I dag parafin en av de mest prisgunstige hudforyngelse prosedyrer. Ofte brukt i skjønnhetssalonger parafynoterapyey hender, føtter og ansikt.


Hjem parafin


 I å utføre denne prosedyren involvert voks som deres egenskaper beroliger huden, fjerner giftstoffer fra henne og fukter, toner og forynger.

 Parafin kan utføres hjemme fra salongen prosedyrer, betyr det ikke forskjellig. Den eneste forskjellen er minimale utgifter.


 Parafin hender og føtter hjemme Parafinterapi gode hender sliter med sprekker og peeling huden, nærer, bremse aldringsprosessen. Gjennomføre paraffinotherapy til en gang i måneden. For den eneste parafin trenger ca 300 gram voks, som kan kjøpes på apotek, det er enda vitaminer.

 Parafin bør plasseres i et glass eller keramisk skål, satt i et vannbad for å varme opp til det øyeblikk til voksen blir flytende. I mellomtiden bør hendene forberede, bruke skrubb og fjerne keratiniserte hudceller. Plasser hendene langt fra hverandre med fingrene klar i parafin, vent noen minutter, får et par sekunder, deretter lavere.

 Gjør nødvendig så seks ganger. Deretter fjerner hånden og sette cellofan poser på toppen av dem spesielle hansker som ikke avgir varme. Etter å ha ventet tjue minutter for å fjerne hanskene og vesker. Oppholdt fjerne voks håndkle dyppet i vann ved romtemperatur. Påfør håndkrem og gjøre en enkel avslappende massasje.

 Nøyaktig det samme prosedyre for gjennomføring og føtter, bare for å gjøre det bedre fotpleie.

Hjem parafin Parafin ansikts hjemme Parafin ansiktsbehandling er den beste måten rozhladzhuvalnym. De nære, fukte og gjøre huden stram og smidig. På grunn av sin virkning razohrevayuschemu parafin øker effektiviteten av enhver krem ​​påføres, som ved varmen øker sirkulasjonen og åpne porer.

 Parafin maske egnet for kvinner med tørr hud, aldring og hud med tegn på peeling. I tillegg er disse maskene næring og fukte huden, de er glatt og stram til.

 Parafin Facial noe annet enn hender og føtter. Det begynner med utarbeidelsen av den enkelte. Først må vi vaske og tørke ansiktet tonic (ingen alkoholinnhold). Deretter gjelder en nærende krem ​​som vanligvis bruker. Husk å unngå forbrenning før bruk av voks ikke bør tørkes eller brukes til ansiktet alkoholbaserte midler.

 Når voksen blir flytende tilstand og ikke for varmt, med en pensel til å påføre det på forsiden av et lag og samtidig unngå områder neseborene, rundt munnen og øynene. Så etter å ha påført voks for å sette gasbind med åpninger for munn, nese og øyne. I denne gasbind er nødvendig å sette ytterligere to eller tre lag. Så du sitte på sofaen og slappe av i tjue minutter. Deretter beveger seg forsiktig fra halsen opp og fjerne masken. Det var et håndkle for å fjerne voks, senket i varmt vann. Påfør fuktighetskrem.

 For å oppnå maksimal effekt av parafin, bør fortrinnsvis være 10 til 15 prosedyrene i døgnet. Anbefales ikke å umiddelbart gå ut etter inngrepet, bør du få litt hvile, ettersom temperaturforskjellen kan påvirke huden vanskeligstilte.

 Husk også at før hver prosedyre bør bruke den nye voks ikke kan bruke parafin gjenværende fra den forrige prosedyren.

 Overvekt frustrerende kvinnelige halvparten av menneskeheten og gjør oss se etter måter å forbedre figuren. Samtidig ønsker vi å gå kilo raskt, jevnt, uanstrengt og påfølgende retur. Vitenskapelige og teknologiske fremskritt tilbyr løsninger i stand til å realisere denne drømmen.Prosedyre kavitasjon


 Ultralyd kavitasjon er for tiden den mest avanserte metoden for å bli kvitt kroppsfett. Denne innovative prosedyre som er utført ved hjelp av spesialutstyr, blir sett på som en ikke-kirurgisk alternativ til fettsuging - det er like effektivt, men det er helt smertefri. Økten varer 30-40 minutter heller hyggelig - folk føler seg varm og avslappet.


 En viktig fordel ved maskinvaremetode før kirurgisk inngrep er også mye lavere kostnad og uten restitusjonsperiode. I tillegg til å fjerne fett (per sesjon forsvinner fra 3 til 5 cm) bidrar til å eliminere kavitasjon cellulitter. Drenering vev og økt blodtilførsel fører til restaurering av kollagen og elastin fiber. Huden uthvilt, glattet, øker fleksibiliteten og forbedrer farge.


