Hjerneiskemi nyfødte
 Slike sykdommer som cerebral ischemi hos nyfødte blir mer hyppig. Årsaken til denne sykdommen er mangelen på oksygen som kan oppstå under graviditet og fødsel. Denne tilstanden kalles hypoksi. Vanligvis kan et slikt fenomen hos opptil 85% av nyfødte.
 Risikoen for å utvikle sykdommen avhenger av alderen til mor. Diagnosen er vanligvis satt nyfødte hvis mors alder over 35 år. Dersom mors alder mindre enn 25 år, spedbarn har også en økt risiko for å utvikle sykdommen.
 Symptomer på cerebral iskemi
 Symptomer på denne sykdommen er ganske bred. Vanligvis symptomer oppstår i hvert barn individuelt, men hvis renner inn i øynene underutvikling, turen til nevrolog nødvendig. Foreldre bør ikke vende et blindt øye til det. Gjennom hele barndommen besøker leger bør gjennomføres på en jevnlig basis.
 Foreldre bør ta hensyn ikke bare til etterslep i utviklingen av barnet, samt dramatiske endringer i hans oppførsel, som inkluderer forringelse eller fullstendig tap av matlyst, vanlige tilfeldighetene, dårlig søvn eller hyppig oppkast.
 Ikke vær redd for å stille spørsmål til leger som å finne ut alle problemene umiddelbart. Noen sykdom er lettere å forebygge enn å håndtere sin langtidsbehandling.
 Behandling av cerebral iskemi
 Cerebral iskemi er preget av en grad milde nevrologiske symptomer som mild angst baby som krever sykehusbehandling. I mer alvorlige tilfeller krever sykehusinnleggelse gjentas som inkluderer krampestillende effekt av behandlingen, injeksjon og infusjon. Det bør observere barnets atferd i løpet av dagen og natten, inkludert dens utvikling, både fysisk og psykisk, så vel som hans oppfatning av miljøet.
 Barnet som et resultat av mangel på oksygen under graviditet og fødsel er spesielt behov for frisk luft og avslappet søvn. Når dårlig drøm barnet før sengetid kan kjøpe i buljong vendelrot og motherwort. Denne fremgangsmåten kan utføres hver dag i 15 minutter.
 Cerebral ischemi er ledsaget av to grader lang periode og vanskelig prosess for dets forekomst, som kan være ledsaget av kramper. På dette stadiet av moderne medisin kan tilby effektive metoder for å bekjempe cerebral iskemi. Det eneste tilgjengelige alternativet er å utelukke aterosklerotisk vaskulære skader etter operasjonen, praktisert siden midten av det tjuende århundre.
 I dette tilfellet, til en fjerning av trombe som dannes på overflaten av arterien i hjernen, slik at gjenopprette normal blodstrøm til hjernen. Denne operasjonen er utført under lokalbedøvelse.
 RESULTAT
 Konsekvensene av denne sykdommen og dens behandling på prognoser har en direkte avhengighet av alvorlighetsgraden av sykdommen. Dessuten kan sin andel i sin utvikling gjøre forskjellige komorbiditet. Saker og effektiviteten av metoder for behandling og rehabilitering, utført i henhold til kravene i barne nevrolog.
 Hvis du ikke tar de nødvendige tiltak for å bekjempe cerebral iskemi hos nyfødte, kan det ende opp med ganske alvorlige konsekvenser for barnet. For å unngå dette, må du handle raskt.
 I tillegg til hodepine og dårlig søvn barn lider også av irritabilitet, oppmerksomhet mangelfull og preget av stillhet. I mer alvorlige tilfeller kan det påvirke helsen til barnet i form av mental retardasjon og selv epilepsi. Den mest alvorlige stadium av sykdommen kan permanent lenket til en rullestol babyen
.
 Unngå unormalt i utviklingen av barnet ditt. Prøv å diagnostisere cerebral iskemi i hennes nærvær i løpet av den første måneden etter fødselen.  
Hvordan øke amming ammende mor
 Under amming forstå komplekse biokjemiske prosessen som brystkreft hos kvinner begynner å produsere melk til å mate babyen. En viktig betingelse for fullt amming er vanlig evakuering av melk produsert. Hvis du bryter denne prosessen kan det oppstå opphør av amming.
