Holdbarhet av kosmetikkUtviklingen av moderne vitenskap har i stor grad utvide bruken av kosmetikk og parfyme. Men de fortsatt ikke vare evig, og har en holdbarhet. Neraspechatannuyu boksen nesten alle kosmetikk lagrer opptil 3 år uten at det berører innholdet. Men når emballasjen åpnes, faller ut i luften, og holdbarheten av produktet dramatisk redusert.
Krem
Krem kan brukes for to eller tre år. Imidlertid kan en så lang holdbarhet være bare når de er riktig lagret, i henhold til instruksjonene. Hvis krem ​​butikken, for eksempel på badet, som ofte er svært fuktige og stadige endringer i temperatur, det kan begynne å svekkes etter et par måneder.
Dekorativ sminke
Holdbarhet av pulver rødme og et halvt år. Flytende Blush er bedre å bruke i ett år. Noen ganger som kan raskroshytsya rødme til utløpsdatoen. Dette er ikke en grunn til å kaste dem rett og slett med tiden under påvirkning av temperaturfallet rødme fordampet silikon, så de begynte å forvitre.
Øyenskygge og pomadutakzhe kan bruke ett og et halvt år. Etter utløpet hardt de blir syke og roztushovuyutsya. En leppestift blir fet og kan kjøpe bitter smak.
Det bør tas i betraktning at alle verktøyene for å bruke sminke bør vaske minst et par ganger i uken, som de akkumulerer fett som er funnet på menneskelig hud, og hindrer forsiktig og jevnt bruke sminke.
Tonet krem
Holdbarhet av noen foundation ikke overstige ett år. Men fortsatt påvirker grunnlaget nøyaktighet bruk - du trenger for å holde svampen som du bruke foundation, alltid ren.
Mascara
Holdbarheten varierer fra et gjennomsnitt på tre til seks måneder, og de mer forskjellige tilsetningsstoffer i blekk, spesielt dens lagring. Og ingen faktorer som påvirker miljøet ikke arbeide for å redusere holdbarheten, rett og slett ved å kjøre i en flaskebørste, får mascara en enorm mengde luft som tørker blekket, og når det brukes på øyevippene er små klumper.
Krem for Eye
På grunn av det faktum at disse kremer inneholder den minste mengde av konserveringsmidler, og deres lagringstid er bare tre måneder.
Kremer, masker, kremer
Har også en forholdsvis kort periode av livet - opp til seks måneder. Men lotions som er i tillegg utstyrt med en tut dispenser, kan leve opp til tre år.
Verktøy for behandling av solskadet hud
Verktøy for behandling av huden har stor holdbarhet, det er omtrent to år. Et skummende rengjøringsmidler huden på grunn av tilsetning av ytterligere stoffer som hindrer dannelse av bakterier er enda mindre sannsynlighet for å bli dårligere i mellomtiden.
Dusjgelene
Dette er sannsynligvis en av de viktigste lang levetid, fordi miljøet inne i pakken er absolutt ikke egnet for eksistensen av bakterier som kan ødelegge gelen.
Neglelakk
Konvensjonelle neglelakk blir lagret i to år, men de raskt tørr, mindre enn et år. Lite tips: når jevning lakk er bedre ikke å legge den i neglelakkfjerner, den har en spesiell væske.

Parfyme og toalettvann

Noen mener parfyme kosmetikk, men de tilhører parfyme. Imidlertid har parfyme en holdbarhet. For eksempel kan parfymer bare lagres år Toilette omtrent det samme, kanskje et par måneder lenger.  
 Hundrevis av mennesker rundt om i verden står overfor problemet med blødende tannkjøtt. Til tross for at prosedyren er individuell, og at du har blødende tannkjøtt - ingen ser, det betyr ikke at problemet skal løses. Ja, blødende tannkjøtt - en sykdom, og det er nødvendig å behandle. Det er dette problemet vi vie vår artikkel.
 Innholdet i artikkelen:

