Hodepine. Behandling av hodepine

 Årsaker til hodepine. Hvordan kurere en hodepine?


 Leger spøk: hodet på personen - en, og fører til hodepine - tusenvis. Faktisk kan hodepine være forårsaket av mange grunner. Presidenten kan verke etter skade og etter orgasme, noe som resulterer i svulst utvikling eller hjernebetennelse. Hodepine er forbundet med hopp trykk og tretthet. Og dens utseende er ofte forårsaket av påvirkning av flere faktorer.
 Blant alle typer hodepine er mer vanlige såkalte spenningshodepine. I den medisinske litteraturen om dem begynte å skrive om et århundre siden. Imidlertid ble det antatt at en slik smerte - skjebnen til forskere, forfattere og andre kunnskapsarbeidere. I dag, har forskere studert det godt og vet hvordan de skal håndtere dette inntrenger.
 En spenningshodepine kan være forårsaket av stress-situasjoner og langvarig opphold i en ubekvem stilling, dårlig holdning. Det er ingen tilfeldighet slike smerter er ofte ledsaget av spennings tilbake nakke muskler eller muskler i skallen. Det kan være meget intens, men heller lang tid, og vanligvis er ikke avhengig av fysisk aktivitet. Vanligvis, pasienter klager over en følelse av kompresjon, kompresjon - som hode iført en metall bøyle. Smertefulle opplevelser vises fra to sider, i motsetning til andre vanlige typer hodepine, migrene.
 Migrene forekommer altfor ofte. Verdens helseorganisasjon har gjort det til listen over to dusin sykdommer som mest bryter sosial tilpasning av pasientene. Denne type hodepine er forskjellig pulserende karakter av høy intensitet på den ene siden. Det øker under trening (f.eks gå fort) og avtar ved hvile. Dette hindrer pasienten å fungere normalt og leve et fullverdig liv. Migreneanfall kan vare fra noen timer til flere dager. Det begynner med en svak prikking i templet, da smertene utvikler seg i omtrent en time blir uutholdelig. Pasienten blir irritabel, ustabil. Han hindre blending, høye lyder, sterke lukter. Ofte migrene ledsaget av kvalme og oppkast.
 Like smertefulle er de såkalte cluster hodepine som oppstår hovedsakelig hos menn. Denne smerte er manifestert som hodepine, på den ene side og forårsaket store lidelser for pasienten. Faktisk, slås strømmen smerte hele halvdel hodet. Det ene øyet er rødt, ikke åpnes fullt ut, begynner å gråte. I nesen (også med en hånd) følte tett. I de fleste tilfeller oppstår disse smertene sporadisk, for eksempel gjentatt hver to til tre dager i måneden, deretter gikk 6-10 måneder, og deretter returnert. Hvis klyngen ta smerter kronisk, kan beslagene oppstå flere ganger om dagen, og perioder med remisjon redusert til 4-5 måneder.
 Vanlig årsak til hodepine er hypertensjon. Med økt press pasienter begynner å klage over murrende smerte i ryggen under press eller pulserende - krone. Hvis det er en hypertensiv krise (akutt og hoppe høyt blodtrykk), kan smerter i nakken vedta en annen karakter - sterk og skjæring. Smerte noen ganger forsterket i kveld, samt intens fysisk eller psykisk arbeid. I noen tilfeller er de sammen med en følelse av tyngde i pannen (det sies at hodet "som bly strømmet"), metthetsfølelse i ørene. Med normalisering av press smerte forsvinner vanligvis raskt.
 I noen tilfeller er det ikke hodepine forårsaket av sykdom og skader ikke, og å spise visse matvarer og drikkevarer. Ja, vel kjent evne kaffe og MSG provosere smertefulle angrep. Noen mennesker har en økt følsomhet for mat som inneholder biogene aminer (stoffer som tyramin, serotonin og histamin) som påvirker tilstanden til blodårene og kan forårsake smerte. Slike stoffer som finnes i rødvin, sennep, sylteagurk, majones, svinekjøtt, sjokolade, tomater, sitrus og noen andre. Med sine overskytende kropps hjernen fartøy begynne å begrense det, deretter utvide svare pulserende smerte.

