Hånd Lotion

 Hånd Lotion hjemmelaget


 Som et hjem kokk håndkrem?

 Hjemmelaget håndkrem. Oppskrifter


 Lotion med ryllik
 Nødvendig: 2 ss. l. tørkede hakkede urter ryllik, 120 ml vann.
 Matlaging. Vegetabilsk rå helle kokende vann i 15 minutter, avløp.
 Søknad. Rene hender og albuer bomull pads dyppet lotion 2-3 ganger om dagen.
 Aralyevo-einer lotion
 Nødvendig: 1 ss. l. tørkede knuste røtter av Manchurian Aralia, einer, 250 ml vann.
 Matlaging. Vegetabilsk rå helle kokende vann, la stå i 30 minutter, avløp.
 Søknad. Rene hender og albuer bomull pads dyppet lotion 2-3 ganger om dagen.
 Te Lotion lapchatkovыy
 Nødvendig: 1 ss. l. tørket pulverisert urt Poten oppreist, grønn te, 250 ml vann.
 Matlaging. Vegetabilsk rå kotelett, hell kokende vann i 5 minutter, avløp.
 Søknad. Hold hendene infusjon i 10 minutter, tørk med et håndkle.
 Shypshynovo-tыsyachelystnykovыy lotion
 Nødvendig: 2 ss. l. tørket rose hofter, 1 ss. l. tørkede hakkede urter ryllik, 250 ml vann.
 Matlaging. Vegetabilsk rå helle kokende vann, la stå i 20 minutter, forsiktig skje prymynayuchy hofter, avløp.
 Søknad. Rene hender og albuer bomull pads dyppet lotion 2-3 ganger om dagen.  
Linfrøolje: bruk, kontraindikasjoner, nyttige egenskaper
 Den helbredende egenskaper av linfrøolje har vært kjent siden antikken. På grunnlag av forbereder ferie retter, som brukes som en tanking og grønnsaker lagt for smaken i baking. Foreløpig er lin bedre kjent som grunnlag for produksjon av tekstiler og få husker sine gode egenskaper.
 Få linolje ved kaldpressing, siden bare under kaldpresset teknologien er det ikke mister sine helbredende egenskaper og kan anvendes til medisinske formål. Avhengig av graden av rengjøring produkt har forskjellige nyanser - fra brun til gyllen. Har blitt rangert linfrøolje blant de vegetabilske oljer fra biologisk verdi fordi den inneholder slike nyttige stoffer i kroppen som vitaminer F, A, E, B, K, lav-fett og flerumettet syrer.
 Produktet er en kilde til flerumettede fettsyrer Omega-6 og omega-3 som er avgjørende for menneskers liv. De kan ikke syntetiseres i kroppen og etterfylles ved matinntak. På grunn av det høye innhold av syre olje bidrar til å normalisere metabolske prosesser i kroppen.
 Regelmessig bruk av dette produktet senker kolesterol, forbedrer elastisiteten av blodkar, og dermed hindrer utvikling av hypertensjon, aterosklerose, koronar hjertesykdom, hjerteinfarkt, reduserer risikoen for slag og blodpropper.
 Linfrøolje bidrar til å eliminere ødem er anbefalt for bruk med depresjon og stress, samt for effektiv drift av hjernen. Dette unike produktet bedrer leverfunksjonen, hjelper kvitte seg med kolitt, gastritt, forstoppelse, halsbrann og normaliserer hele mage - tarmkanalen.
 Det er vanskelig å vurdere imunozahysnu egenskaper av oljen, som hindrer dens bruk kreft. Det anbefales til pasienter under postoperativ rehabilitering.
 Dette produktet er svært viktig for kvinners helse, så oljen må nødvendigvis inngå i kostholdet til gravide kvinner. Daglig inntak normalisere hormoner og forbedrer helsen i overgangsalderen.
 Bruken av linolje
 For å oppnå maksimal effekt av linfrø olje, må du bruke den riktig. Faktisk er søknaden ikke begrenset til det stive rammeverket: det kan drikkes alene, kombinert med yoghurt eller bruk som et krydder. Som mat, blander linfrøolje perfekt med grønnsaker salater, salater og surkål. Dessuten kan det legges til korn og meieriprodukter, bakevarer for å gi utsøkt lukt og utseende.
 Best å bruke produktet i kulden, som etter varmebehandling mister mange nyttige egenskaper. Til kroppen fikk riktig mengde næringsstoffer, snarere bare to spiseskjeer med linfrø olje daglig.
 For å hindre det bedre å bruke daglig på tom mage om morgenen og kvelden for en spiseskje. Hvis du strengt følge denne anbefalingen, vil det snart bli merkbar forbedring av hår, hud og negler.
 Kontraindikasjoner mot bruk av linfrøolje
 Til tross for de enorme fordelene av lin, kan langvarig og overdreven bruk av olje føre til forgiftning. Det faktum at anlegget inneholder en masse fytoøstrogener, overskuddet av noe som fører til bivirkninger i kroppen.
 Ikke ta linfrøolje ved høye nivåer i blodet tryhlitsyrydiv, i nærvær av gallestein i sår, pankreatitt og irritabel tarm syndrom. Derfor er det anbefalt å bruke passere de relevante tester. I disse sykdommene vil være en stor helbredende verktøy pudding med linfrø.  
Bruken av linfrøDet er vanskelig å overvurdere dette fantastiske produktet gitt oss av naturen - linfrø. Våre forfedre visste om den helbredende egenskaper av lin. For eksempel, var klær og sengetøy fra lin i hver familie. Frøene av denne fantastiske og, forresten, veldig, forberedt vakre planter smør, og han behandlet mange sykdommer, og siden det gjorde mel, som ble brukt i baking.
Fordelene av lin
Linen mettede fettsyrer som linolsyre, linolensyre, oljesyre, den inneholder mange sporstoffer og vitaminer, den består av proteiner og lignaner.Takket være sammensetningen av lin bare uunnværlig for forebygging og behandling av sykdommer og tarmkanalen, i onkologi, kardiovaskulære sykdommer. Ja, lignans bremse utviklingen av kreftceller. Ved behandling av frø lin kardiovaskulær sykdom reduserer risikoen for hjerteanfall og microinfarction og arytmier. Den brukes for behandling og forebygging av diabetes - i dette tilfellet øker insulinvirkning.
Flax og dets derivater er nyttige i å løse problemer mer intimt. I tilfeller av uregelmessig menstruasjon syklus og en krenkelse av kvinner linfrøolje normalisere hormoner, hjelper med PMS. I tillegg er bruken av linfrøolje forbedrer libido hos kvinner og menn stimulerer produksjonen av testosteron.
Preparater på basis av lin bør tas og postoperative pasienter.De øker immunitet og ikke la utvikle betennelse. Uunnværlig de er i komplekset av tiltak i multippel sklerose, allergier, nyresykdom og leddgikt.
Med fedme narkotika som inneholder derivater linfrø, normalisere stoffskiftet pasient. Også, linfrø og brukes i kosmetikk.
Linfrø i kostholdet

