Hånd Massasje

 Hvordan å massere hendene. Vi vil fortelle deg hvordan du gjør selv-massasje av hender.
 Self-massasje av hender

 Morgenselv massasje børster


 Start dagen med en lett selv massasje av hender. Følg ham umiddelbart etter oppvåkning. Dette massasje vil hjelpe deg å våkne opp og gi ekstra 5-7 minutter, der du kan ligge i sengen.
 1. Masser leddene som du prøver å trekke på hånden uzkovatыe hansker.
 2. Lys godbit stryker håndbaken. Lignende håndbevegelser gni fra håndledd til albue. Sam albue massasje kan ikke. Deretter gni hånden fra albuen til skulderen.
 3. tippe bøyde fingrene over huden, gjelder små påfølgende slag. Disse vibrerende bevegelser behandle begge hendene i retning av fingertuppene til skulderen.
 4. Vyzhymayuchymy bevegelser massasje hver finger i sving fra tuppen til basen, og tilsvarende mos alt børsten.

 Akupressur Shiatsu


 Shiatsu (shiatsu) - en tradisjonell japansk akupressur teknikk som er å trykke på bestemte punkter på kroppen finger eller håndflaten. I gjennomsnitt, ett poeng presset for 5-7 sek. Unntaket er poenget rundt halsen, der presse, er redusert til 3 sekunder.
 Tenk teknikk av akupressur hånd:
 1. akupressur fingrene.
 Shiatsu Eksperter mener at hver av fingrene "ansvarlig" for en kropp. Pinky knyttet til hjerteringfingeren - leveren, gjennomsnittlig - med tarmene, indeksen - fra magen, og store - med en hjerne. Også, trykke den midterste finger normaliserer høyt blodtrykk.
 På hver finger er flere grupper av reflekspunkter som bør oppmuntres i massasje. På tommelen av de tre grupper, på den andre - fire. Den første gruppen er på bunnen av fingeren, den andre - i det nedre ledd falanks. I den tredje gruppe av tommelen er på bunnen av spiker, og de andre fingrene - på midten falanks over skjøten. Den fjerde gruppen er tilgjengelig på andre fingrene, som ligger på samme sted tredje gruppen tommel - på bunnen av spiker.
Hånd Massasje

 Fig. Plassering refleks poeng på fingrene (piler indikerer retningen av massasje)
 Disse punktene i sin tur stimulere begrenser dem mellom tommel og pekefinger massasje hender. Klikke gjør tommelen på den annen er således fokusering. Først stimulerende poeng av palmar side av tommelen, deretter ryggen og til slutt sidene. Under massasje beveger seg fra bunnen av tærne til podushechtsi, konsekvent flytter fra én gruppe til en annen.
 Hver gruppe består av fire punkter som ligger rundt omkretsen av fingeren. To av dem er motsatt hverandre på hver side av fingeren, to - fra baksiden og palmar sider.
 2. akupressur hender.
 Etter massasje fingre flytte til varme palmer, første til venstre, deretter til høyre. Det er tre punkter som er plassert i midtlinjen av håndflaten. Den første ligger ved foten av kjernen, den andre - i håndflaten din, og den tredje - i bunnen av langfingeren.
Hånd Massasje

 Fig. Plassering refleks poeng på hendene.
 Støtte børste fire fingre, styrespaken vekselvis klikk på hvert punkt. Varighet presset - 3 sek. Massasje ble gjentatt tre ganger.

 Full selv massasje av hender


 Før du utfører massasje vask og tørk hendene.
 Hands trenger å massere på alle sider. Prøv å slappe av musklene i hendene massere deg i øyeblikket.
 1. Forvarm hånden, klappe hånden på skulderen til fingerspissene.
Hånd Massasje

 Fig. Body mottak en
 2. Plasser hånden på låret massert - første hånd, deretter tilbake side opp - og mos børste:
 2.1. Hold fingeren massert hendene i "tang" mellom pekefingeren og langfingeren på den andre hånden. Gliding "tang" opp og ned, gni sider av fingeren. Vekselvis behandler hver finger (fig. 21).
Hånd Massasje

 Fig. Body mottak 2.1
 2.2. Stsepyte fingrene inn i låsen og gni sitt kors - korset.
Hånd Massasje

 Fig. Body mottak 2.2
 Den vanligste blyant er i stand til å slå inn en vakker hånd massasjeapparat. Innen minutter ruller det intenst mellom håndflatene. I stedet kan du bruke en blyant penn, valnøtter, ball tennis.
 2.3. Sirkulære bevegelser gni baksiden av hånden bunnen av håndflaten. Bevege seg fra undersiden av håndflaten ved punktet for tommelfingeren i en bue på undersiden av håndflaten under lillefinger.
Hånd Massasje

