Nylig, når ting blir kaldt og frost, de fleste jenter synes om makeup og hud av ekstra vitaminer for den kvinnelige kroppen. Og med rette, men ofte de glemmer sine egne hender, som obvitryuyetsya kulde og litt av det se stygt, men er raskt dekket med rynker. Men for å ha vakre, myke og fine hender, som drømmer om hver jente må følge med spesiell omsorg.Håndpleie i vinter


 Dette betyr ikke at du bør umiddelbart gå til skjønnhetssalongen og kjøpe de dyreste krem ​​eller en tjeneste som er der. Totalt kan oppnås hjemme, men trenger bare å vite noen regler.


 Først kan du ikke vaske hendene i svært kaldt vann og varmt mye. Siden svært kaldt vann, begynner huden å flasse av og bli stor og sterk når den er varm - kurven er avfettet og tørr. De fleste bør vaske hendene med varmt vann.


 Sekund, håndvask, ikke bruk billig grønnsåpe med en sterk, stikkende lukt. Det er best å bruke en mild såpe eller slike barn. Men den viktigste regelen - det er godt å tørke hendene etter kontakt med vann. Siden flere hender er våte, jo mer de dehydrerer.


 For det tredje, på gaten, i frostsesongen, bør alltid gå i hansker som gir varmen av hendene. Men hvis du tror at du ikke er komfortable hansker, og at små rødhet og tørking hender ganske snart vil bli, er det ikke. Til slutt ohrubeyut hender, og rød eller blå farge kan fort bli naturlig. Det kan være smertefulle sprekker og for å rette opp en situasjon krever lang prosedyre.


 For det fjerde er det nødvendig også å vie spesiell oppmerksomhet til huden på albuene. At hun ikke var uhøflig, er det tilrådelig å gjøre et varmt bad med vegetabilsk olje. Det er helle olje i to servanter og stuper tilbake albue, hold i 5-6 minutter, deretter gni med pimpstein og fukter festet.


 Tilsvarende, hvis du legger til vegetabilsk olje, sitronsaft, kan du få en fantastisk maske for hendene. Siden olje fukter og mykgjør huden, og sitronsaft bleker og styrker neglene. Imidlertid bør spesiell oppmerksomhet gis hender om natten, gjør bad og er bare å sette fløte.


Håndpleie i vinter Videre, minst en gang i uken for å gjøre peeling huden, hjelper det å kvitte seg med døde hudceller og nærende krem, dypt trenge inn i huden.


 Det finnes mange oppskrifter for å lage krem ​​hjemme, noe som vil spare noen frost, bør du vurdere en av dem.


 For sin produksjon trenger ikke så mye: Bland en spiseskje sitron med en spiseskje med vodka, da, legge til mix fire spiseskjeer av glyserin og litt potetmel. Bland inntil blandingen blir ganske tykk konsistens. Videre kan kremen påføres for å rense huden. Også denne kremen kan oppbevares i kjøleskapet og bruk etter behov eller en halvtime før du går utenfor.


 Holde disse enkle regler og vanlig omsorg for sine egne hender, kan hun ikke vise slike tegn forrige gang som ruhet, tørrhet og fine linjer samtidig bevare sin skjønnhet i mange år framover.  
 Hver moderne jente ønsker å se stilig, moderne og dermed naturlig. Mye mer nylig en av attributtene til skjønnhet var fyldige lepper. Fyldige lepper kan oppnås gjennom plastisk kirurgi, men er ikke alltid nødvendig å bruke slike drastiske tiltak. Tross alt, det finnes måter å oppnå denne effekten og hjemme uten kirurgi. Her er noen enkle måter å hjelpe deg med å bli vakrere.Hvordan lage leppene mer lubben "Merry gymnastikk" Lepper som en hvilken som helst del av kroppen, må opprettholdes i god form. Alt du trenger er et par ganger om dagen for å gjøre gymnastikk, er dens fordel at gjennomføringen trenger du ikke kaste bort tid, fordi det kan utføres samtidig med andre ting.


