Hver kvinne på en eller annen måte ønsker så lenge som mulig for å forlenge de unge i deres utseende, som beskytter huden mot alle typer sesong og midlertidige fenomener, som hvis ikke riktig omsorg må forlate sine spor, rynker, arr, kviser, mørke ringer under øynene.
 Mest massemedia annonsering og vedvarende fortalte på TV at tilstrekkelig ernæring og hydrering må levere de fleste av disse problemene.
Hjem rensing: hvordan du gjør det riktig?

 Men som du ikke forårsaker nærende krem, fortsatt vises ansikt uklart betennelse, små svarte prikker eller linjer som ikke bare det ødelegge hele bildet, men til slutt føre til for tidlig aldring av huden. Det viser seg at en kraft og fuktighetsgivende er ikke nok til å gjøre huden din perfekt, glatt og silkemyk.
 For noen grunn, mange kvinner er overbevist om at daglig bruk av tonics for vasking og rengjøring person - er nok til å kvitte seg med hud mot støv, skitt og bakterier som stadig svever i luften.
 Dette rengjørings bare påvirker overflaten lag av Epitel, ikke påvirker dens dypere lag, som mer og mer tett med støv og smuss peretvoryuyusya alvorlige lommer av betennelse gradvis.
 Disse tette lag med skitt bare ikke gå glipp av alle de nyttige og næringsstoffer som vi flittig gjelder i form av en krem, også samtidig danne hudormer, kviser og sorte prikker. Til at dette ikke skjer, er det nødvendig å gjennomføre "vårrengjøring" ansikt, huden vil fortsette med full kraft kan fungere for din skjønnhet og ungdom!
 Moderne skjønnhetssalonger tilbyr et bredt spekter av ulike rensing ansikt, egnet for enhver smak og budsjett, uansett, kosmetikk og ikke står stille. Men, hvis en eller annen grunn er det ingen måte å besøke en skjønnhetssalong, kan du jevne hjemmeside rensing.
 Det er viktig å vite hvordan du gjør det riktig, fordi prosedyren ved uforsiktig foreligger en alvorlig risiko for irritasjon for infeksjon og som et resultat - dannelsen av sår, sprekker og selv tidlig rynker!

 Men altfor redd ikke verdt det hvis hjemmet ditt rent opptreden med alle råd og kunnskap om de faktiske forhold, at denne "rengjøring" vil bare nytte for deg og rense porene og lar huden puste og leve fritt.

 Hva er det rengjøring person?


 Før grep gjennomføre prosedyren, er det nødvendig, i hvert fall i generelle termer, for å se på hva som skjer rengjøring, hvordan du skal bruke hva du trenger og hva du bør unngå. Hvis du snakker om rengjøring personen som helhet, ulike varianter og metoder for gjennomføring er det stor sett.
Hjem rensing: hvordan du gjør det riktig?

 For eksempel, i skjønnhetssalonger kan du møte rengjøring person som utføres manuelt eller ved hjelp av en spesiell enhet, for eksempel mekanisk eller vakuum, laser eller, dezinkrustatsiyi prosedyre.
 En slik behandling, hver med sin virkningsgrad som påvirker de indre lag av epitelet, noe som eliminerer ytre nivå av dannelse av kviser, hudormer og andre "problemer."
 Hjemme, selvfølgelig, er bare ett rengjøringsmetode, manuell, men hvis du holder den på riktig måte, kan den håndtere mange hudproblemer. Dessuten gjør slike prosedyrer hjemme, er du alltid sikret som del improvisert, ikke forgifte kroppen med kjemikalier eller syntetiske tilsetningsstoffer.
 I tillegg tilbringer renske selv, kan du alltid føle den mest smertefulle området, stoppe i tide til å ikke skade spesielt betent acne. Likevel, i de mest alvorlige tilfellene, er det bedre å ikke risikere nasjonale prosedyrer og søke direkte til eksperter som gir råd den mest gunstig i en bestemt situasjon rensemetode.

 Hvordan du rengjør huset ansikt?


 Først av alt, husk at dyprens ansikt hud hjemme er gjennomført i tre hovedfaser:
 •  Å flå en smidigere, lettere og utsatt for prosedyrer som er nødvendige for å forberede den - og damp rengjøres.

 •  Bare hold dyprens pre-valgt metode.

 •  Den siste fasen - behandling og ernæring.

 •  Den talgkjertler, støv og andre ting ganske stramt forseglet munnen duct kreft, tette porer, og hvis de blir ikke forhånds forberede, vil effekten av prosedyren være null. Du må forhånds desinfisert hudoverflaten, skrelle den fra restene av makeup verktøy som du vanligvis bruker til dette formålet.
  Hjem rensing: hvordan du gjør det riktig?

