Hjem kremer

 Hvordan lage krem ​​hjemme?


 Oppskrifter på ansiktskrem. Forberedelse til ansikt kremer hjemme.

 Hjem kosmetikk. Krem


 Peach Cream
 Nødvendig: 5 g lanolin, 2 ml av fersken smør, 10 ml vann.
 Forberedelse: lanolin og fersken smør smelte i et vannbad, og bringer til 40 ° C, og under omrøring, gå i vannet. Blandingen avkjøles og oppbevar i kjøleskap.
 Søknad. Bruk som en dagkrem.
 Lemon Cream
 Nødvendig: 2 ss. l. sitronsaft, 3-4 århundrer. l. vegetabilsk olje, 1 ss. l. voks og glycerol, 5 g borsyre.
 Forberedelse: chop voks kniv og fyll den med olje i blandingen tilsett en klype borsyre og satt i et vannbad. Når blandingen er smeltet, gi blandingen avkjøles litt og forsiktig omrøring, tilsett sitronsaft og glyserin.
 Søknad. Bruk som en natt nærende krem.
 Krem med blomster og kamille ekstrakt
 Nødvendig: 1 ss. l. tørket kamille blomster, 100 ml kokende vann, 50 g smør 2-3 ss. l. lakserolje, 30 ml alkohol kamfer.
 Metode: tørket kamille blomster helle kokende vann og la stå i 2 timer, deretter press. Smelt smør i et vannbad, og blande det med lakserolje, kamilleekstrakt og kamfer alkohol.
 Søknad. Bruk som en nærende krem.
 Kamille fløte smør
 Nødvendig: 3 ss. l. tørket kamille blomster, en kopp kokende vann, 50 g smør.
 Metode: tørket kamille blomster helle kokende vann og la det trekke i 30 minutter. Når infusjonen er avkjølt litt, avløp. Bland smør og vegetabilsk olje og legg blandingen til infusjon av kamille. Klar krem ​​oppbevar i kjøleskap.
 Søknad. Bruk som en nærende dagkrem.
 Kamille Cream for tørr hud
 Nødvendig: 1 rå eggeplomme, 1 ss. l. tørket kamille blomster, smør og olivenolje, 1 lm. l. honning, glycerin og kamfer olje, 05 kopper vann.
 Forberedelse: kamille blomster fylle med vann, legg på brann og kok i 15 minutter. Klar belastning buljong, tilsett honning og glyserin og hvordan å blande. I en annen kjele, smelte smøret i et vannbad og olivenolje, en liten kule og tilsett kamferolje og eggeplomme. Begge massene blande, pisket til skum og avkjøl.
 Søknad. Bruk som en daglig nærende krem.
 Krem
 Nødvendig:. 1 t L. lanolin og bivoks, 2 ss. l. mandelolje, 3 ss. l. rosevann uten alkohol, to dråper eterisk rose (eller sandeltre) olje.
 Forberedelse: Smelt i vannbad lanolin og bivoks, uten å fjerne dem fra varmen, tilsett blanding av mandelolje og rosevann. Deretter fjerner strukturen fra vannbad og slo med en mikser. Når kremen er avkjølt, skriv det i den essensielle oljen og banke igjen. Før du søker kult.
 Søknad. Bruk som en nærende dag og nattkrem.
 Cream-baserte fett grevling mot peeling
 Nødvendig: 1 ss. l. grevling olje, 2 ss. l. Johannesurt olje, 1 ts. L. bivoks, 3 dråper oljeoppløsninger av vitamin A og E.
 Forberedelse: Bland smør med fett grevling jegere, bivoks og vitamin A og E og satt i et vannbad. Når alle ingrediensene er godt blandet og smeltet, fjerne blandingen fra varmen og hell i en liten bolle.
 Søknad. Bruk som en nærende og fuktighetsgivende nattkrem. Som et middel til fett, legg den i små mengder. I hud, er denne kremen god næring og fukte huden og nakke.
 Sour Cream Cream
 Kreves 05-tallet. l. fett rømme, 1 kokt egg, 1 lm. l. sitronsaft, 1 ss. l. presset agurk juice, 2 lm. l. rosevann på alkohol, to dråper olje løsninger av vitamin A og E og essensielle oljer av rose, sjasmin og oransje.
 Forberedelse: Bland rømme med sitron og agurk juice og en del av eggeplomme, og deretter legge til mix rosevann. Deretter skriver du inn olje vitamin A og E og essensielle oljer (eteriske oljer kan ikke legge til, som de bare gir en behagelig aroma av fløte). Slå den resulterende sammensetningen mikser på lav hastighet og sette den i kjøleskapet. Når kremen blir tykkere, kan den brukes. I et kaldt sted blir det lagret i 5-6 dager.
 Søknad. Bruk som en nærende og fuktighetsgivende dagkrem eller natt.
 Natt Nourishing Cream
 Nødvendig: 1 ss. l. fersken frø olje, mandel oliven, varmt kokt vann, 1 t. l. bivoks, boraks pulver.
 Forberedelse: fersken frø olje, mandel, oliven og bivoks plassert i en krukke og satt i et vannbad eller på svak varme til smeltet voks. På denne tiden, i en separat bolle oppløse en klype boraks pulver kokes i varmt vann. Når voksen er smeltet, fjern fra varmen og kjøkkenutstyr umiddelbart blandet med andre sammensetning. Skyte ned blandingen med en mikser på lav hastighet til kremen er avkjølt.
