Fremgangsmåte for regulering av metabolismen blir styrt av endokrine kjertler. Delstaten hormonell balanse vekt vedlikehold avhenger av et visst nivå. Det er flere hormoner som forårsaker appetitt, metabolic rate og mengden av fettreservene i kroppen.


Hormoner og overvekt


 Østrogener.
 Den avgjørende innflytelse av hormoner på metabolismen av denne gruppe gir østradiol. Det øker følsomhet for insulin, opprettholder det normale nivå av blodtrykk og serotonin. Med sin mangel på serotonin-syntese er redusert, noe som fører til økt irritabilitet, fordøyelsesbesvær og forstyrrelser av søvn og våkenhet. Hver av disse faktorene forsinker forbrenningen, så reduserer syntesen av østradiol fører til dannelse av overskudd av kroppsvekt.
 Indirekte virkninger på stoffskiftet gir et annet hormon som gruppe - estrone. Den er produsert i eggstokkene og i fettvev. Som et resultat av noen prosesser i kroppen reduserer produksjon av østradiol, østron er en kilde til østrogen. Det er syntetisert i fettvev, henholdsvis - å støtte kroppens hormonelle nivåer trenger å øke reservene av kroppsfett. Det er en kompenserende fedme, som ofte kan observeres hos kvinner i overgangsalderen som et resultat av østradiol mangel.
 Progesteron.
 Innholdet av dette hormonet øker i andre halvdel av menstruasjonssyklusen og i tilfelle av befruktning - gjennom hele svangerskapet. Progesteron øker appetitten og forårsaker væskeansamling i kroppen, disse prosessene mange kvinner opplever hver måned. Dette kompenserende mekanismer trening kroppen kvinner før unnfangelse og graviditet.
 Progesteron bremser peristaltikken, som resulterer i kvinner en følelse "oppblåst" mage. Såkalte "prohesteronovыy" block hos gravide kvinner gir en beroligende effekt og fysisk aktivitet, noe som fører til vektøkning. Disse mekanismene også gitt av naturen for å skape en skånsom behandling er nødvendig for utvikling.
 Thyreoideahormoner.
 Skjoldbrusk hormoner T3 og T4 - regnes som en av de viktigste regulatorer av stoffskiftet i kroppen. Deres metabolske funksjon er å øke oksygenopptak. Mesteparten av energien som går inn i cellen som brukes for natrium-kalium-pumpe. Denne prosess er ledsaget av utnyttelsen av oksygen. Alle cellene i kroppen med en pumpe og nesten hver og en av dem reagerer på thyreoideahormoner. Aktivering av natrium-kalium-pumpen er ledsaget av forbruk av energi.
 Når kroppen er mangel thyroid hormon, blir energiforbruket i prosessen med celleaktiviteten reduseres, noe som resulterer i fettvev begynner å dannes. Disse menneskene, ikke denne prosessen ikke stoppe, selv om de bruker lite mat.
 Insulin.
 Etter å ha spist i blodsukkernivået. Under virkningen av insulin er dens transformasjon og deponering som glykogen i leveren og muskelvev. Det glykogen lagret inntil til du trenger det vil komme tilbake for å konvertere glukose til å støtte funksjonene til vitale organer. I diabetes type II er et tap av følsomhet for insulin reseptorer, dvs. at det er den relative feil. Prosessen med dannelse av glykogen er brutt, i stedet for overskudd av glukose blir omdannet til fettvev. Personer som lider av denne sykdommen nesten alltid overvektig.
 Hormoner er viktig å opprettholde metabolske prosesser i kroppen. Mangel eller overskudd av hormonet som utløser metabolske forstyrrelser og dannelse av overskytende vekt.  
 idsutnist måned i løpet av perioden på seks måneder eller mer i kvinner i reproduktiv alder kalles amenoré. Dette patologisk tilstand forårsaket av ulike endokrinologiske, psykologiske, gynekologiske og andre sykdommer.