   Så, til direkte rengjøring, må du dampe huden med varme parafin bad eller oppvarmet komprimere. Det er nødvendig å utarbeide en liten bolle, som helles varm urtete, urte hjem hvis ikke funnet, kan du bruke vanlig varmt vann.
   Du må bøye seg over forberedt kjøttkraft, nakrytysya stort håndkle til dampen fordeles jevnt over overflaten av en person, ikke uletuchyvalsya fortid.
   Pass på at hodet ikke er bøyd for lav, så du risikerer å brenne damp.

   Som urter kan du bruke rosmarin eller tre, hvis du er eier av tørr hud. For fet type er best å bruke kamille eller calendula. Under påvirkning av helbredende varme dampen åpnede porer, å kvitte seg med forurensninger.
   Etter inngrepet forsiktig bearbeid svette på ansiktet (ikke gni huden din!), Så kan du gå videre til trinn av rengjøring. Komedoner og akne bedre fjerne store spesielle kosmetiske skje, betennelse presset mindre hender (den viktigste pre-desinfisere fingre og pakk halene sterile håndklær). Klemme forsiktig veggene i talgkjertlene, kan du bli kvitt dype lunger og forurensning.
  Hjem rensing: hvordan du gjør det riktig?

   Hvis "tvinge" metoden ikke passer deg, kan du bruke mer tilgivende masker og skrubber ansiktet. Det enkleste alternativet - en blanding av et par spiseskjeer honning og en halv teskje salt. Dette skrubbe massasje bevegelser brukt til ansiktet, unngå området rundt øynene. I stedet for salt kan du bruke midt i brygget kaffe, også blandet med en spiseskje honning.
   Slike komponenter er godt absorbert, fjerner keratiniserte og rene problemområder. Når anvendt til 5 minutter per person til å holde blandingen, og skyll med varmt vann.
   Det gjenstår et endelig trinn - etter at alle nødvendige prosedyrer for å lukke porene, som er behandlet med en spesiell hudvann eller en oppløsning av sitronsaft og vann (i et forhold på 1: 3, henholdsvis).
   Du må vite at det er visse kontraindikasjoner for rengjøring, det kan ikke bli henrettet hvis overflaten av huden eller eksem imponert med herpes, er prosedyren kontraindisert ved graviditet, ulike allergier, astma og epilepsi.  
   Regelmessig mosjon bare nødt til å være til stede i livet til enhver jente eller kvinne, og det spiller ingen rolle hvor gammel du er og hva du foretrekker å gjøre, mosjon ta sted å være. Til i klasserommet føler deg komfortabel, prøver vi å velge en praktisk form og sko, men av en eller annen grunn ikke tenke på det faktum at de mest intime områdene av kroppen vår krever også spesiell forsiktighet under intens trening.
  Hvordan velge riktig sports-BH?

   Engasjert i vanlig undertøy, kvinne, først av alt, å risikere helsen hans, fordi blonder truser og BH og bein zavyazochki absolutt ikke egnet for sport. Dette undertøy, spesielt, er en dekorativ og estetisk funksjon, fordi under trening kan gni, klemme og forstyrre.
   Uansett hva det kan høres rart ut, men spesielle sportsundertøy aktivt bruker bare profesjonelle idrettsutøvere, men kvinner som deltar idrettslag, så å si, for meg selv, det tar minst.
   Det faktum at en sports-BH - er ikke bare en søt tilbehør som kan lykkes utfylle din fysiske form, er det en livsnødvendighet som kan beskytte kvinner fra bryst mulig problemer.

   Vakre, slanke og faste bryster - verdighet hver kvinne, men hvis du ikke bryr seg om det på riktig måte, kan regelmessig mosjon føre til katastrofale konsekvenser merk sagging bryster, utseende av strekkmerker og tap av elastisitet av det tidligere.
   Pluss, vanlig klær ofte laget av syntetisk materiale, slik at dårlig absorbere fuktighet, ikke gir tilstrekkelig luftsirkulasjon, som fører til dannelsen av lukt, bakterier og andre skadelige sporelementer.
   Av denne grunn, eksperter anbefaler bransjen å ta hensyn ikke bare til sports-BH og truser, men - de bør alltid gjøres med pustende stoff som fjerner fuktighet stadig obrazovыvayuschuyusya.
  Hvordan velge riktig sports-BH?

