmere ettersyn kan du se at de fleste kvinner bare i denne perioden "ikke passer", selv om ikke nøyaktig vite datoen for unnfangelsen. Hvordan dette kan forklares, og hvordan beregne eksakt fødselsdato?
 Fødselsdato kan defineres på flere måter: ved siste menstruasjon, siden unnfangelsen, under inspeksjonen gynekolog og ultralyd tidlig i svangerskapet, på datoen for den første omrøring av barn og for å øke volumet av livmoren i slutten av svangerskapet.
 På den første dagen av siste menstruasjon fødselsdato beregnes av den såkalte formel Naegeli fra første dag i siste menstruasjon, du trekker fra 3 måneder og legge til 7 dager. For eksempel, hvis din siste periode begynte 1. mai vil dato for fødsel være 8. februar. Men denne metoden "fungerer" bare når kvinnens menstruasjonssyklus er konstant, lik 28 dager. Hvis syklusen er ustabil eller ikke det er 28 dager, så bare beregne fødselsdato på denne måten ikke lenger tilgjengelig.
 Siden unnfangelsen fødselsdato kan bestemmes som følger. Det er kjent at unnfangelsen skjer på tidspunktet for eggløsning (egg lever bare en dag), så selv om en enkelt seksuelt møte fant sted noen dager før eggløsning, befruktning likevel skjedde først etter at egg fra eggstokken og sperm bare "ventet i kulissene." Derfor kjenner lengden av menstruasjonssyklusen, må du beregne eggløsning dato (dette er midt i syklusen) og tilsett 280 dager eller 40 uker.
 I de første ukene av svangerskapet gynekolog under eksamen kan nøyaktig bestemme gestasjonsalder i størrelsen på livmor, i de første 12 ukene, øker det alle kvinner likt. I fremtiden, utvikler hver kvinne graviditet på sin egen måte, og å fastslå den eksakte størrelsen på livmor svangerskapet er ikke mulig. Det samme skjer under ultralydundersøkelse, i de tidlige stadier kan settes nøyaktig gestasjonsalder og fødselsdato for å beregne henholdsvis.
 Til slutt, i de senere stadier av svangerskapet fødselsdato kan bestemmes ved først shevelenyyu fosteret. Selv om fosteret begynner å bevege seg mye tidligere, før den førstefødte kvinne føler omrøring til 20 uker povtornorodyaschaya - to uker tidligere, ved 18 uker. For å beregne fødselsdato, 20 uker og legge til en annen 20-18 - 22. For eksempel, kvinner vdruhenarodzhuyuchiy første røring var 1. mai betyr at et barn født etter 22 uker, 2. oktober.
 I de senere stadier av den omtrentlige fødselsdato lege kan bestemme høyden på stående livmor og underliv omkrets.
 Men det er ganske enkelte indikatorene, og beregnet den eksakte datoen for hans fødsel er ikke mulig.
 Hvordan vil du og din gynekolog ikke beregnet fødselsdato, kan naturen alltid lure deg og kommer til å bli født to uker før eller etter denne perioden, noe som er helt normalt. Derfor, fødselsdato og forventer å vite selvfølgelig å få panikk, men som strever startet litt tidligere eller senere enn beregnet dato er ikke verdt det.  
 Så snart hun fikk vite om hennes graviditet, må det være registrert med fødepoliklinikken, muligens opp til 12 uker. Ikke overse å gå til legen, bare kvalifisert personell bestemme de mulige komplikasjoner som kan true og barn og mor.


Obligatoriske obligatoriske graviditetstester


 "De enkelte kart gravide mødre og" start etter graviditet er bekreftet ved ultralyd (ultralyd). Gjennom hele svangerskapet du donere mange forskjellige tester (blod fra en vene, finger, urinanalyse, avføring).
 Urinalysis. Det vil ta deg til hvert besøk til legen. Samle urin etter toalettkjønnsorganene; nødvendig å analysere morgen midtstrøms. Levere urinprøve bør være innen to timer etter samlingen. Vi studerer farge, lukt, klarhet, nivåer av visse stoffer. Analysen avdekker tilstanden i urinveiene og nyrene.
 Fekal helminth egg. Cal leie for analyse en gang tidlig i svangerskapet. Kullet bør samles i en disponibel beholder med lokk; analysen skal leveres på samme dag, og resultatet vil være klar i løpet av seks dager.
 Komplett blod. Når strømmen av svangerskapet uten komplikasjoner tatt fire ganger:

 i første trimester (1 til 12 en uke); under registrerings;

 ved begynnelsen av det tredje trimester (12 til 28 uker);

 i begynnelsen av tredje trimester (30 uker før levering);

 før levering.