Amenoré. Fraværet av menstruasjon


 Amenoré er delt inn i to hovedtyper: sant og usant. På tidspunktet for - primær og sekundær. Det er ingen klassifisering - fysiologisk og patologisk fravær av menstruasjon.
 Fysiologiske kalt amenoré under graviditet og amming hos jenter i puberteten i fravær av sekundære kjønnskarakteristika og overgangsalder. Patologiske - alle de andre tilfellene er forårsaket av ulike sykdommer.
 Fremgangsmåte for atskillelse av endometrium er regulert av hormoner og syklisk. Når forstyrret hormonell regulering av dannelsen av follikler, ikke endometrium gjennomgå ikke sykliske endringer og ikke forkastet til fastsatt tid, en reell årsak amenoré og et lavt nivå av hormoner sentrale eller eggstokkreft opprinnelse.
 Graviditet i dette tilfellet er umulig.
 Diagnosen amenoré sette falsk når eggstokkene og livmoren oppstår sykliske endringer, men menstruasjon er fraværende eller annen grunn. Dette er mulig med misdannelser av organer. For eksempel, akkumulerer blod i skjeden når det Atresi eller underutvikling av livmorhalsen, i fremtiden fyller det livmoren og egglederne, strekke dem. Slike pasienter er bekymret om sterke smerter i bekkenet, gjentatt omtrent med jevne mellomrom (hver menstruasjonssyklus).
 Primær amenoré er diagnostisert hvis en jente (kvinne) aldri hatt menstruasjon. Det kan enten være sant, eller sykdommer forårsaket av patologi i eggstokkene, binyrene patologi hypothalamus-hypofyse-systemet, og usann hvis defekter vagina og livmor med intakt eggstokkreft hormonelle funksjon.
 Den vanligste er sekundær amenoré. Dens årsaker er mange. Konvensjonelt kan de deles inn i patologien av ovarial og hypothalamus-hypofyse-system som styrer frigivelse av hormoner i eggstokkene.
 Ofte er det ingen menstruasjon i kvinnelige idrettsutøvere, spesielt før store konkurranser. Du spiller rollen som stress og overdreven trening.
 Opphør av menstruasjon kan være den plutselig vekttap, diabetes, skjoldbrusk dysfunksjon, hos pasienter som får hormonelle midler og kjemoterapi. Redusert hypofyse funksjon og lidelser i det sentrale regulering av hormonproduserende ovarial funksjon etter massiv blødning oppstår når kroppen er forlenget iskemi og tap av mange aktive sekretoriske celler.
 Noen svulst i livmor, eggstokker, binyrer, hypothalamus-hypofyse system kan føre til hormonelle forstyrrelser og krenkelser av sykliske endringer i livmorslimhinnen.
 I alle fall, fravær av menstruasjon - er føre for å få tilgang til en lege og detaljert undersøkelse. Behandlingen er foreskrevet avhengig av årsaken til sykdommen.  
 Alle en gang i mitt liv dukket opp akne. Dette er deres "ting" bringer misnøye. Det tyder på at de mest vanlige stedene hvor det er et flertall av akne - en panne, nese, hake, skuldre, bryst og rygg.


Hvordan bli kvitt kviser på ryggen


 Svært ofte begynner å få kviser vinter. Dette skyldes det faktum at kaldt vær, og vi kutayemosya i varme klær. I løpet av sommeren, er mengden av akne minimert fordi solen har helbredende kraft.
 Mest akne påvirker ikke helsen. Men fordi mange ikke opplever livets fylde, opplever ubehag kan ikke bli avslørt for folket.
 Den viktigste regelen - ikke rør det og ikke presse akne. Uansett hvor de er, uansett hvordan de irriterte.
 Fordi feil balansert talgkjertler på ryggen kviser vises. Dette er den viktigste årsaken til deres utseende. På grunn av dette, huden blir ru og rødlig. Og det er ikke veldig hyggelig. Som et resultat av bakterier inn i porene er inflammasjon, er typer av akne som papler, pustler, eller sure komponenter. Det hele avhenger av alvorlighetsgraden av betennelse.
 Lær tilbake veldig lett ødelagt, så etter hennes akne arr forblir ofte. Det er derfor viktig å overvåke huden på riktig måte.
 Hvordan forebygge kviser og bli kvitt dem?
 Selvfølgelig er det best å oppsøke lege. Det vil undersøke, sier hvilke problemer du har med huden, og hvordan du behandler den.
 Men hvis dette ikke er mulig, kan du prøve noen folk rettsmidler.
 Det viktigste!
 Riktig ernæring - god helse. Og deretter med huden uten problemer. Hudleger anbefaler å bruke en masse vitaminer, spesielt vitamin A. Det er mange fiskeolje. Det er ønskelig for hele dagen å drikke minst to liter kildevann. Det er viktig å gi opp fet mat, ikke spise mye stivelsesrik mat og søtsaker.
 Omsorg bør være tilbake nøye. Det er nyttig å lage ukentlige skreller og lotions ren rygg. Fra folk rettsmidler meget god effekt anstrøk av calendula, levomytytsyn eller salicylic alkohol.
 For mange mennesker, kviser på ryggen vises gjennom klær med syntetisk. Den ikke tillater huden å puste, så tilstoppede porer.
 Et utmerket verktøy som ikke bare behandler akne, men også hindrer deres utseende er tjære. Det er solgt i apotek som dehtyarnoho såpe, vaskemiddel eller krem. Etter bruk av produktet i denne delen av huden blir sunn utseende og er glatt å ta på.
 Ikke dårlig takle akne medisiner som bazyron, differin, Skinoren, zyneryt, Dalacin-t og salisylsyre. De kan anvendes både på hele overflaten av huden tilbake, og i sine enkelte deler, som inntrykk på akne.
 Det skjer slik at årsaken til acne ligger i interne sykdommer. Deretter bli kvitt dem er bare mulig hvis kur sykdom.
 Å kurere kviser på ryggen kan være! Du trenger bare å gjøre sitt ytterste og innsats. Da blir huden virkelig levende og vakker. Og livet ditt er full og fornøyd.  
 Når den varme sesongen begynner varme, svette, og det er en risiko, infisert spiker sopp. Det er nødvendig å iverksette tiltak. Men får ikke umiddelbart inn i en panikk. For tiden på TV-reklame viser ofte et problem, for eksempel spiker sopp og hvordan å behandle den, men i stedet for. Men vent først forstå. Hva er det?