 Søknad. Bruk som en natt nærende krem.
 Krapyvno bjørk-krem
 Nødvendig: 1 ss. l. frisk nesle blader (du kan bruke 2 timer. l. tørkede blader), bjørk knopper, smør og olivenolje, 1 ts. l. bivoks, 3 dråper oljeoppløsning av vitamin A.
 Forberedelse: fersk (eller tørket) nesle blader og bjørk knopper hell kokende vann, dekk tett og avkjøl. I et vannbad eller på lav varme smelte bivoks og uten å fjerne den fra varmen, tilsett olivenolje og smør, olje løsning av vitamin A og 1 ss. l. forberedt infusjon av nesle og bjørk knopper. Denne blandingen var hold i brann eller vannbad i ytterligere 30 sekunder, fjern fra varmen og slo med en mikser bruker. Klar til å forskyve fløte i en liten krukke.
 Søknad. Bruk som en daglig nærende krem.
 Agurk Cream
 Nødvendig:. 1 middels agurk størrelse, 1 lm L. bivoks, 3 ss. l. mandelolje, 2 ss. l. varmt kokt vann.
 Forberedelse: Clean agurk skrelle og rist. Koble agurk grøt med bivoks og mandelolje og varme på et vannbad inntil fullstendig smeltevoks. Alle mens stirring blandingen til å bli varmt kokt vann og holde i nye 30 minutter under omrøring.
 Deretter press blandingen og skyte ned mikseren på lav hastighet for å kjøle seg ned.
 Søknad. Bruk som en nærende dagkrem og natt. Denne kremen ikke bare fukter og gir næring til moden hud, men har også litt whitening effekt, så det anbefales for kvinner med små pigmentflekker på huden.
 Krem med Aloe
 Nødvendig:. 1 t L. bivoks og glycerin, 1 ss. l. Aloe (i kapsler), 2 c. l. fersken frø olje og varmt kokt vann.
 Forberedelse: Smelt i vannbad bivoks og fortsetter å varme bollen, tilsett smør fersken frø olje, aloe, glyserin og vann. Denne blandingen holder et vannbad i 1 minutt, fjern fra varmen og slå med en mikser på lav hastighet til kremen fryser.
 Søknad. Bruk som en nærende og fuktighetsgivende nattkrem.
 Kremen av Avocado
 Nødvendig: vasket frukt avocado, 2 ss. l. olivenolje og avkjølt kokt vann, 1 t. l. glycerol.
 Forberedelse: ren avocado, fjerne pit, mos fruktkjøttet. Bland 1 ss. l. resulterer puré med olivenolje og glyserin, pre-fortynnet med kokt vann. Pisk blandingen med en mikser på lav hastighet.
 Søknad. Krem av avokado påføres renset ansikt om kvelden like før sengetid. Etter 15 - 20 minutter fjerne overflødig med en ren tørr klut.
 Fuktighetskrem
 Nødvendig:. 1 t L. bivoks og glycerin, 2 ss. l. rosevann uten alkohol, 1 ss. l. olivenolje og kokt vann.
 Forberedelse: Smelt i vannbad bivoks og glycerin, fortsatt forstyrre, tilsett rosevann, olivenolje og vann. Fjern retter fra vannbadet og slo med en mikser struktur.
 Søknad. Bruk en fuktighetsgivende nattkrem.
 Vegetabilsk fløte
 Nødvendig:. 50 gram gulrøtter, poteter, agurk, kål, squash, aubergine, gresskar, 1 eggeplomme, 1 lm L. bivoks og glycerin, 1 ss. l. aprikos olje, druekjerneolje eller fersken.
 Forberedelse: presse saften fra grønnsakene, bland dem (ikke nødvendigvis alle de saft blandet grønnsaker, kan ta bare noen av dem eller noen). Pound tre. l. den resulterende saft med eggeplomme. I et vannbad for å smelte bivoks, og han smeltet, tilsett smør aprikos, fersken eller druekjerneolje, eggeplomme, tidligere dunker med vegetabilsk juice og glyserin. Den resulterende blanding ble hold i et vannbad i 1-2 minutter, og deretter slå med en blander godt.
 Søknad. Bruk som en nattkrem.
 Krem med kakaosmør
 Nødvendig:. 1 t L. kakaosmør og bivoks, 1 ss. l. mandel og olivenolje, 05 t. l. emulgerende voks, 2 ss. l. rosevann uten alkohol, noen dråper av noe eterisk olje aroma.
 Forberedelse: kakaosmør, mandel og oliven, og bie voks эmulhyruyuschyy ha i rettene, satt i et vannbad og oppvarmet til til alle ingrediensene er helt rozplavlyatsya. Umiddelbart etterpå fjernet fra vannbadet krukke med krem, tilsett rosevann (hvis ikke er tilgjengelig, så kan det vel erstatte konvensjonelle mineralvann eller lime buljong) og rør eller slå med en mikser på lav hastighet til kremen fryser. Til slutt, legge til et par dråper av aromatiske essensielle oljer for å gi kremen en behagelig lukt.
 Søknad. Bruk som en natt nærende krem.
 Sider: 1 2 3  
 Myse er et av resultatene av kosmetikk, som ble brukt bare i high-end skjønnhetssalonger. At den forble inntil nylig, har ikke virket serum for bruk i hjemmet.

