Hodepine i templer
 Hodepine i tinning kan oppstå på verst tenkelige tidspunkt. Det bankende, verkende, ikke timer er grunnen til at mennesket er å leve rett og slett uutholdelig. Han prøvde forskjellige måter å bli kvitt hodepine, starter og slutter med antispasmodics folkemedisin. Men ikke alltid medisiner kan påvirke den generelle ytelsen på timelig smerte samt symptomer på andre sykdommer Årsakene kan være flere, og derfor trenger å påvirke smerte, basert på dens egenskaper.
 Hva som forårsaker smerter i templene?
 1.  Temporal feltet kan skade vekslet sutre puls sløv, skarpe hopp reagerer når du trykker, verke i både templer og noen andre. Det er ingen medisinsk utstyr for å måle styrken av smerte, avhenger alt fra individ til individ og dens oppfatning som en helhet (dvs. terskelen).

   I temporallappene mange nerveender som begynner på toppen av ryggraden. De går til templer, nakke, kjeve, panne. Hvis en forkjølelse eller en liten nerve i klem i menneskelig tidsmessig smerte oppstår.

   Mange sykdommer er smittsom av natur, så som angina, SARS, influensa, brucellose, fulgt av temp smerte.

   Plutselig hopper intrakranielt trykk (hodepine) forårsake smerter i templer, kvalme, brekninger, lysskyhet og aversjon mot visse lukter.

   Alkoholforgiftning (med andre ord, en bakrus) er alltid ledsaget av smerter i templene. Deres grep, er kronglete smerte verking i naturen - alt på grunn av økningen i blodtrykk når alkohol utvider blodkar, da de snevret kraftig, og det er en krampe.

   En person med søvnforstyrrelser som samtidig tegn er alltid en hodepine av mangel på søvn hormonet melatonin.

   Hvis en sterk hodepine i templer i kvinner, det kan funksjonen begynner PMS, hormonfeil eller tidlig overgangsalder.

   En person som lider av konstant smerte i templene, krever høring og fullstendig inspeksjon organer. For eksempel, hvis binyrene produserer mye adrenalin, kan en hodepine vare i dager. Legen gjør diagnosen etter diagnostisering av pheochromocytoma og foreskrive et kurs av medikamenter som stabiliserer blodtrykket. Hvis pasienten ikke går til en spesialist og behandlet med antispasmodika, vil det ikke påvirke forløpet av sykdommen - symptom blir stoppet kun i noen få minutter.
   Eksterne faktorer som provoserer smerter i templene
   Dietter, sult og ekstreme temperaturer, lange opphold i kulden, støyende gass forgiftning, mangel på oksygen, som oppstår når en person ofte stiger i fjellet eller ned på dybden av havet, har en negativ effekt på smerte tinninglappen hodet. Folk som tilbringer mesteparten av sitt liv i flyet lidd store smerter i templene, så må ta permanent kur.
   Hvordan du raskt bli kvitt smertene i tinningene?
  1.  Har alltid støtte fra selv massasje tinninglappen to pekefingrene. Du må finne de mest smertepunkter og vkruhovuyu med ganske sterke press klokken massere dem 10-20 ganger. Fortrinnsvis massasje blir ingen lett etter feste en kald komprimere til pannen og tilbringe litt tid med øynene lukket.

    Ofte komprimerer duty: først kaldt, så varmt å stimulere blodsirkulasjonen, fjerner spenninger og trykkøkning.

    Prøv å lage små fordypningen av fizkultminutki og øye øvelser. Sove minst åtte timer i døgnet, hvis en kort natts søvn, vil du bli pint migrene smerte og bankende i templene.

    Overdrevent forbruk av drikkevarer som inneholder koffein utløser hodepine, slik at kroppen ikke kan flytte sceneområdet og tvunget til å arbeide til det ytterste. Som en tonic drikke kan bruke kamille-te og frukt juice. Å føle seg bra når hardt arbeid, luft ut rommet til oksygen matet inn hjerneceller permanent.

