Hårfarge uten å skade
 De fleste kvinner farge håret, og dermed bruke forskjellige hårfarger. Men det var situasjoner der de ikke var fornøyd med de resultatene de forventer. Ingen innrømmer at kjemiske tilsetningsstoffer for å male en svært negativ innvirkning på strukturen i håret, så håret pisket jenter, blir sprø og ofte forvirret. Mange kvinner derfor nektet påføring av maling. Men i de fleste tilfeller ved bruk av maling er grunnen til at kvinner vil endre sitt bilde.
 Men denne situasjonen er ute, ikke bare kjemiske fargestoffer forandre farge håret, men naturlig. Noen mener at det er bare henna og Basma, men bortsett fra dem det er så mange naturlige stoffer som ikke vil bryte håret. I denne artikkelen vil du lære å tilberede ulike naturlige fargestoffer. I det første tilfellet, kan du lage flotte fargestoff hjelp valnøtt skall. For å gjøre dette, må det kokes i vann 4 timer og fordampe væsken som kom som et resultat. Den resulterende væske blir tilsatt i olivenolje eller solsikkeolje og blandingen inndampet til inntil vannet er fullstendig fordampet. Malingen blir avkjølt til 50 grader, slik at håret til å stå i 30 minutter, deretter vaskes av og resultatet er svært god brun.
 I det andre tilfellet bruker vi den brune fargen som gjør nesle, som skal dekke med vann og kok i fire timer. Etter at vannet er fordampet, er fargestoffet 2 liter, sammensetningen bør være kald og belastning. Å farge håret i det tilsett eddik, er eddik første del delt inn i 4 blokker fargestoff. Sammensetningen, som mottas skal påføres på håret og lar så lenge de er helt tørre. Denne oppskriften er vidtinochnym fargestoff at de fleste kvinner bruker nesten hver dag.
 For å få en gyllen farge bør brukes fargestoff laget av falne bjørkeblader. Denne løsningen blir fremstilt så vel som løsningen av brennesle.
 For rød-gylden farge er å sette sammen en løsning Geitvedslekten bark. Bedre spiseskje Geitvedslekten bør helle varmt vann og la det koke i 10 minutter, deretter kjølig og sammensetning på håret etter 30 minutter skyll. For tiden er det mange oppskrifter som du kan tilberede naturlige fargestoffer, som ble brukt i århundrer. Disse stoffene ikke bare farge håret, men også sunnere, er det nyttig å bruke på å forbedre og akselerere veksten av hår. Du må ta vare på håret sitt, og de vil glede sin skjønnhet ikke bare deg, men også andre.  
Oljer for fet hud

 Eteriske oljer finnes i mange kosmetikk og klar som brukes til å lage husholdnings masker og kremer. I tillegg, på grunn av sine helbredende egenskaper de kan ha en betydelig svekkelse effekt og anbefales derfor å legge til et bad. Imidlertid bør valget alltid vurdere din hudtype. Eteriske oljer for fet hud


Oljer for fet hud

 Kvinner med fet hudtype bør være spesielt oppmerksomme på valget av kosmetikk. For denne typen karakteristisk utslett, kviser og forstørrede porer. Hvis du velger et produkt med feil komponenter kan lett forverre dermis. I form av essensielle oljer, det mest hensiktsmessige - er tea tree olje, druekjerne og hasselnøtt. De kan være en del av kosmetiske produkter og kan brukes uavhengig av hverandre. Vi tilbyr mer for å vurdere hver.
 1. Tea tree olje
 Dette bidrar til å kontrollere talgkjertlene og behandler akne; reduserer glans, har en antibakteriell effekt, forsiktig tørker kviser og eliminere hevelse. I tillegg er dens sammensetning som er egnet for behandling av magesår, vorter, herpes og eksem.
 Påfør direkte til behovet for å problemområder 2-3 ganger om dagen. Du kan også legge til krem, lotion eller tonic. Det er viktig å følge dosering: 2-3 dråper per spiseskje bulk.
 2. Grape Seed Oil
 Svært ofte er det lagt til anti-aldring kremer. Den har god fuktighetsgivende effekt, normaliserer talg ekskreter, bidrar til innsnevring av porer og glatter ut rynker. Før du søker, trenger du en god rent ansikt av kosmetikk og støv. Mest pre-make dampbad. Dessuten er det perfekt for massasje.
 3. Oljehasselnøtt
 Dette er en av de mest effektive verktøy for problemet og fet hud. Det er jevnt fordelt på overflaten, nærer, fukter og strammer porene. I tillegg er det ofte brukt i medisinske anvendelser for behandling av akne, pustler, komedoner. Nyttige egenskaper aktivt gjenoppretter fuktighetsbalansen og forebygge aldersrelaterte endringer. Olivenolje for fet hud