 •  En øvelse. Den mest kjente og effektive øvelsen er "in". For sin opptreden ganske enkelt trekke ut en tube med leppe ytring sound "y" til det ytterste. Kort fikse og gjenta flere ganger. Plus, er denne øvelsen at det samtidig unntatt leppe trener musklene i nakken.


 •  2 Exercise. Denne øvelsen er like lett i hans prestasjoner som den første, og gir ikke mindre effekt. Det er nødvendig å forlenge vokaler. Dette kan gjøres så stille og med sang, lesing. Trening er spesielt egnet for unge mødre, fordi det kan utføres ved å lese en historie, eller når du synger en vuggesang. •  "Contrast"   Den største hemmeligheten av en naturlig økning i blodstrøms lepper er lepper, og dermed blir de løs og mettede farger. Så nyttig for å oppnå målet om vakre, fyldige lepper er "douche". For å gjøre dette, ta et grunt fat, hell den i kaldt vann og tilbake leppe tube trekke ut, fall i kapasitet. Resten av denne prosedyren er to metoder:


 •  ta en andre beholder med vann tepoy, vekselvis å slippe våt lepper person i kaldt og deretter varmt vann.


 •  denne metoden er mindre effektiv, men raskere, nedre leppe i en beholder med vann i intervaller på 10 sekunder, som romtemperaturen er i gjennomsnitt 25? C, vil kontrasten i kaldt vann oppnås.


 • Hvordan lage leppene mer lubben
   "Ice Cube"   I morgen, så snart som mulig prøver vi å få meg opp, sparer hvert minutt. Selv med en liten mengde tid kan du gjøre leppene mer omfangsrike og uttrykksfulle. Bare tørke dem med et stykke av isen. Når matlaging, kan du legge is grønn te eller kamille te, det beroliger huden og bidrar til å bevare ungdommelig lepper. For en sterkere effekt, kan du legge en dråpe peppermynteolje.   "Den beste måten"   En av de mest effektive og praktiske metoder for å skape løse lepper er massasje. Det gir ikke bare volumet av leppene, men distinkt, fyldig farge. Massasje er bedre å bruke en tannbørste medium hardhet, så det ville ikke skade den sarte huden på leppene. Før massasje børste bør fuktes med varmt vann. Fuktig børste utføre sirkulære, flytende bevegelser. Dette massasje gjøres best før du drar hjemmefra, etter helt sette leppene glans og er mer omfattende og naturlig.


  Hvordan lage leppene mer lubben
   "Stealth kosmetisk"   Volumet av leppene, muligens også visuelt ved hjelp av kosmetikk. For elskere av leppestift egnet metode ved hjelp av kontur blyant. Når du søker fundament, påfør en liten mengde på leppene - blanding, da contouring blyant, helst at han var en nær en, eller fargen på leppestiften, omriss disposisjon, deretter bruke leppestift blyant og blande mot leppene.


   For de som ikke liker å bruke lip liner, kan denne metoden modifisere, ta bomullspinner og et snev av leppestift tips, dette tipset omriss kontur av leppene - en blyant, deretter bruker leppestift som i forrige metode. Fordelen med denne fremgangsmåten er en fullstendig koinsidenskopling med farge leppestift.


   En av de mest effektive kosmetiske gjøre leppene mer lubben er glans. For størst effekt er bedre glans legge mentol.
   Effekten av volum og gir chapstick, hvis du velger det mer fet konsistens.   "På jobb og på farten"   Hvis du er på jobb, vil på toget eller andre steder utenfor hjemmet hjelpe små tilpasninger som ikke trenger skrap materialer. Ganske mange minutter forsiktig klemme fra tid leppe. Også effektiv måte er litt "poprykusыvat" leppe med små intervaller. Disse metoder gir blodstrømmen til leppene.


