Det er ingen hemmelighet at vi alle ønsker å se ung, frisk og tiltalende. Og for å oppnå dette er klar til å utøve maksimal innsats. Men til tross for denne arten av kroppen vår kaster oss flere og flere oppgaver som krever den riktige avgjørelsen.


Hjemmelagde masker av hudormer


 Mange av oss, for eksempel, står overfor et slikt problem som svarte prikker i ansiktet. Vitenskapelig kjent som åpne komedoner de (svart ål). Samlet, komedoner - er forstørret porene fylt med underhudsfett (smult), skitt, sminke og rester av døde epitelceller. De fokuserer i hovedsak på forsiden av mannen, nemlig, i nesen, haken og noen ganger på pannen. Svært sjelden komedoner funnet på kroppen.

 Det er flere grunner komedoner. Sebum utgitt siden fordeles jevnt i ansiktet, fukter og beskytter den. Dette skjer under normal drift av talgkjertlene. Men det er et brudd på hormonsystemet i kroppen, noe som er bare ansvarlig for funksjonen av talgkjertlene. Deretter sebum kan begynne å skille seg ut raskere og jevnere. Derfor er det ikke helt ut av porene, som for mange av dem. Torv og døde hudceller og rester av makeup. Som et resultat av tette porer fett, som oksiderer når det utsettes for luft og sort. Her og der de beryktede sorte prikker.

 Komedoner kan skyldes misbruk av kosmetikk, hvis ikke skal ta vare på ansiktet, unnlatelse av å rengjøre den. Utseendet av akne kan være forårsaket av en rekke kroniske sykdommer, stress og underernæring.

 Det er utsatt for dette problemet fettete hudtype ansikt. Imidlertid kan sorte prikker danne hos personer med normal til tørr hud.

 Komedoner utvilsomt forverre utseende, som gir ansiktet rotete og lite tiltrekkende. Så det er ganske naturlig ønske om å overvinne dette problemet.
 Leger og skjønnhetseksperter anbefaler spesifikk behandling akne svart, som bare kan gjøres i klinikker eller skjønnhetssalonger. Vi vil ikke krangle med dem. Men ikke alle kan ha råd til slik behandling, og ikke alle har et ønske om å umiddelbart søke profesjonell og godta kompliserte prosedyrer og dyre kosmetikk.
 Men det er en annen løsning på problemet. Fjerne hudormer selv.

 Vi foreslår at du noen interessante og ikke vanskelige oppskrifter masker og rengjøringsmidler som du kan gjøre selv og trygt bruke hjemme, når som helst du vil.

Hjemmelagde masker av hudormer


 Face of Blackheads
 Skrubb av hudormer "Det er enkelt."

 Blande litt natron og salt (havsalt er ønskelig å bruke). En person såpe såpe, deretter bruker sammensetningen av brus og salt. Grundig massasje av ansikt, spesielt i problemområder. Etter 15 minutter skyll med varmt vann og skrubb.


 Mask "dyp rengjøring".

 Bland eggehvite og en spiseskje sukker. Må forlate en homogen masse. Sett 1/3 av vekten på ansiktet ditt, og vent til det tørker. Deretter satte resten av masken på håndflaten og intense bevegelser for å behandle hele ansiktet. Klebemasse som vil oppstå mellom hendene og ansiktet huden, rense porene, og deres innhold som det fjerner overflaten. Du må fortsette å behandle inntil hånd stopper holder til ansikt. Etter at du vaske bort restene av masken med vann ved romtemperatur. Deretter smøre huden lett fuktighetskrem.

 Denne masken kan gjøres så ofte som, etter din mening, du skitne huden.


 Norsk rensing.

 Denne skoen har fire trinn, hvor hvert trinn av visse komponenter anvendt i rekkefølge:

 •  Trinn 1: Bland en teskje av vegetabilsk olje og en spiseskje havregryn.

 •  Trinn 2: Bland en teskje honning eplejuice.

 •  Trinn 3: Bland en halv kopp yoghurt og en halv teskje av sitronsaft.

 •  Trinn 4: Forbered mineralvann spray, gasbind.


 •  Søknad:

 •  Gni havregryn mel og smør i 3 minutter. La masken på i 5-7 minutter.

 •  På toppen satt honning med juice, og vente 5-7 minutter.

 •  Ikke vaske, bruke en blanding av yoghurt i 5 minutter.

 •  Vask med varmt vann og sette gasbind i 3-5 minutter med mineralvann eller strø på forsiden av sprøytepistolen


 •  Hud etter en slik rengjøring er oppdatert og de unge.


   Masken av eggehvite.

