Hovne lymfeknuter bak øret
 En del av det kardiovaskulære systemet menneskelige lymfesystemet er sammensatt av kapillærer, fartøyer, forsamlinger, sjakter og kanaler. Hun er beskyttende for legemet, rensing av blod ytre infeksjoner og fremme normalisering av metabolske prosesser. Hovne lymfeknuter sier kroppen bekjemper infeksjoner og renser blodet for giftstoffer.
 Mannen inne i lyske fornem, bryst og livmor lymfeknuter. Forstørrede lymfeknuter bak øret synlig for det blotte øye: den er liten, formet som en bønne, konveksitet, tyder på at forekommer i kroppen betennelse.
 Lymfe blod er i stand til å fjerne toksiner til en milliard en dag fra det menneskelige legeme, og enhetene er såkalte "filtreringselementer" som ikke består infeksjonen til hjertet.
 Dersom arbeidet av lymfesystemet er brutt, kan personen i ansiktet bli utslett med munnen din vil oppleve ubehagelig lukt på huden vises i en rekke papillomer, vorter og andre vekster. Når giftstoffer akkumuleres i kroppen mye, kan enhetene ikke takle på egenhånd, de trenger hjelp i form av narkotika for å eliminere stillestående lymfe.
 Hvis du merker endringer i helsestatus, ble du opptatt av smerte bak øret, og lymfeknuter utvidet i størrelse, er årsaken nær, som lymfesystemet begynner å arbeide i umiddelbar nærhet med betennelse. Hvis verke bak øret, slik at du zastuzheno hals, ører eller øyne. Også føre forstørrede lymfeknuter bak øret kan være en reaksjon på eksterne allergen slik som pollen, som trenger inn gjennom nesen. Hvis knuter er ikke mindre enn et par dager, går du til legen, sannsynligvis, kan immunsystemet ditt ikke takle infeksjonen. Ørebetennelse, betennelse i ansiktsnerven eller bihulebetennelse kan være ledsaget av en liten økning i cervical lymfeknuter.
 Du må vite at nodene som blir stadig utvidet, viser smittekilden er ikke inne i kroppen, kan de også være et signal til mer alvorlige sykdommer som for eksempel lymfom (onkologi gjennom lymfesystemet). I alle fall må du finne den eksakte årsaken til sykdommen hans, for å gi en detaljert blodprøve for biopsi gjennomgå MR-undersøkelser.
 Lymfeknuter i nærheten ørene: symptomer og behandling
Hovne lymfeknuter bak øret
 Betennelse i livmor lymfeknuter ledsaget av feber, dra ubehag i øret, føles en person en hodepine og generell svakhet. Ytre tegn - hub sel, rødhet og en betydelig økning i sin størrelse. Behandlingen bør starte når alle de ovennevnte funksjoner, hvis knuter bak øret litt forstørret, det sies at kroppen bruker sine reserver, dirigere alle bestrebelser på å bekjempe smitte utenfra. Når tidligere infeksjoner vanligvis en økning i livmor lymfeknuter som kommer tilbake til det normale i et par dager utvinning perioden.
 Du må vite at behandlingsenhetene kan bare medisiner, for å hjelpe kroppen med å takle infeksjon, foreskriver legen antibiotika eller antivirale midler. Det anbefales sterkt ikke å hamre enheter, varme eller påvirke dem i noen annen mekanisk.
 Økning av temperaturen i lymfeknute innebærer videre spredning av infeksjon, som kroppen ikke lenger kan håndtere alene. Selvmedisinering på noen måte farlig, fordi med økende cervical noder, bedre å slå til en terapeut, vil som gi deg nødvendig veiledning om hvordan du skal behandle lymfeknuter bak øret.
 Hovne lymfeknuter bak øret av et barn
 I babyen enheter kan økes selv mot SARS, fordi hver dag, med et lett trykk for øye sjekke tilstanden deres.
 Lymfesystemet av barnet reagerer på de minste forandringer i kroppen. For eksempel, vekst av tennene følges av forstørrede cervikale noder.
 Betennelse i munnen, stomatitt, mellomørebetennelse, betennelse i mandlene, laryngitt - alle sykdommer der en økning i lymfeknuter bak øret. Hvis du oppdager at barnet ditt har endret tilstand, ble han forferdet, ikke berører ørene, klager over smerter kan være de første som bruker smertestillende, og alt annet bør foreskrive behandling spesialist. Det er bedre å slå til Laura, som vil etablere roten årsaken til infeksjonen, og deretter til barnelege, han ikke bare foreskrive medisiner, men også foreskrive et kurs for fysioterapi.
