Hver kjærlig kvinne, og hun vet å ta vare på verdifulle krøller. Hver er din favoritt shampoo og hår balsam. Men for å oppnå nydelig hår, er ikke nok bare å bruke disse verktøyene.


Hjemmelagde masker for hår


 I dagens verden er det så mange oppskrifter og concoctions masker for hår, men kvinner ofte gå seg vill i valg, uten å vite hva som ville være mer effektiv. Vi bestemte oss for å hjelpe deg, kjære dame. Nedenfor er de beste oppskrifter for hår masker.

 Masken av brød. Å lage en maske, bør du suge vanlig brunt brød i vann. Det ville være veldig fint om du gir denne massen litt brygg. Den resulterende oppslemning skal renne gjennom gasbind, gasbind, og hvis ikke, bare på grunn av den vanlige fille. Påfør masken på håret. Etter søknad Wrap hode med plastfolie og et håndkle. Inntektene fra denne masken til en time og skyll med varmt vann.

 Karneval maske. For slike masker ikke burde kjøpt dyre oljer. Ta et glass og hell tilbake i vanlig vegetabilsk olje. Håret flettet i håret først, og deretter suge dem i en maske. Kopper feste på baksiden og gå med ham en time. Når du fjerner den, vil du se at håret alt absorbert. Etter denne prosedyren skyll håret.

 Øl Hair Mask. Kjøpe den vanlige billig øl og la den for et par dager på et varmt sted. Deretter helle det i noen kapasitet. Den neste ingrediensen er svezhevыzhytыy gulrot juice, fyll omtrent 100 ml honning. Bland alt og legger mye hår. Hold trenger minst en time. Vask av masken.

Hjemmelagde masker for hår


 Maske av yoghurt og nesler. For å forberede denne masken, bør du fylle opp med yoghurt. For fett hår bør nonfat yoghurt og tørr som mulig fetere. Hell det i en hvilken som helst kapasitet og satt fyr på. Bringe den til en varm tilstand, og deretter legge til noen brennesle juice. Påfør masken i fuktig hår. Skyll trenger 30 minutter.

 Urte maske. Du trenger: kamille blomster, plantain blader og nesler. Urter bør tørkes og knuses. Tre spiseskjeer av hver ingrediens hell i en bolle. Hell kokende vann og dekk i 15 minutter. Påfør i håret og hold i to timer. Skyll hår.

 Honning sennep. En teskje av blåleire mos med samme mengde smør, tilsett eggeplomme, en teskje av sitronsaft og sennep pulver. Påfør masken på hårrøttene og dividere forblir hele. Dekk masken polyetylen toppen tie håndkle. Leder Vask etter en time.

Hjemmelagde masker for hår


 Hair Mask med pepper. Grønn pepper gni på et lite rivjern og bland med 2 ss yoghurt. Legg en spiseskje med hvit leire og bland. Påfør masken på alt håret. Skyll trenger en time.

 Arabisk maske. Kjøttet av en moden persimmon frukt to og tre mandarin frukt pund i grøt. Tilsett litt juice myrt. Dryss en teskje gurkemeie. Hell det kokende vannet. La stå i fem minutter. Deretter satt på rent hår. Skyll trenger en time.

 Italiensk maske. Varme oliven og lakserolje. Gresskarfrø bør skrelle og male i en morter. Mos druer og la stå i to timer. Deretter tappe og presse saften av bærene. Bland deretter alt og søke på håret. Mask bløt i 30 minutter.

 Disse maskene bør gjøres jevnlig, to eller tre ganger i uken i en måned. Deretter kan du redusere antall ganger i uken. Hvis du vil gjøre disse maskene regelmessig, vil håret ditt være frodig, tykk og blank. Men det er tilrådelig før du bruker konsultere legen din om du er allergisk mot noen av innholdsstoffene.  
 sju lenge visst at ulike oljer har mange nyttige egenskaper og kvaliteter for hud og hår. Castor olje er intet unntak, fordelene ved bruken har vært kjent siden antikken.Bruken av lakserolje til øyevipper Castor olje består av ulike syrer, der bruken av olje så populær i medisin og kosmetikk. Bruk av lakserolje for å ta vare på øyevippene gir en virkelig spektakulær effekt!


 Mange jenter drømmer å få lange og frodige vippene som gir en flott og sjarmerende utseende. Men den daglige bruk av mascara på vippene, noe som gjør dem sprø og kjedelig. Lakserolje forbedrer strukturen av flimmerhårene, noe som gjør dem lengre og frodig, bidrar til å eliminere tap av øyevipper.


 I dag er det mange verktøy og forberedelser for omsorg av øyevipper, men mange av dem i varierende doser som inneholder lakserolje. Imidlertid bør det bemerkes at lakserolje er tilgjengelig for kjøp på apotek for et lite beløp, mens mange produsenter setter relativt høy pris for sine legemidler. Derfor, ved bruk av ricinusolje ikke krever en stor investering.


 Castor olje er lett å påføre hjemme. Selvfølgelig, før behandling skal være grundig rundt øyet makeup på renset øyevipper og huden. Til dags dato, kan salget bli funnet i lakserolje i en spesiell flaske hvor pensel eller børste for enkel bruk. Men ikke bekymre deg hvis du har kjøpt en konvensjonell olje flaske. Påfør oljen på øyevippene absolutt anbefales ikke fingrene, men kan brukes for eksempel pensel fra de gamle skrotter, pre-vaske godt med varmt vann.


Bruken av lakserolje til øyevipper Bruk lakserolje er best om morgenen og kvelden i 1-2 timer, deretter skylle øynene med varmt vann for å fjerne overflødig olje. Hvis venstre for å møte noen fett, kan det lett å fjerne ethvert gel cleanser. Olje bør brukes på de samme bevegelsene som når du søker mascara på vippene.