Oljer for fet hud

 Olivenolje er egnet for alle hudtyper. Ikke rart det kalles magi. Den inneholder en mengde av næringsstoffer: A, E, D, fosfor, tokoferoler, steroler, fettsyrer, etc. Alle disse komponentene gi næring, helbrede og forebygge aldring av huden. Det er nyttig å gjøre oliven maske 1-2 ganger i uken.
 Oppskrift maske for fet hud
 Male i en blender noen blader av fersk kål og bland med 2 ss. l. olje. Påfør ansikt og hold i 20-25 minutter og skyll med varmt vann. Hydrofil olje


Oljer for fet hud

 Utviklet spesielt for rensing av huden. Det inkluderer emulgatorer, gjør den en god skum. Forsiktig effekt på huden gir rensende, fuktighetsgivende og toning. Designet produkter for ulike hudtyper og har noen komponenter på lager.
 Hydrofil olje for fet hud Slarins selskapet har gode anmeldelser til tross for sin siste opptreden på markedet. Den består av kun naturlige ingredienser designet for å forbedre huden med hvert program. Det er et utmerket alternativ til gel cleanser.
 Velg det beste for utseendet ditt!
 Rennende nese - en av de første tegn på forkjølelse begynner, som vi ofte får syk med utbruddet av kaldt vær.
Behandling av kaldt hjemme - kjemper forkjølelse hjemme!

 Ubehag, ledsaget av plaske i nese, tungpustethet, hodepine tvinge oss til å ta hastetiltak for å løse dem. Føler noen lettelse kan propoloskavshy nese saltet vann ved romtemperatur.
 Hvis du fortsetter med behandling så snart de første tegn på en kald, kan du prøve å bli kvitt det uten spray.
 Hjemme nasmorkmozhno ganske rimelig å behandle hver folk rettsmidler:
 •  I 1 / 2stakana varmt vann oppløse en teskje salt. Denne løsningen kan begrave nesen hele dagen.

 •  Skrubbet gulrøtter og presse saften ut av det. Deretter bland det i like mengder olivenolje og tilsett hvitløk juice (3 dråper). Innpodet i hvert nesebor 3 ganger, plukke opp en pipette to dråper.

 •  Like effektive midler er følgende sammensetning: 1/2 kopp varmt vann legge finhakket løk (4st.l.) og en teskje honning, insisterer en halv time. Begravet tre ganger om dagen i to dråper.

 •  Honning kan også blandes med bete juice (2 ts) 3 ganger dryppe tre dråper.

 •  Dråper, kan du presse fra aloe blader og Kalanchoe og dryppe inn i nesen, fjerne betennelser. Dette verktøyet kan brukes til barn på grunn av den sterke irriterende funksjon.

 •  Når purulent rhinitt begrave blande bete juice og gulrot juice fem dråper, spesialsalt løsning.

 •  Hjemme, behandle rennende nese kan ikke bare gravende nesedråper, men med oppvarming og innånding.
  Behandling av kaldt hjemme - kjemper forkjølelse hjemme!

   For disse formålene oppvarmet salt eller kokte egg:
 •  Det er nødvendig å varme opp salt i en panne og legg den i to poser. Poser med oppvarmet salt brukes til bihulene, eller nese. For ikke å bli brent, bør de bli satt under duken. På samme måte kan du sette hardkokte egg.