 Fig. Body mottak 2.3
 2.4. Sirkulære bevegelser gni baksiden av hånden pads stablet i en klemme fingrene. Vokse i samme retning som undersiden av håndflaten når knuses.
 2.5. Gni baksiden av hånden med tommelen på den andre siden, første spyraleobraznыmy bevegelser, så opp og ned. De øvrige fire fingre bør opprettholde en samlet seg børste nedenfor. Masser hånd i samme retning som de to foregående punkter (fig. A, B).
Hånd Massasje

 Fig. Kropps mottak 2.5: a) bevegelse i en spiralbane; b) beveger seg opp og ned
 2.6. Mos palme åser tommelen og lillefingeren. Hvorfor tommel og fire andre fingrene gripe hender massasje over ladonnыy bakke (hud med en muskel). Øke muskel prysuvayuchy tommelen og fingrene sammen. Ikke knyttede knipe, rotere muskelen til sin opprinnelige posisjon, og slipp den.


 Sider: 1 februar  
 Sommeren kommer så langt, er det ingen mening å tilbringe denne tiden forgjeves. Dette er en flott tid til å ikke bare for stranden eller reise, men også til å aktivt engasjere seg og jobbe på sitt utseende. Ved hjelp av enkle retningslinjer du kan falle for å lage et nytt friskt bilde som ikke er garantert å imponere vennene dine.

 Først av alt, ta hensyn til figuren. Det tallet modellering starter med endringene i bildet. Siterer orden i kroppen din, vil du være lettere å plukke opp nye klær, frisyre og sko.
 Fotozhurnal
 En flott måte å kontrollere de droppet pounds og nyte en lavere verdi i form av - fotozhurnal bly.
Hvordan du kan gjenopprette fremragende figur i sommer?

 Du må forstå at uavhengig av dine mål, enten tan, tap eller vektøkning, muskelbygging - i resultater krever en viss tid. Noen ganger endringer og vibrasjoner fra startpunktet så liten at du kan synes som om ingenting har forandret seg. For eksempel, sitter du på en diett, men ved å se på seg selv i speilet, føler du at du ikke ned i vekt. Det er definitivt frustrerende. Derfor holde fotozhurnal svært nyttig.
Hvordan du kan gjenopprette fremragende figur i sommer?

 Før du starter arbeidet på deg selv, helst tidlig i sommer, ta et bilde av meg selv i hele ansiktet og profilen i full vekst. Deretter en gang eller to ganger i uken, bruker som en fotoseanse. Og når du ikke har holdning, og et ønske om å slippe alt, få fotozhurnal og beundre sine prestasjoner. Vurdere hvor langt du har kommet.
 Sørg for å plukke de riktige klærne som ikke vil begrense dine bevegelser, men det ser ikke stor eller rotete. Det er tilrådelig å bruke kits så enkle som mulig. For eksempel kan shorts eller leggings suppleres hendelser som vil se veldig harmonisk. I tillegg forenkler det å spore endringene sin form.
 Et balansert kosthold
 Undersøke kostholdet ditt, sjekke antall kalorier og næringsstoffer som du får hver dag med mat.
Hvordan du kan gjenopprette fremragende figur i sommer?

 Kalorier gir energi i kroppen, og næringsstoffer og vitaminer kan lagre en balanse i kroppen, regulere de spesifikke systemer. Å spise sunt, må du ta hensyn til ett annet aspekt, konstant overvåking dem. For eksempel, hvis du får flere kalorier enn kroppen din trenger, vil du få vekt. Interessant, er kroppen fett kalorier som er satt til side for fremtiden, mens umulig å gjennomføre dem i nåtiden.
 Og på den annen side innholdet i kroppen av vitaminer, mineraler og fettsyrer til merket som tillater organer og systemer for å fungere aktivt og også jobben. Hvis du ikke får nok næringsstoffer, vil vekttap bare ta skade på grunn av det faktum at kroppen ikke kan takle deltakere kalorier og gjøre dem om til fett.
 Fysisk aktivitet
 Hvis du ønsker å gå ned i vekt raskt - engasjert i idrett.
Hvordan du kan gjenopprette fremragende figur i sommer?

 I motsetning til enkel diett kombinere riktig ernæring med fysisk aktivitet kan øke muskel tone som vil gjøre figuren mer visuelt passform. Nøkkelen til en god figur - riktig kosthold og regelmessig mosjon. Noen av øvelsene brenne flere kalorier. Disse inkluderer karate og andre kampsporter makt. Men selv gå til fots, du brenner noen kalorier, så det er bedre enn ingenting i det hele tatt. Når kroppen blir vant til å få regelmessig mosjon, vil du føle deg mindre stresset før trening. Idrett kan være til stede i livet ditt på en jevnlig basis. For eksempel, kan du begynne å sykle eller jogge hver morgen.
Hvordan du kan gjenopprette fremragende figur i sommer?

