Honning har lenge vært kjent for sin mirakuløse egenskaper. Han er ikke bare en kilde til energi og næringsstoffer som spiller en rolle i kroppen vår, men bringer også store fordeler for kroppen eksternt. Disse hemmelighetene var vanskelig å overraske noen, og det er det alle ønsker å være vakker og bevare sin skjønnhet i en lang tid, er en helt annen sak som menn og kvinner har sine egne tilnærminger.

Honning massasje


 En vanlig form er å bevare skjønnhet masker og wraps, basert på en medisinsk, men en annen gren av hvilken honning var mer berømt - en honning massasje. Det høres ikke ut som en søt krydder, men effektiv metode som gjør at huden blir silkemyk og elastisk, og problemområder ofte påvirker kvinner, noen kurs skaffe det ønskede resultat.

 Sam honning massasje er kjent for å komme til oss fra Østen siden oldtiden, men av ukjente grunner det utbredt uendret. Faktisk er honning en av de raskest naturlige ingredienser, som er i stand til å absorbere inn i human hud og akselerere blodsirkulasjonen, og alle vitaminer lagres i honning, umiddelbart absorbert og påvirker kroppen rensing på begge sider, å fjerne overflødig giftstoffer. Også honning har prohrevayuschee funksjon for å hjelpe deg å forebygge eller lindre luftveisproblemer. Derfor bruker honning i ulike massasjeteknikker i stedet for kjemisk produserte kremer som tetter våre påvirker blod systemet rest enzymer.

 Honning massasje blir ofte brukt for å skille legemet, med en teknikk lik den lys "pryhlopыvanyem." Denne teknikken er ganske risikabelt fordi fartøyene som er nærmere huden, kan sprekke og danne små blodige striper, og noen ganger litt forslått, men ikke bekymre deg, disse svakhetene er 2-3 dager. Under massasje kan se på et øyeblikk massasje er hvite massen er et sikkert tegn på at de salter som er avsatt i et par måneder, gradvis degradert på grunn av egenskapene til honning og eliminere gjennom porene i huden, som åpnet under påvirkning av varm luft og varm honning. Denne teknikken brukes ofte i osteochondrose, cellulitter, strekkmerker, zastuzhenye nerver og eiendom av skulderen belte.

Honning massasje


 I enkelte områder er det en helhetlig massasje, som helt dekker hele kroppen. Den brukes gni honning løsning eller smeltet honning særlig smertefulle område, og kan samvirke massasjeverktøy, nåler, valser, vil bredden bidra til å bryte de saltavleiringer folder av fett og flate ut overflaten av huden. Hele kroppen fra hals til tå vil bli brukt under massasje.

 Vanligvis bør du velge naturlig honning, lime, floral eller bokhvete. En perfekt blanding av honning er hvit eller grønn leire, en liten mengde av druesaft, mandel eller olivenolje. En blanding av naturlige ingredienser ikke bare forsterke effekten av honning, men også gi ekstra mat, bedre farger og lett takle smertene i leddene (artritt).

 Honning massasje er trygt for diabetikere. Nylig, foredrag og rådgivning leger bruker massasje diabetes, samt honning under massasje umiddelbart kommer inn i blodet, hjelper det fjerne blodpropp og rene fartøy for sunn blodsirkulasjon.

 En annen myte honning massasje-kostbar prosedyre. Ja, dyre skjønnhetssalonger pris profesjonell massasje med de nevnte naturlige ingredienser vil blåse dine forventninger. Men for å gjennomføre prosedyren smertefulle områder av kroppen i hjemmet, ikke er forbudt, og dermed mer lønnsomt å bruke på naturlig honning er ikke lenyvshyhsya sovestnыh birøktere.

Honning massasje


 Honning massasje er det beste middel for å fjerne giftstoffer og avfall fra kroppsoverflaten uten å la falle blodet, og dermed den samme prosedyre massasje bør passere mer enn ansvarlig. Etter noen honning massasje trengte en varm dusj, noe som bidrar til å eliminere giftstoffer bare utgang plus "vaske" da at på kjøling av huden strammes. Hud etter massasje er myk og silkeaktig.

 Teknologi honning massasje mangfoldig, det er som å gni, stryke, så vibrasjon pryhlopыvanyya og løsrivelse fra baksiden av hånden. Classic honning massasje er mer hjelp til å styrke muskel tone og avslappende effekt kan redusere smerte, bedre pust og redusere hoste. Massasje med restorative funksjon gjør at ryggraden til å returnere de skadede nerveforbindelsene i en sunn tilstand. Styrker elastisitet som er viktig i postnatal klasser og idrettsutøvere. Separasjon massasje mellom mann og kvinne er ikke, det er like påvirker enhver organisme, det være seg et barn eller eldre person.

 Honning massasje er ikke bare en nyttig prosedyre med massevis av nyttige egenskaper, som brukes for absolutt alle. Å være en god godt og være vakker og sunn, enda bedre, og derfor er det ikke nødvendig å ty til uprøvde narkotika når håndflaten en stor skatt av naturlige, søte nyttige egenskaper.


 Til forskjellige tider og æra har sine egne standarder for kvinnelig skjønnhet. Under renessansen, var det en yppig dame med en kurvet som to trekanter som snakket om hennes femininitet og mykhet. Standarden på kvinnelig skjønnhet 21. århundre er slank, og idrett en slank figur. Og hvis mote dikterer sine egne regler, skurken kvinner prøver å tilpasse seg.