For generell forsterkning av legemet og forhindre at mange av disse sykdommer bør ta ca. 5 g linfrø en dag.
 I utfrest skjemaet kan det ta, drikke rikelig med vann. Men det kan kombineres med honning i forhold til hverandre, i tillegg til å tilsette til deigen, korn og salater. Malte frø godt med melkeprodukter, slik som yoghurt eller rømme.
I Østen, laget av lin kalt urbech. Det skrelles stekt eller stekt, men freste linfrø, som legger sukker eller honning. Selv urbech regnes som en delikatesse, dets nyttige egenskaper uvurderlig. På langt overganger eller utmattende arbeid urbech fra lin gir utholdenhet, forbedrer cellenes stoffskifte, "justerer" hormoner og styrker immunforsvaret.
Siden linfrø kokt pudding. Et glass varmt vann sette to teskjeer linfrø måltid. Småkoke i 10 minutter, huske å røre. Bruk den for tjue minutter før måltider, etter oholodyvshy. Tilsett sukker er ikke nødvendig.
Medisinsk bruk av lin i medisin
I behandlingen av ulike sykdommer, husk at behandlingen er fra 1 til 6 måneder.
Ved sykdommer i mage-tarmkanalen lin ta et anstrøk av mel. Det er tilberedt i en termos. Ss hvetemel helle 300 gram vi kokte vann. Ristet og avkjølt. Ta tre ganger om dagen for 0, 5 kopp 30 minutter før måltider, etter zbovtavshy blanding.
For "kjernen" komponenter i infusjonsdose er forskjellig. Dermed to spiseskjeer mel helle et glass varmt vann, insistere 10 minutter. I dette tilfellet termosen ikke er nødvendig.
Med fedme og metabolske forstyrrelser også brukt lin, men et avkok av sine frø. 3 spiseskjeer mel helle 0, 5 liter kokende vann, koker på et vannbad i 30 minutter. Cool. Dosen av mottak - en kopp 4-5 ganger om dagen, en time før et måltid.
Hjelper infusjon og avkok av lin i behandling av sår hals, slik som betennelse i mandlene, faryngitt og laryngitt. Tilberedes og filtrert infusjon eller avkok av lin bør skylle sår hals hver halve time.

