Coconut leppepomade fra bivoks lukter og beskytter den sarte huden på leppene. Gjør hjemmet ditt naturlig kosmetikk!
Hjemmelaget leppepomade med bivoks og kokos

 Hva du trenger:
 •  container klar balsam - en liten glasskrukke; Du kan vanligvis ta noen krukke ut av godteri, for eksempel, bare sterilisere den i kokende vann. Men beholder må være glass, ikke plast - en balsam ham å helle i nesten kokende tilstand, er plast ikke tåler denne temperaturen og vil smelte. Det finnes spesielle "blyant" beholdere for husholdnings krydder, de selges i butikker for hobbyer og ser ut som leppestift tilfellet; beholdere er sikkert praktisk, men kan ikke finne dem-plast versjon er svært vanskelig.

 •  målebeger;

 •  fint rivjern;

 •  gul bivoks;

 •  kokosolje (noe generelt velge hva som er sterkere enn alle lukter, firmaet spiller ingen rolle);

 •  Vitamin E (som en olje);

 •  Måleskje;

 •  stokk for røring - du kan ta kinesiske spisepinner hvis du har følgende eller en tresleiv;

 •  mikrobølgeovn.

 • Hjemmelaget leppepomade med bivoks og kokos

   Merk: flyte, som du gni voks, etter at hele prosessen med matlaging er ikke aktuelt. Kvitte seg med voks du helt usannsynlig, selv om du vasker det flere ganger. Den beste måten - hell kokende vann og la rivjern vidmokaty, men likevel, lage mat med det i fremtiden er ikke nødvendig å legge dette rivjern for kosmetikk.
   Vask overflaten av tabellen, alle objekter og hendene før du begynner å gjøre balsam. Du vil fortsette å bruke den på huden, og ekstra tilsetningsstoffer kan dårlig påvirke det.
   Trinn 1.
  Hjemmelaget leppepomade med bivoks og kokos

   Du kan lage så mange krydder som du vil, bare følg proporsjoner.
   Den grunnleggende formel for beregning av blandingen:
 •  2 kokosnøttolje;

 •  1 del bivoks;

 •  noen dråper vitamin E.

 •  Trinn 2.
  Hjemmelaget leppepomade med bivoks og kokos

   Hell vitamin E i målebegeret. Det ikke bare gir næring og beskytter huden på leppene, men også hjelper balsam holdt lenger. Imidlertid kan naturlige produkter for en lang tid fortsatt ikke lagres, og hvis du bruker en balsam hver dag, er det lurt å gjøre en liten del. Bildet - en del av "standard" liten krukke, hennes behov 5-6 dråper.
   Trinn 3.
  Hjemmelaget leppepomade med bivoks og kokos

   Legg kokosolje (to deler, for en standard mengde - 2 teskjeer). For tett tekstur av det, nesten fast stoff; mos smør måleskjeer, blande det med vitamin E.
   Trinn 4.
  Hjemmelaget leppepomade med bivoks og kokos

   Gni på et lite rivjern bivoks (1 teskje). For å unngå feil i målingene, holder på å gni oljet bakepapir eller mat, som er lett å riste av voks skje. Ikke legg fingrene - han vil holde seg til dem, og alle zlypnetsya til en ball.
   Jo mer voks - jo vanskeligere klar balsam. Det vil bli brukt med fingrene, så ikke gjør det for væske.
   Trinn 5.
  Hjemmelaget leppepomade med bivoks og kokos

   Bland alt og legg den i mikrobølgeovnen i 30 sekunder (på høyeste nivå oppvarming). Så igjen, bland igjen og sette 30 sekunder inn i ovnen. Fortsette å spille så lenge massen av målebegeret blir homogen, tykk væske (tilsvarende i teksturen til en frisk honning, fargen, forresten, bør være den samme - lys gull, hvis du ikke har lagt til noen fargestoffer ikke anbefalt ). Rør en siste gang for å være sikker på at klumper av voks igjen, og hell i forberedt krukke eller annen beholder.
   Trinn 6.
   Vent et par timer for å herde balsam - det stivner og blir blek, som en krem ​​farge. Nå kan de bruke.  
  Innenriks solid sitronsåpe med urter

   Denne såpen er kald måte. Det tar litt lengre tid å lage mat (ca to timer), og for å lage såpe helt frosset, det bør stå for en periode på ca 4 uker. Selvfølgelig, det høres rart - i dag de aller fleste prosesser selv håndlaget, er rask, og jo før jo bedre - men søt brygget kald måte, fastere, mindre "rozkysaye" og er godt egnet for bruk i høy luftfuktighet atmosfære - lukket dusjkabinett, badekar og t. e. Og, selvfølgelig, det er behagelig lukt som minner om våren og knuste tørkede urter skape en lys og mild skrubb effekt.
   Du vil trenge:
   - Vernebriller;
   - Verne respirator masker;
   - Målebeger (glass);
   - Vekt av krydder;
   - En stor plast bolle og noen mindre mysochok;
   - Termometer for væsker;
   - Blander;
   - Spoon laget av plast som er motstandsdyktig mot høye temperaturer;
   - Aluminiumsfolie;
   - Mold for såpe (noen form);
   - Pergament papir.
   Ingredienser for matlaging:
   - 114 g Alkali;.
   - 241 g vann;.
   - 227 g olivenolje;.
   - 312. Raps (olje med lav surhet);
   - 255 g Kokosolje;.
   - '45 Sitron eterisk olje;
   - '14 Basil eterisk olje;
   - Halv ss tørket basilikum;
   - 1 ss tørkede mynteblader.
   Forsiktig Meadow - kaustisk substans. Sørg for å sette på før arbeidet briller, maske og hansker, og lage mat bare i ventilert område.