   Likevel bør det viktigste oppmerksomhet rettes mot bust det, fordi hvis brystet under øvelsen vil "sprette" at over tid vil det miste sin form. Det er viktig å vite hvordan du skal velge riktig sports-BH, på grunn av grad av komfort, avhenger i stor grad på kvinners helse og kvaliteten på opplæringen. Tross alt, hvis du er konstant redd for brystet, unngå muligheten for nok en gang hoppe eller løpe, disse idrettene er bare ikke bra vil ikke.

   Sports BH: typer og funksjoner


   Mange kvinner er liksom overbevist om at disse byster å være for klumpete og stygg, men uavhengig av dens formål, kan slike klær være ganske elegant og sofistikert. Selvfølgelig, sports modeller er langt fra romantiske stiler lavere undertøy, men han trenger deg og til andre formål, ikke sant?
   Hovedmålet med klærne - Breast yte tilstrekkelig støtte, avhengig av omfanget og intensiteten av fysisk aktivitet.

   Selvfølgelig, det viktigste å ideell BH-størrelse, fordi større volum-modellen ikke kan gi tilstrekkelig grad utjazhki og små bh og ikke trygt for bryst helse. Et annet aspekt, som er svært viktig når du velger en start spesielle klær, en sport som du gjør, fordi graden av fysisk aktivitet endringer i graden av behovet for støtte bryst.
   Her er hva er typer av BH for sport, og hvilken som er best å velge en bestemt situasjon. Den første gruppen av fremstående byster for moderate klasser, disse inkluderer gymnastikk, yoga, turgåing, pilates.
   Den andre gruppen av moderat trening inkluderer dans, ridning og rulleskøyter, styrketreningsrom og i gymsalen. Den tredje gruppen omfatter den mest intense trening - riding, aerobic, step aerobic, tai-bo, løping.
  Hvordan velge riktig sports-BH?

   Vanligvis denne informasjonen direkte til produsenten gjør emballasje produkter, prøver på BH for ulike nivåer av trening, vil du umiddelbart føle forskjellen utjazhki og bryst fiksering.
   De fleste sports byster varierer i ett viktig kriterium, avhengig av hvordan programvaren fix - utjazhki eller støtte. Det første alternativet er best for små jenter med mindre bryster AA, A eller endret.
   De er vanligvis laget av tykt stoff, er stil i seg selv ikke er delt inn i separate kopper. Linje brystet omkrets er gjennomsnittlig størrelse, siden det ikke er behov for å opprettholde stor vekt av brystet. Jenter med veldreide bedre ta hensyn til de andre underarter, som ofte er delt inn i to kopper, som hver har sitt eget system utjazhki.
   Bras store størrelse (C og over) må være utstyrt med et bredt bånd bryst omkrets, som skal passe elastisk støtte bryst på toppen.

   Hvordan du skal velge?


   Det første du trenger å ta hensyn - en linje av bryst omkrets, fordi det først og fremst gir mest støtte til å starte bryst. For smale med denne oppgaven kan ikke takle, så valget bør gjøres i favør av brede mønstre.
   Neste gang - denne stroppen. Spor for å sikre at de ikke ser strukket eller de vil raskt mislykkes, er det også viktig at de er brede, minst 2,5 cm i bredde fordi bare slik kan gi økt komfort under trening.
   Ta hensyn til din cup - som regel de har innstikk av plast eller metall, som har en svært fleksibel struktur. Dette er for å sikre at de flytter sammen med brystet mens du beveger hele kroppen, og kvalitet setter også i stand til å gi ekstra fiksering brystet.
  Hvordan velge riktig sports-BH?

   Stoff i en god sports byste bør være lys, fjerner fuktighet som gir ekstra komfort under trening. Ikke dårlig, hvis stroppen eller ryggen er utstyrt med en maske som gir mer luftsirkulasjon.
   Ved montering gjerne flytte det fordi du ikke sitte i en stol, og aktivt hoppe og løpe, håndhilse, poshybayte tilbake. Hvis alt er vel og byste venstre til høyre sted steds ingenting gnir og presser ikke, så du velger riktig modell.
   For sportsklær som mulig beholder sin form og utseende, er det nødvendig å behandle det. Vanligvis de er designet for vask i maskin, følger temperaturen og bruke en delikat vaskemiddel.
   Lese nøye etiketten ikoner, er det vanligvis beskrevet i detalj hvordan du setter modus. Joggetøy tørker raskt, ikke utsett det til spesifikke metoder for tørking med varmluft. Samlet sett bør dette bra med aktiv idrett regelmessig endre til en ny, minst en gang hvert halvår.  
  Яндекс.Метрика