 Danner et komplett ammeperioden oppstår i løpet av de første dagene etter fødselen når en kvinnes kropp er aktivert spesielle typer hormoner - progesteron og østrogen. De bidrar til spredning av kjertel (sekretorisk) brystvev. Liket av en kvinne begynner forberedelse til amming selv under svangerskapet (varierer fra 5-6 måneder). I løpet av denne perioden, spesielle celler - laktotsytы i små mengder allerede produsert råmelk eller "first melk" - tyktflytende væske hvitaktig farge. Totale melkedannelsesprosessen involverer tre trinn
 Typer av Breast Milk
 Råmelk
 Hans utflod fra brystet skjer i de tre første dagene etter fødselen. Fôring en nyfødt råmelk anses viktig fordi den har en unik og svært nyttig for barnet struktur. Det omfatter ikke bare nyttig og næringsstoffer, men også hvite blodlegemer og antistoffer (immunglobuliner), som er lik dens virkning av noen stoffer.
 "Transition" melk
 Utvikle det skjer innen 4-5 dager etter fødselen. Sammensetningen av melk er rik på fett og nærmest i kvalitet til modne morsmelk
 Moden melk
 Etter levering (12-14 dager) i morsmelk av mødre dannet. Dens sammensetning og kvalitet kan variere innen en dag eller dager, noen ganger til og med ved hver foring. For eksempel, i begynnelsen av fôring, kan det være mer flytende, "vassen" og skumme, og til slutt - en fet og tykk.
 Mekanismen for amming
 Melk produsert laktotsytamy involverer hormon som kalles prolaktin. Dens beløpet avhenger av antallet og kvaliteten på thorax fôring i løpet av første fôring er naturlig stimulering av dannelsen av melk som kreves for neste fôring, etc. I mekanismen for melkenedgivningen viktig rolle annet hormon - oksytocin, slik det forekommer i moren under laktasjonen. Når barnet suger på brystet, hypofysen aktivt kaster oxytocin å øke amming hos ammende mødre er en faktor har en stor innvirkning. En slags "hemmer" eller "hemme amming" faktor (FIL) er funnet i morsmelk.
 Han er involvert i hemming av melkeproduksjonen i tilfeller hvor det ikke brudd utdanning prosessen og mekanismer for det med brystene. Hovedsiden FIL høyere hvis melk stagnerer i brystet. Jo lenger tid det ikke vises, jo mer effektiv funksjon hemmer. Med regelmessig og full fôring, og når stsezhyvanyy mens melken er fjernet og ikke hevdet inhibitor. FIL - en unik biologisk mekanisme som beskytter mot overskytende morsmelk produksjon og regulerer dens volum.
 Forresten, er mengden av melk og regulert av babyen fordi hver fôring med melk og en hemmer. Hvis en baby suger brystet ofte lang, er det vel sporozhnyaye bryster, bidra til utvikling og innføring av en ny porsjon av melk. Dermed er det en høy grad av amming, og barnet får nok morsmelk. Dette er viktig fordi babyen vokser hver måned han trenger et større volum av melk. Med mangel på melk snakk om å senke amming, "amming krise" fiasko eller melk.
 Redusere amming
 Barnet utvikler brått, hans aktivitet varierer avhengig ikke bare på utvikling, men også på hans helse. Sunn baby bruker mye energi, så godt og ofte suger bryst, stimulere melkeproduksjonen hos moren. Hvis barnet spiser uvillig (dårlig melk, dårlig helse for barnet eller moren) og svakt suger, og min mor ztsidzhuye gjenstår etter melk fôring, minsker amming. Det er en reduksjon på amming eller brystkreft kan oppleve lunger.
 Den hyppigste brudd - redusere amming, kalt "hypogalactia." Kort nedgang i morsmelk (amming eller kriser) er mulig i de første seks månedene etter fødselen. Varighet dem er ikke mer enn 4-7 dager i de fleste tilfeller, etter denne perioden, laktasjon vanligvis normalt i 2-3 etterfølgende dager. For ammende kvinner i denne perioden, er det viktig ikke å stoppe fôring og en sunn livsstil.
 På den fullstendige mangel på melk ("agalactia") kan snakke når det er medisinsk bekreftelse av tilstedeværelse av en kvinnes kropp, spiseforstyrrelser hormonell natur. Agalactia - det er svært sjelden blant ammende mødre forbundet vanligvis med noen kroniske arvelige eller hormonelle lidelser (sykdommer eller sykdommer).