 Hvordan å behandle angrep av hodepine?


 Angivelig, grunnen til det kan være hodepine, er ganske forskjellige. Så, for å takle smerte og være annerledes. Hvis hodepine ledsaget av noen akutt eller kronisk sykdom, dens behandling - den beste måten å behandle smerte. Når sykdommen vil passere, forsvinne og pinefull smerte.
 Folk opplever ofte hodepine, leger anbefaler nærmere å behandle deg selv og feire som de kan være relatert. Kanskje de ble innledet av et langt opphold i et tett rom, emosjonell overbelastning, intens fysisk arbeid, misbruk av alkohol eller "bust" med krydret mat. Du kan også holde dagbøker. Etter en stund, etter å ha lest mine notater, vil det være lettere å forstå og forklare stativet, i hvilke situasjoner du forverret hodepine.
 • Hvis smertene kom først, og hvis det ikke er ledsaget av andre farlige angrep symptomer kan fjernes ved å ta en pille spazmolitiki (noshpu eller papaverine) og smertestillende (tsitramon, paracetamol, aspirin, Analgin, pentalhin).
 • Hvis du oppdager at du har en sår hodet i ryggen etter overspennings tilbake og nakkemusklene (for eksempel hvis du var lang bak et skrivebord), kan du gni salve fynalhon halsen eller sette sennep i dette området. Hvis smertene er relatert til emosjonell eller mental overbelastning, skal måle blodtrykk og hvis det er normalt, kan du ta en beroligende bezretsepturnoe henhold til doseringen som er angitt i bruksanvisningen.
 • Personer som lider av alvorlig hodepine (spesielt hvis ledsaget av svakhet, svimmelhet, kvalme og oppkast), bør behandlingen utføres under oppsyn av en spesialist. Jeg skyter bare angriper de medikamenter som legen vil foreskrive. Det kan være så smertestillende eller antispasmodika og diuretika. Hvis angrepet bringer uutholdelig pine, bedre ringe en ambulanse.
 • Den beste forebygging av tilbakefall av hodepine spenning er forskjellige avspenningsteknikker, meditasjon, pusteøvelser, selv-massasje. Men i tilfeller der hodepine er forårsaket av betennelse i massasje er kontraindisert.  
Diabetes. Diabetes

 Hvordan å behandle diabetes?


 Overvåke blodsukkeret ditt


 Sukker Diab t - en sykdom der blodsukkeret innholdet øker. Av seg selv, kan høyt blodsukker føre til lav ingen klager, så hender det at sykdommen forblir uoppdaget i lang tid og er funnet ved et uhell.
 Noen ganger forhøyet blodsukker kan vise noen tegn (symptomer) - tørste, munntørrhet, hyppig vannlating, dårlig sårtilheling, generell svakhet.
 Av stor betydning i behandlingen av diabetes er riktig ernæring. Hvis det er overflødig kroppsvekt, må vi arbeide for å gradvis redusere det. Vi bare spise færre kalorier enn før. Dette er den viktigste regelen.
 Det bør gi opp sukker, søtsaker, begrense bruken av fet mat (smør, margarin, majones, fett kjøtt, fet meieriprodukter). Matvarer som brød, poteter, korn, pasta, bør spise små måltider per måltid. Et stort antall av grønnsaker kan spises. Kvartal deler kan være magert kjøtt, fisk og kylling.
 Hvis blodsukkernivået, til tross for god ernæring og fysisk aktivitet er fortsatt høy, bør vi begynne behandling med legemidler som senker blodsukkeret. Slik at de er godt assimilert, også ta narkotika, som inkluderer krom.
 Husk at det er viktig for kroppen for å få de nødvendige vitaminer.
 Vær spesielt oppmerksom på vitamin E og C - er ganske effektive i diabetes.
 Riktig ernæring, aktiv livsstil, moderne kvalifisert og rettidig behandling vil oppnå god helse og god livskvalitet uten problemer!