Serum hud


 Hva er det? Dette konsentrat av aktive ingredienser, vanligvis frukt syre planter og deres frukter. Det er bra som et supplement til rutine omsorg eller som et eget produkt.
 Dermed serum designet for problem hud, ytterligere beriket med helbredende mineraler, naturlige vitaminer, forverrer effekt på huden. Langvarig bruk av serum for kombinasjon og fet hud for å bli kvitt fettete, raffinert ansikt, lyser, blir ugjennomsiktig skygge.
 Det er mange andre måter å bruke serum, bleking normal til fet hud, bli kvitt fregner, innsnevring porene, detoxifies, kosmetisk bad.
 Bruken av serum for huden veldig aktuelt dersom du trenger raske resultater etter etsende effekt på huden, for eksempel langvarig eksponering for sol eller epilering. Hennes kontsentrovanist har fordeler som effektivitet og økonomi, som det gir raske resultater og tilbringe små mengder.
 Serum huden har fordeler og flere andre kosmetiske produkter. Etter sin søknad straks huden mettet i lett fordøyelig form det nødvendige antall aktive stoffer. Serum har en "kraftigere slag" til de dype lag av huden, fordi basis av serum inneholder spesielle stoffer som gjør huden mer sjel. Og så det fukter, strammer, optimaliserer og levendegjør talgkjertlene, avhengig av deres spesifikke formål.
Serum hud

 Det serum, som gir lokale tiltak, blant annet å gjøre med bestemte områder av kroppen, for eksempel serum for huden rundt øynene. På grunn av det faktum at huden rundt øynene er svært delikat og tynn, da disse serum innføre spesielle krav. De har nøyaktig sammensetningen av aktive bestanddeler, og pH er litt forskjellig fra pH-verdien til huden.
 Serum hud kan brukes av folk i alle aldre og kjønn. Kvinner vil merke at huden tilstand obohatyvsheysya vitaminer, sporstoffer og næringsstoffer er kraftig forbedret. Menn med sensitiv hud raskt fjerne irritasjon etter barbering.
 Med riktig valg og bruk av myse, hjelper det å øke hudens elastisitet, forbedre hudfarge, raskt fjerne tørrhet, for å forebygge negativ miljøpåvirkning.
 Serum hud - en unik kosmetisk produkt!  
Яндекс.Метрика