25 skudd for vekttap


 I å velge metoder for vekttap er ingen mangel. Det er folk som mozheAdzhe prosessen med vekttap bør bringe glede og tilfredshet. Noen velger fitness og sunn mat, noen bruker opp selv dietter, og noen er avhengig av magi piller handling. Metodikk - masse. Tross alt, det 21. århundre - et århundre med moderne teknologi som stramt vei inn i våre liv. En av disse nyvinningene - vekttap metoden "ramme 25". Jo mer som vi ikke kan forestille seg livet uten en datamaskin. Derfor regularitet gjennomføringen av denne fremgangsmåte er forståelig.

 Hva er en "ramme 25"?


 Forskere har vist at vår visjon er utformet på en slik måte som svarer til 24 bilder per sekund. Hvis vi legger til 25 ramme, vil det bli oppfattet av en person ikke visuelt, men bare ubevisst. For eksempel, hvis du er i en hvilken som helst video eller film innsats ramme med ordene "sweet-gift", så dine øyne skal se det en andre og en underbevisst utsette denne informasjonen. Og når den neste gang du bestemmer deg for å unne deg en kake eller cookies, sender hjernen et signal til deg om at det er forbudt.

 Dermed er det et spesielt program som er installert på PC-en og tilpasses. Det kan kalles psykologisk hjelp eller påvirke din underbevissthet. Det er et lignende program for de som ønsker å slutte å røyke lett eller som har ferdigheter (kunnskap).

 Ifølge prinsippet av programmet "ramme 25" kan sammenlignes med hypnose eller koding, men mer effektiv i aksjon, når det skjer hele tiden, og på forespørsel. Programmet ikke distrahere deg fra de vanlige klassene. Du kan bruke datamaskinen, spille spill, å korrespondere, chatte med venner, og din underbevissthet på dette tidspunktet vil positivt påvirke programmet "ramme 25" å bli sett bare gjennom den blinkende skjermen.

25 skudd for vekttap


 Tilpasse programmet kan være individuelt ved å velge "Settings" visse fraser eller erstatte dem behagelig for deg. For hver setter sin egen bar, så et program du velger er også uavhengig under sin vekt. Hvem ønsker å kvitte seg med to eller tre pounds, og noen gjør vondt å miste 10-15 kg og. Tenk deg at du skriver i usynlige innstillings utsagn som "jeg veier 55 kilo". Underbevisstheten plukker opp ideen din og leter etter en måte å implementere det. Forfatterne anbefaler bruk av dette programmet for første gang i en halv time om dagen i tre til fire uker. Deretter lage en uke pause og gjenta forrige modus, et annet kurs. Og så tre ganger. Men det er nødvendig å være spesielt oppmerksom på å gi kommandoer din underbevissthet. De skal bare være på en positiv måte, herding og danne presens: "Jeg veier 55 kilo," ikke "jeg mister vekt til 55 pounds"; "Jeg spise på 18-00" og ikke "jeg ikke spise etter 18-00"; "Jeg gjør sport lett, glad og lykkelig", ikke "jeg yzmatыvayu seg i trening". 

 Et viktig aspekt ved hjelp av dette programmet er at du bare kan bruke den på å nå 14 år til 16 år - bare på en sikker måte og under oppsyn av voksne.

 Metoder "frame 25" - er nesten et universalmiddel for de som leder en stillesittende livsstil som ikke har tid til å trene eller ikke å etterkomme ingen diett.

 Mange skeptikere stille spørsmål, og om vekttap er mulig ved hjelp av "ramme 25"? Psykologer erkjenner at menneskelig underbevissthet fortsatt lite studert, og det er heller om forutsetninger. Velkjente placebo effekt, når en person tar vitaminer, og at denne medisinen, og kroppen er hans "team" og reagerer deretter. Dette er hva de mener når det kommer til programmet "ramme 25". Visste du bevisst inn en positiv uttalelse og deretter han instinktivt følge. Som et resultat, oppnår målene. Men mange psykologer støtte forfatteren, noe som bekrefter hypotesen om påvirkning av 25. frame "subliminal mann.


25 skudd for vekttap Anmeldelser av denne metoden på Internett den mest kontroversielle. Noen overbevist om at gjennom "ramme 25" nå imponerende resultater vekke program ikke bringe noen nytte. Og noen generelt fanget i klørne til svindel og tapt pengene sine. Tross alt, vil programmet fortsatt kan bestilles via Internett.

 Offisielt helseorganisasjon en mening om dette temaet ikke er uttrykt enten "for" eller "mot".

 Klinisk ernæringsfysiolog og støtte dette programmet, bare som et hjelpe betyr for sine pasienter. Men dette er ikke overraskende, fordi håndverket solidaritet fortsatt ikke har blitt kansellert.

 Men hvis du nærmer deg spørsmålet om vekttap med familieperspektiv, er det nødvendig å vurdere noen nyanser. Er du klar til å åpne din underbevissthet til å påvirke ham, hvis positive uttalelser kommer fra deg selv, og du vil komme til å forstå at du trenger å endre livet ditt? Enten din vilje er svak, programmet "25 frames" - den eneste veien ut for deg? Hvis du ikke er villig til å legge mye arbeid i å redusere sin vekt, så egentlig, programmet "ramme 25" for deg - en reell overgang til en ny livsstil.  
Яндекс.Метрика