 Analyse sitte i morgen på tom mage. Med hans hjelp raskt oppdage tegn på anemi, blodpropp og betennelser.
 Analyse av Wasserman. Analysen er involvert i registreringen, når du forlater svangerskapspermisjon (30 uker) og 36 uker. Sin hensikt - å påvise syfilis og HIV.
 Bestemmelse av blod og blod Rh-faktor. Bestemme blodgruppen og Rh faktor (positiv, negativ). Analyse er nødvendig for å hindre at Rh konflikt mor og barn. Bakgrunnen for uroen der, hvis mor er Rh-positiv identitet. Ellers bestemme gruppe Rh far til barnet. Med positivt - kvinne hver måned bør ta en blodprøve for påvisning av antistoff titer. Og hvis moren til fosterets blod Rh-antistoffer er til stede, en titer av voksende, betyr det at Rhesus konflikt mellom mor og barn er til stede. I slike situasjoner vil vanligvis kreve behandling i et spesialisert klinikken.
 Biokjemisk analyse evaluerer arbeidet til mange organer - lever, nyrer, osv, bestemmer nivået av glukose i blodet. Dessuten viser en mangel på essensielle sporelementer i kvinner. I normal løpet av svangerskapet har to ganger: først - opp til 12 uker, den andre - i 30 uker. Analysen skal ta på tom mage. Leger anbefaler: ikke drikke eller spise eller pusse tennene.
 Coagulogram. Lar deg oppdage svikt i systemet homeostase og andre tegn på svangerskapskomplikasjoner. Hos gravide kvinner er 1 per trimester. Analyse sitte i morgen på tom mage.
 Ved alvorlig flyt gravid kvinne utnevnt spesielle laboratorietester.  
Intim hygiene under svangerskapet

 Hvordan ta vare på en gravid kvinne til kjønnsorganer?
 Det særegne ved de kvinnelige kjønnsorganer er at de er preget av en spesiell mikroflora, som beskytter overflaten mot skadelig eller reproduksjon av patogene mikroflora. Normale vaginale mikroflora representert hovedsakelig laktobasiller, som skaper et bosted surt miljø. En sykdomsfremkallende mikroflora liker alkalisk miljø. Hvis hun alltid vasker kjønnsorganer med såpe og vann, kan det ødelegge det sure miljøet i skjeden og forårsake økt multiplikasjon av patogener. Denne tilstanden, når de "dårlige" bakterier enn "nyttige", kalt dysbiosis skjeden eller vaginose. Dette valget vises med en særegen lukt av fisk. Dette er ikke en sykdom, men under ugunstige forhold (f.eks forkjølelse) i veggen av vagina kan starte en inflammatorisk prosess. Det er derfor intim hygiene Gravide bør særlig omsorg.
 Intim hygiene Gravide skal gjennomføres i henhold til følgende regler:
 • Du kan bruke spesielle kluter, pads, såpe og gel;
 • anbefales å vaske to ganger om dagen med varmt vann uten såpe; spesiell såpe eller gel for intim hygiene bør rengjøres bare hud (men ikke slimhinner);
 • når podmyvaniya vannføring og håndbevegelser bør rettes forfra og bakover, og ikke omvendt, slik at den ikke svinge smitte av kjønnsorganene anus;
 • Tørk kjønnsorganer bør rengjøre mykt håndkle individ;
 • Selv i svært tidlig i svangerskapet ikke kan bære truser - thongs - De skader slimhinnen i de ytre kjønnsorganene og lette inntrengning av infeksjon.

 Hva er verktøy for personlig hygiene gravid kvinne


 For kvinner som produseres personlig hygiene våtservietter, daglige pads, geleer og såpe for intimhygiene. Servietter bør kun brukes i nødsituasjoner når det ikke er mulighet for å ta en dusj, slik at de gjennomvåt en spesiell lotion som inneholder antiseptisk og stadig bruke dem ikke. Daglige pads for gravide kvinner bør ha direkte, form anatomiske (suzhyvayuschuyusya midten). Endre dem må du fem ganger om dagen. Italiensk farmasøytisk selskap Rottafarm basert på ekstrakter av urter utviklet en spesiell blå linje av kvinners intimhygiene, designet for bruk under graviditet.
 Såpe og Intimate Care inneholder tilsetningsstoffer som antibakterielle og anti-inflammatoriske stoffer som ikke irriterer overflaten av kjønnsorganene. Men gravide kvinner kan bare brukes for skinn.
 Av stor betydning er undertøy for gravide. Det er bedre hvis den er laget av naturlige stoffer (for eksempel bomull). Endre undertøy du trenger hver dag.
 Personlig hygiene gravide - dette er hva som må gjøres under noen omstendigheter, fordi belønningen for dette arbeidet vil ha en sunn baby.  
Яндекс.Метрика