 Årsaker til amming kriser
Hvordan øke amming ammende mor
 Eksperter mener at krisen i amming kan være forårsaket av ulike faktorer:
 - Hopping i vekst og utvikling av barnet der mengden melk i går i dag blir for svakt, og kroppen mamma er ikke klar til å gi ham den nødvendige mengden av melk;
 - Feil organisering av mor ammer;
 - Bruken av smokker, brystvorter barn;
 - Rare og periodisk fôring;
 - Ingen pumping resten av melken;
 - Den motvilje mødre amme babyen og hans avvenning fra brystet.
 Hvis du på avvenning baby fra brystreduksjon amming oppfattet som ønsket resultat, i andre tilfeller, dette fenomenet må bekjempes og lengre prøve å bevare ammingen.
 Manifestasjon av amming krise
 I morens legeme av en hvilken som helst ubehag, hvis det ikke er en stillestående og betennelse i brystkjertelen oppstår. Ved svikt av melk kan måles ved forandringer i oppførselen til babyen. For eksempel, hvis det er "plaget" brystet, ofte gråt etter å ha spist, suger midlertidig, deretter kaste igjen ivrig prykladayuchys brystet, bør mistenkes at kvaliteten på melken volum eller han er ikke fornøyd.
 Ikke ta hensyn bare når det gjelder å hoppe i barns utvikling. Naturligvis trenger han mer melk og beløpet den produserer den samme. Nok av 1 (hyppig apposition) for tre dager å produsere melk normalisert i henhold til de nye behovene til barnet. I løpet av denne perioden, helst med bruke noen hjelpemidler for å raskt normalisere amming.
 Tiltak for å hindre amming krise
 Forebyggende tiltak for å være riktig og ofte legger barnet til brystet. Fôring "on demand" - den beste regulator og formidler av amming. Det er også viktig hvile og kosthold fôring mor, hennes mentale, fysiske, fysiologiske og emosjonelle tilstand.
 Skolegang babyen smokker, til brystvortene påvirke amming og sin helse. Suger en smokk gir kroppen hans en falsk alarm, han aktivt suger brystvorten tomt uten å mette, trøtt og svak suger brystet uten å fremme melkeproduksjonen i tilstrekkelig mengde. I dette tilfellet, kan problemet med å redusere amming ikke forekomme.
 For å redusere påvirkningen av laktasjonen venne barnet til "butыlochnomu" fôring og overføring til kunstig eller blandet fôring. Disse tiltakene føre til at barnet sjelden brukt på brystet, selvfølgelig, at etterspørselen etter melken ikke oppfattes av kroppen som et signal til å produsere mindre melk.
 Er det en enkel måte å finne ut hvordan barnet ditt nok morsmelk volum. Det er nødvendig å kontrollere antall hans urinering. Hvis deres tall fra 10 til 12 en dag - normal amming, eller - amming bør levere. Ved slutten av den periodiske (ufrivillig) av morsmelk, som er observert i tiden mellom foring eller skal behandles på en sikker måte. Dette er ikke en patologi, men snarere en indikator av emosjonell ustabilitet og høye nervøs eksitabilitet mor fører til funksjonelle sykdommer i brystet. Ganske ta narkotika, for å kvitte seg med vilkårlig drypper melk.
 Hvordan øke amming ammende mor - 10 nyttige tips
 1. feed babyen bare morsmelk. Selv om ungen ikke ønsker å spise og drikke, må han gi brystet. Ikke drikker i tillegg den av med en skje eller flaske i morsmelk inneholder alt han trenger, inkludert vann.
 2. Varigheten av foring. Riv av barnet fra brystet mot sin vilje ikke. Noen barn suge brystene raskt og enkelt fråtse, andre kan bli svakere, så suge sakte. Naturligvis, sistnevnte bør bruke mer tid på mors bryst. Fôring tid bør reguleres på barnet.
 3. Frekvensen av foring. Mate babyen morsmelk bør være på sin anmodning, ikke observere noen modus. Ungen han "vet" hans regime, mamma skal kunne stille den inn. I tillegg til hoved fôring til bryst bør settes der det tørst, og før du går til sengs (for ikke å bruke en smokk nipple-).
 Som melkeproduksjonen er på et "etterspørselen er - vil bli spurt:" Mamma er en oppgave for å sikre denne etterspørselen. Dette betyr at det må ofte sette barnet til brystet for å opprettholde det eksisterende nivået av amming og være klar for sin økning i nær fremtid.