    Hvis smertene øker og ikke trukket folk rettsmidler og massasje, ta kontakt med en nevrolog, som du må være enig videre behandling.  
Hals noe forstyrrer
 Vanlige virusinfeksjon og mekaniske skader som innebærer endringer i nasopharynx, fordi mannen medfølgende ubehagelig følelse av noe fremmed i halsen. Vi føler skrapete hals skrubbsår, ønsker jeg fingrene for å fjerne hindringen som hindrer normal svelge spytt og mat. Hvis betennelse i mandlene, faryngitt, laryngitt klump i halsen - ledsager symptomet forsvinner etter en antibiotikakur og avbøtende prosedyrer. Men hvis noe forstyrrer halsen hele tiden, kan årsaken ligge i økt struma, funksjonsfeil i spiserøret og selv nervøs og mentale tilstanden til personen. La oss undersøke dette nærmere.
 Forkjølelse - føre til en klump i halsen
Hals noe forstyrrer
 Hver SARS ledsaget av økt skjoldbruskkjertelen, rød bakveggen i halsen, sår utseende på baugen av strupehodet. Når vi ikke ta hensyn til den kalde, immunitet avtar, betent skjoldbruskkjertel hvorfor personen har en autoimmun tyreydyt som behandlet iodholdige narkotika. Dette er en drastisk endring av temperatur mot fuktighet, der folk brukte lang tid fra å motta altfor kald drikke i varmt vær. For å beskytte ditt immunsystem, må du ta daglig anstrøk av echinacea, spise mer sjømat inneholder jod. Prøv å ikke supercool og ikke svette og ikke kle for sesongen og været.
 Virusinfeksjoner
Hals noe forstyrrer
 Skrapete, rødhet og hevelse i halsen på bakveggen av virussykdommer som betennelse i mandlene, faryngitt, betennelse i mandlene og laryngitt, de viktigste symptomene. Den akutte fase er bestemt av deres smerte og en følelse av at svelge hals noe griper inn. Human Condition forverrer tørr bjeffing hoste, som bidrar sopp, patogener, streptokokker og stafylokokker. Smerten avtar, om noensinne mykne slimhinnen, tilrettelegging fri tilgang på luft. Derfor pasienter med virusinfeksjoner kjennetegnet ikke bare en antibiotikakur, men varm skylling desinfisering effekt av urter (kamille, ryllik).
 Når betent slimhinne i strupehodet laryngitt og relasjoner mister sin elastisitet, har de ikke vibrerer, er det mulig at personen vil oppleve mekanisk obstruksjon i halsen. Vanligvis legen forbyr pasienten til å snakke i stemmen, røyking og opphold i støvete områder. I virusinfeksjoner drikker bare vist i form av varme, vann uten gass, melk med smør og en skje av honning. Hvis ingen temperatur kan settes komprimerer på halsen, og føtter om natten flyte i urte. Hvis pus som dannes på veggene i slimhinnen under virussykdommer i halsen, kommer inn i kroppen, fører det komplikasjoner i hjerte, mage, nyrer.
 Stress og psykiske lidelser
Hals noe forstyrrer
 Den plutselige sjokk - en mann og en klump i halsen som om sittende fast. Det er en naturlig fysiologisk prosess, når det er muskelspasmer i strupehodet, hvorfor vi ikke kan svelge ordentlig, føler komprimering hals, tett, kiling og kiling. Når stress er, eliminerer ubehag og ubehagelig. Legen bør konsulteres dersom klump i halsen sitter tid, selv i tider med relativ fred.
 Fremmedlegeme følelse hos mennesker er svært følsom, vantro. For eksempel kan ulike fobier forårsake en klump i halsen. Frykt for kreft i strupehodet bringe folk til det faktum at det begynner å føle at det er noe som vokser inni for å holde det å puste og svelge, faktisk - en nevrotisk sykdom, med høy følsomhet, den forsvinner etter et kurs av sedativa og undersøkelse av eksperter.
 Sykdommer i fordøyelseskanalen
 Stoffer svelg og strupehode irritert hvis de blir aggressive gastric juice. Dette skjer når hastroэzofahyalnom refleks sykdom når esophageal refleks væske kastet ut. Manifestasjoner av gastritt, halsbrann, raping, sur smak er følt ubehag i halsen.
 Forskyvning av nakkevirvler
 Osteochondrose gjennom stillesittende livsstil, dårlig stoffskifte og dårlige vaner fører til manglende evne til å svelge normalt. Gjenopprette helse i dette tilfellet hjelper akupunktur, massasje, vakuumterapi, fysioterapi. Feil hode posisjon i lang tid, eller mer rett og slett, en stillesittende livsstil, provoserer forskyvning av ryggvirvlene hvorfor en person er ikke bare holdning, men forverring indre organer, endre farge Timbre stemme, redusert strupe passasje.  
Sharuyutsya negler - hva gjør jeg?
 Hver kvinne tar seg av klarhet og eleganse manikyr, hvor dets hender ser feilfri og stilig. Imidlertid neglene ikke bare dekorative funksjon. Transparente kåte plater beskytte sensitiv felles av fingeren fra skade. Men hvis sharuyutsya spiker og knust, kan det være en oppvekker som indikerer alvorlige problemer i kroppen.
