Hvis du elsker iskrem, slik at bare ikke kan leve uten denne dessert, har du sannsynligvis allerede prøvd mange typer. Og, dessverre, smak og sammensetning er ikke alltid behagelig. Og for å nyte ikke bare smaken, men også nytte godbiter du kan lage det selv, hjemme. Dette vil hjelpe morozhenytsya. Men hvordan du skal velge?

 Hva er det?


 Morozhenytsya - en enhet som lar deg lage iskrem hjemme. Det grunnleggende prinsippet om denne enheten er at ingrediensene er blandet og frosset samtidig, noe som gir optimal konsistens godbiter. Dessert kommer mild, homogen, den inneholder iskrystaller og ikke lekker.
Hjem morozhenytsya: hvordan å velge riktig?

 Mange anser en slik enhet ubrukelig, men for en stor familie hvor alle medlemmer elsker å gjestebud på iskrem, kan det bli uunnværlig fordi så forberedt iskrem er ikke bare deilig, men også nyttig, som ikke er i butikken versjoner.

 Hvordan velger jeg?


 Til prosessen var så enkel og rask, og velsmakende dessert kom ut, er det viktig å gjøre det riktige valget. Først da vil hjem morozhenytsya vil tjene trofast. Så hvordan å velge riktig? Det er flere punkter som trenger oppmerksomhet. La hver detalj.

 Varianter


 Slike anordninger er delt opp i flere typer avhengig av prinsippet arbeid. Hver type har sine fordeler og ulemper.
 Vi liste typer:
 •  Mekanisk morozhenytsya krever innsats. Først bør beholderen før koking bli avkjølt i fryseren kjøleskap. Dette gjennomsnittet er ca 12 timer. Sekund, funksjonen mikser, bland ingrediensene som også vil dere gjøre. Så gjør deg klar for at hver 2-3 minutter i løpet av 30-40 minutter vil dreie krank, som vil betjene myksernыy mekanisme. I tillegg må du fylle opp med salt og is. Slik at prosessen er svært vanskelig og svært tidkrevende. Men kostnaden for slike innretninger er meget attraktiv.

 •  Elektrisk morozhenytsi ikke kreve slik innsats fra deg, men fortsatt er det noen funksjoner. Generelt kan elektriske apparater deles inn i to undergrupper: automatiske og halvautomatiske. Semi - en frittstående desktop Iskrem. Mikseren går på batterier, selve enheten mens på jobb bør være i fryseren, husk dette. Men den automatiske morozhenytsya - er en kompakt frysere. Slik enhet kjører på, og kan både kule ingredienser for en kompressor og bland dem med en mikser. Det er egnet og ikke krever noen innsats fra mannen.

 •  Makt enhet


   Ved å studere egenskapene morozhenytsi, ta hensyn til sin makt. Selv om, hvis du tenker på det, er dette tallet ikke så viktig. Morozhenyts makt kan variere 4,5 til 35 watt. Men jo større makt, jo mer energi bruker enhets. Men i denne prosessen vil gå raskere.
   Men med mindre makt vil også være iskrem forberedt bare for at den skal bli brukt litt mer tid. Men energien forbrukes mindre. Så bestemme selv.
  Hjem morozhenytsya: hvordan å velge riktig?

   Bowl


   Koppen er viktig også. Først, ta hensyn til volumet. Det kan variere fra 1 til 15 liter i semi morozhenyts og 25 liter i automatisk. Men husk at ingrediensene du trenger mindre, fordi de vil vokse i størrelse under matlagingen. Hvis du putter mer, skjer det ingenting. Noen modeller, forresten, har flere beholdere (f.eks 4 til 100 g hver). Dette alternativet er praktisk fordi en godbit etter beredskap ikke trenger å dele i porsjoner og oversette.
   Andre, ta hensyn til det materialet som gjorde koppen. Det er bare to alternativer: rustfritt stål og plast. Stål er sikkert sterkere, men tyngre. En plast heller skjør, men lett.

   Produktivitet


   For å forstå hvor mye iskrem på et tidspunkt kan gjøre morozhenytsya, multiplisere det for beløpet hevdet 06.

   Størrelser


   Dimensjonene er også viktig, spesielt hvis du velger en mekanisk eller halvautomatisk morozhenytsyu å bli satt i fryseren. Så pre-mål hylle i kjøleskapet og sammenligne det med størrelsen på enheten for å ikke fungere slik at enheten er ikke bare passer i fryseren.
   Men selv om du bestemmer deg for å kjøpe en elektrisk modell, på forhånd, i stand et sted for henne og også gjøre målinger.

   Ergonomi


   At enheten som var praktisk og enkelt å bruke og omsorgsfull, easy going og forstått.

   Funksjonalitet


  Hjem morozhenytsya: hvordan å velge riktig?

   Sørg for å utforske alle funksjonene på enheten. Sammen med den grunnleggende morozhenytsya og kan utstyres med ekstra, noen av dem ganske praktisk og noen ganger nødvendig.
   Her er noen mulige funksjoner på enheten:
 •  Rask nedkjøling drinker.