 Ikke vær redd for å gjenta den samme øvelsen syv dager i uken.
 Watch
 Ikke vær redd for å eksperimentere og prøve nye idretter eller legge til nye øvelser i deres daglige oppgaver. Viden kjent to typer øvelser. Først - aerobic trening. Disse omfatter løping, sykling. Second - motstand øvelser som vektløfting og litt svømming. Begge øvelser er viktig for kroppen likt. Så ikke zatsyklyuytesya bare på én type trening. Lag en studieplan, som vil bli ivaretatt av disse og andre øvelser. Ved første øyekast kan det se ut til at tunge løft - riket av rent muskuløse menn. Men dette er ikke det, og faktisk en type oppgave som er tilgjengelige for alle, uavhengig av kjønn. Hvis du er redd for sin onkel, som er fjell av muskler, og utsiktene du bare skremmende, er feil på det. For å bli eier av slike muskler må jobbe lenge og hardt. Slik øvelse vil resultere i tone musklene dine.
 Spise sunt
 Selvfølgelig, lede arbeidet på deg selv, må du holde et sunt kosthold uten å forbruke dermed mer kalorier enn kroppen trenger.
Hvordan du kan gjenopprette fremragende figur i sommer?

 Det er derfor det er nødvendig å definere grensen for kalorier hver dag bør komme inn i kroppen din. Så for folk flest 1400-1800 kalorier om dagen er den beste nummer. Velg mat som vil gjøre ditt kosthold, og vil ikke overskrider de etablerte normer du er. Ikke glem å drikke minst to liter væske om dagen. Vann har gunstig effekt på hår og hud, og i idrett vil gi deg styrke og tone kroppen løft.
 Grønnsaker
 Begynne å spise mer friske grønnsaker.
Hvordan du kan gjenopprette fremragende figur i sommer?

 De fleste grønnsaker er rike på næringsstoffer og med nesten ingen kalorier. Spiser hver dag i stort antall for å gi kroppen din en masse energi, og du får en flott stemning.
 Frukt, korn og magert kjøtt
 Et utmerket tillegg til grønnsaker vil disse produktene fordi disse produktene gir kroppen de mest verdifulle næringsstoffer, mens ikke leverer mye fett.
 Men ikke glem at frukt er ganske søt, så bruken bør normaliseres.
 Planlegg dagen din
 Satt en klar timeplan for alle hendelser og prosedyrer i døgnet.
Hvordan du kan gjenopprette fremragende figur i sommer?

 Disse omfatter ikke bare trening, og måltider, men også ulike andre prosedyrer som du gjør hver dag. For eksempel, hvis du vil ha en brunfarge, ikke glem å inkludere en tidsplan solarium eller stranden. Eller du bestemmer deg for å bleke tennene dine, ikke glem å inkludere timeplan et besøk til tannlegen. Når du planlegger Betal spesiell oppmerksomhet til å sove. Du trenger å sove, så bærer det minst åtte timer i døgnet. Hvis ikke nok søvn, begynner kroppen til å slites ut, noe som resulterer i lavere beskyttende funksjoner, og redusere konsentrasjonen og oppmerksomhet.
 Velg tid for deg selv
 Tenk om en ny hårklipp, manikyr eller hårfarge er tiden da resultatene var godt synlig, og det er på tide å vise andre den nye deg.
Hvordan du kan gjenopprette fremragende figur i sommer?

 Advance melde seg til frisør, manikyr på som vil spare deg fra rush og mas på feil tidspunkt. Også tidligere satt av midler til denne prosedyren. Hvis du velger å gjøre, sier en tatovering eller piercing, er å begynne fast bestemme at nye oppkjøp på kroppen du forberedt på å leve livet.
 Diett
 Til enhver tid arbeide på kroppen hans må følge en streng daglig diett.
Hvordan du kan gjenopprette fremragende figur i sommer?

 Gjennom den nødvendige balanse, og i dette tilfellet også. Hvis du trener mye, spiser en liten stund, så etter to uker vil kroppen din begynne å miste næringsstoffer som negativt påvirker din helse og kondisjon. Også, ikke prøv med fysiske aktiviteter. Det er klart at jo mer trening du gjør, jo mer du ønsker å gjøre mer og mer, men i noen tilfeller kan en slik iver ikke nytte.  
Яндекс.Метрика