   Det er nødvendig å skille eggehviten fra plommen og god banke den i skummet. Sett denne skum på ansiktet og la stå i 15-20 minutter. Som hvordan masken er å tørke, bruke en eller to ekstra lag. Vask av masken med varmt vann.


   Maske av epler med honning.

   Riv ett mellomstort eple, legger fem spiseskjeer honning (helst flytende), blande og bruke til å rense huden. Maskere skyll med kaldt vann etter 10 minutter.


   Masken av havremel og natron.

   En spiseskje havremel blandes med en sammensetning av fire spiseskjeer natron og litt vann. Forsiktig påfør blandingen på ansiktet og vente i 10-15 minutter. Skyll med kaldt på først, deretter med varmt vann. På slutten bruke fuktighetskrem.

  Hjemmelagde masker av hudormer   Maske av honning og havremel.

   Ta en spiseskje havregryn, eggehviter og to teskjeer honning. Bland ingrediensene. Gni inn i problemområder ansikts hud massasje bevegelser (Ikke påfør på ansiktet!). Etter 5-10 minutter skyll med varmt vann.


   Purifying Tonic antibakteriell.

   Bland 50g. sitron og agurk juice så mye. Tilsett en klype gurkemeie. Tørk av denne tonic ansikt med en bomulls plate. Etter tørking må straks ansikt med kaldt vann. På slutten av prosedyren anvende en lett fuktighetskrem.

   Denne tonic kan lagres i kjøleskap. Holdbarhet - to uker. Påfør daglig (helst om natten) i seks uker.


   En-komponent maske.

   Å fjerne komedoner kan brukes separat ingredienser som yoghurt, hvit leire, havre mel, aloe blader.

 •  Kefir, på grunn av sin surhet brenner underhudsfett. Det er satt på ansiktet i 10-15 minutter, vask deretter av.

 •  Hvit leire blandes med vann til konsistensen av slurryen og påføres ansiktet som 10-15 minutter.

 •  Mel er best brukt på fuktig dampet ansiktet i 15-20 minutter. Aloe blader kan rengjøres med svarte prikker flere ganger om dagen.


 •  Masken av protein, sitron og aloe.

   Rør inn de riktige proporsjoner følgende ingredienser: eggehvite, sitronsaft teskje, teskje aloe juice. Gjelde til problemområder i 10-15 minutter. Skyll med varmt vann.


   Lotion for forebygging av hudormer.

   En spiseskje med tørket ring blomster og samme salvie, helle et glass med kokende vann. Byll betyr ytterligere 2-3 minutter, deretter dekke og avkjøl. Etter avløpet. Den resulterende lotion tørke ansiktet 3-5 ganger om dagen.


   Urte maske.

   En spiseskje av tørket kamille blomster blandet med to spiseskjeer med linfrø. Grind det hele i en kaffekvern eller knuses i en morter. Helle kokende vann for å danne en tykk masse. Dekk til og la stå i 30 minutter. Etter at blandingen bruke et tykt lag på problemområdene og la stå i 30 minutter. Ved utgangen av vekselvis vaskes med varmt og kaldt vann.


   Rice maske av svarte prikker.

   Ta 50 gram. ris. Vask med kaldt vann. Plasser en liten beholder og hell kokende vann. Vannet skal dekke risen. La over natten. Morning Express bryst og ris mos til konsistensen av velling. Oppslemmingen ble påført på ansiktet i 15 minutter. Skyll med varmt vann.

   Oppsummering ovenfor, ser vi at komedoner - problemet er vanlig og det er løst. Selv hjemme, ved hjelp av de ovennevnte oppskrifter og regelmessig rengjøring av huden med deres hjelp, kan du bli kvitt komedoner. Dessuten vil med jevne mellomrom gjennomføre forebygging forhindre ny forekomst pesky hudormer.


   Internett tilbyr oss en rekke forskjellige masker til flass, fet, tørr, sprø og så videre. En av de mest effektive og anvendelige maske er en maske, som er hovedkomponenten i honning. Honning maske brukt siden antikken. Selv våre bestemødre, oldemødre visste at honning - et unikt, nyttig, rimelig produkt.


  Hjem hår maske med honning


   Honning går bra med melk, yoghurt, rømme, kylling egg. Også i honning lagt for større effektivitet olje som burdock, trinse, oliven og så videre. Hvis du velger å lage sin egen maske, bør velge honning ta hensyn til kvalitet og utvalg av produktet. Det mest naturlige honning bør være med duft av blomster, bør smaken være litt horchevat men søt og uten lukt. Sett glasset på lysene og ta en titt god - kvalitet honning bør ikke boble. En ekte honning må være uten tilsetningsstoffer.