 Behandling av diabetes tradisjonelle medisiner


 Det viktigste i behandling av diabetes - et organ rensing
 Tips 1
 Forberede et avkok av Mr. og odorozhnyk, kjerringrokk og økning av feltet først, skjønnhet sjon og kløver, burdock og, korrespondent for re ne ynyka gull th of Kor - i like deler.
 Buljong: 2 ss. spoon blanding hell 1 liter vann, koke, la stå i 20 minutter, avløp. Drikk 1/2 kopp 30 minutter før måltider tre ganger om dagen.
 Tips 2
 Morgen og kveld for å ta 20 mg av kongelig gelé.
 Tips 3
 Diett for å inkludere supper, salater, frokostblanding eller bakt squash, bete juice, artisjokk, selleri, løvetann rot, linser. Forbruker i stedet for vann (i ubegrensede mengder) blåbær og et avkok av bladene. Drikk 100-200 ml juice av friske bønner.
 Tips 4
 Sette en flaske hvit glass 4. skjeer av leire, tilsett vann og satt i solen i 3 dager. Hver gang riste en flaske med væske å drikke små slurker til en kopp per dag. Course: 5-7 dager.
 Tips 5
 I løpet av denne perioden dietten: eliminere matvarer med sukker, stivelse, mais, ris, korn, belgfrukter frukt, bananer, kirsebær, plommer, druer; spise magert kjøtt, frisk frukt, yoghurt, ost; drikke bete juice for 05 cup 4 ganger om dagen.

 Diabetes insipidus


 Generelle anbefalinger:
 • bruk tonic: jern, brom, vendelrot;
 • under angrepene drikke glyserol, 1 ss. skje en dag;
 • å levere fosfor hjernevev ofte spiser fisk og sjømat (krabbe, reker), eggeplomme.  
Hvor å bringe saltet fra kroppenSaltene kan hope seg opp i kroppen, og dette vanlig problem som møter mer enn halvparten av befolkningen. Det er på grunn av denne prosess, begynner mange personer lider av problemer med ryggraden og leddene. Derfor, oppløselige salter som ikke stammer fra kroppen naturlig kreve fjerning av andre metoder.
Den årsaker opphopning av salter
Irreversibel deponering prosess drevet av vårt daglige kosthold og arvelig disposisjon. Så, hvis du arvet overføres regulere utveksling av visse stoffer i proteinet, man er garantert vil lide av det faktum at disse stoffer ikke er fullstendig oksydert, og avsettes på ryggraden og leddene.
Få personer under 30 er utformet som slipper salt, men ofte med alderen metabolisme er forstyrret, og prosessen med avsetning øker. Også i området med høy risiko ender opp med folk som ikke overvåke deres kosthold.

Saltene i kroppen

Før prosessen med å bli kvitt uønskede salter, må du finne ut hvilken type salt akkumulert i overkant. De er:
- Fosfat (hvit);
- Uratnыmy;
- Oksalatnыmy.
Du kan gjøre en sjekk for å finne ut hvilken type salt hjemme. Pass på å samle bare morgenurin og la den på en dag krem ​​i gjennomsiktig glasskrukke. Hvis du ser hvit på bunnsedimentet akkumulert i kroppen din fosfater. Når veggene i bankene vil være synlige røde krystaller, det urat og mørke røde krystaller på bunnen - det oksalater. For bedre å definere det beste vil passere urinen for en generell analyse av noen medisinsk anlegget. Husk, først av alt du trenger å vite nøyaktig om du jobber brutt urinveiene eller nyre, fordi slike problemer organisme er i stand til å overvinne de overflødige salter.