Behandling av spiker sopp


 Nail sopp forårsaker soppinfeksjoner. Tenk deg at det er fire typer sopp. De skiller seg ut ikke bare vann, men mot støv, kloakk, dyrehår, råtne trekonstruksjoner, planter og til og med mat. Vi kan bli infisert fra sine medmennesker, er at personen. Men uflaks, spiker sopp påvirker ofte friske mennesker.
 De mest hyppige tilfeller av infeksjon med en sopp - familien. Dessverre hvis noen i familien er syk, og det er sannsynlig at du og zarazytesya. På grunn av de generelle sko. Og noen ganger gjennom andre elementer av innbo. Det finnes tilfeller av infeksjon og på offentlige steder. Det kan være: bad, svømmebasseng, treningsstudioer, felles dusj, badstue.
 Tips: På offentlige steder, gå i tøfler. For sikkerheten til andre hvis du er smittet, så sørg for at ingen rundt for å ikke bruke dine verktøy. Ikke vær egoistisk, du bor i verden.
 Hvis tiden ikke begynner å gro, vil spikeren begynner å forfalle og sykdom fremgang. Jo tykkere negleplaten, ifølge vanskeligere å behandle. Spikeren begynner å smuldre og komme den høyeste frekvensen av infeksjon - ødeleggelsen av spiker. Spesifisitet av spiker sopp er at hvis du ikke begynner å gro, kan det infisere og større områder. Det kan være en kilde til forurensning hud, hår.
 Det er mange måter å behandle. For eksempel, tradisjonell medisin. Du kan samle bjørk tjære. Før smøring negler, føtter trenger til damp og coarsened huden ren pimpstein. Du kan forberede deg salve. Forberede det med eucalyptus olje, honning, eple cider eddik. Godt egnet bad med tea tree.
 Også viktig for tilstedeværelsen av sykdommer som AIDS, diabetes, fedme. For disse forholdene, bruker ulike antibiotika som reduserer immunforsvaret, noe som er en god unnskyldning infisert med sopp. I slike tilfeller bør du oppsøke lege. I mange apotek solgt medikamenter for å bekjempe sykdommen.
 Tips: kjøpe salve mot svette føtter. Foten ikke svetter, noe som betyr at soppen ikke vil overleve. Dagens soppdrepende midler. Bidra til å bekjempe soppen ikke bare stopper, men ødelegge. Bare kan hjelpe kapsler og tabletter (men ikke glem råd fra leger).
 Og la oss ikke glemme de spesielle puss og maling. Påfør lakk kreves flere ganger i uken. Vanligvis mer glamour, lakk kombinert med piller. Bare oppfunnet en ny metode for å bekjempe sopp - en puls terapi. Med denne metoden, er forberedelsene ikke gjort rutinemessig, og en viss ordning. I kosmetikk utviklet metode - hardware rengjøring polsk. Som et resultat av denne fremgangsmåten, den øvre del av neglen zchyschayetsya, og deretter påført maling eller passende salve.
 Men uansett nederlaget var ikke, du fortsatt trenger å se en lege. Bare en lege kan oppnevne en riktig behandling.  
Яндекс.Метрика