 Behandling folk rettsmidler
 Å begynte limfosistema å jobbe i en normal rytme, trenger en person til å observere den modusen for ernæring, søvn og hvile. I den daglige kosten bør inneholde grønnsaker som er rike på fiber, kål, gulrøtter, reddik.
 I løpet av våren og høsten forverring anbefale å ta 10-14 dager te med tillegg av eple cider eddik (et glass te en teskje av eddik og en halv teskje honning).
 Fra den viktigste behandlingen kan legen anbefale å ta et avkok av valnøtt vegger, noe som fremmer rask clearing av lymfe.  
Hvite prikker på leppene
 Avvik i talgkjertlene kan sees ikke bare på T-formet ansikt, hvitpunkt seboreisk vises på leppene. Hvis du finner deg selv i denne typen hvite flekker eller "knapper" som ligner små kviser, er dette ingenting som hyperplasi av talgkjertlene.
 Dette kosmetisk feil ikke skade personen, ikke inkludert visuell ubehag, men alle prøver alle tenkelige og utenkelige måter å bli kvitt den.
 Årsaker til hvite prikker på leppene
 I medisin er de såkalte granulater Fordaysa som vokser på uventede steder: på leppene, inne i munnen, armhulene, lysken, genital. Den nøyaktige årsaken til avviket i talgkjertlene er ikke kjent, men det er kjent at skade eierne de ikke leverer. Noen leger har funnet ut at det punktet er et mål på hormonelle bakgrunn, andre hevder at punktene vises som et resultat av skade på enkelte deler av kroppen, er det en rask tetting kjertler, og underhudsfett kan ikke finne en naturlig utgang ut. Tre Fordaysa kan spre seg i hele munnhulen og "lever" ikke bare på utsiden av den konvekse side av leppene. Hvis du har noen slike hull, bør du vurdere nøye alle munn i speilet, er det mulig at pellets er inne.
 De små hvite prikker på leppene største bekymringen av messen halvdel, som kvinner står overfor - er dens telefonkort, så de prøver alle måter vi kan enten bli kvitt hvite prikker, eller snedig forkledning. Noen mekaniske granulat kan ikke fjernes, bør rettes til kosmetolog å ikke svinge infeksjon i kroppen. Hjemme, kan du bare mykne tetningslepper, smøre dem daglig jojobaolje, samt å hindre et par ganger i året bruker stoffet "retina-A", som også er behandlet hud med defekter. Pasienter som har en økt terskel, bør umiddelbart ta kontakt med skjønnhetsekspert, som de vil irritere kløe i granulat.
 Det er lagt merke til at folk som røyker, hvite flekker på leppene og i munnen vises oftere.
 Ekstremt aktive talgkjertlene blir en tenåring, det er da du trenger for å se hvor raskt og i hvilke områder vises hvite prikker.
 Behandling av hvite prikker
 Kosmetisk feil i seg selv er dårlig, dette er spesielt viktig dersom mangelen ligger midt i ansiktet. Hvite kviser på leppene ikke å inkludere dermatologiske sykdommer, som de er overført av kontakt og luftbårne dråper, er ikke skadelig, men pasientene fortsatt gå til legen og be dem om å tildele et sett av prosedyrer for å bekjempe de underliggende årsakene til utdanning poeng.
 Hvis synlige skader på huden legen ikke finne (hvis personen ikke er kjemmet utslett), vil det henvise deg til kosmetolog. Noen mennesker peke det for livet, er dette på grunn av strukturen av huden i talgkjertlene, skader og innsnevring av ekskresjonsfunksjoner kanaler av hormonell svikt og et enkelt besøk til skjønnhets problemer du ikke spare. Hver perle kan fjernes med en laser, men dette tiltaket for de som har en predisposisjon for svulster, timelige, så fjerner de hvite prikkene du med jevne mellomrom til talgkjertlene er aktive. Vanligvis de jobber til 55 år, deretter gradvis de visne funksjon, og de er hvite prikker vises falmede og i mindre mengder.
 Hvis hvite kviser begynte å dukke deg over hele kroppen din, bør du oppsøke lege da dette kan være et signal til begynnelsen av sykdommen som en svulst i binyrene.