Reaksjon på overflødig salt

Til tross for det faktum at den hvite salt (alkali) er avsatt i lungene, og legemet kun ved toppen, er den mest vanlige årsak til alvorlige sykdommer, slik som osteoporose. Hvis en person har overflødig fosfat, etter en stund vil føle tyngde i hode og nakkesmerter. Dette følger av det faktum at hjernen er brutt blod tilsig og strøm av lymfe vanskelig. Hvis tid ikke viser denne overflødig alkali, halsen og hendene om natten vil du sover, og rygg og bakside vondt dårlig.
Folk som bruker en betydelig mengde plante matvarer rike på eplesyre, ravsyre, og sitronsyre schavelnuyu, og kjøtt er forsinket mer uratnaya salt. Hennes sted distribusjon - er lavere ekstremiteter, ledd, føtter, ben og knær. Hvis tiden ikke bestemme seg for å trekke dem fra kroppen, er det sykdom gikt. Bena av disse pasientene hovne og ømme, og fotsålene bake. Hvis urat salt metabolisme ikke komme på dette stadiet av utviklingen, disse enger kan ikke pomeschayas i nedre ekstremiteter, flytte opp, slik som hender. Salt segl ha form av humper og knoker ser syk gikt lettelse.
Salt-oksalat avsatt overalt: i muskler, ledd, bein, blodårer, bein. De kan rammet hele menneskekroppen. De ser ut som små glatte steiner, og de er så harde at de ikke kan bryte. Skriv ut denne salt fra kroppen i løpet av få dager vil ikke alltid langsiktig behandling.
Metoder for fjerning av salt fra kroppen
Vår natur er rike urter som kan kjempe selv med faste salter, så i tilfelle noen form for salt ikke rush opprørt, er det mange metoder og oppskrifter for å hjelpe deg med dette. Siden salt i kroppen kommer fra vann og mat, en sunn livsstil og god ernæring - er nøkkelen til en vellykket kamp mot overflødige salter.Sjekk din diett og livsstil:
- Drikk to liter væske, helst rent vann per dag;
- Salt forbruk minimert;
- Utfør selv enkle aerobic trening;
- Ofte går til badstuen eller bad;
- Ikke overspise.
Tror ikke at massasje kan hjelpe med sykdommen. Han bare vil flytte salter bort, men sykdommen er fortsatt med deg. Bedre å handle te og tinkturer. For eksempel, hvis du har et overskudd av hvitt salt, drikker store mengder te-pose. Forberede det ganske lett. Du tar to unge skudd pære lengde på minst 10 cm, hogge dem opp og hell 2 liter vann. Koke skyter 25 minutter, så nå insisterer buljong i minst en halv time. Sørg for å tømme det igjen varm, te og salt klar for produksjon. Vegetabilsk diett og regelmessig inntak av tranebær skjær, som er den andelen av 1: 3, da dette vil bidra til å bringe væske fra kroppen.
Hvis urinen skytende urat salter, ville det være bedre å lage et anstrøk av Polygonum fugl. For å forberede trenger 1 ss. skjeen av urter og 2 ss blader av jordbær og rips. Hell 1 ss dem. kokende vann og la stå i 30 minutter. Drikk det fire ganger om dagen for ¼ kopp.
Oksalater "go" fra kroppen når man skal forberede narkotika med bart druer. 1 lm. L. hakket drue bart å helle 1 ss. kokende vann og la stå i minst 30 minutter. Drikk den i ¼ kopp for en måned fire ganger om dagen, så ta en pause og fortsette behandlingen fra begynnelsen til fullstendig bortfall av disse skadelige salter.
Vel oppløse enhver form for salt av kjerringrokk te, vannmelon skreller, knotweed, gresskar haler, bearberry og Comarum myr. Ris - et uunnværlig verktøy i vanskelig kamp med denne sykdommen, men det skal fremstilles som følger: bygg dyppet i kaldt vann i 10 timer, deretter koker selvsagt uten tilsatt salt. Spis dette ris faste med kjøttkraft.  
Яндекс.Метрика