Hårbehandling hjemmeNylig dukket opp på markedet av kosmetikk for håret et stort antall masker, spray og oljer som bidrar til å bry seg og behandle kjedelig, livløst hår januar. Men de fleste kvinner foretrekker å tjene penger for restaurering og hår behandlinger hjemme. Hvorfor? Fordi de er mye raskere og mer effektiv enn de kjøper produkter.
Behandling kjedelig hår
Dårlig miljø, er det ikke god ernæring og styling verktøy som bruker nesten alle kvinner, påvirke helsen til håret. En av de mest populære hår problemer er misfarging. Men fortvil om håret ditt er kjedelig er ikke nødvendig. Deres behandling er ganske enkelt å lage, selv hjemme. Og dessuten er det praktisk, fordi du trenger bare de produkter som er i alle hjem.
Utmerket jobb med potusknenyem hår meieriprodukter. Syre som finnes i dem, fjerner skånsomt smuss, for ikke å skade hår, fett og perfekt fukter hvert hår.
Best av meieriprodukter for behandling av håret for å lage en maske. For de som ikke liker å engasjere seg i matlaging kosmetikk hjemme, passer denne masken: ½ kopp yoghurt eller rømme gnidd inn i fuktig hår og deretter (etter 20 minutter) vaskes av med varmt vann og sjampo.
En nyttig og gjenoppretter glans hårpleie er melk maske med bokhvete mel. Å gjøre det til 100 ml melk (fett) blandet med 50 g mel, egg og ampulle med vitamin A. Bruk denne masken for hårbehandling trenger jevne mellomrom, og etter 20 minutter er det beste vask med varmt og kaldt vann vekselvis.
Hvis du ønsker å ikke bare fukte og legge glans til håret, men fylle dem med næringsstoffer? Da bør du prøve å lage en maske for hårbehandling med melk og honning. For å gjøre det, bland i en blender 2 banan, 25 g honning og 100 ml helmelk. En slik behandling av håret bør holde i 30 minutter. Hvis du vil ha enda mer glans? I stedet bruker honning glyserin.
Hårbehandling bruker meieriprodukter hjemme kan gjøres hver dag i uke 2, så må du ta en pause i 14 dager og over et behandlingsforløp.

Behandling splitte hår

Januar slutter - det er også en av de vanligste problemene knyttet til kvinners hår. Noen av damene foretrekker å kutte endene til å splitte hår på venstre og spor, men dette er ikke et alternativ, fordi det over tid vil situasjonen bare bli verre og vil splitte opp over håret.
Vel gjen januar Onion honning hår maske. Forberede det for denne oppskriften: 100 ml juice av unge løk og 100 g honning blandet i en blender, tilsett noen dråper vitamin A. Bruk den på håret i 30 minutter, vel å behandle hele lengden på håret, ikke bare halene. Denne masken for hår behandling bidrar også til den raske veksten.
Vil bidra til å glemme split hårbehandling med masker basert gelatin. For å gjøre det, trenger du 20 gram gelatin dynket i litt varmt vann før det er hevelse, og den resulterende masse legge til din vanlige sjampo. Fremfor alt, når soaping ikke vaske blande umiddelbart, og hold den i 5 minutter hår.
Irriterende problem du splitte hår? Prøv å få litt tid maske med melk og stivelse - du raskt og enkelt gjenopprette hår helse. For å gjøre det, vil du trenge 100 ml melk (fett), 50 gram stivelse og 3 sprigs av mynte, bringebær og rips blader slipe til en jevn røre. Denne masken behandling på håret bør holde 40 minutter i en plastpose.
Januar takle hår og hjelper hår maske laget av melk og hvete bakterie. Denne masken gjør også noen form for hår sterk og tykk. For sin forberedelse må du blande inn en homogen masse 10 g smør spiret hvete, 20 ml melk (fett) og 10 g lakserolje. Dan maske vil holde håret i minst 4 timer. Deretter må du skylle håret i januar og vaske håret ved hjelp av sjampo hver dag.
Behandling farget hår
For farget hår hymsredstvamy å bry seg hjemme regelmessig og mer intensivt enn andre, fordi de ofte blir sprø og skadet på annen måte. Det viktigste i behandlingen av denne formen for hår - er det absolutt ikke kan bruke masker, som inkluderer fargestoffer (selv organisk). Derfor, behandling av skadet hår med midler gjøres hjemme, perfekt for farget hår hymsredstvamy.
Ved behandling av farget hår kan brukes slike masker:
- Gjenopprett vitalitet til håret maske med eggeplomme. For sin forberedelse trenger du 50 ml melk (fett) blandet med 2 eggeplommer og 20g krem ​​(fett). Klar nødvendige midler for å sette på håret og gre det. Vask av masken over 20 minutter.
- Bli mer skinnende hår etter bruk av maske med burdock olje. For å gjøre det, bør 30 ml borre olje blandes med 20 g ricinusolje og varme opp blandingen til en temperatur på 40 grader. Ved siden av disse komponentene må legge olje maske vitamin løsninger (best å bruke A og E). Å behandle håret holde denne masken 50 minutter, vask deretter håret vanlig sjampo.
- Problemer med farget hår vil ikke lenger bry deg hvis du blir en vanlig maske med yoghurt. For å gjøre dette, legg yoghurt (2, 5% fett) over hele lengden på håret og nøye til hårrøttene i 20 minutter.
- Nærer og gjenoppretter håret etter farging maske med brød (svart). For å gjøre det, trenger du smule av brød dynket i melk (varme) og deretter sette den resulterende masse på håret i 50 minutter. Den fjernes fra håret lett med vann.
- Alltid skinnende og sunt hår være farget med henna maske. Selvfølgelig, du må bare bruke sin fargeløs skjema. Fortynne henna med vann (varmt) og tilsett noen dråper av en løsning av vitamin E. Klar agent for behandling brukes på hele lengden krøller i 30 minutter.
- Å behandle svekket hårfarging og akselerere sin vekst også bruker en maske med olivenolje. Gjort det på denne måten: Ta 100 ml olivenolje og solsikkeolje, varm blandingen til å behandle og bruke den til håret (tørr bare) i 50 minutter.