 Grunnlaget for denne metoden er den revolusjonerende ødeleggelsen av fettceller gjennom eksponering for lavfrekvente ultralydbølger.


 Ved trenge dypt inn i vevet vibrasjoner 30-41 kHz og 06 kilopaskaley trykket i et flytende medium start dannelse av tallrike små bobler. Disse hulrom (hulrom) kan bevege seg, endrer sin størrelse og shlopuvatysya en stor mengde energi. Under interne trykk membraner av fettceller brytes ned, øker deres permeabilitet, og lanserer en stor del (90%) av forfall produkter. De resterende 10% blir omdannet til glukose. Den høye graden av elastisitet av vev og epidermal celler forblir intakt.


Prosedyre kavitasjon Økten starter med kavitasjon hardware søknad til problemområder lipolytic gel designet for komfortabel å jobbe skyve munnstykket på huden og fremmer oppløsningen av fettceller. Programmet er individuelt avhengig av tykkelsen av fettsjiktet og det området av arbeidsstykket. Deretter begynne å påvirke en ekspert på kroppen avgir arbeider maniple.


 Det anbefales å gjennomgå et kurs for å operere uten fettsuging, bestående av 3-6 økter med et intervall på én uke.


 Forsterke effekten av ultralyd kavitasjon fremmer videreføring av lymfodrenazhnыh prosedyrer som vil stimulere utgivelsen av fettceller fra forfall produkter.


 Når du velger en metode for korreksjon huske kontraindikasjoner. Det finnes prosedyrer og kavitasjon. Primært disse inkluderer lever, nyre, kreft, astma, diabetes, feil skjoldbruskkjertelen, graviditet og amming.


 Aktiv livsstil, riktig kosthold og forbruker nok vann vil permanent bevare effekten av kavitasjon og nyte perfeksjonere din kroppsfasong.


 Cleopatra, mektig, strålende, uavhengig og sterk, hyllet i litteratur og film. Hennes romantiske bildet var ideell for mange moderne kvinner skjønnhet hemmeligheter av Cleopatra gått gjennom årtusener.

Cleopatra Bath


 Den legendariske hemmelige skjønnhet, sjarm, seksualitet, Kleopatras melk bad var.
 Melk inneholder B-vitaminer A og D, beta hydroxy syrer er naturlig som regenerere huden, myke opp og forynge huden, forsiktig fjerner døde hudceller. Cleopatra Milk Bath og opprettholde sunnere hud, noe som gjør den myk og glatt, legge elastisitet i huden, fremmer væske- og elektrolyttbalanse. Personer med sensitiv hud anbefaler vi å bruke geitemelk, som sammenfaller med RN RN rettigheter. Med fet hud kan bruke ikke-fett eller melk.
 Cleopatra tok et bad med kamel melk, men i dag er det svært vanskelig å kjøpe fordi moderne kvinner i jakten på skjønnhet og ungdom bruker andre typer melk som er like sterk terapeutisk effekt:

 •  havremelk, en naturlig erstatning for kumelk inneholder mye protein, essensielle aminosyrer som lysin og tryptofan, essensielle oljer, vitamin B1 B2 B6 karoten, niacin og pantothenic havre er rik på kalium, magnesium, fluor og jod bad med havremelk er i stand til å berolige og fukte sensitiv hud;

 •  ris melk er høy i kalium og inneholder nesten ikke noe natrium, så fordelaktig for å fjerne overflødig væske fra kroppen, har anti-inflammatorisk effekt, reduserer kløe;

 •  soyamelk laget av soyabønner, er det rikt på olje og protein, men den største fordelen i isoflavoner, som er sammensetningen ligner hormonet østrogen har gunstig effekt på kvinners helse;

 •  noen kvinner er i stand til å ta et bad, og alternativt brukes til kroppen whey eller tykk yoghurt, betyr "tørr" versjon av Cleopatra bad.


 •  Å forberede Cleopatra bad hjemme du trenger: melk eller melkepulver, flytende floral honning, og noen essensielle oljen til din smak.
  Cleopatra Bath

   Fra proporsjonene kan eksperimentere, men for maksimal effektivitet på minst 4 liter kokt kumelk, eller minst 200 gram melkepulver, 300-400 gram honning og sandeltre olje. Vanntemperaturen er 37-40 grader, midt i vannet skal være treg til kroppen gradvis venne seg til den temperaturen. Være på badet tar minst 20 minutter.
   Handling Cleopatra bad forbedrer naturlig skrubb med havsalt banket og kremfløte i en andel på 200 gram salt per 100 gram tykk, kremfløte.
   Hvis du putter i et bad nylonstrømpe fylt med havregryn og etter inngrepet natertysya dem god huden er renset og fylt de nødvendige komponentene for glatthet og elastisitet.
   Etter inngrepet, er det ønskelig å bruke en nærende krem ​​på fuktig hud.
  Яндекс.Метрика