 Ved kosmetisk defekt ikke inkluderer kviser som oppstår som et resultat av infeksjonen. For eksempel kan den ytre overflaten av lepper stomatitt bli strødd med kløende kviser. Allergi, influensa, gjær kan også produsere hvite prikker på leppene, men den viktigste kjennetegn ved granulater Fordaysa smertefulle kviser - er fraværet av betennelse inne. Enkelt sagt, narыvaet ingen kvise ikke vondt eller klør.  
Normale røde blodceller hos kvinner
 Røde blodceller (ikke-nukleære blodceller, røde blodceller) er de mest tallrike celler i blodet. De gir respiratoriske vev i menneskekroppen, som transporterer oksygen fra lungene til organer og vev og karbondioksyd tilbake. I tillegg erytrocytter tjener en beskyttende funksjon og ernæringsmessig støtte av syre-base-balansen i blodet.
 Røde blodlegemer har dyskoobraznuyu dvoyakovohnutuyu form, er dens diameter 8 mm, og en tykkelse som varierer fra 1 til 24 mikron. Dannelsen av disse cellene skjer i benmargen, hvor de kommer inn i blodstrømmen og begynner å sirkulere sammen med andre elementer. Under et gjennomsnitt på 125 dager erytrocytter gradvis slites ned og deponert i milten og leveren, noe som til slutt ødelegges. Gjennom kontinuerlig dannelse av nye røde blodceller, antall blod forblir konstant.
 Røde blodceller fra to tredjedeler består av hemoglobin - proteinet som inneholder jern. Han gir blod rødt.
 Måling av røde blodlegemer
 Det totale volumet av røde blodceller oppdaget av obscheklynycheskom (eller i det hele tatt) blodprøve kalt hematokrytnoy verdi. Denne parameteren bestemmer forholdet mellom volumet av blodplasma og alle dannede elementer (hvite blodceller, røde blodceller, blodplater) og uttrykt i prosentbetingelser. Dessuten kan antallet av røde blodlegemer måles i enheter på 1 liter, 1 mikroliter eller en kubikkmillimeter blod.
 ESR Index
 Denne parameteren bestemmer senkning (SR) under påvirkning av tyngdekraften uten mulighet for blodpropp. Det er uttrykt i millimeter plasma exfoliate time. Også dette er kjent som "Reaksjonen av sedimentering."
 Normale røde blodceller hos kvinner
 Kvinner normalt antall røde blodceller er ansett å være 37-47 millioner til 1 mm (37-47 millioner per 1 kubikk mm) av blod. Normal hematokrit (dvs. prosentandel av røde blodceller) - 36 til 42%. Indeks ESR vanligvis i området fra 2 til 14 til 15 mm / time.
 Antall røde blodlegemer varierer i løpet av menstruasjonssyklusen av kvinner. De høyeste verdier observert på den første dag av syklusen, det laveste - tidspunktet for eggløsningen. Men disse svingningene er alltid mindre.
 Røde blodceller i blodet under svangerskapet
 Når graviditet regnes som ganske normal reduksjon i antall røde blodceller til 3,5 og selv 3,0 mill. 1 mikroliter blod. Dette er på grunn av økning i blodvolum (CBV). Kroppen eliminerer forhånd hvis blodtap i forbindelse med fødsel. I denne forbindelse plasmavolumet hos gravide kvinner økte med 35-50%. Antall røde blodceller øker litt sent - bare 12-25%. Dermed er frekvensen av røde blodlegemer i blodet til gravide i første trimester 42-54 millioner i andre trimester - 35-48 millioner i tredje - 37-50 millioner per 1 ml.
 Imidlertid, med en sterk toxicosis antall røde blodlegemer, i motsetning, kan øke, noe som er en vanlig reaksjon for dehydrering.
 Røde blodlegemer i blodet under fødsel og barseltid
 Under levering av sirkulerende røde blodceller, endres ikke vesentlig. Men uunngåelig i postpartum perioden, en reduksjon i antall på grunn av fødselspermisjon og postpartum blødning. Jo mer blod, mer intens følelse av svakhet i barsel. Svakhet og tretthet er symptomer på fødsels anemi, dvs. mangel på oksygen vev og organer.
 Røde blodlegemer i blodet under amming
 Ved amming totale volum av plasma i blodet hos kvinner fortsatt øket, og dermed antallet av røde blodlegemer kan bli betydelig redusert.  
Яндекс.Метрика