   Hvordan å lage mat:


   1. Ta på hansker, maske og beskyttelsesbriller. Hell over i en bolle med vann og såpe (først fylle den med vann for ikke å skade beholderen), bland godt og varm blandingen av opp til 93 grader Celsius.
   Husk røring under denne prosessen, men bevege seg bort fra bollen på armlengdes avstand - et par av alkali selv med beskyttelse av øynene, ansiktet og hendene kan være farlig.
   Hell blandingen i en annen beholder, dekke det tett med folie og legg en kule (51 grader og under).
   2. Hell olivenolje, kokosolje, og rapsolje i en egen bolle og sett den i mikrobølgeovnen for høyere varme i 2 minutter. Kokosolje er smeltet. Fjern bollen og rør blandingen; la den avkjøles (temperaturen må være under 51 grader).
   3. Mens blandingen avkjøles, legger Molde brede strimler av pergament papir og feste dem klipp eller teip til papiret ikke beveger seg.
   4. Hell begge blandinger sammen og bland deres blender. Hold blender, slik at det roterende elementet var fullstendig i løpet av blandingen, slik at man unngår spruting. Rør rundt i ca 5 minutter, til, til blandingen begynner å tykne - du vil merke det når du ser at Blender har "fotavtrykk" av en annen farge i den totale massen av væsken (som er i pudding eller elting deigen for pannekaker).
   5. Når sporet dukket Sett tørkede urter og hell essensielle oljer. Urter bedre pre knuse eller hogge fint (minst mynte om du ønsker utseendet på fremtiden såpe var den samme som på bildet, men har en slags store biter av gress sine fordeler).
   6. Hell blandingen i Moldova, banke på kantene for å fjerne luftbobler. Dekk med folie og la Moldova for en dag i et tørt og kjølig sted.
   7. Etter 24 timer, fjerne såpe fra Moldova bruker papir og hvis du vil at den skal forvarme bitene valgt størrelse. Nadpyshit hver pergament papir produksjonsdato av et stykke såpe - slik at du kan holde styr på herding tid og gjør ingen feil i datoene (dette er spesielt viktig for de som ofte kokker såpe).
   Å vaske dette såpe i dusjen eller badekaret, bør du vente 4 uker, men for normal bruk (arm, lagres i nærheten av vasken) - bare to dager.  
   Oppriktig, grov, med utstående skjell, hud - skjemmende syn. Peeling oppstår i respons til uregelmessigheter i prosessen med keratinisering og avvisning av døde celler. Som et resultat, de øvre lag av epidermis dø snart, og vi ser stygge skytende koldbrann deler på nese, kinn og hake. Av særlig ubehag oppstår i situasjoner der skjellete nese, raskt kvitte seg med harde skalaer og maske feil med makeup umulig. Hva gjør du hvis noen gang han var veldig flaky nese? Finne årsaken og arbeide for å fjerne.
  Skjellete nese: Ting å gjøre, gode oppskrifter

   Grunnen №1. Ugyldig Care


   Den vanligste årsaken til at peeling nese - feil daglig omsorg. Ofte nesen og i området rundt nesen, lider bruken av kremen feil type hud. Peeling kan oppstå på grunn av feilaktig valgt såpe. For eksempel, antibakteriell såpe svært tørr hud, spesielt i områder der minst fett - i og rundt nesen. Prøv å erstatte de vanlige midler for rengjøring person til nye, som har en naturlig olje eller fuktighetskrem.
  Skjellete nese: Ting å gjøre, gode oppskrifter

   Grunnen №2. Allergisk reaksjon


   Hvis nesen er rød og vanskelig å skrelle av, og ved siden av det der shelushaschye røde flekker, mest av alt, i tilfelle allergi. Returnere testene for allergener for å eliminere en kilde til irritasjon.

   Grunnen №3. Avitaminosis


   Mangel på vitaminer, blant annet B2 og E, provoserer utseendet på ansikts peeling. I dette tilfellet er skjellete og nese og øyenbryn og panne. Svært ofte som peeling kan sees i et lite barn. Propyyte løpet av vitaminer. Og ikke glem de sunt fett: olivenolje, nøtter og fisk.

   Grunnen №4. Forkjølelse


  Skjellete nese: Ting å gjøre, gode oppskrifter

   Rennende nese forårsaker irritasjon i nese og i områder nær den. Irritasjon lommetørkle eller servietter årsaker som begynner å skrelle av vingene av nesen. Denne reaksjonen er midlertidig og vil gå etter forkjølelse.

   Grunnen №5. Eksterne faktorer


   Glohet sol, frost eller sterke vindkast - ugunstige faktorer for personen som helhet. Men på grunn av deres sårbarhet, nese lider mest. Hvis det er dårlig vær, og du skrelle av tuppen av nesen, bør du fylle opp med fett nærende krem.

   God maske fra peeling


   På spørsmålet hvorfor skjellende nese lite forstått, men det er en annen: "Hvilke verktøy å bekjempe peeling? ". Her er noen enkle oppskrifter som vil bidra til raskt å gjenopprette normal hud av nesen.
  Skjellete nese: Ting å gjøre, gode oppskrifter

   Ost maske med tillegg av olivenolje
 •  1 ss. l. lav-fett cottage cheese;

 •  1 lm. L. Olive (rå) olje;

 •  1 lm. L. persille juice.

 •  Mix, sette på nesen og området rundt det. Bære en maske trenger 15 minutter.
   Lind Mask
 •  1 ss. l. infusjon lind blomster;

 •  1 ss. l. olivenolje;

 •  1 ss. l. havremel.

 •  Koble til konsistensen av røren satt på problemområdet. Holde masken i 10-15 minutter.  
  Яндекс.Метрика