Gjenoppretter håret hjemme etter inngrepet og fargestoffekstrakter. Urter for deres produksjon kan være forskjellig. De kan brukes alene eller i kombinasjon. For eksempel kan vi trekke fra bladene av burdock, salvie, kamille blomster og røtter av burdock. For å gjøre dette, er alle medisinske råvarer blandet og 25 gram den fylt med 200 ml filtrert vann. Når infusjonen er avkjølt, hell håret etter noen prosedyrer. Skyll det er nødvendig.
Du kan også farget for behandling av håret gjøre hymsredstvamy pepper skjær. For sin forberedelse trenger du 50 ml av høy kvalitet vodka og ¼ pepper pod (brenne). Peppers trenger å male, umiddelbart hell vodka. Etter 7 dager, kan du bruke skjær, men først må stamme blandingen og spe den med 0, 5 ml av filtrert vann. Conviced pepper anstrøk av røttene av håret, og vaske over 20 minutter Bruk denne behandlingen hjemme er best to ganger i uken.
Utmerkede resultater i håret kan oppnås ved å gjøre flere ganger i måneden med leire maske. Det er mange legemidler for behandling av hår med leire, men de mest effektive er som følger: bland 20 g leire, en eggeplomme, 15 g smør, 15 g honning og 10 ml sitronsaft. Vekten bør fordeles jevnt over håret, så de ingrediensene du trenger for å øke / redusere avhengig av lengden krøller.  
 Stretching - er arrvev, de er døde soner i kroppen vår. Stretching vokser ikke hår, foruten disse huden ikke svette og ikke tan i solen. I utseende de sikkert beundret og ikke mange av oss ville elske å bli kvitt dem for alltid.