 4. Mating om natten. For et barn "melk over natten" og bruke det om natten er også nyttig (for eksempel melk er full av næringsstoffer og sporstoffer), som på dagtid. Natt fôring - effektiv metode for å stimulere amming. Det antas at mate babyen om natten er et effektivt middel for å hindre graviditet i en annen kvinne.
 5. Kroppslig kontakt er viktig. Gutten må hele tiden holde nær kontakt med sin mor som hennes barns kropp reagerer på nærhet av mange fasetter, inkludert ikke bare fysiologiske (amming stimulering), men også den emosjonelle og psykologiske siden.
 6. Riktig feste til brystet. Riktig posisjon vurderes når barnet er i brystet slik at min mor ikke føler noe ubehag. Vanligvis hver mor er på sykehuset lærer å sette barnet til brystet. Denne enkle leksjonen bidrar til å unngå mange problemer. Disse inkluderer skade Nipple problemer med ryggen, skrubbsår, som dannes ved feilaktig pumping av overskudd melk etter fôring.
 7. Hygiene kroppen dusjer. For ammende kvinner hygiene er viktig, så badeprosedyrer tar det to ganger om dagen - om morgenen og kvelden. Douches veldig sunt og normalisering av sinn, kropp avslapping.
 8. Masser brystet. Eksperter anbefaler utgifter skånsom massasje brystene og brystvortene, ved hjelp av stråler med varmt og kaldt vann. Flytte dem klokken rundt brystvorten, må du massere denne måten hvert bryst. Ikke verst, når strømmen av vann som faller på mezhlopatochnuyu og skulder regionen tilbake massasje i disse områdene bidrar til å slappe muskler og cervical ryggraden.
 9. Korreksjon mat. Mange mødre opplever at de trenger å spise to ganger. Dette er helt feil, fordi de risikerer opp i vekt. Fôring ammende kvinner bør ikke overstige vanlig størrelse, men brennverdi og nytte forsiktighet bør utvises. For god amming bør spise per dag:
 - Kjøtt (200 gr.);
 - Ost (200g.);
 - Meieriprodukter (200 gr.);
 - Ulike typer frokostblandinger, alternerende mellom dem;
 - Vegetabilsk olje (for å fylle grøt).
 Mat bør akseptere små (små porsjoner), og ofte - ca 6 ganger om dagen. Det er lurt å gi opp mat, hvor et stort antall er "tomme karbohydrater" - godteri, sukret kondensert melk, mel produkter, inkludert brød. Det er uakseptabelt for ammende mødre forsettlig sulte eller nedoyidaty å unngå postpartum vektøkning. En viktig del av dietten er å drikke rikelig med væske, fôring kvinne kan drikke (i form av varme!) Mange drikker annet enn alkohol, sterk te (selv grønn), rene kaffe og kaffedrikker.
 10. Tradisjonell medisin og tradisjonell medisin metoder. Hvis mate kvinne appellerer til tradisjonell medisin, bør det forstås at effektiviteten av metoder for å øke amming avhenger av riktig mating av babyen foring. Som laktohennыh folk rettsmidler kan anbefale aksept infusjoner og decoctions av anis, brennesle, fennikel, noen homeopatiske midler.
 For eksempel, en av "bestemor" oppskrift anbefaler blanding av fennikel, dill, og spisskummen nesler i like deler, hell kokende vann og la stå i en fjerdedel av en time. Deretter kan den brukes som drikkevann (ikke mer enn 1 liter, kan fortynnes med kokt vann, øker volumet) i løpet av dagen. Hver dag bør være forberedt frisk brygge og drikke denne samlingen til bedring amming.
 Av midlene som tilbys av tradisjonell medisin, kan vi anbefale en ufarlig og billig "Appylak." Disse pillene er laget av bie Royal Jelly, effektivt stimulere amming. Imidlertid bør man vise forsiktighet i forhold til barnet, fordi bee produkter er potente allergener. Når babyen noen utslett på kroppen eller uvel, bør du slutte å ta Appylaka og kontakte lege.
 Ønsket om å amme så lenge som mulig babyen er iboende til alle mødre. I fravær av alvorlige sykdommer i morens legeme eller kontraindikasjoner av kroppen på babyen. Prosessen med amming støtte kommer helt an på kvinnen og hennes forhold til hennes familie. Omsorg for ammende mødre ligger hos staten, i praksis det kommer ofte ned til nivået av kontroll. Fordi fôring mor og hennes familie må gi alle deres egen virksomhet og skape et komfortabelt miljø for mor og baby.  
Яндекс.Метрика