 •  Lage milkshake.

 •  Tidtaker.

 •  Klar lys delikatesse.

 •  Vindu for å overvåke matlaging.

 •  Legg merke til tilstedeværelsen av skovler og flere containere.

 •  Fremstilling av forskjellige typer iskrem.

 •  Hvis du trenger mer og yoghurt, får morozhenytsyu med denne funksjonen. Dette er flott, fordi de to enhetene er kombinert i ett.

 •  Eksteriør


   For noen utseende er meget viktig. For eksempel, bør du ta hensyn til det indre av kjøkkenet. Hvis du blander fargen er viktig, nå i butikkene er modeller av forskjellige farger.

   Priser


   Prisen på denne enheten kan variere fra 1.000 til 20.000 rubler. Således vil den enkleste mekaniske modellen være billig. Halvautomatiske enheter dyrere. En full automatiske fryseanlegg kan koste ganske mye.

   Hvordan å bruke?


   For å bruke en slik enhet? Alt er enkel. Til å begynne, les instruksjonene og følg sine anbefalinger.
   Å forberede, kan du bruke en rekke ingredienser. For den klassiske krem, for eksempel, må melk, fløte og sukker. Men du kan bruke andre oppskrifter mellomrom på nettet ganske mye av dem. Noen lagt frukt sirup, sjokolade, nøtter og mer. Du kan også kjøpe ferdiglagde tørr mix.

   Nyttige tips


   Et par nyttige tips:
 •  Lær flere modeller, sammenligne dem med hverandre.

 •  Utforske de vurderinger, kan de bli funnet på Internett på den såkalte site-otzovykah.

 •  Opytayte venner og bekjente.

 •  I guide personlige preferanser og behov.

 •  Kan kjøpe vil være et godt og lykkelig morozhenytsya desserter og er lang.  
  Multystayler hårMultystayler - en god løsning for kvinner som liker å forandre frisyrer. Multystayler kombinerer flere funksjoner i én enhet, slik at du enkelt lage elegante frisyrer.
  Set multystaylera
  Multystayler arrangere skjønnhets bygninger, slik at dermed spare tid og penger. Curler Curlers er standard og kan stå i det siste, nå alle enheter med ulike funksjoner som opptar plass boksen kan bli erstattet av en bruker og multi multystaylerom.
  Vanligvis multystayler har et standard sett av følgende elementer:
  munnstykket for å opprette effekten av "korrugert";
  tang for å lage korketrekkere runde;
  rettetang;
  små krølltang krøller;
  spiral dyse krøller;
  flate curling lokker;
  pins og klipp for enkel etablering av hår;
  forskjellige børster.

  Settet inneholder multystaylera bag, som holder festeanordning. Denne kompakte vesken er praktisk å ta på veien.
  Fordeler multystaylera hår
  Enheten varmer opp nesten umiddelbart og ikke vente beredskapsstyrker, noe som er spesielt viktig i morgen når tiden er vanligvis begrenset til de avgifter.
  Overflatekvalitet multystaylerov laget av metall, noe som gir håret beskyttelse mot de skadelige effektene av høye temperaturer. Top multistaylery utsatt tråder ion støt og varme på arbeidsflater på enheten blir jevnt fordelt. Hver enhet er utstyrt med lys temperatur og temperaturregulator med shutdown uavhengig.
  Funksjoner og tekniske fordeler multystaylera
  Med denne enheten kan du raskt og enkelt lage krøller av alle størrelser og omfang. Bruke munnstykket multystaylera rette håret eller konkludere med det er ikke vanskelig fordi alle disse funksjonene kombinert i ett fag. God multystayler vanligvis utstyrt med dusinvis av forskjellige vedlegg inkludert ulike børster, stryke, curling.
  Takket ionisk behandling, virrvarr tråder ved hjelp multystaylera utelukket. Dette betyr at du lage krøller vil være glatt og flat form.
  Lag en korrugerte tråder eller rette håret med multystaylera - er praktisk talt ufarlig og skånsom prosedyre. De øvre og nedre plater belagt keramisk rettetang, og de er jevnt oppvarmet. Enheten gir varmefordeling ordning som hindrer ødeleggelse av hårets struktur.
  Inkludert multystaylera også være børste for å rette håret naturlig og uten den høye temperaturen. Tråder er glatt og rett, og strukturen av håret ikke er skadet.
  Å opprette et volum frisyrer multystayler en komplett dyse-kam.
  Teknisk multystaylera brukervennlighet er dens evne til å rotere, noe som hindrer sammenfiltring ledningen.
  Anbefalinger for bruk multystaylera
  Til tross for alle fordelene av enheten og dens allsidighet, bør det likevel huske at daglig bruk multystaylera i stand til å påvirke helsen til håret ditt. Daglige Høye temperaturer kan skade håret struktur selv i det beste utstyret dekkplate.
  For å minimere skadevirkningene av den oppvarmede overflaten multystaylera før bruken bør ikke forsømme den termiske beskyttelse for håret, gjenopprette balsamer og masker.  
  Яндекс.Метрика