 •  Varmer opp i badestampen, forutsatt at ingen høy temperatur bidrar til å kvitte seg med en kald. I badekaret legge havsalt, drypper noen dråper eukalyptus og timian. Du kan varme opp og under varm dusj. Oppvarming fot tørr sennep. Sennep gips eller tørr sennep brukes på fem meter og sette sokker eller rotere dem papir og sove hele natten. Du kan sennep oppløst i varmt vann og varme den ben.

 •  For inhalasjon kan bruke eukalyptus og gran olje. Drypper på et lommetørkle og fem dråper i løpet av dagen til å utøve sin nese, inhaling damp oljer.

 •  Varm drikke vil sikkert hjelpe hastighet utvinning. Ved utbruddet av sykdommen er anbefalt å drikke varm te, som må presse en halv sitron. Således mottar legemet en stor dose av askorbinsyre og styrke immunforsvaret.
  Behandling av kaldt hjemme - kjemper forkjølelse hjemme!
   Vakre hender og velstelte negler - kortet preparerte moderne kvinne. Og dekor dekorasjon og mote negler forbli gyldig uavhengig av årstid og været utenfor. Eksperter for å skape negledesign damene har alltid friske ideer og hver sesong i dette området, nye trender og interessante ideer. Dette er ikke tilfeldig. Etter å ha truffet spikeren design er i stand til å legge smak til hvilket som helst bilde og synlig revitalisere den vanlige casual stil.
  Bright Nail Design (foto)

   Selvfølgelig, en rekke teknikker negledesign gjør lære å arbeide med nye verktøy og teknologi for å utvikle interessante dekorere negler kunstnere stadig bedre,. Imidlertid er mange sesonger en populær klassisk fransk manikyr. Han også kontinuerlig oppdatert, får nye former og holder tritt med de nyeste mote trender i verden av negledesign. For best effekt, bruke en blanding av forskjellige stilarter fransk manikyr ofte brukte varianter av Shanghai og månedlig nail art. Av spesiell interesse for denne type dekorere negler er for jenter som ønsker å fremheve sin naturlige skjønnhet og individualitet.
   Moderne design alternativet gir en beskjeden og svært lyse negledesign. På en måte forskjellige animalistic utskrifter, interessante mønstre og ganske uventede bilder, for eksempel punkter, linjer og etc. Like variert og fargepalett for negledesign. I en mote lyse farger, uventede kombinasjoner og neon nyanser. Konvensjonell pastell og nøytrale nyanser mer og ga sin posisjon er ikke så relevant i den nye sesongen.
   Et annet alternativ motesmykker negler - manikyr krystall. Det skapes når pomoschyhelevoho kapasitet. Som et resultat, ser det ut som om neglene er en ekte krystall, er det perfekt helles og spille i solen. Etter bygge mester spiker polerer godt å se perfekt manikyr og kjøpte en skinnende glans.
   Også nå mote spiker dekorasjon stil minimal, for eksempel, kan du bruke vanlig gel, bare matche fargen på den grunnleggende antrekk eller garderobe favoritt del. Utmerket ser mørke og mettede farger. Spesielt fornøyd med at dette kan være den perfekte manikyr 3-4 uker, ikke krever ekstra omsorg og kostnader for sin støtte. Enkelt farge design ser flott ut som en del av hverdagen bilde og trendy antrekk for festlig begivenhet. Dette lakk vil se perfekt.
  Bright Nail Design (foto)

  Bright Nail Design (foto)

  Bright Nail Design (foto)

  Bright Nail Design (foto)

  Bright Nail Design (foto)

  Bright Nail Design (foto)

  Bright Nail Design (foto)

  Bright Nail Design (foto)

  Bright Nail Design (foto)

  Bright Nail Design (foto)

  Bright Nail Design (foto)

  Bright Nail Design (foto)

  Bright Nail Design (foto)

  Bright Nail Design (foto)

  Bright Nail Design (foto)

  Bright Nail Design (foto)
  Яндекс.Метрика