   Det er viktig å huske at leppene dine ikke vil se fristende hvis du ikke gir dem forsvarlig omsorg. Ganske sjelden gjør leppe maske. Når du spiser yoghurt, rømme, honning, påfør en liten mengde på huden og la stå i et par minutter, ville det være nok til å fjerne masken oblyznuty lepper. Viktigere, alle disse metodene er ufarlig og naturlig.


   Utføre minst et par av disse triksene, leppene dine mer kropp og tilegne seg naturlig og rik farge.


   Når våren kom, solen lysere og sterkere brenner oss med sine lyse og lysende stråler. Everyone skynder sette seg selv i skjønneste orden etter den såkalte dvalemodus, ønsker vi å se mye vakrere, bedre, mer interessant og attraktivt. Men mange av oss hver vår natur presenterer ubehagelige overraskelser: våren alltid i ansiktet er røde flekker kalles fregner.  Hvordan vise fregner i ansiktet


   Hvis du tar hendene på den medisinske litteraturen og lese, så kan du se at fregner er kalt annerledes - эfelydы (trans Gr "Sun klistremerker"..). I en annen måte å si - en beskyttende reaksjon av legemet mot UV-stråler. Alle fregner inneholder pigmenter som beskytter og ikke gir varetekt skal vises på kroppen.


   Hvis en person vet, er det svært enkelt å bruke denne solfylte flekker, og når de dukker opp, ikke skaper globalt problem.


   Det er informasjon som kjempet med fregner og gresk og egyptisk skjønnhet, og det er en suksess. Skjønnhets anbefale til alle: løvetann, reddik, agurk og sitron - er den mest kraftfulle og sterk seier over fregner. Det er så mange måter å bli kvitt fregner. Velge hvordan og konkurrere med dine fregner, men aldri glemme måtehold og forsiktighet!   Metoder for å fjerne fregner
   Hvis du bare velger å gjøre, så du tilbudt alle mulige måter


 •  Metode nummer 1: agurker. Ren frisk og rene grønnsaker, kutt eller gni dem på et rivjern. Hvis du bestemmer deg for å prøve å bruke agurk sirkler - sette dem på ansiktet ditt. Revet agurk gjelde som om gjennom gasbind våtservietter. Etter 20 minutter så ta av masken. Du kan også tørke ansiktet agurk juice, etter denne vaske er nødvendig.


 •  Metode nummer to: persille. Ta et par skjeer av hakket persille, hell kokende vann hr.200. Etter insistere 25 timer etter filteret. En person trenger for å tørke denne skjær hver morgen, lunsj og kveld.


 •  Metode nummer tre: sitron. Bomull pads dynket i sitronsaft, ta og tørke alt ansiktet. Etter 30-40 minutter, ikke mer, være sikker vasker ansiktet med vann.


 •  Metode nummer fire: løvetann. Løvetann blomster å helle en kopp kokende vann, deretter press og tørk ansiktet med en bomullsdott dyppet i denne skjær. Etter 30 minutter vaske.


 •  Metode nummer fem: pepperrot. Juice presset fra pepperrot, bør blandes med rømme. Påfør i ansiktet som dette i fem minutter, og skyll masken.


 •  Metode nummer 6: krem for hud whitening kompleks. På dette punktet i salget av slike kremer er det et meget stort antall. For ytelsen gå konsultere en kosmetolog som Cream er riktig for deg.


 • Hvordan vise fregner i ansiktet   Den viktigste råd: før du går ut på gaten ikke glem å sette på huden solkrem eller lotion, og litt senere ansikt pulver. Sørg for å bruke hatter og solbriller som vil hjelpe deg nær ansiktet og beskytte den mot UV - stråling.


   Selv en person som kan være en masse fregner, også kan være ganske darn attraktiv og vakker, hvis hans øyne er alltid glødende med lykke og glede, påvirker smil all sin oppriktighet og åpenhet, og det er sant i det hele tatt og positiv.


   Være vakker og strålende, venner for alltid husk: det viktigste i livet - er det vår personlige helse! I jakten på den vakre og den perfekte personen mister ikke sin sjel!  
  Яндекс.Метрика