 Castor olje er helt ufarlig, men for å ikke føle noe ubehag, er det best å ikke overdrive det med hvor mye olje som du vil bruke. Det er ikke nødvendig å bruke ricinusolje hver dag. For vakker og sunn øyevipper er tilstrekkelig å påberope denne prosedyren to eller tre ganger i uken.


 Legge lakserolje andre ingredienser som vitamin A eller olivenolje vil sikkert bare en positiv effekt på øyevippene.


 Hvis bruken av olje er en liten allergisk reaksjon, er det mulig å søke lakserolje på tuppen av vippene bare med noe tilfelle bør ikke gå til sengs uten å først skylle oljerester.


 Så etter noen uker med omsorg for vippene ved hjelp av lakserolje kan ses betydelige forbedringer vil være sterkere øyevipper og tykk, og hans øyne mer uttrykksfulle og vakre. Det bemerkes viktige praksis for intensiv slanking faktum at pilates er direkte avledet fra det indiske yoga, selv om dette er ofte ikke vektlagt av instruktører i klassen. Det er viktig å forstå dette punkt, for å forstå essensen av øvelsen og dens effekt på metabolismen og vekttap i effektivitet. Problemet med vekttap ligger i detaljene i metabolismen og muskelaktivitet og hormon-enzymet i de cellulære miljøsentre muskler og indre organer, noe som sikrer metabolisme.Pilates øvelser for vekttap


 Derfor er det verdt å merke seg at både pilates systemet ikke er ment å gå ned i vekt, siden dette målet umulig å oppnå - kroppen, spesielt en kvinnes kropp som opphopning av fett er en av de "vыzhyvatelnыh" instinkter vil ikke gå ned i vekt hvis det ikke vil gi mer effektiv mekanisme beskytte de indre organer og genitale funksjoner.


 Denne erstatning er veldig intens, men ikke uoverkommelige for muskelarbeid belastning i et begrenset opplag med en pause mellom settene omtrent ett minutt. Handle direkte på de viktigste problemområdene, fordi de ikke bare spare penger fett, men enzymatiske datasentre vokser soner sikre levedyktigheten av organismen. Dette i sin tur gjør det mulig for ham å gi opp cellenivå "vыzhyvatelnoho" fettlagring.


 Derfor Øvelse 1: stående, føttene skulder bredde hverandre, tærne snudde seg utenfor på 45 grader, hånd trekke til siden i skulderhøyde, håndflatene vendt nedover. Knærne bøyd for å oppnå den posisjonen til hofter parallelt med gulvet, hendene samtidig på en stor bue falle ned, krysse håndleddene på høyden av hoftene. Posisjon holde tre kontoer, ikke rush; da øve maksimal setemuskler, rette ben opp på sokker (en bevegelse), utføre en flytte hendene gjennom sidene opp - for å krysses håndledd over hodet. 2 sett for 16 representanter hver.


 Oppgave 2 : Kneler på en matte å klatre nosochky justere kroppen opp fra gulvet, bøy knærne tett til brystet, som om ssutulyvayas (egentlig ikke trenger), lår heis, slik at hele kroppen var som det engelske «V, oppside føtter. Deretter lavere hofte, rygg i like fot, knær - til brystet, den maksimale belastningen trykk så vi prøver å trekke navlen mot ryggraden. Deretter tilbake til startposisjon. Hele syklusen blir regnet som en repetisjon øvelser. Utfør to sett med 10 repetisjoner hver.


Pilates øvelser for vekttap Oppgave 3 : Normal posisjon står rett stupnuty allment (individuelt) til høyre, ta til høyre sokker, hold venstre ben rettet. Palmer komprimere over hodet, albuene distribuere 90 grader fra hverandre. Holde hip rasstavlennom posisjon, bøy høyre, strekke høyre torso, armer strukket i samme retning. I en konto for å bo i denne posisjonen, og deretter kaste overkroppen tilbake til startposisjon med føttene fra hverandre og bøye albuene - i begynnelsen for å vippe. 10 påfølgende repetisjoner utføres i én retning, og deretter endre ben og løper så mye å vippe den andre veien.


 Oppgave 4 : Bli knærne på gulvet (teppe), ta ut den venstre foten til venstre (nosochok er på matten, det gjelder), tilbøyelig til høyre, med håndflaten hans høyre hånd vpyrayemosya gulvet i nærheten av hans høyre kne. Den venstre benet revet fra puten, holde tå rett, peker utover. Det samme etappe uavgjort i luften 10 sirkler med klokken og 10 - mot. Endre retning og gjenta. Kjører 2 sett med trening.


 Øvelse 5 : Sittende på baken bøye knærne vpyrayemosya føttene på gulvet, hendene på sidene av bena. Å holde en stilling skiller meter fra gulvet, løftes til stilling parallelt med gulvet. Torso avvise tilbake 45 grader (det ligner bokstaven «V»), og strekk hånd og trekker sterkt forover, også parallelt med gulvet. Så sakte legge ned ryggraden til venstre, ta ut bena og heve hendene over hodet, håndflatene vendt innover. Vi kommer tilbake til startposisjon sitte ned med knærne gjemt. Gjenta til den andre siden. Dette vil være en hel øvelse utføres to sett med 10 øvelser.


 Det skal bemerkes at en meget signifikant og positiv effekt som en radikal reduksjon i antallet av kroppsfett og en økning i aktivitet som et hele, tydelig registrert etter måneder med daglige aktiviteter, ofte - fra den andre uken av opplæring.


Яндекс.Метрика