 Årsakene til blødende tannkjøtt

 Behandling av blødende tannkjøtt

 Forebygging av blødende tannkjøtt

Hva gjør du hvis blødende tannkjøtt
 vare på tennene og velge en tannbørste.
 I tilfelle du Tannkjøttet blør ikke bare når du pusser tennene, men med liten effekt på dem, for eksempel under et måltid (når bittet et eple eller hardt brød), fører det til mer alvorlig blødning. Som nevnt ovenfor, er den viktigste årsaken til blødning er tannsten. Så lenge steinen er fullstendig fjernet fra overflaten av tennene på blødning man taper. I odontologi, studerte han naturen av tartar og deretter, ved hjelp av spesialverktøy, fjerne den produserer. I noen tilfeller kan tannlegen behandles aske hvis resultatet av dannelsen av tannsten fra tennene de atskilt og trykket tett for å stoppe ham.
 Når tannen er fjernet fra plakk, fore tannlegen legemiddel for helbredelse og styrke tannkjøttet. Svært ofte utnevnt gel Metrogyl som skal gnis inn i tannkjøttet to ganger om dagen - morgen og kveld. Det kan også bli tildelt tannkrem for tannkjøtt blødning fra: Paradontaks, Lakalut og andre. I tillegg til tannkrem anbefales å skylle munnhulen: Forest Paradontaks eller balsam.
 Husk at hvis tiden ikke begynne behandlingen blødende tannkjøtt, kan det føre til svært negative konsekvenser, opp til tap av tenner, når friske tenner vil bare falle ut. Fordi hva Tannkjøttet ikke kan holde tett tann, vil det komme seg løs og til slutt faller ut. For å unngå potensielle dataproblemer, trenger du to ganger i året for å besøke en tannlege som ved første tegn av dannelsen av tannstein og tannkjøttsykdom, kan de bli kurert.
Hva gjør du hvis blødende tannkjøtt
 Folk rettsmidler for blødende tannkjøtt
 Blødende tannkjøtt kan utføres behandling og folk rettsmidler. Umiddelbart ser vi at bruken av folk rettsmidler er også en hjelpe til hoved behandling designet tannlege.
 Den mest kjente folk rette for å behandle tannkjøtt er et avkok av eik bark. Med denne suppen er laget munnskyllevann. Eik bark hjelper perfekt med tannkjøttbetennelse og bidrar til å kvitte seg med blødning. Å forberede avkok av eik bark vil trenge en kopp strimlet eik bark, som skal kokes i 2 liter vann. Når suppen koker, gir det en brygge vanligvis tre til to timer er nok. Deretter press bør infusjonen, fortynnet med 2 liter kokende vann og skyll holde 3 ganger om dagen eller etter hvert måltid.
 I eik bark er svært effektive infusjoner av salvie, kamille og Banan. Å forberede utdrag fra disse urter bør helle en spiseskje betyr to umya kopper kokende vann og sette mot i en halv time, skyll deretter gjøre.
 Noen anbefaler å ta oppskrifter, gulrot juice, jordbær og bananer.