Infusjon av linfrø forebygger kreft og hindre tilbakefall hos personer som har hatt kreft.
 For å gjøre dette, en teskje av frø (ikke mel) lin helle 0, 5 kopper kokende vann. Sette mot i 15 minutter.
Å lindre tannpine og smerten av ansikts neuralgi linfrø dekket med en pose og pre rozihrivshy det er brukt til sentrum av smerte. Overlegg bag lindrer smerte og biliær kolikk i.
For behandling av leddgikt ved hjelp av linfrø olje. Han smøre såre flekker. Oljen har anti-inflammatorisk virkning reduserer smerte. Den terapeutiske effekten er sterkere når det kombineres med ekstern påføring av olje inn i inntaket. Trenger du å ta en spiseskje olje hver morgen og hver kveld i en måned.
Som vi har sagt, linfrøolje effektivt i multippel sklerose. I morgen før spising bør rozsmoktaty to skjeer av olje. For å forsterke effekten gang på tre dager pasienten massere føttene og hendene fra linolje.
Påfør lin og hudsykdommer.Linfrø bør male i en kaffekvern og fortynnet med vann for å få kashopodibnoyi masse. Hennes fokus er lagt på sykdommen som en komprimere og endre det to ganger om dagen. Brukes for eksem, herpes, psoriasis og eksem.
Forholdsregler for bruk av lin
Husk at alle derivater lin - som avkok, infusjon eller mel er gode og er egnet for bruk bare når de er friske. Dette kan ikke bli glemt, fordi narkotika lin i kontakt med luft raskt oksidert. Når dette skjer, i stedet for mineraler, vitaminer og antioksidanter i kroppen få frie radikaler som forårsaker skade ham. Sidennoe narkotika, laget av lin, må du ta frisk på dagen for sin forberedelse og ikke forberede seg for fremtiden.
Angålinfrøolje, bør det lagres i en mørk glassflaske og bare i kjøleskapet. På olje ikke kan selv lage mat og varme den. Ved å gjøre dette, får du "rik" og ekstremt skadelige kreftfremkallende produkt.
Det bør bli husket, og overdose.Normal opptak linfrøolje er to spiseskjeer per dag for en voksen.
Ikke glem at det finnes også tilfeller av overfølsom person av et produkt eller medisiner. Derfor oppstart av behandling krever ekstrem forsiktighet. Først gjør en test med linfrøoljedråper på baksiden av hånden. Hvis huden er ikke rød, ikke vil ha kløe eller annet ubehag for en halv time - alt riktig. Hvis du allergier, bedre å feile og å bruke stoffet til å ta et antihistamin agent.  
Яндекс.Метрика