 Grunner bunt og skjørhet av negler
 Negleplaten er laget av keratin - et spesielt protein som også er en del av huden og håret hos pattedyr. Hans syntesen som foregår i negleplaten, behovet for aminosyrer og uorganiske forbindelser. At mangelen av disse stoffer fører til utskillelse av spiker:
 1. Protein. Mangel av glycin, alanin og cystein som inneholdes i kjøtt og egg, som fører til forsinket dannelse av platen. Til negler vokser raskere uten å delaminere, bør spise fjærkre, fisk og rødt kjøtt storfe.
 2. Svovel. Festnings negler og deres motstand mot mekaniske påkjenninger er direkte avhengig av denne verdifulle sporelementer. Det meste av svovelet som inneholdes i kylling egg, piler hvitløk, kål og harde oster. Forresten, kroppens evne til å absorbere svovel arvet. De som har det høyere, mer heldig med sunne og sterke negler.
 3. Magnesium. Dannelse av negler på cellenivå, og de fleste av de fremgangsmåter som er ansvarlig for styrke og elastisitet av spiker regulert av denne unike metall. Dessverre, i dagens verden fylle magnesiummangel bare naturlige måter umulig - for mye melk og kjøtt å spise i en sittende. Komme til unnsetning multivitaminpreparater der klørne vil raskt vokse og regenerere ved oppløsning.
 4. Kalsium. Mineral legger et sunt utseende og hardhet av spiker plate. En økende mengde ofte lider av en mangel på nyttige elementer som mye sharuyutsya spiker i et barn eller en ungdom i puberteten.
 For å spore, fanget i kroppen, fullstendig assimilert, det er virkelig hardt arbeid av alle indre organer. At feil arbeidet i lever, nyre og pankreas, så vel som en rekke metabolske og føre til sprø negler og bunten.
 Effekt av kjemikalier eller vann fører til utskillelse og tynning av keratinlag plate. Ofte er dette grunnen til at neglen begynner å flasse og bryte.
 Behandler sløv kanten av spiker verktøy neglefil eller strihåret plate kan forårsake skade og dens årsak delaminering. En annen feilhåndtering er et misbruk av manikyr verktøy. Bare vinkelrett på spiker neglefiler plassering kan garantere fravær slomov, chips og videre disseksjon.
 Hvordan å behandle rassloyvshyesya negler?
 Mange av de berørte om hva du skal gjøre hvis sharuyutsya negler og tær damene? Først av alt, ikke få panikk. I de fleste tilfeller til kvinnen mest i stand til å takle problemet.
 Det første trinnet er å gi den nødvendige vitaminer spiker. I tillegg til å endre kostholdet, gir et utmerket resultat lokal befestning keratinlag. Vi anbefaler gnidd inn i negleplaten olivenolje med noen dråper alkohol løsning av jod. Denne blandingen fremmer metthetsfølelse og vitaminer myker neglebåndene velvære effektive forebyggende grader.
 Bad med havsalt og eple cider eddik - en annen allment anerkjent folk rette for å bekjempe problemet. Disse prosedyrene utføre bedre om natten, deretter smøre hendene nærende krem ​​for hender og negler.
 Gjøre lekser, ikke glem å beskytte børsten gummihansker. Så du vil spare på kjemikalier ikke bare negler, men sart hud.
Sharuyutsya negler - hva gjør jeg?
 Grooming negler observere noen regler som vil hjelpe deg å holde neglene sunne:
 1. Etter å ha fjernet rester av maling, bruk denne skånsom måte som ikke inneholder aceton. Dette kjemisk reagens påvirker negativt negleplaten, peresushuyuchy og ødelegge den.
 2. La din negler mulighet til å "puste luften." For å gjøre dette, de starter en helg av kosmetikk. Det er en uskreven regel at for hver fem dager at neglene lakkert skal redegjøre for to dager med hvile.
 3. For å gjøre figuren negler, kan du bruke et lite glass eller keramiske støv. Verktøy metalliske negler svært traumatisk, noe som fører til dannelse av små riper og sprekker, som deretter forårsake separasjon.
 4. Påfør lakk under særlig styrker emaljen - det ikke bare næring til platevitaminer, men ekstra "lim" spikeren kanten, og hindrer skade keratin.
 5. oval eller rektangel - den beste form som sikrer maksimal konservering av integriteten av platen. Altfor podpylyvaya negler på hver side, er du ystonchaete og rasslayvaete keratinlag, forårsaker sin skjørhet og brudd.
 Sunne negler er sterk - en sann indikator på helse og velvære for kroppen, høy immunitet og sterk vitalitet. Hvis, til tross for alle triksene, er dårlig manikyr - se legen din kan ha problemer som du kroppens signaler, som er dypere enn du tror.  
Яндекс.Метрика