   Fordelene med honning for hår   Honning inneholder vitaminer som: C, C, E, B1 B2 B6 folsyre, provitamin A-karoten og mer enn 400 næringsstoffer. Folsyre fremmer hårvekst. Vitamin E gjenoppretter strukturen av pasientens hår. Vitamin B6 styrker håret ikke vises flass, tørrhet og kløe. Vitaminene B1 B2 C forbedrer blodsirkulasjonen i karene i hodebunnen, styrker hårsekkene, stopper hårtap. Provitamin A-keratin beskytter mot skadelige UV-stråler og flass.

   Honey Mask for Hair   Honning hår maske vel næring til håret, styrke, som gir mykhet og glans selv sterkt skadet hår. Jeg anbefaler deg å begynne å bruke honning maske og deretter over tid, vil håret ditt være sunn. Det følger av dette at honning bør definitivt være en del av hår maske.


   Honning maske for lyse hår noen nyanser.

   Ingredienser: kanel - halv solovoy ss honning - et halvt glass, destillert vann - en halv kopp olivenolje - 1 ss.

   Søknad: alle ingrediensene er godt blandet. Varm litt honning (du kan i et vannbad) for å lettere blandet og lett brukes til håret. Ikke for varmt til honning mistet sine medisinske egenskaper. Påfør med en børste eller svamp burde, etter dekning med en plastpose og pakk håret inn i et håndkle eller bære en lue i en time for å vaske av. Selvfølgelig etter den første prosedyren vil ikke bli brennende brunette blonde, blonde hår, men eieren posvitlishayut bare et par nyanser.

   Å vaske av malingen fra håret, resultatet av som du ikke liker, du trenger bare honning. Hvis du ikke liker fargen der du pofarbuvalysya, deretter en uke eller to daglige behandlinger med honning - maling går. Denne metoden er mye tryggere og sunnere for håret enn kjemiske vaskinger som ytterligere ødelegger strukturen av håret.

  Hjem hår maske med honning   Maske mot sprøtt hår

   Hvis du bryter og falle ut hår, anbefales det gnidd inn i hårrøttene honning i sin reneste form.

   Gni sakte, forsiktig for ikke å skade håret enda mer. Isolasjon hodet, bare sette på en plastpose og topplokket eller håndkle. Opprettholder ca 1 time. Etter en skyll med varmt vann. Gjenta prosedyren 1-2 ganger i uken.


   Kamille Mask for hårvekst.

   Å forberede maskene vi trenger: 1 ss honning, 150 g vann og 30 g av tørket kamille blomster.

   Kamille bør hogge, hell kokende vann og la stå i 10 minutter, deretter kok i et vannbad i 20-25 minutter. Men peretrymuyte, er som kamille lightening effekt. Bruk en maske kan være 1-2 ganger i uken.


   Nærende maske med honning og banan.

   Honning - 2-3 spiseskjeer, overmoden banan - 1 enheter, kokosolje - en spiseskje.

   Banan trenger å slå ned en slurry, helst blender, blender hvis ikke du kan bare knuse med en gaffel. Tilsett en liten mengde vann som ville være lettere å gripe. Deretter legger honning og kokosolje. Kokosolje og honning skal varme opp og 4 minutter i et vannbad. Den resulterende blandingen er gnidd inn i hårrøttene og fører hele. Permisjon i 40-50 minutter. Vask av med varmt vann.

  Hjem hår maske med honning   Maske for håret fra å falle ut.

   Tre og klemme saften av 3 små poteter, bland med 2 ss. skjeer av honning, legge til et par dråper aloe juice og to spiseskjeer av potet. Bland ingrediensene og gni, gjør massere hodebunnen. Så pakk i polyeten og et håndkle for å holde masken et par timer (men du kan stå på hele natten). Etter en god skyll med varmt vann, og så seks ganger i måneden. Hvis du har kjedelig hår, må du gi dem et sunt utseende med bare én effektiv maske. Flytende honning skal blande seg med sitronsaft i et forhold på 1/1 og Spread bra for håret. Etter 20 minutter, vask av masken sjampo i varmt vann. Håret glans. Gjenta prosedyren seks ganger i måneden.

   Etter påføring hår masker er myk, glatt og silkemyk. Det er mange forskjellige masker av honning, men den populære alle andre. Honning - et produkt som du alltid vil komme godt med og bidra i kampen for sunt, vakkert hår. Kjære jenter, ikke så viktig hva honning maske du vil bruke.

   En viktig regelmessig og riktig hårpleie. Husk å alltid lage honning maske. Disse er ikke kompliserte masker over tid du bli eier av posh, tykke, lange krøller! Sørg for å bruke disse maskene er ikke komplisert!


  Яндекс.Метрика