 Forebygging av blødende tannkjøtt
 Til tannkjøttet har alltid vært frisk og ikke blødning, utføre riktig munnhygiene.
 Hver dag, morgen og kveld børsting make velge riktig tannbørste. Når du har renset tennene bør også børste og et språk, kan du bruke en spesiell pensel. Skyll munnen trenger spesielle skyllinger, noe som er et stort antall.
 For å unngå utseendet av plakk etter hvert måltid skylle munnen med vann eller spesialverktøy for dette. Også bli kvitt matrester vil hjelpe tanntråd og tannpirkere.  
Hvordan styrke tannkjøttet?
 For noen tiår siden rave tenner var bevis på problemer i eldre mennesker. I dag sykdom i vevet rundt tennene og kjevene til å fikse dem, observert i 75% av den voksne befolkningen. Medisin kaller disse sykdoms gingivitt og periodontitt. Og de ofte føre til blødende tannkjøtt, tann tap og rave. Nå er disse patologi finnes ikke bare i modne og eldre mennesker, men unge mennesker og til og med barn fra 3 til 16 år.
Sykdommen starter vanligvis med betennelse i tannkjøtt overflaten. Noen ganger er dette på grunn av de skadelige grunner. For eksempel, en person 2-3 dager ikke børstet mine tenner og tannkjøtt svelle litt, betent, kan begynne å blø. På dette stadiet problemet er lett å håndtere. Det skjer jevnlig nok til å begynne å pusse tennene, skylle munnen sykdom og lange retreats.
Tannleger mener den viktigste årsaken til tannkjøttsykdom ikke oral hygiene. De hevder at du pusser tennene om morgenen og kvelden, munnvann etter måltider og forebyggende besøk til tannlegen (minst 1-2 ganger i året, for å bidra til å unngå dette og andre tannproblemer.
Men når proyavyvshys truer sykdom å gjenta seg selv til enhver tid. Det er derfor viktig å styrke det mest tydelig.
 Hvordan styrke tannkjøttet?
Når gjentatt betennelse og blødende tannkjøtt synes god spesialist. Det faktum at svært ofte i tidlig tannkjøttsykdom er dekket knapt merkbar blomst. Selvfølgelig, vil kvalitet dental rengjøring del håndtere problemet. Men i alvorlige tilfeller kan være i kontakt mezhzube, utilgjengelige til tannbørsten. Bare en tannlege kan effektivt rene tenner. På samme tid, vil han fore behandling.
Hvis du mener at tennene dine gratis av plakk, gjerne bruke alle tilgjengelige midler for å styrke tannkjøttet.
For å styrke svake tannkjøttet trenger å nærme seg problemet grundig. Først må du forstå at den "svake Desna" er ikke annet enn en manifestasjon av sykdommen begynner. Vi må passe på at kroppen får all nødvendig for normal utvikling og helse av tenner næringsstoffer. Først av alt, B-vitaminer C, B, A og kalsium. Deres kilder er frukt, grønnsaker, meieriprodukter, friske urter. Det må bli husket at kalsium som finnes i mat, bare en tredjedel fordøyd, så ikke overse tilsetningsstoffer i mat, som han tilhører. Det faktum at komponentene i tilsetningsstoffene valgt på en slik måte at det letter maksimal absorpsjon av alt som er en del av additivene, stoffer.
Positiv effekt på styrke tannkjøttet regelmessig bruk i mat fersk hvitløk (1 fedd gjennomsnittlig dag) og løk (1/4 medium løk). De kan brukes i salater, med de første og andre baner, eller tygge kvelden før rense tennene. Løk og hvitløk inneholder et stort antall tenner nødvendige sporstoffer og vitaminer. Deres regelmessig inntak kan selv kur har allerede begynt og progressiv tannkjøttsykdom.
Og, selvfølgelig, bør gjøre det til en regel å forholde seg til oral hygiene. Dette inkluderer to ganger daglig børsting. Å nærme seg det burde ansvarlig. Først, har problemer med tannkjøttet, se etter børsten. Det bør ikke være for vanskelig. Vel, om du vil, to børster - en for rengjøring tenner, den andre - Paperback - massasje og rense tannkjøttet. Ikke prøv å kjøpe det dyreste og annonseres tannkrem. Oppmerksom billig pasta innenlandsk produksjon. Foretrekker de som inkluderer urter. Etter hvert måltid, i hvert fall for en periode på behandling, prøve å skylle munnen. Dette kan gjøres ved hjelp av en spesiell eliksir for tennene. Men det er bedre å lage mat fersk avkok eller infusjon av kamille, calendula, eik bark, salvie. Du kan kombinere disse plantene. De har alle antibakterielle og anti-inflammatorisk egenskaper som er svært gunstig for betent tannkjøtt.
Munnhygiene inkluderer velvære massasje tannkjøttet, noe som kan forbedre blodsirkulasjonen. Og som massasje er gjort med en myk tannbørste å bruke spesielle medisiner mens det er og ekstra rengjøring av tannkjøttet og hele munnhulen. Massasje er gjort med en myk børste, som presset en liten mengde av noen behandling og forebygging lim. Du kan bruke et avkok av eventuelle medisinske urter så ofte som mulig å dyppe penselen i det. Massasje er en langsom sirkelbevegelser langs den øvre og nedre tannsett av utenlandske og innenlandske parter. Etter inngrepet må du skylle munnen, frigjøre ham fra restene av legemidler som brukes for massasje.
Hvis sykdommen er i gang slik at berørings enda en børste med myk bust forårsaker blødninger og ubehag, kan massasje gjøres med to fingre - midten og indeksen. Selvfølgelig bør neglene bli klippet kort, og vasket hendene rene. Forberede en liten skål av varm vegetabilsk olje og et glass avkok av urter. Fuktede fingre i olje, promassiruyte alle områder av aske, skyll med varmt avkok. Igjen fukte fingrene og gane promassiruyte del. Vask rester buljong.
Alle de ovennevnte midler er like gode for forebygging av tannkjøttsykdom, og i løpet av de tidlige stadier av sykdommen. De hjelper forsterke god klar, fjerne hevelse, rødhet, smerte og blødning. Vanligvis tar 1 til 3 uker.
Faktorer økende problemer med tannkjøttet er røyking; underernæring eller spise maten ikke inneholder tilstrekkelige mengder av vitaminer og mineral næringsstoffer; senket immunitet; kontinuerlig puste gjennom munnen, ikke din nese; uten hell hevet segl.
 Hvis tannkjøttet blør.
Hvis, til tross for din beste innsats fra din side, fortsetter å blø tannkjøttet og hevelse oppstår, ikke kast bort tid, ta kontakt med en spesialist. Spesielt når du slo tannkjøttet i området et par tenner.
Tannkjøttsykdom er ikke uskyldig og siste ting kan være ganske elendig: 40-50 år kan du bli eier av de store plug kjever! Du ønsker ikke? Men tannleger vet at for å få falske tenner i stedet for din egen er ganske enkel. I tillegg infeksjon, først slo en tann, divergerer spray over kjeven, tenner treffer plassert på venstre og høyre side av pasienten. I tilfeller der pasienten avviser problemet, vurderer det ikke fortjener oppmerksomhet, tennene begynner å komme seg løs og falle ut én etter én. På scenen rocking takle problemet kan ikke alltid.
Helse uforsonlig forsømmelse det og smertefri blødning fra tannkjøttet kan bli et stort problem. Men det kan forebygges, hvis vi ta hensyn til det i tide og ta de nødvendige tiltak. Nå som du vet hvordan å styrke tannkjøttet og hvordan bør behandle dette alvorlig og snikende problem. Valget er ditt - helse og et vakkert smil, eller i det minste gode, men falske tenner!  
Яндекс.Метрика