Søknad mumien av stretching


 Disse lumske strekke vises vanligvis etter graviditet hos kvinner, eller etter at en mann i stor grad tapt eller systematisk slanking, plukking, deretter slippe vekt. Ofre for strekkmerker, eller som de kalles, strekkmerker kan bli unge jenter og tenåringer og selv menn gutter. Vanligvis i slike tilfeller er årsaken våre inderlige pasienter hormoner. Huden mister sin naturlige elastisitet, tynning av overflatelagene og ha interne vev pauser på den minste anstrengelse eller hyperextension. Og bli kvitt det er ofte ikke mulig.
 Kremer, massasje, kroppsinnpakning, trening og mye mer ikke bringe det ønskede resultat. Mange fortvilelse kvitt dem noen gang tenker det hele tatt! Det er uheldig å vite at med ankomsten av sommeren, er de i all sin prakt, noe som gjør at du føler deg ukomfortabel foran mennesker rundt deg. Men ikke fortvil, tenker alt!
 Det er et fantastisk verktøy, kjent for mange århundrer. Det er en helt naturlig vi alle vet mange ganger testet mumie. Med sin unike sammensetning, er mamma-tilsetningsstoffet anses å biologisk basis, som er en naturlig biostimulant. Mer enn 100 medisinske manuelle bære en stor samling av gamle mumien utbredt bruk av leger som et verktøy som forbedrer regenerative prosesser i ulike vev, har anti-inflammatorisk effekt. Toxic, tonic narkotika.
 Shilajit (også kjent som Øst-litteratur "mountain balsam" eller "fjellet harpiks") - er en ekte harpiks som inneholder både organisk og ikke-organisk, selvfølgelig, vi trenger aller elementer. Farge henne brun eller svart. Det smaker veldig bitter. Et stoff som produseres i Altai fjellene. Fra antikken til i dag bruk i sår, brannsår, brudd, tuberkulose, sår i mage-tarmkanalen, hodepine, utslett og rødhet. Utmerket verktøy for å løfte immunitet, elastisiteten av blodkar og sårbehandling.
Søknad mumien av stretching

 Foreløpig mumien i stor etterspørsel. Interessen for det er tapt for mange århundrer. Dette er kanskje det beste beviset på at det har magisk effekt og enorm makt over kroppen vår? I mumien inneholder over femti kjemiske elementer, ca 12 forskjellige metalloksider, fosforsyreanhydrid, silikat av silisiumdioksid. Dette resin er veldig godt styrker blodkar, noe som gjør dem mer fleksible og kraftige!

 Cream-baserte mumien av stretching


 Det beste middel for strekkmerker hatet - en krem ​​laget av mamma. Men ikke alle vet at denne fantastiske og virkelig magisk krem ​​bør gjøre veldig godt som anlegg og utstyr er ofte ikke bare unyttig, men kan dessuten legge bak irritasjon, rødhet og selv allergier! Jeg vil være veldig trist hvis vi ventet på ny og vakker hud, uten de forferdelige utseende strekkmerker får mer problemer!
 Det faktum at alle produkter basert på mamma holdt begrenset periode, og når de utsettes for luft holdbarheten blir redusert til en uke. Hjemme, lage en krem ​​smekk! Men enda viktigere er det faktum at du går ut mye billigere enn annonsert svært fasjonable krem ​​fra butikken! Du vil trenge litt tid, tålmodighet, utholdenhet og tro på å oppnå gode resultater!
Søknad mumien av stretching

 I en ren bolle eller kopp, bland 2-4 gram mumie med en teskje vann (helst kokt). Du bør få en homogen masse uten sediment brun. Legg til det en del av noen kosmetiske fløte, bedre barnet at du vil trenge to eller tre gjort. Bland alt. Det er det! Kremen er klar!
 Gni i problemområder en gang eller to ganger om dagen, og du uimotståelig! Denne kremen basert mumie vil spare deg fra mange problemer. Redusere størrelsen på strekkmerker, deres dybde og lettelse, redusere intensiteten av fargen, huden blir mer elastisk, og viktigst, kan det brukes og amming, fordi mumie naturlig opprinnelse, og dermed berike huden din med en rekke mineraler og vitaminer!
 Kanskje den eneste funksjonen en mumie at det er ikke veldig behagelig lukt. Men dette er ikke et problem! Bare tre eller fire dråper kosmetiske oljer til deg ved å følge prosedyren sette "lukter" loop, ikke lukte mumie. For denne perfekte følgende oljer: absolutt alle sitrus olje for å hjelpe, forresten, i kampen mot tsyllyulytom. Olje (myke opp og berolige). Roseolje, ylang-ylang olje fuktighetsgivende.
 Enjoy, men være veldig forsiktig, som noen oljer som kaffe olje, bergamot olje eller lavendel kan forbedre lukt.
Яндекс.Метрика